Cena €80.83 €115.48

Pilns apraksts

Pasūtījuma

Izgatavots Izmēra, Lūdzu, Izvēlēties jebkuru Izmēru un Atstāt Ziņu par Jūsu Šādus Mērījumus :

Mēs iesakām, ka jums ir jūsu mērījumiem, kas veikti, ko profesionāli ar savu zem valkāt pirms pērkot jebkuru tērpu.

Piemēram:Lieluma vienība :( cm vai collas)

1.Pilnas Krūtis = ___ collas(cm)

2.Vidukļa = ___ collas(cm)

3.Gurni = ___ collas (cm)

4.pleca līdz jostasvietai =___ collas (cm)

5.shoulde uz grīdas ar kurpes ___ collas (cm)

Jums var būt nepieciešams veikt šīs measurments uz mani, ja jūsu kleita ar lencēm vai ar piedurknēm vai jums ir nepieciešams jaka, lai atbilstu jūsu kleita.

6.Plecu pie pleca = ___ collas (cm)

7.armseye= ___ collas (cm), 8.roku garums = ___collas (cm) 9.biecp = ___ collas(cm)

nosūtīt measurments man, tiklīdz jūs pabeigt maksājumu .

1. Piegādes izmaksas: Noklikšķiniet uz"Piegāde un apmaksa"tab par produktu detalizēti lapā, un jūs redzēsiet piegādes detaļas.Jūs varat aprēķināt kuģniecības izmaksas, ievadot pieprasīto informāciju.

2. Tranzīta laika: Tranzīta laiku mainās ar dažādām kuģniecības metodes.

3. Postenis Apstrādes Laiks: apstrādes laikā, lai noteiktā secībā, atkarībā no produkta veida un krājumu stāvokli.Galvenokārt, apstrādes laiks var būt no 3 līdz 15 darba dienu laikā.

4. Muitas Nodevas: vairumā laiks, pircējs nav jāmaksā nekādas muitas.Bet dažreiz, dažās valstīs, muitas amatpersona var būt stingra.mums nav atbildīgs jebkuras muitas nodevas, Lūdzu, pārbaudiet to muitas politiku uz savu vietu.Ja jums ir jāmaksā muitas nodevas, tas ir jūsu pienākums pret savu valsti, pircējam vajadzētu saprast šo situāciju.

1. Mēs nepieņemam atgriež pēc pasūtījuma kleitas izmēru vai kleitas ar jebkuras pieprasītās izmaiņas.

2. Regulāra izmēra kleitas ar nekādas izmaiņas ,lūdzu ziņa mani atgriešanās pieprasījuma 5 dienu laikā no saņemšanas kleitu.Atpakaļ postenī, ir jābūt perfektā stāvoklī (kā jauns), jūs varat mēģināt kleitu,bet pārliecinieties, nevis stiept to vai veikt jebkādas netīrās zīmēm, pretējā gadījumā tas netiks pieņemts.

3. Mēs paturam tiesības noraidīt jebkuru nepamatotu peļņu , piemēram, nepareizi pasūtījuma veikti mērījumi jūs noteikumu vai standarta izmērs, kas mums jādara tiesības, bet jūs izvēlējāties nepareizi, vai jūsu gadījumā tas ir atcelts vai kleita nav vajadzīgs vairāk, utt.

4. Lūdzu, jāpalīdz skaidrs Pasūtījuma Nodokļus.Atpakaļ maksa tiks segti klienta beigās, ja jūs nevēlas sadarboties ar Nodokļu samaksas.Tomēr lūdzam muitas nodokļa, kas ir ārpus mūsu kontroles, mēs nevaram garantēt, visus nodokļus, nodevas un nebūs nekādu nodokļu samaksu.Visas nodevas, kas, iespējams, izriet no muitošanas tie nav iekļauti Bezmaksas Piegāde sniegšanu.

