Cena €1.71 €2.52

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Izgatavotas no plīša materiāla, tas ir mīksts, ērts un izturīgs.

Unikālo dizainu un izsmalcinātu detaļu, kā puņķis un acis, pievienot savu cuteness un šarmu.

Šī burvīga plīša ir piemērots gan bērniem, gan pieaugušajiem, kuri novērtē un smieklīgi aksesuāri.Tas padara liels pārsteigums, dāvana draugiem un ģimenes locekļiem.

Izmantot to kā keychain vai nodot to uz savu somu, telefonu, vai mugursoma pieskārienu personības un jautri.Nekad zaudēt savu taustiņus vēlreiz!

Tā nav tikai rotaļlieta, bet arī elegants apdare, kas demonstrē jūsu

Specifikācijas:

Krāsa:5 Krāsas

Materiāls:Plīša

Izmērs:Apm.11x9.5cm/4.33x3.74in

Komplektā Ietilpst:

1x Keychain

Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas par izmēru dēļ, manuāla mērīšana.

Krāsa varētu būt nedaudz atšķirību dēļ dažādās parāda.

Specifikācijas

  • Metālu Tips: NAV
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: JAVRICK, JAVRICK

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Vara Bultiņas Caur Sirdi Sedz Atsevišķas Lodītes Ķēdes 1gb Rotaslietas Pieņemšanas Aproces Spolei
€3.27 €2.94

(postenis izmērs : apskatīt attēlu rādīt postenis materiāls : augstas kvalitātes vara / misiņa metāla + 14plated 14plated var saglabāt krāsu uz ilgu laiku, noturīgu krāsu saglabāšanu, nebaidās no ūdens, nav viegli būt alerģija, spēcīga un nodiluma izturīgs.mūsu 14plated ir laba krāsu un vienmērīgu virsmas, nebojājot ādu. lielisks pulēšana spogulis pulēšanas tehnoloģijas,)

Izskatās arī
Elegants Pointe Kurpes Keyring Mini Baleta Piederumi Baleta Kurpes Keychains Sakausējuma Materiālu Somā vai Atslēgas
€8.47 €4.15

(funkcijas: ootdty šis mini pointe kurpes keychain ir jābūt, lai baleta entuziasti, kas raksturo smalks dizains, kas atspoguļo eleganci un romantiku balets. izgatavots ar uzmanību pret detaļām, šis roku darbs keychain vitrīnas mini pointe kurpes piederumu, pievienojot pieskārienu šarmu un rotaļīgums, lai jūsu atslēgu vai somas. ideāli piemērots gan bērniem, gan pieaugušajiem, kam)

Izskatās arī
Atvērt Gredzenu Vintage Multitiered Gredzens Pirksta Datumi Dūres Gredzens
€1.03 €0.67

(funkcijas: ootdty unikālais dizains: vintage pirksta gredzenu, meklēt atdzist un noslēpumainā, jūs padarīs vēl pievilcīgāku. augsta kvalitāte-izgatavoti no sakausējuma, nav viegli izbalināt, gluds, ērts, viegls un viegli uzvilkt un novilkt. universālā izmēri: atvērtā dizaina, gredzena izmēru var regulēt, cik nepieciešams, piemērots vairumam cilvēku. daudzfunkcionāls:)

Izskatās arī
10pcs Roku darbs Kristāla Auskari Bāzes, Zelta Krāsas Sakausējuma auskariem Savienotāji Auskars Uzstādījumi Diy Rotaslietu izgatavošana Secinājumi
€6.15 €3.63

(vienumi tips:auskari savienotāji materiāls:sakausējuma iepakojuma saraksts:10pcs/komplekts)

Izskatās arī
26 Vēstuli Sveķu Lējuma Veidnes DIY Rotaslietas Liešanas Veidnes Rotaslietas, Amatniecības
€4.61 €3.79

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šis angļu pelējums ir izgatavoti no silikona, elastīgs, izturīgs, un atkārtoti.gluda interjeru. sveķu pelējuma var izmantot sveces/wax/ziepes. vieta pelējuma uz līdzenas virsmas, pārlej sveces kušanas/wax/ziepes vai sveķu, jāgaida materiālu, lai sacietēt, un tad ņemt to off. šāda veida pelējuma var veikt sveķu)

