Cena €3.44 €5.29

Pilns apraksts

Sieviešu Kultūru T-Krekli Loku Rhinestone Drukāt Vasaras Īsām Piedurknēm Basic Topi Gadījuma Puloveri Streetwear

Funkcijas

Priekšgala rhinestone drukāt, apaļu kakla, īsos, pamata crop topi, kas sieviešu, vasaras crop topi sievietēm, džemperis sievietēm, loku tops sievietēm, moderni un ērti, mēs esam pārliecināti, ka jums tās patiks.

Piemērots vasaras brīvdienas, brīvdienu, atpūtas, ceļojumu, pludmale, party, klubā, streetwear, svētku vai ikdienas valkāšanai.

Izmērs(cm)

S Garums: 42 Krūtis: 86 Piedurknes: 15

M Garums: 43 Krūtis: 90 Piedurknes: 16

L Garums: 44 Krūtis: 94 Piedurknes: 17

Izmērs(collas)

S Garums: 16.54 Krūtis: 33.86 Piedurknes: 5.91

M Garums: 16.93 Krūtis: 35.43 Piedurknes: 6.30

L Garums: 17.32 Krūtis: 37.01 Piedurknes: 6.69

Specifikācija

Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu

Materiāls: 5% Spandex 95% Poliesteris

Stils: Fashion

Dzimums: Sieviešu

Sezona: Vasara

Piedurknes: Īsas Piedurknes

Modelis: Bow Rhinestone Drukāt

Gadījumos: Dienas

Paketi, Ieskaitot:

1* Sievietēm, Topi

Piezīme:

Tur var būt 1-2 cm novirze dažāda lieluma, atrašanās vietas un stiept audumi.

Izmēri ir tikai informatīva nozīme, iespējams, ir nedaudz atšķirība ar to, ko jums.

Krāsa var būt gaišāka vai tumšāka, jo dažādām DATORA displeja.

Solījums

Ja produkts ir kādas kvalitātes problēmas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs palīdzēsim jums atrisināt problēmu, cik ātri vien iespējams.

Specifikācijas

  • Apdare: Appliques
  • Piedurknes Garums(cm): Īss
  • Modelis Tips: Ziedu
  • Piedurknes Stils: Regulāri
  • Fit: Der taisnība izmēra, veikt jūsu parastā izmēra
  • Apkakle: O-Veida Kakla
  • Vecums: VIDĒJĀ VECUMA
  • Modelis Viņiem: Klasisks Stils
  • Stils: Biroja Dāma
  • Vienuma Tips: Topi
  • Sezona: Vasaras
  • Elastība: Vidēja Strecth
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: Ķīna
  • Fit Tips: Regulāri
  • Izcelsmes Vieta: Ķīna (Mainland)
  • Topi Tips: T-veida
  • Apģērba Garums: Regulāri
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Materiāls: Poliestera
  • Auduma Veids: Neilona Un Kokvilnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Vasaras Sieviešu Dobi No Topi ar Ziedu Tamborēšanu Veste Camis Top Dziļu V - veida Kakla Meitenes Kamzolis Sieviešu Trikotāžas Cover-ups
€6.02 €4.63

(iezīmes: romantiska, un boho šiks.tas ieguva lielu formu, pārklāji labi, atkarībā no jūsu ķermeņa formu, krūšturis, izmērs un svars, tas būs piemērots atšķirīgi. ootdty materiāls kokvilna.ādai draudzīga, mīksta, gluda, elastīga un elpojoša.lieliskas kvalitātes biezs materiāls, un tur kopā ļoti labi.tas nav snags viegli ar rotaslietas.biezākas un izturīgākas mašīna-izšūšanas aust)

Izskatās arī
Sieviešu T-Asimetrisks Krekls ar garām Piedurknēm Top 2023 Modes vienkrāsainu Gadījuma Sexy Auksti Plecu Rādīt Ķermeņa Hanky Hem Teksturētu Augšu
€6.68 €5.75

