Cena €109.69 €119.23

Pilns apraksts

Izmērs Instrukcija

Tas var palīdzēt jums zināt izmēru labāk.

Informācija par Produktu

Vairāk bildes dos jums labāku izpratni par šo kleitu.

To, kā Pasākums

Iepakojums

1. Iekšējais iepakojums: Opp maisā ar mūsu zīmolu logo.

2. Ārējais iepakojums: Kurjeru soma

3. Krāsu somas var tikt veikta saskaņā ar klientu prasībām.

Atgriezties &Kompensācijas Politika

1.Pirms nogādāt preci, mēs pārbaudīsim lielumu un apstiprina postenis ideāls.Bet, kad jūs saņemat preci ,ja jums atrast jebkuru jautājumu,lūdzu, sazinieties ar mums robežās 7days bez vilcināšanās.

2.Mēs pieņemam atpakaļ,bet, lūdzu, nav iznīcināt objektu,vai mēs nevaram pieņemt atpakaļ,ceru, ka jūs varat saprast,paldies!

3.Mēs novērtējam jūsu pacietību & izpratni.Arī mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums, un lūdzu, sazinieties ar mums tieši pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes vai uzsākt strīdu.Mēs esam ļoti priecīgi, lai atrisinātu visas problēmas.

4,Ja jūs neesat apmierināts ar to, un tās mūsu iemesla dēļ mēs varam palīdzēt jums piemērotu atgriešanās kompensāciju,bet, ja tās savu iemesla dēļ mums ir tik žēl, ka mēs nevaram par to samaksāt.Paldies par jūsu sapratni vēlreiz.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

1,Q: vai jūs Varētu, lūdzu, parādīt mums, ka nekustamā attēlus pirms pasūtījuma veikšanas?

A:Nē mums ir tik ļoti žēl par to, jo mēs esam haute couture veikals,mūsu kleitas ir visas pasūtījuma.Bet mēs varam parādīt jums, pirms nosūtīšanas uz jums.

2,Q:es vēlos, lai vieta, pielāgot rīkojumu, ko man darīt?

A:Mīļā,mēs varam pasūtījuma veikts kleita, lai jūs, pēc jūsu izmēriem un krāsu, kuru vēlaties, kad jūs to pasūtīt, jūs varat redzēt Pielāgoto Izmēru,lūdzu, izvēlies, to, par krāsu,jūs varat izvēlēties to, kas tieši.

3. J:Cik ilgs laiks būs vajadzīgs, lai saņemtu preces?

A: Parasti, pēc jūsu rīkojumu, ja tā vienkārši kleitu,mums vajag tikai 12-15 dienas, lai pabeigtu to, tad jūs varat izvēlēties citu piegādes veids atbilstoši jūsu puses, vai kāzu.Bet sarežģītu kleitu,mums ir vajadzīgi 20-25 dienu laikā,lūdzu, saprast.

4.J: Ja es izvēlos Pasūtījuma Lielums, vai ir nepieciešams veikt dažas izmaiņas, par kleitu, ja man jāmaksā papildu maksa?

A: Mīļā, Pielāgoto Izmēru, nebūs jāmaksā papildus maksa,par izmaiņām,ja tās ir nelielas izmaiņas,mums nav iekasēt vairāk maksu pārāk, sarežģītas izmaiņas, mums ir nepieciešams, lai maksas samaksu saskaņā ar šīm izmaiņām.

5,Q:Kā tas jūsu rūpnīcas darīt attiecībā uz kvalitātes kontroles?

A:Kvalitāte ir prioritāte.Mēs vienmēr pievērš lielu uzmanību kvalitātes kontrolei no paša sākuma līdz pat beigām.Visas izejvielas, mēs izmantojām, ir videi draudzīga;

6,Q:vai es Varu redzēt reālo attēlus pirms piegāde?

A:Tā labi, lai mums, ja jums ir to pieprasījusi,mēs varam parādīt jums, pirms nosūtīšanas, bet, lūdzu, sazinieties ar mums,vai mēs ne.Mums ir pārāk daudz kleitas, lai pabeigtu katru dienu,tāpēc ceru, ka jūs varat saprast.

Feedabck

Visas barības atpakaļ būtu jāveic pēc tam, kad esat saņēmis un apmierināts ar jūsu preces!