Izskatās arī
Sirds formas Tauriņš Lanyards Atslēgu Ķēdes Kakla Siksna Id Kartes Turētājs Keyrings Modes Rotaslietas, Aksesuāri Draugiem Dāvanas
€2.18 €1.08

(ja jūs vēlaties preču katalogu, lūdzu, sazinieties ar mani siksniņa ir ideāli piemērots mobilo telefonu, atslēgu piekariņi, mp3, kameras, drošības nozīmītes, identifikācijas, atslēgas, utt materiāls: poliesters/neilons,metāls lieliska dāvana ārsts, medicīnas māsa, zobārsts, skolotājs, tā persona, amatpersona ,darbinieks, militāro ikvienam, kas nepieciešams, lai parādītu id regulāri.)

Izskatās arī
Gredzenu, Displeja Turētājs Koka Saliktas Dekoratīvās Konteineri Rotaslietas Uzglabāšanas paliktnis, lai Iedomība Countertop Gredzeni, Auskari, Tirdzniecība
€20.20 €10.71

(apraksts: 【materiāls] aicina: gredzenu displeja turētājs ir izgatavots no koksnes materiālu un izvēlēts augstas kvalitātes veļu, pret nodilumu izturīgs, izturīgs, iekšējā veļa svītras izvairītos no nesaskrāpē rotaslietas. 【izskatu] aicina: gredzenu turētājs vitrīna, funkcijas, naudas sodu meistarība, izsmalcinātu un faktūru, kas piemēroti glabāšanai, kniedes, auskari, gredzeni, utt. 【unikāla)

Izskatās arī
Kabatas pulkstenis, Kaklarota, Mikro Polyhedral dambretes kauliņus Keychain Kulons Rotaslietas Spēlmaņiem
€5.97 €4.24

(funkcijas: ootdty ; paaugstinātu jūsu galda spēļu pieredzi ar mikro polyhedral dambretes kauliņus kopums, ideāli rpg cienītājiem. izgatavots no augstas kvalitātes sakausējuma, šie antīkie dambretes kauliņus nodrošinātu līdzsvarotu un randomizēti ruļļi, aizraujošas spēļu paredzētas spēlmaņiem, kam patīk dažādas rpg un kāršu spēles, šī universāls dambretes kauliņus)

Izskatās arī
Modes Metāla Kārtas Lafite Grass Čaulu Auskari Sievietēm ir Vienkāršs un Populārs Vilināt Auskari Banketa Rotaslietas, Aksesuāri
€10.41 €5.73

(piezīme: tā kā pie auss, pin kodu ir izgatavotas no sudraba materiāla, tas ir nedaudz mīksts un ērts valkāšanai.tāpēc, auss pin var tikt smilga transportēšanas laikā, kas ir normāli.ja jums prātā, lūdzu, nav pasūtījumu. piegāde 1.visi produkti būs izsūtīti 5 darba dienu laikā pēc maksājuma uz leju. 2.mēs kuģis mūsu vienumus, cik ātri vien iespējams, ar ems/dhl/fedex vai ķīna)

Izskatās arī
50gab 29*42mm ērkšķiem Krusta Svētās Sirds Kulons Retro Aproce, Kaklarota, Metāla Piederumi DIY Piekariņi, Rotaslietas, Amatniecības Pieņemšanas
€27.35 €12.31

(50gab 29*42mm ērkšķiem krusta svētās sirds kulons retro aproce, kaklarota, metāla piederumi diy piekariņi, rotaslietas, amatniecības pieņemšanas apraksts zīmols: ***** 100% jauno ***** augstas kvalitātes, jo es un asv kvalitātes standarta materiāls: cinka sakausējums metāla(svina, niķeļa bezmaksas) daudzums:50gab krāsa: sudraba. stāvoklis : jauns)

Izskatās arī
Oriģinālā Ekoloģiskā Jade Rokassprādze Dabas Īstu Roku Cirsts Modes Šarmu Piederumi Laimīgs Rotaslietas
€19.07 €9.53

