Cena €7.34 €14.68

Pilns apraksts

Funkcijas :

*3 in 1 nerūsējošā tērauda izlietne papildu ierīces: Apvieno trīs funkcijas filtrs, ūdens uzkrāšanas kontaktdakšu un smaku filtrs, lai apmierinātu dažādas vajadzības.

*Viegli Celms: Šī virtuve grozu sietiņš aizbāzni, kas dara labu darbu, kas aptver aizplūšanu, vienlaikus saglabājot ūdens izlietnē.Efektīvi savāc pārtikas atliekas, atliekas un būvgruži, vienlaikus nodrošinot ātru novadīšanu.Noņemt cauruļu aizsērējumu pie avota.

*Zīmogu un smaku izturīgs: Cieši noslēdz cauruli.Izolēt smaku, ko ar cauruli.

*Efektīva drainer: apakšā no nerūsējošā tērauda virtuves izlietnes aizbāznis ir 3 liela diametra drenāžas ostām, kas iztukšo ātrāk nekā citi izlietne aizbāžņi, filtru piemaisījumus no baseins, kamēr drenāžas, un ne bloķēt drenāžas dēļ piemaisījumiem.Ideāli piemērots virtuves, ēdamistabas joslā vai kanalizācijā.

Specifikācijas :

Krāsa: Chrome

Materiāls: tērauda un plastmasas

Iepakojuma Saturs :

1 x Izlietne plug

Piezīme:

1. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • Līdzeklis 1: Izlietne Plug
  • Zīmola Nosaukums: IZM
  • Modeļa Numurs: Virtuves Izlietne Aizplūšanu Sietiņš
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1pc Nerūsējošā Tērauda Vannas istabas Dvieļu Plaukts Sudraba Dvieļu Turētāju drēbju Pakaramais pie Sienas Karājas Dvielis Joslā bez Urbšanas
€9.67 €6.77

(funkcijas: 1. tas ir izgatavots no augstas kvalitātes bieza nerūsējošā tērauda, kas var novērst koroziju un rūsu, ir spēcīgs un izturīgs, un ir piemērota lietošanai mitrā vidē, piemēram, vannas istabām, virtuvēm, un balkoniem. 2. aprīkots ar pašlīmējošos, ātra un ērta uzstādīšana, spēcīgiem saķeres, labas ūdens izturība, nē, urbšana nepieciešams, viegli noņemt, neatstājot nekādas)

Izskatās arī
2X 30M Mērītājs 1/4 Collu Tukšu Sadales Cauruli Pilienveida Apūdeņošanas Šļūtenes, Dārza Laistīšanas Cauruļvadu
€40.82 €26.94

(pilienu šļūtenes veikts ar augstu kvalitāti.tas var atstāt ārā visu gadu, aprakti vai uz virsmas, jebkuros laika apstākļos. elastīga: nozares vadošajiem elastību ļauj stingrāka kļūst ar mazāk elkoņiem, lai ātri, viegli, uzstādīšana, dārzu, puķu dobes, segas vai citas labiekārtota jomās. funkcijas:izmantot kā galveno līniju mazo pilienveida apūdeņošanas sistēmas vai filiāle off no)

Izskatās arī
Masīvkoka plaukts uzglabāšanai plauktu, sadzīves daudzslāņu bilžu grāmata displejs stāvēt, neto slavenību grīdas magazine uzglabāšanas plaukts
€76.30

(produkts var tikt pielāgota.lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties ar whatsapp pie+86 17706510356 par mums 1 , mūsu kompānija atrodas ķīnā lielākais vairumtirdzniecības tirgus.jebkurš produkts, kas jums nepieciešams, var nosūtīt uz mani ar produkta attēli vai modeļiem.es došu jums zemāko citāts cik drīz vien iespējams, un pēc tam likt produkta uz)

Izskatās arī
Piederumi, Izlietne Filtra Sietiņš Kanalizācijas Smaku Noņemšanas Drenāžas Blīvējuma Vāka Blīvējums Silikona Vāciņu Grīdā Attiecas
€1.31 €0.79

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes tips: anti-smaržu drenāžas blīvējuma vāku materiāls: silikona krāsa:balta izmērs: 12x12cm motīvs:cropable pakete ietver: 1/2gab anti-smaržu kanalizācijas blīvējuma silikona vāciņu silts padomi: 1.sakarā ar gaismas un uzrauga ietekme, un krāsas var būt nedaudz atšķirība. 2.lūdzu atļaut nedaudz lielums kļūdas dēļ manuāla mērīšana.paldies par jūsu saprast! 3.1 cm=0.39 .)