Ja ir kāda problēma,lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu problēmu.

Paldies tik daudz!

Specifikācijas

  • Apdare: Lentes, Daudzpakāpju, Plisēt
  • Stils: Classic
  • Vecums-mērķtiecīgi: Visu vecuma
  • Modes Elements: Vienkāršs
  • Izgriezums: MĪĻOTĀ
  • Materiāls: Poliestera
  • Zīmola Nosaukums: Faiokaver
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Piedurknes Garums(cm): Pilna
  • Auduma Veids: Tills
  • Piedurknes Stils: Pie Pleca
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Godu: Oficiāla Vakara
  • Vilciens: Vērienīgajai Vilcienu
  • CN: Dzjansu
  • Siluets: A-LĪNIJAS
  • Vienuma Tips: Vakara kleitas
  • Modelis Tips: Citi
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Faktisko Attēlu:

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Elegants Kāzu Kleitu 2024. Gadam Kāzu Kleitu vestido de noiva Ziloņkaula V Kakla Vienkārša Kāzu Kleita (A-line Līgavas Kleita drēbes de mariée
€135.41 €75.83

(☆ laipni atgādinājums ☆ 1.lielumu un krāsu, ir ļoti svarīgi, lai kleita,tik kad jūs izvēlēties krāsu un izmēru,lūdzu, pārliecinieties, ka izvēlēties, jo mūsu krāsu diagrammas un izmēru diagrammas,jo izmēru, varbūt nedaudz atšķiras ar savu valsti. 2.kopumā mūsu apstrādes laiku ap 7-10 darba dienas steigas, lai ir pieejami pārāk.piegādes laiks ir atkarīgs no piegādes metodi jūs izvēlaties. 3.ietekmē)

Izskatās arī
Qanz Karstā Rozā Saūda Arābija Vakara Kleita Satīna Pie Pleca Luksusa Dzirksti Mirdzēt Prom Bumbu Kleita Abendkleider Luxus 2024
€147.31 €103.12

(akceptē pielāgotus izmēra jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______ 2) vidukļa ______ 3) gurni________ 4) dobi līdz stāvs bez kurpes ______ 5) dabas augstums bez kurpes________ 6) tiek lēsts, kurpes papēža augstums var izmantot, lai šī kleita)

Izskatās arī
Viens divi trīs Būri ar Vāciņu Gatavošanas Bambusa Steamer Zivis, Rīsi, Uzkodu Grozs Uzstādīt Virtuves Gatavošanas Rīki klimpu tvaika krāsns tvaika katls
€32.82 €15.76

(laipni lūdzam veikt pasūtījumu,visas produkts ir izgatavots, izmantojot mūsu rūpnīcā.mēs apsolām, kuģu dienā jūs veicat pasūtījumu,ļoti ātri var saņemt paku. laipni lūdzam veikt pasūtījumu,visas produkts ir izgatavots, izmantojot mūsu rūpnīcā.mēs apsolām, kuģu dienā jūs veicat pasūtījumu,ļoti ātri var saņemt paku. mēs esam ražotājs,laipni lūdzam veikt pasūtījumu,mēs pārliecināts,)

Izskatās arī
Zila Balles Kleitas Ielocēm Tilla Fāzēm Spageti Siksnas, V Kakla Līnijas, Ilgi Grīdas Garuma Gradācijas Eleganta Sieviešu Vakara Tērpi
€142.21 €71.10

(izmēri krāsu diagrammas sūtījumu ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.šie tarifi ir pircēja pienākums. atgriešanās politiku mēs esam viegli atgriešanas/apmaiņas procesā!jūs varat atgriezties šo preci par pilnu kompensāciju (izņemot piegādes izmaksas). e. precei jābūt unworn un tikai mēģinājis uz fit un lieluma. kompensāciju)

Izskatās arī
JEHETH Kāzu Kleitu Sievietes, V-veida Kakla Mežģīņu Piedurknēm Līnijas, Līgavas Kleitas Beach Satīna Sexy Backless Elegants Vestidos De Novia
€218.78 €109.39

