Cena €116.28 €122.41

Pilns apraksts

CloverBridal Pasakaina Rozes Ziedu Pie Pleca Rozā Vestidos De 15 Quinceañera 2023 Iespiests Kleitas Dzimšanas dienas svinības WQ9736

Instrukcijas

Šeit zemāk ir standarta izmēri un krāsu diagrammas, mēs varam padarīt savu kleitu, vai nu standarta izmēru vai klientu izmēra, tikmēr mēs varam padarīt jūsu kleita ne tikai ļoti līdzīgu krāsu vai pat pašu krāsu, kā tas ir bildes, bet arī jūs varat izvēlēties citas krāsas no mūsu krāsu diagrammu, tāpat kā jums patīk.

Katru Kleitas Ir Handcrafts Jums

Krāsu Diagrammu, lai jūs atsauce

Standarta Izmēri

To, Kā Pasākums

Ja jūs lielums ir ceļu pie standarta izmēru diagrammas,lūdzu, skatiet tālāk informāciju un nosūtiet mums savu precīzu mearsurements.Lūdzu, sekojiet mearsurement instrukcijas,un mērīt sevi uzmanīgi!

1.Pilnas Krūtis = 37 collas vai centimetru ↓

2.Vidukļa = ↓

3.Gurni = ↓

4.Augšējā Krūtis = ↓

5.Saskaņā Krūtis = ↓

6.Dzelksnis uz Dzelksnis = ↓

7.Plecu pie pleca = ↓

8.Garums Plecu, lai Krūtis = ↓

9.Priekšā Garums Pleca līdz Jostasvietai = ↓

10. Ārējo Kāju = (no vidukļa uz grīdas ar savu kurpes)

11.Augstums = (no augšas galvu uz grīdas bez kurpēm

Maksājuma

1. Mēs pieņemam Darījuma,Alipay.

2. Pilns maksājums jāveic 15 dienu laikā no izvietojot savu pasūtījumu.

3. Pircējs ir atbildīgs par nodokļu un/vai nodevu, ko iekasē savu valsti.

4. Drošības apsvērumu dēļ,mēs tikai kuģu pasūtījumus pēc piegādes adreses, kas jūs apstiprināts ar Darījuma.

Apdrošināšana

Pircēji ir atbildīgi par jebkuru apdrošināšanas, viņuprāt, ir nepieciešama.

Nevienu patiesu klients ir laipni, tik daudz, lai apjautātos, vai iegādāties.Visi mūsu kleitas pārdod par pievilcīgām cenām, kas ir lētāki, nekā citiem piegādātājiem.

Mums ir liela kolekcija kāzu kleitas, līgavas kleitas, un vakaru/balli kleitu, kas jums izvēlēties.

Mēs zinām, cik svarīga kāzu diena ir par jums, tas tiešām ir īpaša diena, viss būtu ideāli.Mēs darīsim visu iespējamo, lai padarītu jūsu kleitu, tikpat brīnišķīgi kā kleitu par sevi.

Paziņojums

Kaut kas jānorāda, pirms jūs veikt pasūtījumu:

1. Kāzu kleita nav iekļauti jebkuru papildierīci, piem., kāzu plīvuru, cimdus, utt.Cenu noteikšana ir, lai vienu kleitu tikai.

2. Kopš datoru ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp CRT ekrāna un LCD ekrānu, mēs nevar garantēt, ka krāsu kleita būs tieši tāda pati kā uz bildes, ko redzēju.

3. Lai padarītu kleita fit jums, lūdzu, dodiet mums savu exactitude izmēru un krāsu, ja pasūtījuma.

Piegāde

1.Noteikumi par Sūtījumu:

Pirms pasūtīšanas, lūdzu, sazinieties ar mums, lai pārliecinātos, ka jūsu vēlamais nosūtīšanas metodi.Vienumi ir tikai nosūtīti pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts ar Darījuma.

2.Kuģniecības Kompānijas:

Mēs atbalstām sūtījumu ar "EMS" "DHL" "UPS" "FEDEX""TNT"

Ja jums vajadzīga palīdzība, izvēloties ātru un uzticamu uzņēmumu, lūdzu, sazinieties ar mums tieši, un mēs darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu.

Atgriešanās politiku

Mēs saprotam, ka tas ir grūti iegādāties kāzu kleitu Internetā, un mēs patiesi vēlamies, lai jūs būtu apmierināti ar savu pirkumu.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, ja ir problēma ar vienumus, kas jums saņēmuši.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms objektu sūtīšana atpakaļ pie mums,un mēs nepieņemam atgriežas bez sazināties ar mums.

