Cena €6.58 €14.63

Pilns apraksts

Apraksts

Pieņemt labus materiālus un ar izcilu meistarību, šī magnētiskā uzglabāšanas kaste, var izmantot ilgu laiku.Ideāls marķieri, pildspalvas, kancelejas preces.Magnētiskā dizains ļauj jums organizēt un klasificēt arī.To var izmantot, biroja kancelejas preces, tas dos jums labāku, izmantojot gūto pieredzi.

Funkcijas

-Krāsa:Gaiši Zaļa

-Materiāls:ABS, Magnēts

-Izmērs:11.50X9.70X3.70cm/4.52X3.81X1.45in

-Izgatavotas no droša materiāla, spēcīga un nodiluma izturīgs, nav viegli mainīt krāsu, var izmantot vairākkārt, un uz ilgu laiku.

-Magnētiskā pildspalvu turētājs ir magnēts uz muguras, kas ir viegli pievienot jebkuru magnētiskie vai metāla virsmas.

-Palīdz klasificēt un kārtot maziem objektiem, uzglabāšanas, pildspalvas, lineālus, dzēšgumijas utt.

-Magnētiskā pildspalvu turētājs var instalēt uz tāfeles, lai palīdzētu jums saglabāt vietas uz galda.

-Praktiskā pildspalvu organizētāja mājas, neliela biroja lietošanai.Magnētiskā dizainu, praktisko un ērts.

2 x Magnētisko Pildspalvu Turētāji

Specifikācijas

  • Feature6: magnētiskā pildspalvu konteineru
  • feature2: magnētiskā zīmuļu turētājs
  • Feature9: magnētiskā pildspalvu kastes
  • feature5: magnētiskā zīmuļu turētāji
  • feature3: magnētiskā marķieri, pildspalvas turētāju
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Feature8: atkārtoti marķieru turētājs
  • feature4: marķieru turētāji
  • feature1: magnētiskā pildspalvu turētājs
  • Feature10: pildspalvas glabāšanas kastes
  • Feature7: sausās tīrīšanas dzēšgumiju turētājs

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1PC Regulējamu gumiju, Pildspalvu Turētājs Krāsains PU Ādas Pildspalvu Piedurknes Kabata, Elastīga Grāmatiņa Pildspalvu Turētājs 8-1.5 Collu Noņemams
€0.48 €0.33

(nosaukums: pen izmērs: 3.5*16.5 cm materiāls: āda regulējams gumiju: pen ar gumiju, viegli pielāgot, piemērots augstumu no 8 līdz 11,5 collas collas, piemērots visvairāk hardcover žurnāli, burtnīcas, plāni, tabletes, utt., piemērota dažādiem gadījumiem, piemēram, tikšanās, klases, biznesa ceļojumi, utt. ko jūs iegūsiet: pu āda regulējams pildspalvu turētājs, īpašu krāsu,)

Izskatās arī
2024 Galda Kalendārs ar Pildspalvu Turētājs Flip Kalendāro Plānu, Grafiku, Jaunā Gada Rotājumi Notepad Jan 2024 - DEC 2024. gadam par Skolu
€7.75 €4.11

(apraksts: 【2024 galda kalendārs] aicina: ikmēneša galda kalendārs no janvāris 2024 - dec 2024. gadam (12 mēnešiem), pāršķirams kalendārs, ērti lietot. 【multi funkcijas] aicina: desktop kalendārs ar pildspalvu turētājs un ņemiet vērā, daudzfunkcionāls pjedestāla dizains, var izmantot kā planšetdatoru, tālruņa turētāju, praktiskas funkcijas ikdienas lietošanā, padara jūsu darbvirsmas)

Izskatās arī
1pc Zvaigznes Siksniņa Vintage Saules un Mēness Kakla Siksnas, Siksniņas, Lentes Tālruņa Pogas ID Kartes Turētājs Siksniņa Pogas DIY Karājas Virve
€1.98 €0.83

(siksniņa garums: 2,5 cm * 45cm (par 17,7 collas) kartes piedurknēm izmērs: 7cm * 11cm materiāls: 100% poliesteris+metāla klipsi izmērs kartē ietilpst: var nodot identifikācijas karti, bankas/ kredītkartes,utt. pakete ietver:1pc lieliska dāvana jūsu ģimenēm, saviem draugiem, saviem bērniem, anime/multenes/filmas cienītājiem, ir biroja darbinieki, ārsts, medicīnas māsa, zobārsts,)

Izskatās arī
Karikatūra Futbola Pildspalvu Turētājs Futbola Formas Rīku, Piegādes Zīmulis Zobu Suku Turētāji Rakstāmgalda Paliktni Galda Mājās Apdares Studentu Dāvana
€4.38 €3.06

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes veids: zobu suku turētājs/desktop storage/pildspalvu turētājs materiāls: plastmasa krāsa: melna,sarkana izmērs: diametrs 10,5 cm forma: apaļa pakete ietver: 1 x karikatūra futbola pildspalvu turētājs(nav iekļautas pen) padomi: 1.sakarā ar gaismas un uzrauga ietekme, un krāsas var būt nedaudz atšķirība. 2.lūdzu)

