Cena €0.81 €1.63

Pilns apraksts

laipni lūgti mūsu veikalā!

Sveiki, dārgie draugi, laipni lūgti mūsu veikals mūsu produkti ir ļoti skaisti un lēti, jo mums ir fabrikas!!!!

Mūsu aproce ir par 19-20 cm izmēra.Ja jums ir nepieciešams īpašu lielumu, lūdzu, atstāt mums ziņu, un mēs varam darīt jebkādu izmēru priekš jums.

1.Ja jūsu ordor moer nekā 120 dolāru,mēs varam sūtīt bezmaksas DHL/EMS/TNT vai fsat citu express.

2.Rūpnīcas piegādātājs ar lielu krājumu.

3.Welcom vairumtirdzniecības ar mums par labāko cenu.

mēs dropshipping:

1. Kuģu 24 stundu laikā.

2. Rēķins vai kvīts nav iekļauti iepakojumā.

3. Mūsu ražotne ir liels inventāru.Mēs esam piegādātāji.

4. Kvalitāti mūsu rūpnīcas akmens ir pārāks.

0 riska shpping

1.Nav saņēmis 2.Sadalīti 3.Nepareizu preci

Labi,jūs saņemsiet pilnu atmaksu vai nosūtīt!!!

Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem,lūdzu, nevilcinieties, lai atstāt mūs "5 Zvaigznes" atgriezenisko saiti.

mums ir augsti novērtē jūsu atbalstu.

Jebkura reaon,jūs neesat apmierināts ar pasūtījumu,lūdzu, ne steigā atstāt atsauksmes vai strīdu,lūdzu, sazinieties ar mums immediatedly tāpēc, ka mums ir iespēja, lai atrisinātu problēmu.Paldies.

---1.Kvalitātes problēma

Lūdzu, sazinieties ar mums robežās 7days pēc tam, kad jūs revceived secībā,uzņemt skaidras fotogrāfijas bojātu produktu un nosūtiet mums.mēs organizēt nomaiņa vai kompensācijas pēc tam, kad iegūtu un apstiprinātu savu fotogrāfijas.

---2.Jebkura cita iemesla dēļ.

Kāda cita iemesla dēļ,kas jums nepatīk, vai nevēlaties preci,lūdzu sazināties ar mums robežās 7days pēc tam, kad jūs revceived pasūtījuma,pārliecinieties, vai saglabāt tā sākotnējā stāvoklī un veikt kuģniecības izmaksas ar sevi.

Mēs atmaksāsim vai apmainīties pēc tam, kad saņemt atpakaļ prouduct.Paldies.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: YSSWDJZ
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Metālu Tips: Cinka sakausējums
  • Skavu Veids: elastīga virve
  • Ķēdes Tips: Fāzēm Aproce
  • Dzimums: Unisex
  • Iestatīšanas Veids: NAV
  • Saderība: Visi Saderīgie
  • Vienuma Tips: Rokassprādzes
  • svars: Par 20g/gab
  • Formas\raksts: Bumbu
  • CN: Zhejiang
  • Krāsa: 2 Krāsas
  • Stils: MODERNS
  • Modeļa Numurs: XD-095
  • Materiāls: Akmens
  • pērlīšu izmērs: Par 8mm
  • Aproces Veids: Aproces Daļa
  • Aproces garums: 19cm Rokassprādze Rokassprādzes, Rotaslietas
  • Sods vai Modes: Modes

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

6mm 1meter augstas kvalitātes rūpnīcas krāsu Rotaslietas Melna brūna BALTA nekustamā Kārta Īstas Ādas auklas Bracele Vadu stīgu Virvi
€3.50 €3.33

(k978 sajauc brūno krāsu sarkanais zelts 100m 3mm x 1,5 mm dzīvoklis mākslīgās zamšādas korejas samta, ādas aukla, auklu, virvju diegu mežģīņu aproce diy asv dolāru 22.56 /daudz metri / daudz sajauc krāsu 100m 3mm x 1,5 mm dzīvoklis mākslīgās zamšādas korejas samta, ādas aukla, auklu, virvju diegu mežģīņu aproce, kaklarota, secinājumi asv dolāru 22.56 /daudz metri / daudz 100m)

Izskatās arī
2023 Modes Rotaslietas Nerūsējošā Tērauda Persiku Sirds Auskari Sievietēm Šarmu Sieviešu auskariem Pendientes Mujer
€2.37 €1.54

(zīmols : liujun rotaslietas stils:modes rotaslietas auskari materiāls:nerūsējošais tērauds, kad pasūtījumu ir tad, kad pasūtījums ir≥$150.bezmaksas piegāde ar dhl/ems/fedex (3-7days) auskari izmērs:5.5*5.5 cm auskaru svars:9g)

Izskatās arī
Jaunu 10pcs Saldu, Krāsainu Sveķu Zvaigžņu Sirds Kārta Kuloni, Piekariņi, Rotaslietas Pieņemšanas DIY, Kaklarota, Auskari Amatniecības Piederumi
€6.55 €3.35

