Cena €1.31 €1.88

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Viegls un pārnēsājamo, šie mini kāju aizsargi, kas ir viegli pārvadāt un nebūs, kas sver jums leju spēļu laikā.

Piemērota gan bērniem, gan pieaugušajiem, šie kāju aizsargi ir ideāls futbola entuziasti visu vecumu un prasmju līmeni.

Uzturas safe laikā futbola treniņa ar šo mini kāju aizsargiem, kas paredzēti, lai sniegtu spēcīgu kāju atbalstu un mazinātu traumas.

Vai jūs esat spēlē draudzīgā saskaņošanas vai praktizē uz laukiem, šo kāju aizsargi, kas piedāvā uzticamus kāju atbalstu un palīdzēt uzlabot jūsu prasmes.

Uzturēšanās ērti un aizsargātam atpūtas futbola darbības ar šo kāju aizsargi svarīgs iekārtām, kas paredzētas gan sevi, gan citiem.

Specifikācijas:

Materiāls: Plastmasa+Putu

Krāsa: Melns/Balts/Zils/Sarkans

Izmērs

S Izmērs: apm.6x10cm/2.36x3.93in

(Vairāk Lielums Informāciju, Lūdzu, Skatīt Foto.)

Komplektā Ietilpst:

1 Pārī Futbola Shin Guards

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: Rietumu Riteņbraukšanas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Bumbu ar Adatu Push & Pull Palielinātas Sistēma, Volejbols Basketbols Uzpildītāju Futbols un Futbola Bumbu Gaisā
€3.15 €2.11

(funkcijas: ootdty ērti viegli veikt: garums 21cm, viegls un kompakts izmērs ļauj jums nodot to savā mugursomā, viegli, jūs varat ņemt to ar jums, lai jebkur, tādā gadījumā jūsu bumbu deflāciju. longevities un durabilities: kvalitātes abs grūti ppplastic materiāls padara būvniecības ļoti spēcīga, kas pierāda savu ilgu izturību. pabeigta komplekti: jūsu nāk ar inflāciju,)

Izskatās arī
Futbola Rotaļlieta, Augsta Elastība Mazo Futbolu Pret Nodilumu Izturīgs Bagātīgu Krāsu Mašīna Šūtas Iekštelpu Āra Sporta Futbola Bumbu Ideāli
€5.74 €2.87

(futbola rotaļlieta, augsta elastība mazo futbolu pret nodilumu izturīgs bagātīgu krāsu mašīna šūtas iekštelpu āra sporta futbola bumbu ideāli apraksts: universāls un izturīgs futbola rotaļlieta, gan iekštelpu un āra spēlēt. izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, lai uzticamību un izturību. lielisku elastību un elastību, lai nodrošinātu optimālu veiktspēju uz lauka. dinamiskas)

Izskatās arī
New Augstas Kvalitātes Svīteri, Vestes Mācību Apakškrekli Neilona Scrimmage Komanda Futbols Krikets Acs Svīteri 40*56cm Basketbols
€2.08 €1.04

(apraksts: *sietu dizains, vairāk elpojošs, piemērots āra lietošanai vasarā, maza izmēra versija, vairāk piemērots pusaudžiem un bērniem *elpojošs: adpted poliestera materiāla, kas nodrošina pietiekamu ventilāciju, lai saglabātu jums atdzist, kamēr darbojas uz augšu un uz leju, šo futbola veste ir ērts un elpojošs valkāt. * brīvs furnitūru: tie ir paredzēti, lai piedāvātu nedaudz)

Izskatās arī
Beisbola Nūja Nūja Mugursoma Iekārtas, Somas Nūju Segtu Beisbola Ādas Mugursoma Mugursoma Oxford Audums Portatīvo Divējāda lietojuma Jauns
€12.78 €7.28

