Tagi: Krelles

Cena €4.83 €9.11

Pilns apraksts

Preces Nosaukumu: Dabīgā Akmens Slīpētas Zaļā Birmas Izgatavots Pērles Apaļas Gem Distances Krelles Diy Roku darbs Rokassprādze par Rotu Veidošanas Piederumi 15"

Piezīme: krelles var būt nelielas krāsu un izmēru atšķirības.mēs galvenokārt pārdod akmeņi,roku vai mašīnu slīpēšana, tas ir grūti būt pats.Lūdzu, saprast, pirms jūs iegādāties.Ja jūs neesat apmierināts,lūdzu, sazinieties ar mums, lai atrisinātu jums.

1) Ja pasūtījuma vērtība ir vairāk nekā $10,objekti būs bezmaksas piegāde pa Pastu Ķīnas Reģistrēta Gaisa Pastu vai Epackt.

2) Ja pasūtījuma vērtība ir zem $5,objekti būs bezmaksas piegāde pa Ekonomisko Gaisa Pastu.

3) Ja pasūtījuma vērtība ir vairāk nekā $150, priekšmeti bezmaksas piegāde ar DHL,EMS,Fedex,TNT express piegādi.

4) Lai vairāk nekā $500, jūs varat sazināties ar mums, mēs dos jums neticami atlaides.

1) PASAULES KUĢOŠANAS.. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2) Pasūtījumi apstrādāti 3-7 dienu laikā pēc maksājuma pārbaude. 3) Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adreses JĀSAKRĪT savu piegādes adresi. 4) PAKALPOJUMU TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 5) Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu robežās 30-60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 6) Jūs varat izsekot savu izsekošanas numuru http://www.17track.net/zh-cn vai jūs varat redzēt sekošanas informāciju saskaņā ar jūsu orderonline.Mēs uzturēt augstu izcilības standartus 5 ZVAIGZNES, un jācenšas panākt, lai 100% klientu apmierinātību!

Jūsu Satisfication un Pozitīvas Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, samazinājās brīvi sazināties ar mums, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jūsu problēmas.

Specifikācijas

  • Rotaslietas Tips 3: Distances krelles
  • Materiāls: Akmens
  • posteņa nosaukums: Birmas Jade
  • Vienuma Tips: Krelles
  • Rotaslietas Veids 2: Krelles Par Rotaslietu Izgatavošana
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: xilitata
  • Daudzums: 61pcs 46pcs 36pcs
  • Rotaslietas Veids 1: Piekariņi, Aproce, Aksesuāri
  • Postenis Svars: 10-60g
  • Metāla Tips: NAV
  • Sods vai Modes: Modes
  • Rotaslietas Tips 4: Roku darbs, ar rokām DIY Pērlītēm
  • Ārējais diametrs: 6mm
  • Modeļa Numurs: XL0P13123
  • Objektu Formas: Apaļa Forma
  • Izmērs: 6mm 8mm 10mm
  • uzvalks: Par Rotu Padarot DIY Rokassprādzi, Kulonu Kaklarota Materiāli Aksesuāri

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Rotaslietas Stāv Veikalos Fotogrāfija Displejs Aksesuārus, Rotaslietas Displejs Turētājs Kaklarotas Karājas Kulons Aproces Skatīties Auskari
€4.10 €2.17

(apraksts: 【auskaru statīvs] aicina: rotaslietas displejs stāvēt, vienkārši dzelzs, stilīgs un mūsdienīgs dizains, var collocation ar jebkuru apdares un rotaslietas krāsu, un to var izmantot, lai pakārt jūsu mīļākie rotaslietas un aksesuārus. 【lielu jaudu] aicina: rotaslietas, plaukts nodrošina plašu uzglabāšanas telpu ar spoguli, kas organizē un parādot kaklarotas, rokassprādzes, gredzeni)

Izskatās arī
Sniegpārslas Elastīgu Silikona Veidnē DIY Ziemassvētki 3D Spogulis Ziemassvētku Kulons Sveķu Pelējuma
€1.10 €0.84

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: izgatavoti no silikona, videi draudzīgs, nav toksisks, elastīgs, atkārtoti un izturīgs. non-stick, viegli atdalīt, temperatūras izturīgs, viegli tīrāms, eco-friendly, zemu oglekļa emisiju var pārstrādāt. vienkārša un noderīga, healthfulness, izturīgs pret koroziju un pielāgošanās spēju lietošana: lai sniegpārslas)