(detalizēts apraksts vienuma tips:ar šarmu materiāls: akrils krāsa: kā attēlā daudzums: 10 gab./komplekts konversija:1inch=25.4 mm vai 0.0393 inch=1mm piezīme: 1. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis. manuāla mērīšana, 2. izmēri, visi produkti ir novērtēti manuāli, tur būs)

Izskatās arī
ALIZERO 925 Sterling Sudraba Sirds Lapu Lucky Grass Kulons, Kaklarota, Auskaru Komplekts, Sievietēm, Kāzas, Saderināšanās ballītes Rotaslietas
€6.84 €3.62

(alizero 925 sterling sudraba sirds lapu lucky grass kulons, kaklarota, auskaru komplekts, sievietēm, kāzas, saderināšanās ballītes rotaslietas)

Izskatās arī
HANGZHI Ģeometriskā Laukumā Stīpas Auskari Sievietēm, Meitenēm pie Auss, Sprādzes Modes Pusei Rotaslietas franču Jaunas
€8.59 €6.36

(iepirkšanās ceļvedis izmērs: attēlā materiāls:metāla iepakošanas metode: opp daudzums: 1pair 1. pēc garas transports, daži objekti varbūt salūzis .ja salūzis, pleasedo nevilcinieties sazināties ar mani. 2. t viņš liels, lai mēs varētu piedāvāt atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde.lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums vietu pasūtījumu. veida tip)

Izskatās arī
Apdullināšanu Modes 4.5 CT Violeta Zircon Smago Sudraba Krāsas Gredzens #1203 Lielums 6789
€7.21 €3.60

(stāvoklis:pavisam jaunu.izmērs 6,7,8,9 no jums izvēlēties. 14k augsta kvalitāte/smago apzeltīts gredzens.tas ir absolūti apdullināšanas dārgakmens gredzenu akcentu akmeņiem.šis gredzens ir ļoti mirdzoša!jūs esat pārliecināts, lai būtu pamanījuši ar šo gredzenu.meistarība un izturība, piemēram, tas ir nedrīkst jaukt ar lētu rotaslietas.metāla tips: augstas kvalitātes elektriskie pārklājumu 5)

Izskatās arī
Neregulāra Kulons Druzy Kvarca Kristāla Piekariņi Krāsains Druse Raupja Akmens Kulons Rotaslietas Pieņemšanas Kaklarota DIY Amatniecības Piegādēm
€7.99 €4.79

(materiāls: kristāla druzy izmērs: mazs izmērs: apmēram 20-35mm, lielā izmērs:aptuveni 35-50mm daudzums:viena cena par 1gb/2gab krāsa: lūdzu, apstipriniet krāsu no etiķetes iepriekš uzmanību:šis ir akmens krelles, piekariņi, mēs nevaram apsolīt, ik pērles ir ideāls, lūdzu, saprotiet to. informācija:liels rotaslietu izgatavošana diy!)

Izskatās arī
Dabas Ledus Zaļo Jadeite Roku Cirsts Ķīniešu Pūķis Laimīgs Kulons Amuletu Kaklarota Sertifikātu Retro Sieviete Vīrieša Dāvanu, Rotaslietas
€18.58 €16.90

(dabas ledus zaļo jadeite roku cirsts ķīniešu pūķis laimīgs kulons amuletu kaklarota sertifikātu retro sieviete vīrieša dāvanu, rotaslietas materiāls: dabīgā pakāpe jadeite + sertifikāts izmērs: aptuveni 52x39mm stāvoklis: kulons + bezmaksas kaklarota + sertifikāts)

Izskatās arī
2023 Karogu Amerikāņu Soma Piederumiem Pušķis Bell Rhinestone Sievietēm Zelta Krāsas Ķēdi Rotaslietas Dāvanu llaveros para mujer KXH76S0
€6.55 €4.59

(karogu amerikāņu soma piederumiem pušķis bell rhinestone sievietēm zelta krāsas ķēdi rotaslietas dāvanu llaveros para mujer stils: karogu, amerikāņu atslēgu piekariņi pušķis bell materiāls: sakausējuma rhinestone karogu amerikāņu pušķis bell atslēga, gredzena izmērs:(kā parādīts attēlā) valkā iespēja: kāzu / balles / jubilejas / puse dāvana:zēns draugs/draudzene / sieva /mamma derīgas: zēnu, jauniešu)

Izskatās arī
Saldūdens Pērļu 9-10-12mm violeta Kārta Nevainojamu 18k zelta Auskari
€98.43 €55.12