(laipni lūgti mūsu veikalā, piezīmes: 1.lielumu un krāsu, ir ļoti svarīgi, lai kleita,tik kad jūs izvēlēties krāsu un izmēru,lūdzu, pārliecinieties, ka izvēlēties, jo mūsu krāsu diagrammas un izmēru diagrammas,jo izmēru, varbūt nedaudz atšķiras ar savu valsti. 2.kopumā mūsu apstrādes laiku ap 7-10 darba dienas steigas, lai ir pieejami pārāk.piegādes laiks ir atkarīgs no piegādes)

Izskatās arī
Jaunie Nāk Rozā Satīna Zelta Aplikācijas Mežģīnes O Kakla Augsta Zema Stila Puķu Meitene Kleita Baby Girl Birthday Party Kleita ar Lielo Loku
€120.55 €60.27

(laipni lūgti manā veikals informāciju, kas nepieciešama custom-made kleitas lieluma vienība: centimetri vai centimetru (cm) 1. krāsu: ------- 2. krūtis: ------- cm 3. viduklis: -------cm 4. gurni:-------cm 5. dobi līdz stāvs:-------cm 6. augstums:-------cm(no augšas galvas līdz kājām bez kurpēm) 7. jūsu paredzamo ierašanās datumu: ------- (kleitas)

Izskatās arī
Doymeny Siksnas Izšūt Homecoming Kleitas Ziedu Sievietes Midi Kokteilis Puse Kleitas Korsete Balles Kleitu Mini Pusaudžu Vestido De 2024
€173.93 €76.53

(piezīme: 1. izmērs atbilde: lai izpildītu dažādas vajadzības, kas dažādi pircēji, mēs piedāvājam standarta izmēra, plus lieluma un pielāgota izmēra.standarta izmēru, jums ir nepieciešams uzklikšķināt uz lapas izmērs info, lai apskatītu un atrast atbilstošo izmēru.ja tas nav atrast savu izmēru.mēs piedāvājam pasūtījuma izmērus, lūdzu, klikšķiniet uz lapas sazināties ar mums.pievērsiet)

Izskatās arī
Salds Gaiši Zila Vakara Kleita Oficiāls Pasākums Pie Pleca Šifona Plisēt Spageti-Line Elegants Sieviešu Drēbes De Soirée
€173.60 €142.35

(laipni lūgti mūsu veikalā piezīme: 1. mēs esam profesionāla veikals, kas nodarbojas apģērbu izgatavošanas un ir iesaistīti kāzu kleitu nozarē daudzus gadus.mums ir progresīvas ražošanas iekārtas, augstas kvalitātes audumiem, un pieredzējušu šuvēju 2. mūsu kleitas ir visas pielāgotas un nosūtīti ietvaros 10-20 dienu laikā pēc pasūtījuma veikšanas.ja jums ir nepieciešams ātrāk)

Izskatās arī
LORIE Zaļā Ruched Balles Kleitas, Sānu Spraugas, Dziļi V-veida Kakla Kroku Ilgi, Siksniņas, Lentes Vakara Kleita 2022 Arābija Dubaija Puse Kleitas
€124.28 €78.30

( ražošanas liecina izmēri | custom mērījumi pakalpojumu ----- ja standarta izmērs neder, vai jūs nezināt, kā izvēlēties savu izmēru.pēc tam, kad veicat pasūtījumu.komentārs savu mērījumus, lai piezīmi vai e-pastu man, jūsu mērījumiem. man vajag šādus mērījumus: a : augstums (ar kurpju)___in/cm b : dobi līdz stāvs(ar kurpju)___in/cm c)

Izskatās arī
Arābu Pērļu Krelles Šampanieti Oficiāls Pasākums Kleitas, Elegantas Vakara Kleitas Sievietēm Ar Garām Piedurknēm Balli Puse Kleitas Abendkleider
€392.71 €184.57

(laipni lūdzam mr zhu kāzu un notikumiem kleitas co., sia mēs esam profesionāla kāzu kleitas ražošanas rūpnīca ķīnā.mēs esam bijuši iesaistīti ražošanas un eksportējošo kāzu & modes kleitas par 10 gadiem.mēs varam pasūtījuma kopēt veikt visdažādākās kleitas, tostarp stilu. mūsu ražotne iezīme: 1.izcila kvalitāte--superior auduma, veltīt meistarība, precīzu mērījumu un)