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes * izgatavoti no augstas kvalitātes ādas, padarot to izturīgs un stilīgs. *30 cm garai, un tā var ietilpināt līdz 30inch beisbola nūja *izstrādāta ar ērtu rokturi un regulējama plecu siksnas vieglākai uzskaites. *viegls un kompakts, padarot to perfektu, lai ceļotu. specifikācija: izmērs: 65cm ,78cm iespējas materiāls:neilons+mākslīgā)

Izskatās arī
Basketbols Mini Bouncy Sporta Rotaļu Istabas Bērniem Āra Hops Piepūšamās Mīksto Basketbola Nomaiņa Gudrs Stresa Sūknis Spēli Toddler
€6.07 €2.73

(apraksts bouncy izturīgu portatīvo iekštelpu sporta piederumi basketbola āra apmācības aksesuārus bērniem, dāvanu funkcijas - krāsa: parādīts attēlus. - materiāls:. - dia.: aptuveni 13/ 5.1 cm. paketi, ieskaitot 1* bouncy basketbols 1 * mini bouncy basketbola iekštelpu/āra sporta bumbu, bērnu rotaļu dāvanu (random krāsu))

Izskatās arī
Augstas Veiktspējas Augstas Kvalitātes Izturīgs Un Praktisks Pavisam Jaunu Mācību Briļļu Basketbola Atbalsta Briļļu PC Materiāla
€3.24 €1.30

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla * palīdz trenēt spēlētājus, lai driblēt un kontrolēt bumbu, neskatoties uz leju *mīksta pc materiāla padara brilles, ļoti ērti valkāt *piemērots pūļa: jauniešu konkursus, apmācības *lieliska dāvana bērniem specifikācija: *materiāls:)

Izskatās arī
Vārtsargs Apšuvuma Sveķu Trofeju Vārtsargu Cimdi, Formas, Futbola Mačs Balvu Rotaļlieta Ar Bāzi Biroju, Skolu, Bērnudārzu
€44.93 €22.47

(apraksts trofeju ir simbols veiksmi un ir viss iespējamais, gan fiziski, gan garīgi.izmantojiet šo radošo futbola trofeju, lai atalgotu jūsu studentiem, ļaujiet viņiem iet tālāk un tālāk uz ceļa mīlot futbolu, un baudīt sviedri, mīlēt futbolu. funkcijas -krāsa:zelta -materiāls:abs -izmērs:26.00x14.00x6.00cm/10.22x5.50x2.36in -vienalga, kā spēle ir, pārsteigums)

Izskatās arī
Volejbols Ideāls Volejbola Nē 5 Iekštelpu un Āra Spēles Handbolā un Biljardu ar Mīksta PVC un Gumijas Materiāli
€13.51 €9.05

(apraksts: šī oficiālais no. 5 volejbols ir izgatavots no augstas kvalitātes pvc un gumijas materiālu, kas ir mīksts, viegls un gaisa necaurlaidīgi, un nav viegli noplūdes izmantojot izšūšanas mašīna tehnoloģijas, lai uzlabotu izturību un piemērojamību, volejbols, pastiprinot šuves atsevišķu iekšpuses un ārpuses dizains, ārējais slānis ir izgatavots no mīksta pvc materiāla, kas)

Izskatās arī
Volejbols Mācību Aprīkojuma Solo Treneris Iesācējiem Praktizē Iestatījums
€17.24 €10.34

(apraksts: apraksts: materiāls: šajā volejbols mācību aprīkojuma palīdzību, ir izgatavotas no augstas kvalitātes poliestera materiāla, izturīga, nav viegli valkāt.dizains: metāla sprādzes, izturīgs un stingrs, novērstu bumbu no nokrišanas mācību laikā.uzlabot bumbas kontroli prasmes: uzlabot jūsu ātru roku ātrumu un, pievienojot pilnvaras.ideāls sišanu, kondicionieris, lekt, hitting ātrumu un spēku,)

Izskatās arī
1GB Izlases Krāsu Mest Bērniem Sporta Piepeši Mēness Bumbu Galējā Telpa Bumbu Āra Nozvejas
€4.16 €3.33

