Cena €1.39 €2.53

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Godu: Jubilejas, Iesaistīšanās, Dāvanu, Puse, Kāzas
  • Bezmaksas Piegāde: Vairāk nekā$10 ar izsekošanas numurs(AliExpress Standard Shipping)
  • Zīmola Nosaukums: Ms. Zoey
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Formas\raksts: Dzīvnieku
  • Modeļa Numurs: 1
  • Materiāls: Metāla
  • Sods vai Modes: Modes
  • Krāsa: Attēls
  • Rūpnīcas:
  • Izcelsmes Vieta: CN
  • Metālu Tips: Cinka sakausējums, Cinka Sakausējumi/Copper
  • Piespraudes Tips: Tapas
  • Vienuma Tips: Piespraudes
  • Postenis stāvoklis: 100% brand new
  • CN: Zhejiang
  • Iepakojums: OPP Pakete
  • Stils: MODERNS

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Dabas Ledus Zaļo Jadeite Roku Cirsts Ķīniešu Pūķis Laimīgs Kulons Amuletu Kaklarota Sertifikātu Retro Sieviete Vīrieša Dāvanu, Rotaslietas
€18.58 €16.90

(dabas ledus zaļo jadeite roku cirsts ķīniešu pūķis laimīgs kulons amuletu kaklarota sertifikātu retro sieviete vīrieša dāvanu, rotaslietas materiāls: dabīgā pakāpe jadeite + sertifikāts izmērs: aptuveni 52x39mm stāvoklis: kulons + bezmaksas kaklarota + sertifikāts)

Izskatās arī
Rhinestone Pērles Zvaigžņu Kronis Cepures Dzimšanas Dienas Performance Tiaras Galvassegu Princess Balli Kāzu Matu Rotas Puses Piederumi
€13.12 €0.91

(produktu nosaukums:zvaigžņu kronis krāsas:zelta un sudraba pārklājumu metāls:eco-friendly rhinestone vainaga diametrs ir aptuveni 14.5 cm vainaga augstums ap 6 cm)

Izskatās arī
Sifisrri Modes Krāsains Fāzēm Aproce Sievietēm Nerūsējošā Tērauda Regulējams Sirds Pulseras Mujer Šarmu Aproces Rotaslietas Dāvanu
€5.03 €3.02

(par produktu: 1. mēs esam profesionāli ražo nerūsējošā tērauda rotaslietas,saglabājot krāsu. 2. mēs piegādāta 3 dienu laikā, jo jūsu maksājumu informāciju, kas apstiprina pack24.lv. (izņemot gadījumus, personalizētu produktu, brīvdienu,brīvdienas un citu ārkārtas gadījumā.). un mēs varētu piedāvāt informāciju, ko jūs vēlaties, un palīdzētu muitošana.bet mums nav)

Izskatās arī
Koka Rotaslietas, Krelles Reklāmas Stendi, Gredzenu, Auskaru Aproce Organzier Turētāju Uzglabāšanas Paliktnis Bāzes Izstādes Mazumtirdzniecības Veikals Displejs
€29.52 €14.75

(piezīme pateicoties roku mēra, izmēru produkts var būt no 1 līdz 2 cm kļūdas. sakarā ar dažādu monitoru, krāsu, iespējams, ir mazliet atšķirība.)

Izskatās arī
Gudrs Hololive Vtuber Q Versija Attēls Keychain Inugami Korone Shirakami Fubuki Usada Pekora Minato Aqua Keyring Soma Kulons Dāvanu
€1.37 €0.68

(cienījamie pircēji, ja jums rodas kādas problēmas, veicot pirkumu procesu, jūs varat sazināties ar mums jebkurā laikā, mēs to rīkoties. saņemot paku un ir kādi jautājumi, jūs varat sazināties ar mums, lūdzu, sniedziet mums slikti komentārus un strīdiem, mēs augsti vērtējam katru klientu, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas, kas jums uzdots, lūdzu, iedodiet man vairāk)

Izskatās arī
Kultivētas Kartupeļu Saldūdens Pērļu Krelles gaiši zaļš, 8-9mm 0.8 mm Caurumu 14.3 Cm/sadaļu par DIY Aproce, Kaklarota, Rotaslietu izgatavošana
€4.42 €2.21

(kultivētas kartupeļu saldūdens pērļu krelles gaiši zaļš, 8-9mm 0.8 mm caurumu 14.3 cm/sadaļu par diy aproce, kaklarota, rotaslietu izgatavošana nr.:130808085128 svars:36gram izmērs:8-9mm kā samaksāt par pasūtījuma iepakojums piegāde visus pasūtījumus parasti var tikt nosūtīti robežās 2-5 darba dienu laikā pēc tam, kad mēs saņēmām jūsu maksājumu,)

Izskatās arī
Peļņa 28x28 MM Dabīgā Akmens Laimīgs Kaķis Kulons Ar 50 CM Nerūsējošais Kaklarota Par Draugu Dāvanu-Bezmaksas Piegāde
€17.69 €15.92

(produkta izmēri: izmērs: 28x28 mm postu: 17 g/gab produkta rāda: klientam paziņojumu: krāsa: jūsu saņemšana varbūt ir mazliet atšķirība par krāsu, jo displejs rāda. katrs akmens ir atšķirīga krāsa un kreka.jo tas ir dabas akmens, nevar tikt mainīts.mēs varam izvēlēties labāko, lai jums, pirms nosūtīšanas.lūdzu, saprotiet! klientu)

Izskatās arī
Komplekts 5 GAB Enerģijas Tibetas Top Vecā Agate Līnijas Tipa Dziednieks Medicīna dZi Pērles Piekariņu 2023 Rotaslietas Amuletu Timestown
€49.23