Izskatās arī
Bambusa Planšetdatora Turētājs Bookends Locīšanas Darbvirsmas Skava No Grāmatas Stāvēt, Skatīties TV Mobilo Tālruni, Regulējams Lasījumā Atpūtas Turētājs
€23.54 €4.82

(produkta informācija apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. funkcijas: materiāls:bambuss krāsa:kā parādīts attēlā izmērs:kā parādīts attēlā (1 colla =25.4 mm vai 1mm = 0.0393 collas) komplektā ietilpst: 1pc darbvirsmas turētājs paziņojums: 1. lūdzu, ļaujiet 2-3% kļūdas dēļ manuāla mērīšana. lūdzu,)

Izskatās arī
Lāzera Gravēšana Logo, Vizītkaršu Kaste Modes Biznesa Vīriešiem Un Sievietēm, Biznesa Kartes Turētāja, Kartes Soma Radošo Birojs Dāvanas
€9.03

(paziņojums klientiem, kas nepieciešams, lai pielāgotu logo, lūdzu, sūtiet logo failu ar mums, izmantojot platformu vai e-pastu: [email protected] pēc pasūtījuma.pielāgotus produktus, neatbalsta atdevi.ja jums ir nepieciešama palīdzība, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu. lāzera gravēšana (nevar izdrukāt krāsu, apstrādās saņemtos krāsu logo gravēšana vēlāk, un pielāgotus)

Izskatās arī
Failu Lodziņā Organizatori Gadījumā PP Kolekcijas Glabāšanas Tvertnes Magazine Organizatori
€7.87 €3.93

(funkcijas: ootdty saglabāt jūsu biroja piederumi organizē un aizsargā šo portatīvo failu kastes.izgatavots no kvalitātes caurspīdīga pp materiāla, tas ir izturīgs un ļauj viegli redzamību saturu. ar savu lielo jaudu, tas fails, lodziņā var rīkot dažādus biroja, kancelejas preces un grāmatas, padarot savu ceļojumu un darbu ērtāku un efektīvāku. piemērots gan iekštelpu, biroja)

Izskatās arī
2gab Skaidrs, Akrila Bookends L-veida Galda Organizators Darbvirsmas Grāmatu Turētājs Skolas Kancelejas piederumi Biroja Piederumi Jaunas
€11.45 €5.62

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: vienkārši, l-veida, noapaļots dizains nav ievainots rokā. neslīdoša bookends,bezkrāsains un bez smaržas, drošs un nav toksisks. liels kancelejas preces/home/office/skolu utt. izdaiļot jūsu mācību telpa, un tie ir sakārtoti jūsu grāmatas skats. grāmatu plaukta tikai, citi piederumi demo attēlā nav iekļauta. specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
Portatīvo Metāla Regulējamu Lasot Grāmatu Turētājs Atbalsta Dokumentu Glabāšanas Bookstand Jaunu Dropship
€3.64 €1.78

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes motīvs: izgatavots no metāla materiāla, izturīga, izturīga un stingra, mums izmantot. roku bezmaksas un augstas kvalitātes, lai jums patīk mācīties vai strādāt. acu līmenī, lasījumā paredzēts aizsargāt acis. veicina pareizu stāju, lai labāk muguras veselību. portatīvo un endurable, pefect turot)

Izskatās arī
Magnētiskā Atzīmes Turētāju Uzglabāšanas Soma Tāfeles, Ledusskapja, Skapītis, Magnēts Pen Soma
€11.51 €5.75

(funkcijas: ootdty magnētiskā marķieru turētājs, soma tāfeli, pasākums aptuveni 9.06x5.31inch.tās var piestiprināt pie metāla vai magnētisko virsmu stingri. šī magnētiskā pen soma ir izgatavota no kvalitātes poliestera materiāla ar magnētisko svītru, izturīga un pret nodilumu izturīgs, kuras var izmantot ilgu laiku. sienas karājas marķieri, pildspalvas turētāju uzglabāšanas)

Izskatās arī
Caurspīdīgs Akrila Laukumā Trīs Režģis Pildspalvu Turētāju Uzglabāšanas Plaukts Lielas Jaudas Galda Zīmuli Plaukts Skolas, Biroja Kancelejas Preces
€1.08 €0.74

(jaunu un augstas kvalitātes! modelis: pildspalvu turētājs materiāls: akrils krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: atsauces attēlu pakete ietver: 1pc piezīme: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet, kļūdas par 1-3mm. 2. kā dažādiem datoriem displejā dažādās krāsās, paldies par jūsu izpratni, paša produkta krāsa var nedaudz atšķirties)

Izskatās arī
Restorānu Pakalpojumu Zvani Sakausējuma Gredzens Bell Vintage Galda Vakariņas Zvani Hotel Zvani Klientu Apkalpo Zvani 8.5x8.5x5.5cm
€8.89 €4.17