(galējā telpa bumbu piepeši mēness bumbu jautrības bērniem sporta ārā mest nozvejas produkta apraksts: krāsainais bumbu, nodrošina, ka tā ir viegli redzēt, kā tas nāk, lēkdams pret jums!super viegls neticami bouncy; atdzist dzīvoklis malām dot to slodzes spin un unikāls popping skaņas, kad tas hits grīdas, kas paredzētas lietošanai ārpus telpām izmēri 6.6 cm piemērots bērniem vecumā 3+ normal 0 false)

Izskatās arī
MAGICYOYO Profesionālās 10 Gab Yoyo Virknes (Krāsu Izlases), 2 Yoyo Cimdu, 2 Yoyo Soma Yo Yo Piederumi
€5.57 €3.73

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes virves garums: 110cm materiāls:poliesters krāsa:kā parādīts attēlā iepakojuma saturs: 2 gab yoyo soma (uzglabāšanas visos yoyo piederumi) 2 gab yoyo cimdu 10 gab. yoyo virknes (krāsu izlases, nepieņemam norādīto krāsu.) tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas atstarošana)

Izskatās arī
6pcs 10cm Plastmasas Zelta Trofeju Studentu Sporta Balvu Balvu Balvu par Konkursiem (Zelta) Pielāgojamu
€11.16 €5.69

(apraksts šie zelta balvu trofejas tiek izmantoti kā balvas, spēles, balvas vai puse dod priekšroku.plastmasas zelta trofejas ir, bet jēgas.mazais izmērs padara to ērti ievietot goodie un dāvanu maisiņi.trofeja ir lieliska puses labā, lai visi jūsu viesi.nav svarīgi, kāda konkurence, pārsteigt viņus ar trofeju. funkcijas - krāsa: zelta. - materiāls: plastmasa. - izmērs: apmēram)

Izskatās arī
Volejbola Apmācības Iekārtām, kas paredzētas Iesācējiem, Regulējams Volejbola Treneris Lekt Iestatījumu Spēlē Roku, Šūpoles, Volejbola Dāvanu
€3.93 €2.16

(apraksts: 【pilnīgu volejbola prakses iekārtas] aicina jūs saņemsiet 3 gabali volejbola prakses iekārtas, tostarp ietver volejbola apmācības josta, elastīgs virvi, un regulējams viduklis jostas. 【saglabāt savu bumbu vietā] aicina volejbola treneris ir redzamas ar lipīgu dizains, labot jūsu bumbiņas stingri un ātri; volejbola treneris aprīkojumam ir elastīgs un pielāgojams, kas jums der labi,)

Izskatās arī
Rezultātu apkopojums Galda vai Piekārtiem 39cmx23cm Portatīvo Rezultātu Flip 6 Ciparu par Volejbola Futbola Iekštelpu Āra Beisbols Hokejs
€13.12 €7.09

(apraksts: 【āra sporta] aicina: 6 ciparu tablo ar divu krāsu marķējumu pingpong, basketbola, futbola, tenisa, beisbola, hokeja, volejbola un vairāk. 【liela izmēra turnable lapas dizains] aicina: viegli apgāzties, uz numuru uzdrukāts uz kuģa ir skaidri un viegli lasīt. 【portatīvo] aicina: kompakts, viegli likt uz galda, komplektā ir siksniņa, lai viegli uzglabāšanas 【qualtiy])

Izskatās arī
Āra Praktiski Elektronisko Elektriskā Tiesneša Svilpe Toņi, Āra Izdzīvošanas Futbola, Basketbola Spēle Sporta Pasākumi Svilpe
€16.60 €11.29

(āra praktiski elektronisko elektriskā tiesneša svilpe toņi, āra izdzīvošanas futbola, basketbola spēle sporta pasākumi svilpe apraksts: materiāls: abs art. - nr.: svilpe gadījumā scenāriji: pārgājieni un nometnes, basketbols, volejbols, citas bumbu spēles stils: vienkārši specifikācijas: trīs izvēles skaņu efekti, skaļu un skaidru balsi. portatīvo izmērs,)