Mēs vienkārši pieņemt atgriež standarta izmēru kāzu kleitas, kas ir ideāls, pilnīgi jauns nosacījums (nav dūmu smaržu, bez kosmētikas plankumiem, bez izmaiņām).

Kleita(es) ir jānosūta atpakaļ 3 dienu laikā no saņemšanas dienas.

Par apmaiņa, klientiem maksāt visas kuģniecības izmaksas.

Par peļņu, kas ir Par 30 % atjaunošanas maksa tiks aprēķināta par visu atdevi.

5. Pirms pasūtīšanas, lūdzu, izlasiet šos sarakstus, rūpīgi un uzdot visus savus jautājumus, mēs atbildēsim uz jūsu e-pastu ietvaros 24-48 stundas, ja jūs nesaņemat atbildi, lūdzu nosūtīt jūsu e-pastu.

Atsauksmes

Klientu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir apmierināti ar vienumus, kas jums lika, lūdzu, atstāj atsauksmi.Oure sistēma arī sniegs jums pozitīvas atsauksmes, jo tajā pašā dienā!!!Ja jūs neesat apmierināts ar vienumus, kas jums lika, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs varam strādāt kopā, lai atrisinātu strīdu.

Specifikācijas

  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Izgriezums: Pie Pleca
  • Apdare: Appliques, Noapaļošana, Ziedi
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Stils: Pastrol
  • Siluets: Bumbu Kleita
  • Modeļa Numurs: WQ9736
  • Vecums-mērķtiecīgi: 18-24
  • Materiāls: Poliestera
  • Vienuma Tips: Quinceanera Kleitas
  • Modes Elements: Ziedu Drukāt
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • CN: Dzjansu
  • Piedurknes Stils: Bez piedurknēm
  • Modelis Tips: Ziedu
  • Auduma Veids: Tills
  • Godu: Quinceanera
  • Faktisko Attēlu:
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: CloverBridal

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Modes Fāzēm Daudzpakāpju Savirmot Mermaid Kāzu Kleitas Princese Rhinestone Kāzu Kleitas Pasūtījuma Vestidos De Novia
€611.49 €544.23

(laipni lūgti mūsu veikalā ! introducation : mūsu veikalu, ir vairāk nekā desmit gadu vēsturi, padarot kleitas un citas drēbes,mums ir profesionāla rūpnīcas,vislabāk pirms pārdošanai/pēc pārdošanas dienestu.kad mēs saņemsim jūsu pasūtījumu,mēs sazināsimies ar jums nekavējoties, lai pārliecinātos, ka visu informāciju, kas būs tieši tā, kā jūs vēlaties,tad mums būs darīt, lai jūs.lielākā)

Izskatās arī
Luksusa Appliques Oficiāla Vakara Kleitas, Elegants Pavada Puse Spīdīga Kleita Sievietēm Salds Balli Acs Kleita Vestidos De Noche
€84.52 €47.33

(xs pleca: cm krūtis:80 cm viduklis:62cm hip:80cm garums: cm piedurkne: cm s pleca: cm krūtis: 83cm viduklis:65cm hip:84cm garums: cm piedurkne: cm m pleca: cm krūtis: 85cm viduklis:69cm hip:88cm garums: cm piedurkne: cm l plecu: cm krūtis:88 cm viduklis:72cm hip:90cm garums: cm piedurkne: cm xl plecu: cm krūtis:90 cm viduklis:75cm hip:93cm garums: cm piedurkne: cm 2xl pleca: cm krūtis:)

Izskatās arī
Lavandas Mīļotā Bumbu Kleita Quinceanera Kleitas Vestidos De 15 Anos Modes 3DFlower Frēzēšana Tilla Sweet 16 Princess Puse Gow
€250.50 €237.97

(izmērs chfaq:mākslas to, kā pasākums krāsu diagrammas kopš datoru ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp crt ekrāna un lcd cscreen, krāsu atšķirība nevar izvairīties, tāpēc mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs excetly pats kā uz bildes, jūs redzējāt, lūdzu, saprast.ja jums ir ļoti ļoti stingru krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms)

Izskatās arī
Vienkārši Fuksijas Strapless Vakara Kleitas Līnijas Satīna Piedurknēm Ielocēm arābu Oficiālās Balles Kleitu Nakts Puse Kleitas فساتين سهره
€349.42 €90.85

(1.ja kleita custom made ? jā,lūdzu, piedāvāt :krūtis, viduklis, gūžas, pleca līdz jostasvietai un plecu pie grīdas ar papēžiem . 2. cik ilgi var saņemt kleitu ?parasti mēs kuģis kleita 15 dienu laikā . kuģniecības laiks ir aptuveni 5-7 darba dienas ar dhl ,fedex,ups,tnt utt. ja jums tā ir nepieciešama steidzami , lūdzu, pastāstiet mums ,mēs varam organizēt skriešanās, lai)