(-materiāls:100% dabiska nefrīta -dabas un gluda. -roku cirsts pulēšana nosūtīt sertifikāts -katru produktu saņems vienu rotaslietas kā dāvanu kaste -tas ir izsmalcinātu handwork un lielu mākslas dārgumu. -prece pilnībā izstādes, radošo garu un krāšņu kultūras. -lieliska dāvana jūsu draugiem vai jūsu kolekcijā. -panāktu veiksmi jums piezīme:)

Izskatās arī
Puķu dobi Kuloni DIY Roku darbs, Auskari Rokassprādze, Kaklarota Materiāli 066C
€2.43 €1.85

(funkcijas: ootdty pievienot elegants uz jūsu diy rotaslietu kolekcija ar mūsu ziedu kulons! izgatavoti no augstas kvalitātes sakausējuma, šis kulons ir izturīga un ilgi kalpo. ideāls amatniecības entuziasti visu vecumu, šo kulonu var izmantot, lai radītu skaistas kaklarotas, rokassprādzes un auskari. vai jūs, veidojot rotaslietas par īpašu gadījumu vai tikai par jautru, šis)

Izskatās arī
Pandora, 925 Sudrabs Little Daisy Gredzenu Sieviešu Valentīna Dienā, Jaunajā Gadā, Rotaslietas, Dāvanu
€18.42 €10.31

(postenis funkcijas: materiāls:s925 sudraba vienumi stāvoklis: 100% new iepakojums: maisiņš ar gredzena izmērs: 6(52), 7(54), 7.5(56), 8.5(58) krāsa: skaida dzimumu:sievietēm informācija: daisy ir pozitīvs puķu pildīta ar simbolismu.uzzināt, ko nozīmē, lai jums ar šo atvērt gredzenu.rotāta ar divām akmens-izpušķot margrietiņas, tas kubiskā)

Izskatās arī
Izskatās arī
BOCAI Jaunu S925 Sudraba Retro Modes Goin Modeli, Sieviete Lauva-atmodas Laimīgs, Kuloni, Auskari Uzstādīt Rotaslietas, Aksesuāri
€29.54 €22.45

(materiāls: s925 sudraba izmēri: 34*12mm, 45*12mm svars: aptuveni 3.3---6.6 g)

Izskatās arī
Pusapaļas Bohēmijas Pušķis Kulons Piliens Auskari Sveķu Biezumu Pārspīlēts Vintage Sieviešu Vilināt Auskari Moderns Rotaslietas Jaunas
€3.70 €2.22

(pusapaļas bohēmijas pušķis kulons piliens auskari sveķu biezumu pārspīlēts vintage sieviešu vilināt auskari moderns rotaslietas 2020 jaunā stila:bohēmijas dzimuma:sievietes,meitenes postenis tips:auskari lielums:kā attēlu, krāsa:kā attēlu materiāls:sakausējuma gadījumā:gadadienu,saderināšanās,dāvanas,svinību,kāzu paziņojums:sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība,ka preces krāsa var nedaudz atšķirties)

Izskatās arī
Palielināmais Stikls 12 LED Gaismas Darbvirsmas 2.5 Šūšana, Remonts Amatniecības Lasījumā
€9.23 €4.80

(apraksts: šis palielināmais lasījumā galds ir izgatavots no abs rāmis + augstas kvalitātes pvc objektīvs; pilnas lappuses izmēru un taisnstūra forma, kas padara lasīšanu pa visu lapu, vieglāk nepārvietojot ; četru kāju statīvs ļauj jums iestatīt kā mini-galda vairāk nekā kāds, kuru lasāt, vai strādā.kamēr kakla vadu, to pārveido portatīvo lasot uz gultas vai ne līdzenas virsmas; 12)

Izskatās arī
zaļā 108 pērles 8mm elastīga regulēšana Lotus dzīvības koks OM Buda acs Čakra Reiki agate Onyx Jogas Aproce, kaklarota, cgb34
€6.99 €6.64

(jaunu lo325 labu uj324 produkta apraksts: aproce (kaklarota) izmērs:elastīgi diegi regulējams 108pcs krelles katra aproce(kaklarota), to var izmantot kā rokassprādzi vai kaklarotu, jūs varat izvēlēties stilu vēlaties šajā sarakstā variants)

Izskatās arī