Izskatās arī
2023 Kip Ādas Pasūtījuma Beisbola Cimdi Fīldings
€283.15 €277.49

(#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;pārplūde:hidden}#detail_decorate_root .magic-2{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-3{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:133px;min augstums:28px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root .magic-4{text-align:attaisnotu}#detail_decorate_root .magic-5{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:186px;min augstums:28px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Koučings Dēļi Izdzēst Profesionālu Treneru Starpliktuvē Basketbols Futbols Futbola Coaching Dēļi Basketbola Bumbu Koučinga Dēļi
€5.29 €3.18

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: basketbols, futbols koučings ir valde, kas izgatavoti no pvc, pārnēsājams, izturīgs, pret nodilumu izturīgs, ilgi, ilgi. 【funkcija] aicina: izmanto koučinga valde laikā būtiski taimauti palīdzēs spēlētājiem labāk iztēloties un izprast savas pozīcijas un maršrutus uz lauka. 【viegli pārvadāt] aicina: locīšanas dizains basketbola, futbola coaching)

Izskatās arī
2gab Volejbola Apmācības Metode, Nosakot Atbalsta Roku Korekcijas Mācību Aprīkojuma Dropship
€1.45 €0.97

(funkcijas: ootdty labojot rokas siksniņu var palīdzēt volejbola spēlētājs saprast bumbiņas pareizi, uzlabot bumbu sajūta un kontroles. izgatavots no mīksta neilona un koka krelles, to ērti ievietot rokas regulējams izmērs, kas piemērots dažādiem rokas apkārtmērs. viegls un ērti pārvadāt, jūs varat apmācīt anytimes un vietā. piemērots volejbola spēlētājs, iesācējiem,)

Izskatās arī
Futbola Mērķus Portatīvo Futbola Mērķi Futbols Būrī Neto Salokāmi Vārti Trieciena Izturīgs Zāles Futbola treniņu un Vingrinājumu
€29.54 €16.09

(apraksts: viegli pārvadāt un uzglabāt, šo futbola mērķis ir viegls un mazs, un jūs varat ātri reizes un izvērsties šo futbola mērķi, neto. ar šo futbola mērķi, bērni var trenēties futbola, attīstīt savu sporta veidu elementu un stiprināt savu physique, padarot to lieliska dāvana, bērniem. tā ir veidota no neilona materiāla. garums šīs futbola mērķis ir 120cm, platums ir)

Izskatās arī
2023 Futbola Bumbu Profesionālās Izmērs 5 PU Materiāla Augstas Kvalitātes Āra Futbola treniņu Mača Bērnu Vīrieši Bezšuvju Futbols
€42.42 €24.19

(augstas kvalitātes futbola futbola footy mācību bumbiņu lieluma 5 pu telpu futbola mača bumbu āra futbola vīrieši sievietes par pirkšanu: kvalitāti mūsu bumbu ir ļoti labs.tas ir sasaistīti no soft pu ādas un laineru ir gumijas pūšļa.un visi futbola bumbas uz šīs saites ir termiski savienots futbola bumbas. ja jums ir nepieciešams bumbu ar sūkni, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu)

Izskatās arī
Garastāvoklis Plastmasas Ragu Futbola Spēli, Fani, Karsējmeitenes Aksesuārus Vuvuzela Mazulis Taures Futbola Uzmundrināt Ragi
€3.16 €0.45

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes. krāsains, skaļa balss. garastāvoklis uzmundrinoša, fani uzmundrinoša sporta laukumā. bērnu rotaļlietu. krāsa: izlases piegādes (ja pērkat vairāk kā vienu,krāsu saņemta var būt vienādas krāsas vai dažādu krāsu). materiāls: plastmasas. augstums: 27.5 cm (10.83 gadā) diametrs: 8.3 cm (3.27), kā daudzums:1gab. piezīme: lūdzu,)

Izskatās arī