(laipni lūgti manā veikalā!mēs esam gatavi veikt darījumus ar jums ,mana sirds,mūsu draudzība ir pirmkārt ,uzņēmums ir otrā uz visiem laikiem. jebkuru citu jautājumu, skatīt šādu: q: kāpēc cenas ir tik zemas?a a: mēs esam sākotnējais piegādātājs, un mēs piedāvājam finest rotaslietas par ļoti zemām cenām. q: vai l saņemt savu kaklarotu vai rokassprādzi ilgāku vai īsāku)

Izskatās arī
26 Vēstuli Sveķu Lējuma Veidnes DIY Rotaslietas Liešanas Veidnes Rotaslietas, Amatniecības
€4.61 €3.79

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šis angļu pelējums ir izgatavoti no silikona, elastīgs, izturīgs, un atkārtoti.gluda interjeru. sveķu pelējuma var izmantot sveces/wax/ziepes. vieta pelējuma uz līdzenas virsmas, pārlej sveces kušanas/wax/ziepes vai sveķu, jāgaida materiālu, lai sacietēt, un tad ņemt to off. šāda veida pelējuma var veikt sveķu)

Izskatās arī
1 2 3 4 5 Karātu Au585 14K Baltā Zelta Vīriešu Gredzens Kārta DVVS1 Moissanite Dimantu luksusa Kāzu svinības Saderināšanās Jubilejas Gredzenu
€1 684.60 €1 179.22

(visas rotaslietas sertifikātus izsniedz valsts rotaslietas administrācija jebkuru rotaslietas produktu, mums ir valsts sertifikātu, lūdzu, neuztraucieties!! mūsu 100% garantiju ir zelta reālu produktu. mūsu produkti tiek pārdoti ar mūsu pašu rūpnīcām.un var piekrist pasūtījuma rotaslietas.vai rakstiet savā vārdā, saskaņā ar prasībām, klienti, vai jūs varat padarīt)

Izskatās arī
Šiks Modes Auskari Moderns Un Moderns Elegants Sarkans Kļavas Lapu Auskari Modes Ziemas Auskari Karstā Pārdošanas Auskari Burvīgs
€4.73 €1.89

(šiks modes auskari moderns un moderns elegants sarkans kļavas lapu auskari modes ziemas auskari karstā pārdošanas auskari burvīgs apraksts: materiāls: sakausējuma forma: kļavu lapu ārstēšanas process: galvanizācijas gadījumā cilvēki: sievietes klasifikācija tautas elementi: augi un ziedi specifikācijas: 1. ieviešot mūsu maple leaf auskari, perfekta)

Izskatās arī
Kabatas pulkstenis, Kaklarota, Mikro Polyhedral dambretes kauliņus Keychain Kulons Rotaslietas Spēlmaņiem
€5.97 €4.24

(funkcijas: ootdty ; paaugstinātu jūsu galda spēļu pieredzi ar mikro polyhedral dambretes kauliņus kopums, ideāli rpg cienītājiem. izgatavots no augstas kvalitātes sakausējuma, šie antīkie dambretes kauliņus nodrošinātu līdzsvarotu un randomizēti ruļļi, aizraujošas spēļu paredzētas spēlmaņiem, kam patīk dažādas rpg un kāršu spēles, šī universāls dambretes kauliņus)

Izskatās arī
Stikla Cabochon Keychain Kulons Auto Atslēgu Ķēdes, Roku darbs Modes Radošo Karikatūra Dizaina Danganronpa monokuma
€2.87 €1.29

(pakalpojumi 1 .mūsu servisa komanda ir paredzēts, lai sniegtu augstākā līmeņa klientu apkalpošanas, kā arī klientu apkalpošanas speciālistiem, vienmēr stāv, lai atrisinātu jūsu problēmu. 2. ja jums ir kādi jautājumi par kuģniecības laiks un bojāto kvalitāte un posteņi nav saņēmis, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs jums var sniegt apmierināts atbilde & izšķirtspēja. 3. jūsu 5-zvaigžņu)

Izskatās arī
1Strand Crackle Stikla Krelles Šķipsnas Krāsotas & Apsildāmi Matēta Kārta Gaiši Zaļš 4mm Caurums: 0.8 mm aptuveni 98~100gab/kokskaidu 39cm
€5.52 €3.86

(specifikācija: izmērs: aptuveni 0.16 collas(4mm) diametrā, caurums: 0.03 cm(0.8 mm), par 98~100gab/joma-15.35 collu(39cm). materiāls: stikls krāsa: gaiši zaļa forma: apaļa lietošana: krelles iepakojuma lielums: 1 daļa iepakojumā)

Izskatās arī
Temperaments tukšums, Phoenix pilna cirkonija auskari sieviešu modes luksusa vēja lielu atbildības sajūtu auskari
€7.62 €5.33

(sudraba adata ir viegli deformēties.ja tā ir saliekta, viegli labot.sakarā ar fotografēšanas leņķi, gaismas mērīšanas metodes un citu iemeslu dēļ, tas ir normāli, ir nelielas kļūdas.lūdzu, skatiet objektu saņemšanas.)

Izskatās arī