(lūdzu, konsultējieties ar pārdevēju, lai iegūtu sīkāku informāciju, pirms veicat pasūtījumu ,paldies garums:27 mm diametrs:13 mm materiāls: vecā agate draudzīgi ne: sakarā ar unikālo creasure no dzi pērles priekšmetus ,tur ir gandrīz 2 dzi pērles priekšmetus, izskatās tieši tāds pats ,tāpēc ,ja pirmais, ar attēliem, kas ir pārdots ,citi tiem varētu būt līdzīgi ,nē, tieši)

Izskatās arī
Stikla Cabochon Keychain Kulons Auto Atslēgu Ķēdes, Roku darbs Modes Radošo Karikatūra Dizaina Danganronpa monokuma
€2.87 €1.29

(pakalpojumi 1 .mūsu servisa komanda ir paredzēts, lai sniegtu augstākā līmeņa klientu apkalpošanas, kā arī klientu apkalpošanas speciālistiem, vienmēr stāv, lai atrisinātu jūsu problēmu. 2. ja jums ir kādi jautājumi par kuģniecības laiks un bojāto kvalitāte un posteņi nav saņēmis, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs jums var sniegt apmierināts atbilde & izšķirtspēja. 3. jūsu 5-zvaigžņu)

Izskatās arī
KATWAY Rotaslietas Pneimatiskās Gravēšanas Mašīna Graviera Instrumenti Liešanas Pieņemšanas HH-G03
€1 357.16 €977.15

(pneimatiskās graver ir pilna featured skaidrs pogas, lai panāktu ātru un vieglu darbību.turklāt pamatotu izkārtojums ar intuitīvu un skaidrs mehānisku rādītāju, uzlabo ikdienas lietošanas ērtumu.pneimatiskās gravēšana mašīna ir piemērota gravēšana visa veida metāla rotaslietas. piemērošanas joma ietver rotaslietas apstrādi, gravēšanas, grebšanas, ruļļa pērlīšu malas,)

Izskatās arī
Temperaments tukšums, Phoenix pilna cirkonija auskari sieviešu modes luksusa vēja lielu atbildības sajūtu auskari
€7.62 €5.33

(sudraba adata ir viegli deformēties.ja tā ir saliekta, viegli labot.sakarā ar fotografēšanas leņķi, gaismas mērīšanas metodes un citu iemeslu dēļ, tas ir normāli, ir nelielas kļūdas.lūdzu, skatiet objektu saņemšanas.)

Izskatās arī
Oriģinālā Ekoloģiskā Jade Rokassprādze Dabas Īstu Roku Cirsts Modes Šarmu Piederumi Laimīgs Rotaslietas
€19.07 €9.53

(-materiāls:100% dabiska nefrīta -dabas un gluda. -roku cirsts pulēšana nosūtīt sertifikāts -katru produktu saņems vienu rotaslietas kā dāvanu kaste -tas ir izsmalcinātu handwork un lielu mākslas dārgumu. -prece pilnībā izstādes, radošo garu un krāšņu kultūras. -lieliska dāvana jūsu draugiem vai jūsu kolekcijā. -panāktu veiksmi jums piezīme:)

Izskatās arī
Modes Tehnoloģijas Android Tālrunis Iekārtas Ūdensizturīgs NFC Pirksta Gredzenu Saprātīga Valkājamas Savienot Smart
€2.06 €1.23

(stāvoklis: jauns tips: nfc smart gredzens materiāls:titāna tērauda + nfc smart čipa dzimums: sievietes, vīrieši krāsa: melna/balta/sarkana izmērs(pilna u. s. izmēri pēc izvēles): 6/7/8/9/10/11/12/13 nfc smart gredzenu piemērošanu programmu; atbalsts izmantot android mobilo telefonu nfc funkcijas; produkta apraksts: nfc smart čipa gredzens ir moderni valkājamas)

Izskatās arī
4GAB 18K Zelta Krāsas Misiņa un Zircon Bumbieru Formas auskariem Adatas Auskari Augstas Kvalitātes Diy Rotaslietu izgatavošana Piederumi Piederumi
€4.82 €4.15

(produkta id: 47585 produkta nosaukums: bumbieru formas auskariem adatas auskari materiāls: misiņš un zircon krāsa: 18k zelta krāsā izmērs: bumbieru formas 8x5mm)

Izskatās arī
Ķīnas Kalnu Gars Tērēt Naudu Aproce Valsts Vēja Tibetas Roku Austi CoupleLucky Sarkanas Aproces Bang Virves Aproces
€5.41 €2.70

(dabas 4mm cinobra krelles lotosa ziedu rokassprādzes, aproces sievietēm sarkanā virve laimīgs aproce anklet izmērs regulējams piliens kuģa stāvoklis:100% jauns un lielisks roku darbs amatniecības materiāls :roku darbs, krāsa: sarkana , zila virves garums: rokassprādzi, kas ir par 6.6 , lai 8.66 (16cm, lai 22 cm) garums ir regulējams, ņemiet vērā, :mūsu aproces ir visu roku darbs , prasmīgs strādnieks var)

Izskatās arī
5gab 316L Nerūsējošā Tērauda 18x25mm Tauriņš Piekariņi Varavīksnes Sudraba, Zelta Krāsa, Kulons Vīriešiem Sievietēm
€2.82

(ātrā dati: materiāls: 316l nerūsējošā tērauda izmērs: 18x25mm svars:2,2 g detalizēts attēls: krāsu informācijas: 1. mēs parādīsim, stilu un krāsas, katra produktu, izmantojot mūsu detalizētu fotogrāfijas un apraksti. 2. lūdzu, lasīt un saprast krāsu apraksts, pirms laišanas pasūtījumu.ja jūs neesat pārliecināti par jebkuru informāciju, lūdzu,)

Izskatās arī