Izskatās arī
Balts Pie Pleca Vestido De Noiva Kāzu Kleitu Vilcienu Pasūtījuma Plus Lieluma Līgavas Tilla Mariage
€195.81 €166.44

(pasūtījumus var būt nepieciešams, lai nodzēstu muitas jūsu valstī. lūdzu, pārbaudiet, ja jūsu pasūtījums būs jāmaksā papildu ievedmuitas nodokļi, nodokļi vai citi muitas nodevas. ievedmuitas nodokļi, nodokļi vai citi muitas maksājumi tiks savākti kuģošanas sabiedrība ar piegādi. piegādātājiem nav atbildīgs par kavējumiem, kas radušies muitas departaments savā valstī. papildu)

Izskatās arī
Meksikāņu Meitenes Smaragda Quinceanera Kleita Ilūziju Sequined Appliques Frēzēšana Korsešu Vestidos De Quinceañera Balles Kleitas
€205.86 €154.40

(laipni lūgti mūsu veikalā 1.ja vēlaties, lai pielāgotu izmēru, pasūtot, lūdzu, izvēlēties jebkuru standarta izmēru, tad uzrakstiet savu mērījumus, informāciju ziņojuma lodziņš, kad maksājumu. 2.standarta izmēra, lūdzu pārbaudiet zemāk minētie izmēri 3.compra do brasil, por favor deixe-nos o cpf darīt destinatario. >> izmēri produkta apraksts to, kā pasākums piegāde)

Izskatās arī
Turcija Šampanieša Kāzu Kleitu 2019 Mežģīnes Vestido de Noiva Princesa Kāzu Kleitas Vāciņu Piedurknēm Elsojošs Vintage Līgava Kleitas Gelinlik
€239.56 €179.68

(produkta apraksts turcija šampanieša kāzu kleitu 2019 mežģīnes vestido de noiva princesa kāzu kleitas vāciņu piedurknēm elsojošs vintage līgava kleitas gelinlik standarta izmēru diagrammas: ja izmērs ir ceļu pie standarta izmēru , jūs varat, lūdzu, izvēlēties jebkuru standarta izmēru, kad pasūta, tad uzrakstiet savu mērījumus, informāciju ziņojuma lodziņš, kad maksājumu.mērījumi ir)

Izskatās arī
OUSIRUI Ilgi Sirēna Slaucīt Vilcienu Balles Kleitu Drēbes de soirée Sieviešu Sexy Black Pavada Satīna vakarkleita Ar Spraugas فساتين ال
€280.80 €103.89

(jautājumi un atbildes: q: vai produkts ir tieši tāds pats kā attēlā? a: godīgi sakot, mēs nevaram veikt produkts, 100% tāda pati, kā bilde, bet mēs darīsim visu iespējamo, lai padarītu to vairāk nekā 95% līdzīgi j: kura izmērs ir piemērots tieši man? a: mēs varam pielāgot tā, lai jūs un ir nepieciešams papildu $10, lūdzu, izvēlēties jebkuru izmēru maksāt, un pēc tam)

Izskatās arī
Jaunā Stila Vakara Kleitas Mežģīnes V-veida kakla Frēzēšana Balli Puse Kleita Ilgi Vestidos De Fiestas De Noche Para Mujer
€174.91 €122.44

(laipni lūgti mūsu veikalā piezīme: 1, sapulču dažādas prasības no dažādiem pircējiem, mums ir preces noliktavā un pēc pasūtījuma, kādas īpašas prasības, lūdzu, sazinieties ar mums! 2 prece nav nevienas piederumi, piemēram, auskari, krelles, kāzu plīvuru un krinolīns apakšsvārki (rādīt uz bildes).cenu noteikšana ir ar kleitu tikai! 3, pirms pasūtīšanas, lūdzu, izlasiet šo sarakstu, rūpīgi un jautāt)

Izskatās arī
Labākais Plus Lieluma Sirēna, Kāzas, Līgavas Kleitas Mežģīņu Appliqued Elegants Atpakaļ Ilūziju Bodice Diferencētas Svārki Līgava Kleita
€185.96 €158.06

(izmērs diagrammas kleitu izmēri plus lieluma kleitas izmēri to, kā pasākums piezīme: sakarā ar starpību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā, bet ne vienu un to pašu darbību uz dažādām iestādēm, kā par modeli.paldies! shipping noteikumi mūsu postenis ir bezmaksas)