Specifikācijas

  • Siluets: Trompete / Sirēna
  • Stils: Vienkāršs
  • Vecums-mērķtiecīgi: Visu vecuma
  • Modes Elements: Vienkāršs
  • Vilciens: Tiesa Vilcienu
  • Apdare: Sequined
  • Izgriezums: MĪĻOTĀ
  • Piedurknes Stils: Bez piedurknēm
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Modeļa Numurs: AIOVOX09214
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • CN: Dzjansu
  • Faktisko Attēlu: No
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Godu: Oficiāla Vakara
  • Modelis Tips: mono
  • Auduma Veids: Sequin
  • Zīmola Nosaukums: Tixlear
  • Vienuma Tips: Vakara kleitas
  • Materiāls: Poliestera

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Apelsīnu Balles Kleitas, Sievietēm 2023 Frēzēšana Sirēna, Vakara Kleitas, Drēbes De Bil Melnās Meitenes Pusi Wear Apģērbs
€226.66 €181.33

(produkta apraksts izmēri kā mērīšanas krāsu diagrammas zīmola stāsts)

Izskatās arī
Pirmās Komūnijas Kleitas Balts Eņģelis Puķu Meitene Kleita Ir Tumši Zila Lente Priekšgala Bez Piedurknēm Fit Kāzu Svinības, Bērnu Dzimšanas Dienas Dāvana
€103.99 €51.99

([xlmodel]-[produktu]-[58707] 111 [xlmodel]-[foto]-[0000] [xlmodel]-[custom]-[58693] 2 laipni lūgti manā veikalā gdybao veltīt, lai nodrošinātu jaunākās modes bērniem drēbes, lai jūsu maz eņģeļu visā pasaulē.tostarp meitene puse kleitas, kleitas puķu meitene kleitas, meitene cēloņu kleitas, meitene mēteļi & apģērbu komplekti, tutu kleitas un svārki, zēnu apģērba komplekts,)

Izskatās arī
Xijun Melnās Garās Kāzu Kleitas Spageti Siksnas Mežģīnes Flowes Appliques Līgavas Kleitas Ar V-Kakla Korejas Kāzu Kleitas 2023
€129.61 €90.73

(laipni lūgti mūsu veikalā paldies par ieinteresēti mūsu tērpi. kā ražotājs, kas specializējas ražo augstākās kvalitātes balli vakara tērpi. balles vakarā -kleitas kleitas ir izvēlēts augstas kvalitātes auduma.tas ir izstrādāts ar aprūpes un minūti uzmanību detaļām un paredzēts, lai atbilstu kritērijiem par modes. mēs varam padarīt oficiālu kleitas, kāzu kleita,kāzu)

Izskatās arī
XPAY Elegants Violvet Violeta Vakara Kleitas Saūda arābu Sievietes Viena Pleca, Lielo Loku Plecu Balles Kleitu Ilgi Puse Kleita
€122.64 €85.85

(kāzu kleitas, veikals-xpay mēs dropshipping ... ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu ļoti labi iederas jums .paldies 1.krūtis =___cm/collas 2.vidukļa =___cm/collas 3.gurni =___cm/collas 4.gravu hem ar kurpes =___cm/collas 5.augstums =___ cm/collas (no augšas galvu uz grīdas)

Izskatās arī
Rhinestone Līgava Turot Ziedu Lentes Kāzu Simulācijas Ziedu Inkrustēts Dimanta Ziedu Pumpuru Turot Buķeti Multicolor
€39.36

(izmērs: diametrs 18 cm augstums 25cm svars: aptuveni 0.35 kg tīrā, 0.55 kg pēc iepakojuma iepakojums: opp maisā materiāls: rhinestone, lentveida, putu bumbu, vieglmetāla krāsa: tiffany, gaiši violetā + violeta, utt. piemērojams gadījumos: kāzu, foto studija, utt. dārgie, jūs varat izvēlēties krāsu, kas jums patīk, un pateikt mūsu klientu apkalpošanas skaitu,)

Izskatās arī
Balto Bumbu Kleita 3-Hops Gurniem, Apakšsvārki Uz Kāzu Puse, Josta Baroka Kleita Krinolīns Underskirt Kāzu Aksesuāri
€8.64 €7.34