Izskatās arī
1~10PCS Radiatoru Termostata Kontroles Vārsts Regulējams Grīdas Apkures Temperatūras Kontroles Termostatu, Vārstu Apkures Sistēmas
€45.99 €23.92

(1~10pcs radiatoru termostata kontroles vārsts regulējams grīdas apkures temperatūras kontroles termostatu, vārstu apkures sistēmas apraksts: recurso: proteção contra congelamento automática apm. 8 ° c. com sensors de líquido e posição nulles. adequado para radiadores compactos com componentes de válvula integrados. a faixa de ajuste pode ser restringida e bloqueada pelo)

Izskatās arī
Vīnogulāju Pastāvīga Spriedze Dušas Caddy \u2013 Vannas istaba Uzglabāšanas Plaukti Šampūns, Kondicionieris un Ziepes, Bronzas
€67.41 €51.90

(vannas istaba uzglabāšana: plaukti un āķi, lai šampūns, kondicionieris, ziepes, skuvekļi un washcloths. visi stilā, bez rūsas: jauki tērauda grozi ar grezni dizainu un nerūsējoša bronzas apdari. kosmosa taupīšana: dušas caddy pasākumi 9.75 x 8.25 x 10\\' (pilnībā izvilkts) – izveidot papildu krātuves. pastāvīga spriedze: jaunā, patentētā pastāvīga spriedze tehnoloģija –)

Izskatās arī
Keramikas Roku Ziepes ar Dozatoru Modes Losjons Izsmidzinātājs Šķidrās Maisītājs Virtuves, Vannas istabas, Guļamistabas Veļas Ziepju Trauku
€6.20 €3.23

(apraksts: 【materiāls] aicina: keramikas losjons pudele ir izgatavota no augstas kvalitātes keramikas materiāls, ar paresninātu pudeli ķermeņa, gluds, moderns tekstūra, labs blīvējums, un augstas klases izskatu. 【ar sūkni] aicina: porcelāna losjons dozators ar sūkni, šķidruma noplūdi ir gluda, vienkārša un darba taupīšanu, un deva ir mērena, bez izšķērdēt. 【plaši piemērojama])

Izskatās arī
6X Veļas Mašīna Elektromotoru Oglekļa Suku,Vienīgo Mehānisko Oglekļa Sukas Vienīgais, Par Electrolux Zanussi 4006020152 5X13X35
€15.88 €10.79

(aizstāj daļu numuri:4006020152 5x13x35 oglekļa mehānisko birstes ir viens no visvairāk sastāvdaļas elektroinstrumentus. aizstāt sukas, var noteikt neregulāra motora.sukas, var atjaunot motora elektriskā bremzēšana.oglekļa suku ir izvelkams. lūdzu, atcerieties, ja jums ir uzstādot tos, lai pārliecinātos, oglekļa sukas iet pilnīgi un palikt taisni.tas ir normāli, ir nepieciešams turēt)

Izskatās arī
beibehang Pielāgotus foto tapešu 3d sienas fantāzijas ziedi 3D apli TV fons papel de parede tapetes sienām 3 d
€16.41 €8.70

(pircējam ir lasīt: tapetes cena: $ / kv.m.nē apjoms. 1 s quare metri = 1. 2 s quare metrus = 2. 3 s quare metrus = 3...platums x augstums = m = pasūtījuma daudzums piezīme: jā, lūdzu, pievērsiet uzmanību uz 1m2 kārtībā.jo apjoms ir neliels, 6 materiāls: flash sudraba audums / high-definition neaustu grāmatu / rakstu āda / neausts papīra / zāliena korpuss / 3d reljefa/ zīda audums(noklusējuma materiāls) iedarbība:)

Izskatās arī
Vienreizējās lietošanas Drenāžas Matu Ķērējs Pārtikas Ķērējs Anti-Blocking Ķērējs par Kichen Vannas istabas Grīdā PR Pārdošana
€5.79 €4.05

(vienreizējās lietošanas drenāžas matu ķērējs pārtikas ķērējs anti-blocking ķērējs par kichen vannas istabas grīdā pr pārdošana apraksts: funkcijas: universal savienojamība: mūsu mājsaimniecībā izmantojamo matu catchers ir paredzēti, lai ietilptu lielākā daļa standarta teknes, padarot tos universāls risinājums jebkurā vannas istabā vai virtuvē. viegli uzstādīt: ar)

Izskatās arī
1 GAB. Salvešu Turētāji Galdi-Ziemassvētku Rotājumi, Salvešu Turētāji Virtuves Restorānu Mūsdienu Papīra Salvešu Turētājs
€16.92 €11.85

(. . produkti ietver: jūs saņemsiet 1 gabalu kvadrātveida akrila autiņu īpašniekiem, kas var uzņemt līdz viesu dvieļi un salvetes, pietiekami, lai jūs varētu izmantot izmērs: kvadrātveida akrila salvešu turētājs ar iekšējo izmēru 14 x 14 x 4cm: lūdzu, apstipriniet autiņu izmērs pirms pasūtījuma veikšanas ērts dizains: mūsu salvešu turētāji ir izgatavoti no izturīga akrila)