(dārgie draugi, laipni lūgti mūsu veikalā.mums ir gan tiešo pārdošanu un vairumtirgotājiem.es varu sniegt jums jebkuru preci jūs vēlaties un jums piedāvāt zemāko cenu, lai jūsu pasūtījumu.lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani, ja jums ir kādi jautājumi.mēs esam profesionāla tieši kuģniecības un vairumtirgotājs pakalpojumu, un mēs varam nodrošināt stilu, kas citiem nav.daži stili ir no krājumiem,)

Izskatās arī
Unisex Vīriešu Skotijas Vintage Lauva Skotijas Lepnums Dāvanu AK T Tees T Krekli Sievietēm, Zēniem 100% Kokvilnas T-Krekls
€19.52 €8.78

(dizainparauga apraksts: iespiests priekšējā zonā. materiāla apraksts: 100% kokvilnas. produkta īpašības: justies mīksts un ērts, mazs elastīgs, versija ir viegli valkāt un viegli, lai atbilstu, ērts un moderns, vienkāršs un praktisks, nav viegli sarauties, valkā, modes tendenci. pieteikumu scenārijs: ikdienas, mājas, ceļojumi, fitness, utt. attiecas)

Izskatās arī
Sexy Sievietes Bez Piedurknēm, Veste Adīta Vasaras Tīrtoņa Krāsu Crop Topi, Sieviešu Top Elpojošs Jogas Sporta Apakškrekli Modes Gadījuma T-Krekls
€7.36 €4.05

(apraksts: augstas kvalitātes materiāla, nav bumbu, nav deformācijas, ērts un izturīgs universāls, vienkrāsainu, četru krāsu ir pieejams apkakle ir aprīkotas, lai novērstu gaismas apdare ir smalkas un ķermenis ir kopts specifikācija: materiāls: poliesters kategorijas: apģērbi fit: slim tips collar: crewneck stils: pleca siksna tips krāsa:)

Izskatās arī
Bez piedurknēm Pie Pleca PU Ādas Modes Seksīga Korsete Crop Topi, Vestes Sieviešu Apakšveļa Backless Bustier Top Gothic Black Slim
€18.59

(noliktavā augsta kvalitāte, saprātīgas cenas, lūdzu, varat būt drošs pirkums izmērs: lūdzu, salīdzināt sīki izmēri ar jums, lūdzu, ļauj 1-3cm atšķiras, jo manuāla mērīšana (visas mērīšana cm, un, lūdzu, ņemiet vērā, 1cm=0.39 collas) kā dažādiem datoriem, displeja krāsas atšķirīgi, krāsu faktisko preci var atšķirties nedaudz no iepriekš attēlus. paldies)

Izskatās arī
Y2k Sexy Raibs Zeķturi Tvertnes Augšpusē Sieviešu Modes Bodycon Backless Bez Piedurknēm Crop Topi, Sieviešu 2023 Dāma Streetwear Veste
€24.59 €9.84

(izmēri s krūtis:74-84cm garums:45cm viduklis:60-70cm m krūtis:78-88cm garums:46cm viduklis:64-74cm l krūtis:82-92cm garums:47cm viduklis:68-78cm modelis liecina,)

Izskatās arī
Priecīgus Ziemassvētkus Koku Drukāt Tshirt Vasaras Modes Gadījuma Īsām Piedurknēm Apaļu Kakla Topi, Sieviešu/Vīriešu T-Krekli(Premium T-krekls)
€5.64 €4.57

(modname=ckeditor --- laipni lūgti mūsu veikalā--- ja jums patīk šo preci, lūdzu, pievienojiet to uz jūsu grozs; ja jums patīk mūsu veikalā, lūdzu sekojiet mūsu veikalā.paldies!tajā pašā laikā, lūdzu, pievērsiet uzmanību mūsu veikalā, mēs bieži atjaunināt apģērba stils!!!ir daudzi modes hoodies t-krekli ar garām piedurknēm t-shirthawaiian krekls !!!!!!baudīt jūsu iepirkšanās!!! pringting)

Izskatās arī