(klientu apmierinātība lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību.maksājuma ir daudzi maksājumu metodes pieejama pack24.lv piemēram, kredītkartes, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus).jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.lai aizsargātu)

Izskatās arī
FLORINE TULIRAIN Vasaras Taures Potītes Garuma Pie Pleca Vakara Kleitu Elegants Mežģīņu Appliques Balles Kleita Sexy Sievietes
€228.90

(florine tulirain vasaras taures potītes garuma pie pleca vakara kleitu elegants mežģīņu appliques balles kleita sexy sievietes)

Izskatās arī
2023 Vienkāršu Īsu Kāzu Kleitu Sievietēm Tējas Garums-line garām Piedurknēm Baltā, ziloņkaula, Līgava, Līgavas Kleita Satīna Tilla Vestidos De Noia
€259.23 €90.73

(prod laipni lūgti mūsu veikalā un paldies, ka izvēlējāties mūsu komanda, lai padarītu kāzu kleitas par jums.mēs esam no suzhou starptautiskā kāzu kleitu pilsēta, viena no lielākajām kāzu kleitu nozares bāzēm pasaulē.mums ir ļoti bagāta pieredze ražošanā, kāzu kleitas, vakara kleitas, balles kleitas, utt.mēs esam apņēmušies nodrošināt pircējus ar pielāgotiem augstas kvalitātes kāzu pakalpojumi.ja)

Izskatās arī
Ķiķināšana Satīns-line O-veida kakla Vizuļi Savirmot Oficiālu Elegants Prom Kleita Saūda Grīdas Garums Vakara Puse Kleitas Sievietēm 2023
€228.73 €102.93

(laipni lūgti mūsu veikalā ! dārgie draugi, lai padarītu jūsu kleita fit jums perfektu un padara jums vairāk apmierināti ,mēs jums iesakām pasūtījuma standarta izmēra ,tādēļ, lūdzu, atstāt mums savu precīzus mērījumus ,mēs esam priecīgi pasūtījuma lielumu vai krāsu, lai jūs par brīvu(saskaņā ar asv size18)!kad jūs vieta jūsu pasūtījumu , vienkārši atstājiet savu mērījumus un prasības)

Izskatās arī
2024 Līnijas Kāzu Kleitas Pavada Bez Piedurknēm Ilūziju Frēzēšana Mežģīnes Appliques Slaucīt Vilcienu Kāzu Kleitas Apmetni De Mariee
€133.46 €118.78

(lūdzu, neaizmirstiet ierakstīt šādu informāciju pēc tam, kad jūs novietojiet pasūtīt, tad jums būs saņemt sūtījumu gludi 1 .krūtis _____collas vai ___cm 2 .vidukļa _____collas vai___3 cm .gurni _____collas vai ___4 cm. dobi līdz stāvs(bez apaviem) ___collas vai ___5 cm .dabas augstums: _____collas vai ___6 cm .kurpes papēža augstums:____collas vai___ 7 cm .augstums augstpapēžu kurpes: _____collas vai)

Izskatās arī
Rush Galaxy Ir Augsto No Balles Kleitu Pilnu Piedurknēm Ar Grīdas Garums Vakara Kleita Sievietes Dzimšanas Dienu, Kāzu Svinības, Oficiālas Kleitas Arābija 2024
€195.18 €126.86

(q: kā pasūtījuma mērījumi? a: mēs varam nodrošināt bezmaksas pielāgotus mērīšanas pakalpojumi. pirmkārt, jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai vietā, lai, tas ir tikai par maksu, un pēc tam jūs sūtīt man jūsu mērījumiem, tostarp: krūtis ___ collu vai ___cm, vidukļa ___ collu vai ___cm, gurni ___ collu vai ___cm, jūsu augstums(ar kurpēm) ___ collu vai)

Izskatās arī
Izskatās arī
BLUE Mermaid Oficiālās Balles Kleitas, Elegants Atvērt Atpakaļ Mežģīnes Appliques vakarkleita Slēgs kakla Izgriezumu Mežģīnes-up Vestido De Noche Sievietēm
€124.84 €82.39