Izskatās arī
GIOIO Pie Pleca Luksusa Oficiālu Kāzu Kleitas Plisēt Īsām Piedurknēm فساتين سهرة Grīdas Garums Elegants Līgava Growns Puse Sieviešu
€198.23 €109.03

(silts atgādinājums 1、dažādām partijām produktus, kas var būt nedaudz atšķirīgas informāciju, lūdzu, skatiet produkta faktiskās 2、visi produktu attēlus, tiek veikti natūrā.sakarā ar vides, apgaismojums, displeja krāsu atšķirība, un ikvienam ir atšķirīga izpratne par krāsu, var būt krāsu atšķirība starp attēlu un reālā lieta.gala krāsa ir atkarīga reāla lieta saņemta. 3、dēļ)

Izskatās arī
Eleganta, Balta/Ziloņkaula 3D Ziedi Appliques-Line Kāzu Kleitas 2024. Gadam garām Piedurknēm Mirdzēt Frēzēšana Tiesa Vilcienu Sieviešu Kāzu Kleitas
€253.73 €152.24

((mēs varam pasūtījuma izgatavotu krāsu,jūs varat izvēlēties jebkuru krāsu no mūsu krāsu diagrammu,dažādu auduma ir dažādu krāsu diagrammas,jūs varat sazināties ar mūsu veikalā klientu apkalpošanas pārbaudīt krāsu skaits) mēs esam specializējas uz projektēšanas un ražošanas top grade kāzu kleitu,kas nodrošina oem ražošanas vairākos pasaules slavens kāzu zīmolu uzņēmumi,tostarp, kāzu)

Izskatās arī
Modes Skaistums Saūda Vakara Kleitas ar Vienu Plecu Krelles, Roku darbs Ziedlapiņas Pusei Eleganta Kleita Sievietēm 2024. gadam vestidos de fiesta
€207.54 €99.62

(pievērsiet uzmanību: cienījamie klienti, mūsu kleitas atbalsta pielāgošana (tostarp mainot garumu, piebilstot, uzmavas un citas prasības), pielāgošanas izmaksas ir aptuveni 10-30 asv dolāru papildus.tomēr jāatzīmē, ka, pēc pasūtījuma kleita ir pabeigti saskaņā ar jūsu prasībām, mēs nepieņemam atgriež, jo tas neatbilst nākamo klientu, un mēs nevaram pārdot vēlreiz.paldies par jūsu sapratni.)

Izskatās arī
Cap Sleeve Kristāla Elegants Satīna Mermaid Kāzu Kleitas Pielāgotus, Īpaša Dizaina Tīra Balta Mariage Līgavas Kleita Kleita
€195.81 €166.44

(pasūtījumus var būt nepieciešams, lai nodzēstu muitas jūsu valstī. lūdzu, pārbaudiet, ja jūsu pasūtījums būs jāmaksā papildu ievedmuitas nodokļi, nodokļi vai citi muitas nodevas. ievedmuitas nodokļi, nodokļi vai citi muitas maksājumi tiks savākti kuģošanas sabiedrība ar piegādi. piegādātājiem nav atbildīgs par kavējumiem, kas radušies muitas departaments savā valstī. papildu)

Izskatās arī
LORIE Zaļā Ruched Balles Kleitas, Sānu Spraugas, Dziļi V-veida Kakla Kroku Ilgi, Siksniņas, Lentes Vakara Kleita 2022 Arābija Dubaija Puse Kleitas
€124.28 €78.30

( ražošanas liecina izmēri | custom mērījumi pakalpojumu ----- ja standarta izmērs neder, vai jūs nezināt, kā izvēlēties savu izmēru.pēc tam, kad veicat pasūtījumu.komentārs savu mērījumus, lai piezīmi vai e-pastu man, jūsu mērījumiem. man vajag šādus mērījumus: a : augstums (ar kurpju)___in/cm b : dobi līdz stāvs(ar kurpju)___in/cm c)

Izskatās arī
Mirdzoša Quinceanera Kleitas Mežģīnes Fāzēm Pērles Bumbu Kleita ar Zelta Appliques Sweet 16 Personu Valkāt Kleitu
€282.41 €197.68

(visi kleita mūsu veikalā , tā var būt pasūtījuma madesize un krāsu , lūdzu, neuztraucieties, tas . mums būs kleita ļaujiet jūs esat apmierināts,ja jums ir kāds jautājums vai prasība, lūdzu, ļaujiet man zināt, ar ziņu, vai sazināties ar mani uz līnijas. ja jūs nevarat atrast stilu, kas jums patīk mūsu kolekcijā mēs varam padarīt kleitas ar savu dizainu.jūs varat nosūtīt mums attēlus,)

Izskatās arī