(apraksts tas ir praktisks galda zvans, kas izgatavots no augstas kvalitātes metāla, vienkārši nospiediet pogu, tas piesaistīs uzmanību no citiem, ļoti piemērots visu veidu restorāni, sānu galdiņi un bāri. funkcijas tas ir aicinājums zvans, kas izgatavots no augstas kvalitātes metāla un izturīgs, gaismu svars, viegli pārvadāt un uzglabāt|ielieciet to uz stabilu rakstāmgalda, vienkārši)

Izskatās arī
Žetons Turētājs, Izvelkams Klipu Rotējošo Nosaukums Kartes Turētājs Siksniņa Spoles Žetons Turētājs Taustiņus, Nozīmītes Ruļļa Klipus Studentiem
€1.15 €0.78

(saglabāt savu emblēmu un drošs ar mūsu bagāžnieka siksniņa žetons turētājs.ar izvelkams garums līdz 60cm un 3cm diametra, tā ir piemērota visdažādāko reizes.plus, tas ir viegli noslaucīt tīru mocīties-bezmaksas tehniskās apkopes.ideāli piemērots saimniecībā, nozīmītes. specifikācijas: materiāls: abs produkta izmērs: teleskopiskā garums: aptuveni 60 cm/24inches iepakojuma)

Izskatās arī
Plaukts Kartes Turētāju Laika Kartes Preces Organizators Noliktavā, Piegādes, Materiālu Glabāšanas Apmeklējums
€25.78 €12.12

(apraksts laika kartes turētājs ir uzstādīt pie sienas materiālu kartīšu plauktiem, kas izgatavoti no plastmasas materiāli, droša un izturīga, jūs varat izmantot tos, ar pārliecību.maza izmēra, viegls svars, viegli izmantot un uzglabāt.un šo multi-funkciju, laika kartes turētājs ir piemērots klasē, biroju, noliktavu plaukti, utt. funkcijas -krāsa:pelēks -materiāls:plastmasa -izmērs:40.60x9.80x5.00cm/15.96x3.85x1.97in -)

Izskatās arī
Dāvanu Bērniem Žetons Pin Ceļojumu Piemiņas Apkakles Broša Atloks Atloks Pin Broša Emaljas Pin Koi Zivju Piespraudes Piespraudes Pin
€1.30 €0.54

(stils: karikatūra izmērs : apmēram 2*2,5 cm materiāls:emalja metāla krāsa : kā attēlu pakete ietver: 1 gab piespraudes piezīme: sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.)

Izskatās arī
10 Turētāja Marķējuma Zīme Displejs Stāvēt Etiķetes Mazumtirdzniecības Plaukta Plastmasas Turētāji Frāzi, Skaidrs Klipu Uzglabāšanas Lable Stiepļu Grozs Bin Papīrgrozi Plaukti
€4.04 €2.62

(apraksts: 10 gab. turētāji, pietiekamā daudzumā, lai jūs varētu izmantot veikalā vai tirgū.etiķetes turētājs, kas darbojas tirgus cenas, reklāmas, produktu preču zīme, displeja un teksti, reklāma, skaidru izskatu, tur būs labs vizuālais efekts. funkcijas: - krāsa: balta. - materiāls: pvc. - izmērs: apm. 6x4.2x2cm. - pieņemt ar kvalitatīvu pvh, kas ir izturīgs)

Izskatās arī
40 Lapas A6 Pastkartes Kabatas, Uzglabāšanas Grāmatu Pārskatāmu Mājas Attēlu Albumu Rēķinu Memo Foto Papīra Karšu Kolekcijas Gadījumā Uzglabāšana
€4.77 €3.10

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes pvc materiāla, modes un elegants. mini izmēra, ērti veikt kopā ar jums uz ceļa. uzglabāt fotogrāfijas, arī, liekot tos pats. labs veids, kā saglabāt atmiņas. tā ir arī lieliska dāvana jūsu draugiem. krātuves grāmatu, fotoalbumu, tikai, citi piederumi demo attēlā nav iekļauta. specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
Rāvējslēdzēju Pen Skolas Piederumi Plīša Pildspalvu Kabata, Liela Jauda Zīmuli Soma Radošo Zīmuli Soma Zīmuli Gadījumā Bērnu nama Bērniem
€6.85 €3.42

(apraksts vai jūs meklējat izturīgu, bet pieņemamām plīša zīmuli gadījumā?vai jūs meklējat izturīgu zīmuli soma, kas var kalpot jums uz ilgu laiku?ja tā, tad ir garām, mūsu produktu.mūsu praktiskas un izsmalcinātu kancelejas zīmuļu soma būs noteikti atbilst jūsu vajadzībām.plīša materiāla, elastīga un ērti pieskarties.naudas sodu meistarība un izturīgs . funkcijas -krāsa:gaiši)

Izskatās arī