Izskatās arī
24Pcs Zvaigžņu Dūrienu Marķieri Emaljas Tamborēšanas Dūrienu Marķieri Piekariņi Noņemams 304 Nerūsējošā Tērauda Skavām Slēdzenes Dūrienu Marķieri
€10.42 €7.29

(3 pieejamās krāsas-jūs saņemsiet 2 komplekti, pilnīgi 24pcs zvaigžņu dūrienu marķieri, izmērs ir par 1.26 collu(3.2 cm) garš, ir rozā, balts, melns 3 krāsām.turklāt, mēs izmantot atsevišķu gredzenu, lai string katrā dūrienu marķieri kopā dāvanu iesaiņošana, to var likt uz rokas, lai viegli uzglabāšanas. padarīt ērts rāvējslēdzējs pull-ja jūsu rāvējslēdzēju airētājs pats par sevi nāk)

Izskatās arī
Kinel Karstā 585 Rožu Zelta Krāsā Kāzu Gredzenu Sievietēm, Mikro-vasks Kastīšu Dabas Zircon Augstas Kvalitātes Smalkas Rotaslietas Ikdienas Valkāšanai Dāvanu
€5.26 €3.15

(produkta informācija produkta lietošanas kinel karstā 585 rožu zelta krāsā kāzu gredzenu sievietēm, mikro-vasks kastīšu dabas zircon augstas kvalitātes smalkas rotaslietas ikdienas valkāšanai dāvanu postenis tyle:gredzens galvenais akmens: dabīgs zircon citi akmens:dabīgs akmens materiāls:vara + dabas kubikmetru zircon + 585 pieauga zelta pārklājumu + micro vasks)

Izskatās arī
2gab Dabas Zilā Mežģīņu Agate Dubultu Punktu Kulons DIY Puse Rotaslietas Brīvdienu Fengshui Dāvana Sievietēm Dziedinošo Enerģiju Dārgakmens 36MM
€15.86 €14.27

(mēs varam customed to ar jebkuru izmēru un materiālu, ja jums ir liels rīkojuma vai jebkuras citas izmeklēšanas, lūdzu, sazinieties ar mums attēlu, ir tikai jūsu zināšanai, jūs saņemsiet līdzīgu kristāla jo dabiskā akmens.visi prece tiks nosūtīta,izlases, mēs apsolām, ka mēs sniegs jums labāko produktu, ja jūs pasūtīt no mūsu veikala.ceru, ka jums būs lieliska iepirkšanās pieredzi, par produktu)

Izskatās arī
Retro Indijas Cilts Ērglis Piliens Auskari Čigānu Etniskās Paziņojumu Par Sieviešu Panku Gothic Party Modes Rotaslietas
€3.91 €2.66

(par mums mums ir profesionāli pack24.lv pārdevējs. ja jums ir nepieciešams vairāk, šo preci ,jūs varat sazināties ar mums.mēs dos jums mūsu labāko cenu.veids: sazinoties ar mums pa ziņām! ja jūs mums neesat apmierināts ar preci vai pakalpojumu ,lūdzu, sazinieties ar mani, un nedod mums negatīva vai dabas atsauksmes,mums ir jums piemērots risinājums. piegāde 1, beztaras)

Izskatās arī
ZMZY Chunky Paziņojumu Vintage Krāsaina Emalja Kaste Saiti, Ķēdes, Kaklarotas Varavīksnes Aproces, Vīriešu, Sieviešu sānslīdi kaklasaite Modes Rotaslietas
€2.18 €1.75

(sānslīdi kaklasaite ķēdes emaljas boho kaklarota boho krāsu lodītes kaklarotu kaklarotas sievietēm pludmalē vasaras rotaslietas var fit jebkuru gadījumu, piemēram, puse kāzu gadadienas un dzimšanas dienas,būs eleganta dāma)

Izskatās arī
Rhinestone Pērles Zvaigžņu Kronis Cepures Dzimšanas Dienas Performance Tiaras Galvassegu Princess Balli Kāzu Matu Rotas Puses Piederumi
€13.12 €0.91

(produktu nosaukums:zvaigžņu kronis krāsas:zelta un sudraba pārklājumu metāls:eco-friendly rhinestone vainaga diametrs ir aptuveni 14.5 cm vainaga augstums ap 6 cm)

Izskatās arī
925 Sterling Sudraba Amuletu Krelles Sākotnējā Trušu Aļņa Zieds Amuletu Aproci, Krelles Diy Sieviešu Rotaslietas
€6.63 €0.45