((1)atgriešanās lūdzu, sazinieties ar mums, 48 stundu laikā pēc preces saņemšana.atpakaļ postenī, ir jābūt ideālā stāvoklī.kleitas, jums arī būs jāmaksā 30% kopējā summa, kas, lai kā uzpildīties maksa.tas ir nepieciešams, ka prece vai kleitas būtu atgriezusies pie mums, 14 dienu laikā pēc atgriešanās pieprasījums ir pieņemts.atpakaļ nosūtīšanas izmaksas tiks pircēja atbildība. (2)apmaiņas apmaiņa)

Izskatās arī
Aedmgh Bumbu Kleita Royal Kāzu Kleitas 2024. Gadam Mīļotā Off Plecu Apmetni De Mariee Fāzēm Appliques Vintage Vestido De Novia
€625.07 €437.55

(silts padomi, pirms jums iegādāties preces, mēs ne tikai padarītu kāzu kleitas no standarta izmēra,bet arī piedāvāt jums custom-made pakalpojumi.ja jūs izvēlēties custom produktiem,lūdzu, sniedziet mums ar savu izmēru parametri.(kā parādīts attēlā zemāk) lūdzu, izlasiet šīs piezīmes rūpīgi pirms laišanas pasūtījumu.ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar)

Izskatās arī
LINDO NOIVA Boho 2023 Elegants Plisēt Tilla Strapless Kāzu Kleita ar Split Sexy Piedurknēm Mīļotā Līgavas Pludmales Kleita Mariee
€346.15 €96.92

(ja jūs vēlaties pasūtījuma , lūdzu, piedāvāt mērījumiem, kā šādas izrādes: (1) krūtis: _______collas/cm (2) viduklis: _______collas/cm (3) gurni: _______collas/cm (4) plecu uz grīdas (bez apaviem): _______collas/cm (5) plecu pie pleca(plecu platums): _______collas/cm (6) augstums : _______collas/cm ja kleita ir siksna vai piedurknēm , mums vēl ir nepieciešami)

Izskatās arī
YUMDI Black Rhinestone Luksusa Sieviešu Puse Kleita High-end Oficiālo Posma Izpildes vakarkleita Haute Couture Garā Kleita
€282.31 €141.16

(pasūtījuma izgatavoti :pieņemt pasūtījuma lieluma un pieņemt pasūtījuma izgatavotu krāsu! jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______ 2) vidukļa ______ 3) gurni________ 4) dobi līdz stāvs bez kurpes ______ 5) dabas augstums bez kurpes________ 6) tiek lēsts, kurpes)

Izskatās arī
Ryanth Augsti Sadalīt Satīna Balles Kleitas, Ilgi Ielocēm Vakara Tērpi Kabatas Spalvu Oficiālu Sievietes Kleitu Vakara Puse Valkā
€158.59 €88.81

(1/q: es nevaru izvēlēties krāsu un izmēru es gribu, ja pasūtījuma.ko man darīt? lūdzu, sazinieties ar mums ,mēs pielāgot izmēru un krāsu par brīvu atbilstoši jūsu prasībām. 2/q: pēc pasūtījuma kleitas, lūdzu, sniedziet tos mums, ja pasūtījuma. krūšu apkārtmērs:___ cm/collas viduklis:__ cm/collas gurni:___ cm/collas plecu pie grīdas:___ cm/collas augsti)

Izskatās arī
Graciozs Pie Pleca Balles Kleitu Mirdzoša Vizuļi Garām Piedurknēm Kokteilis Kleita Classic Taisni Vakartērpi Tērpu De Mariée
€282.23 €141.11

(laipni lūdzam yiwanna kāzu puse, veikals silts padomi: 1: kleita tiek izgatavoti pēc pasūtījuma.mēs iesakām klientiem, lai vismaz 2 mēnešus agrāk atstāt vairāk laika, lai ražošana un piegāde. 2.kuģniecības laiks ir atkarīgs no kuģniecības veidi, kā tu izvēlējies. 3.lūdzu ziņa mani, savu termiņu iepriekš vai detaļu jebkurā laikā-jūtīga prasa, lai ir piezīme kastē)

Izskatās arī