Izskatās arī
Feelingarden Balles Kleitas Zilā Mežģīņu un Tilla O-veida kakla Tēja-garums Īsām Piedurknēm Plus lieluma Sievietes Puses Oficiālu Kleita Vestido De Festa R222
€71.06 €39.08

(feelingarden balles kleitas zilā mežģīņu un tilla o-veida kakla tēja-garums īsām piedurknēm plus lieluma sievietes puses oficiālu kleita vestido de festa r222 tikai kleitu,ne aksesuārus (jostas vai apakšsvārki) pieder! izmērs ceļvedis lūdzu, izmantojiet šo tabulu, lai noteiktu jūsu izmēru.šī diagramma ir balstīta uz vispārējiem standartiem.drēbes, kas ir paredzēti, lai ietilptu)

Izskatās arī
J780 Augsta Zema Dizains Pusi Piedurknēm, Rozā, Haki Vakara Kleita Sieviešu Drēbes, O-Veida Kakla Elegants Meitene Lady Veiktspēju, Balles Kleitas, Kāzu
€65.62 €45.93

(atbalsta dropshipping, vairumtirdzniecība 1, ja jūs nezināt, izvēlieties izmēru, lūdzu sazinieties ar mums. kā izmērīt? krūtis izmērs: nelietojiet valkāt ikdienas krūšturis, kad jūs novērtētu krūšu izmēru, kleita ir kopā-jo krūšturis pad. vidukļa izmērs: pasākums jūsu vismazākais vidukļa un saglabāt lentes nedaudz zaudēt, lai ļautu elpot telpā. ... 3, izmēru tabula:)

Izskatās arī
Bohemian Mīļotā Kāzu Kleitu Grīdas Garums Sieviešu Kāzu Kleitas 2023 Ziedus Pie Pleca Drēbes De Mariee
€259.25 €207.40

(visi izstrādāt roku darbs jums kleitu izmēri plus lieluma kleitas izmēri 2.mērīšanas ceļvedis lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma. mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību. ir daudzi maksājumu metodes pieejama pack24.lv piemēram, kredītkartes, reālā laika bankas pārskaitījumu,bezsaistes)

Izskatās arī
Lakshmigown Mežģīnes Greznība Boho Mermaid Kāzu Kleitas Vestidos De Novia 2024. Gadam Sexy Līgavas Kleitas Mežģīņu Appliques Backless Ilgu Vilcienu
€262.53 €181.15

(izmēri modelis attēlā pasūtījuma izmēra, lūdzu, izvēlēties jebkuru izmēru un atstāt ziņu par jūsu šādus mērījumus : mēs iesakām, ka jums ir jūsu mērījumiem, kas veikti, ko profesionāli ar savu zem valkāt pirms pērkot jebkuru tērpu. piemēram:lieluma vienība :( cm vai collas) 1.pilnas krūtis = ___ collas(cm) 2.vidukļa = ___ collas(cm) 3.gurni =)

Izskatās arī
Lakshmigown Plus Lieluma Princese Kāzu Tērpi Sievietēm 2023 Mirdzoša Sequin Mežģīnes Appliques Boho Līgavas Kāzu Kleitas Atklātu Atpakaļ
€251.59 €168.56

(izmēri modelis attēlā pasūtījuma izmēra, lūdzu, izvēlēties jebkuru izmēru un atstāt ziņu par jūsu šādus mērījumus : mēs iesakām, ka jums ir jūsu mērījumiem, kas veikti, ko profesionāli ar savu zem valkāt pirms pērkot jebkuru tērpu. piemēram:lieluma vienība :( cm vai collas) 1.pilnas krūtis = ___ collas(cm) 2.vidukļa = ___ collas(cm) 3.gurni =)

Izskatās arī
Eleganti Tilla Kāzu Kleitu Pie Pleca Tiere 2023 Vienkāršu Baltu Līgavas Tērpu-Line Sānu Spraugas Princese Vestido de Novia
€447.40 €93.96

(ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu ļoti labi iederas jums .paldies 1.krūtis =___cm/collas 2.vidukļa =___cm/collas 3.gurni =___cm/collas 4.gravu hem ar kurpes =___cm/collas 5.augstums =___ cm/collas (no augšas galvu uz grīdas bez shoes) 7. plecu pie pleca =___ cm/collas 8.kleita,)

Izskatās arī