(apraksts materiāls: 925 sterling sudraba, kubiskā cirkonija cauruma izmērs: 4,5 mm)

Izskatās arī
Mini Jauks Plīša Lācis Keychain Gudrs Aniaml Keyring Karājas Rotājumu Atslēgas Turētājs Mugursoma Somas Šarmu Dāvanu Meitenēm, Sievietēm
€1.43 €0.74

(funkcijas: šī ir jauka plīša lācis kulons keychain.cute karikatūra forma ir piemērota visu veidu cilvēkiem. tas ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, ar smalku workmanships, izturīgs un ērts.vieglo svaru, nav viegli izbalināt, viegli pārvadāt. jūs varat savākt taustiņus, lai izvairītos no zaudēt tiem.to var arī piestiprināt pie mugursomas, automašīnu vai jebkur jūs varat)

Izskatās arī
100gab Pielāgota Nerūsējošā Tērauda Apaļa Suņu Tagus Kaklarota Kuloni DIY Dažādu Formu
€92.98

(materiāls: nerūsējošais tērauds mēs pieņemam pielāgota izmēra, biezuma, dobu ārā , lāzera logo, augstas polijas.parastā polijas . moq: 100gab lūdzu, sazinieties ar mums plašāku informāciju.mēs piedāvājam mūsu labāko cenas un risinājumu. paketē iekļauts: 100gab kopā 25mm atzīmes. 5 gabali, kas katru skaits no 101 līdz 108 5 gabali, kas katru skaitu no 201)

Izskatās arī
Gudrs Hololive Vtuber Q Versija Attēls Keychain Inugami Korone Shirakami Fubuki Usada Pekora Minato Aqua Keyring Soma Kulons Dāvanu
€1.37 €0.68

(cienījamie pircēji, ja jums rodas kādas problēmas, veicot pirkumu procesu, jūs varat sazināties ar mums jebkurā laikā, mēs to rīkoties. saņemot paku un ir kādi jautājumi, jūs varat sazināties ar mums, lūdzu, sniedziet mums slikti komentārus un strīdiem, mēs augsti vērtējam katru klientu, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas, kas jums uzdots, lūdzu, iedodiet man vairāk)

Izskatās arī
Šiks Modes Auskari Moderns Un Moderns Elegants Sarkans Kļavas Lapu Auskari Modes Ziemas Auskari Karstā Pārdošanas Auskari Burvīgs
€4.73 €1.89

(šiks modes auskari moderns un moderns elegants sarkans kļavas lapu auskari modes ziemas auskari karstā pārdošanas auskari burvīgs apraksts: materiāls: sakausējuma forma: kļavu lapu ārstēšanas process: galvanizācijas gadījumā cilvēki: sievietes klasifikācija tautas elementi: augi un ziedi specifikācijas: 1. ieviešot mūsu maple leaf auskari, perfekta)

Izskatās arī
18K zelta pārklājumu 8-formas dubultā rinda sprādzes AAA++ 8-9mm 10-11mm Kārta Akoya Balts Dabīgo Pērļu Kaklarotu ar 18inch
€125.95 €107.06

(pērles forma : apskatīt attēlu kaklarota garums :collu. (mainīt garums kontakti mums, lūdzu) jo novirzi izmēros dabas dārgakmeņiem, garumi var atšķirties ~0.5 gadā. šī kaklarota ir savērtas uz double zīda diegiem, mezgloti starp katra pērle par drošību un izturību, gatavo ar ļoti eleganti . piegādes izmaksas: $ 0.00 ( gaisa 12-22 dienas parasti) kuģniecības)

Izskatās arī
Patiesu S925 Sudraba Gredzens Sievietēm, Vīriešiem, Jauniem Modes Seno Palīdzības Sejas Inkrustēts Krāsas Zircon Punk Rotaslietas Bezmaksas Piegāde
€35.07 €24.54

(materiāls: s925 sudraba platums: par 26mm svars: aptuveni 8.1 g izmērs: regulējams fit mums, izmērs 6-9 inkrustēts: krāsainu zircon s925 sudraba mūsu produkti ir izgatavoti no īstas, tīra sudraba, nodrošinot, ka tās atbilst starptautiskās satura standartiem, un to var apliecināt ar profesionālām iestādēm. 1. roku darbs, var būt ražošanas zīmes, lūdzu,)

Izskatās arī