Izskatās arī
Radošā Grīdā Anti Smaku Noņemams Kanalizācijas Sietiņš Plug Kukaiņu Novēršanas Colander Zīmogs Aizbāzni
€2.67 €1.99

(materiāls: abs krāsa: caurspīdīga izmērs:pic anti-smaržu un kukaiņiem,90 atvēršanas un aizvēršanas, ātrāk-drenāža. neviena iekārta nepieciešama, vienkārši pievienojiet, lai deodorize reste filtra grozā, neļauj nokrist, un, noņemams filtra grozs var bloķēt ārvalstu objektiem, piemēram, matu. piemērots vairumam grīdas notekas plaši izmantots in-virtuve,)

Izskatās arī
Dvieli Bārs, Vannas istaba Dvieļu Stienis Vannas Piederumu Organizators pašlīmējošās Dvieļu Turētājs, Pamatne Nerūsējošā Tērauda Bārs, Vannas istaba
€16.79 €8.40

(declutter jūsu vannas istaba ar mūsu izturīga un izturīga dvieļu plaukts!paredzēti, lai apmierinātu jūsu ikdienas vajadzības, tas ietaupa jums vērtīgu counter telpā.ar regulējamu garumu no 9-15 collas, tam ir plašs pielietojuma spektrs. funkcijas: produkta materiāls: nerūsējošā tērauda produkta izmērs: 38.3*8.6*4.5 cm/15.08*3.39*1.77 collas produkta svars: 200g saraksts: 1)

Izskatās arī
Vannas Ūdens Aizbāzni Ūdens Saglabājot Bendable Sloksnes Sausa Un Slapja Atdalīšanas Silikona Blīvējumu, Sloksnes Bloķētājs Dušas Dambja Plūdu Barjeru
€27.65 €13.83

(vannas ūdens aizbāzni ūdens saglabājot sloksnes bendable vannas istabas durvis veļas mazgājamā mašīna, duša slieksni ūdens dušas dambja barjeru motīvs: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2.garš, elastīgs dizains veido visādas formas. 3.dušas barjeru un aiztures sistēmu uztur ūdens iekšā slieksni. 4.ideāli piemērots curbless dušas un citās)

Izskatās arī
Trīs Polu, Melns Sienas Uzstādīts 80cm Dvieļu Plaukts Izmanto Virtuvēm Un Vannas istabām
€29.69 €20.78

(galvenās iezīmes spēcīga nesošo: šis produkts ir izgatavots no biezāka materiāla, kas padara tā ir lieliska maksimālā nestspēja no 66.14 mārciņas, tāpēc, ka to var glabāt dvieļus droši. anti-rust: virsma no šī produkta, pieņem procesa smidzināšanas un cepamo krāsas, kas var efektīvi novērstu koroziju un rūsēšanu.tas ir ideāli piemērots mitrās vietās, piemēram, vannas istabā vai)

Izskatās arī
Regulējams Dušas Galvas Turētājs Dušas Galvas Turētājs Augstuma Regulēšana Izturīgs
€3.02 €2.26

(funkcijas: ootdty ērta augstuma regulēšana: šī dušas galvas turētājs aprīkots ar lietotājam draudzīgu vienas pogas dizainu, kas ļauj viegli koriģēt dušas galvas augstumā, lai apmierinātu lietotāju vajadzības, dažādos augstumos. uzticams un stabils atbalsts: izturīga bāze nodrošina, ka dušas galvas turētājs saglabā stabilitāti lietošanas laikā, novēršot anyunwanted kratot)

Izskatās arī
Tuya ZigBee 3.0 Multi-Režīms Smart Vārti Hub, Bluetooth, Wifi, Vārti Smart Dzīves APP Tālvadības pults Darbojas Ar Alexa, Google Home
€30.81 €8.66

(apraksts: • multi-mode, zigbee, bluetooth vārti :izveido savienojumu ar jūsu mājas tīklu, izmantojot zigbee vai bluetooth, kas ļauj jums kontrolēt jūsu gudrās mājas ierīces attālināti. • bezvadu gudrās mājas ierīces, tālvadības pults :vadības jūsu gudrās mājas ierīces bez vadiem no jebkuras vietas, izmantojot viedtālruni vai planšetdatoru. • alexa un google home savietojamība)

Izskatās arī
Sienas Stiprinajums Ziepju Putas Izsmidzinātāja Viegli Uzstādīt Puse Caurspīdīga Šķidro Ziepju Konteiners Vannas Istaba
€27.53 €17.62

(sienas stiprinajums ziepju putas izsmidzinātāja viegli uzstādīt puse caurspīdīga šķidro ziepju konteiners vannas istaba funkcijas: ūdensizturīgs: biezāka bāzi uztur fizelāžas prom no ūdens, saspringts struktūra ir efektīvi ūdensizturīgs, ikdienas šļakatām nav bail, un tas ir viegli tikt galā ar mitru vidi. augsta kvalitāte : tas izgatavots no augstas kvalitātes abs, izturīgs pret)

Izskatās arī