Cena €0.77 €1.45

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Māsa Dāvanas Pēc tam, kad Valkājot to uz rokas, es apsolu, vienalga, kur mēs ejam, nav svarīgi darīt, es vienmēr par jums, un viss būs OK!Tas ir Mūsu Solījums!

Māsa Aproce Pateicamies, ka viņai vienmēr esot tur mani.Ļaut viņai zināt, cik daudz jūs aprūpi, sniedzot viņai šo māsa rokassprādzi.Šī ir lieliska dāvana, māsas, draudzenes, meitenes un sievietes.

Augstas Kvalitātes Materiāli, kas Izgatavoti no nerūsējošā tērauda un virvi, tas ir izturīgs, augsti pulēta, nav viegli izbalējis vai mainījis krāsu, un ļoti ādai draudzīgas.

Regulējams garums līdz 10 collas garš, nav jāuztraucas par lielumu, pavelciet auklu, lai pastiprinātu vai sakratītu rokassprādzi, piemērots sievietēm, pusaudžiem, mazas meitenes.

Nozīmīgu Dāvanu Mūsu Attiecības Aproces, kas ietver 3 rokassprādzes un vienu ziņu Kartes, Liela Izvēle un Ziemassvētku Dāvanas, Gradācijas Dāvanas, vai citu oaccasion, piemēram, Bday, Jubileju, Valentīna Diena.

Specifikācijas:

Materiāls: Nerūsējošais Tērauds

Garums: Appprox.16+5cm/6.29 - 1.97 collas ,Regulējama

Krāsa: Zelta

Komplektā Ietilpst:

3 Gabali/komplekts Rokassprādzes

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana,pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Garums: Appprox.16+5cm/6.29- 1.97inch, Adjustable
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: C71E7AK201455
  • Saderība: Visi Saderīgie
  • Sods vai Modes: Modes
  • Vienuma Tips: Rokassprādzes
  • Materiāls: Metāla, Nerūsējošā Tērauda
  • Dzimums: SIEVIETES
  • CN: Ķīna
  • Aproces Veids: Šarmu Aproces
  • Stils: MODERNS
  • Zīmola Nosaukums: Romad
  • Skavu Veids: NAV
  • Funkcijas: NAV
  • Metālu Tips: Dzelzs sakausējuma
  • krāsa: Zelta

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Nekustamā 925 Sterling Sudraba Stīpu Sievietēm Laimīgs Tiecās Spīdīgs Kvadrāts, Aplis Auskari
€81.50

(nekustamā 925 sterling sudraba stīpu sievietēm laimīgs tiecās spīdīgs kvadrāts, aplis auskari)

Izskatās arī
Zircon Apļa Ģeometrijas Auskari Sievietēm, kas Pārspīlēti Rhinestone Piliens Auskari Modes Luksusa Visas-atbilstošas Rotaslietas Puse
€9.69 €0.45

(zircon apļa ģeometrijas auskari spilgti tekstūru un uzmanību pret detaļām - tikai tiem, ar caurdurtās ausis - vienāda izmēra - garums: 6 cm (2.36), kā - sakausējuma, zircon universāls, kā dāvana jebkuram gadījumam piemērots visu vecumu sievietēm krāsa: sudraba ādas droši, hipoalerģiska, svina & niķeļa-bezmaksas un viegli uzturēšana)

Izskatās arī
925 Sterling Sudraba Adatu Ģeometriskā Laukumā Stīpas Auskari Jaunu Dzirkstošo Kubiskā Cirkonija Kristālu Auskari, Rotaslietas Sievietēm Серьги
€7.48 €3.89

(925 sterling sudraba adatu ģeometriskā laukumā stīpas auskari jaunu dzirkstošo kubiskā cirkonija kristālu auskari, rotaslietas sievietēm серьги)

Izskatās arī
Elegants Pointe Kurpes Keyring Mini Baleta Piederumi Baleta Kurpes Keychains Sakausējuma Materiālu Somā vai Atslēgas
€8.47 €4.15

(funkcijas: ootdty šis mini pointe kurpes keychain ir jābūt, lai baleta entuziasti, kas raksturo smalks dizains, kas atspoguļo eleganci un romantiku balets. izgatavots ar uzmanību pret detaļām, šis roku darbs keychain vitrīnas mini pointe kurpes piederumu, pievienojot pieskārienu šarmu un rotaļīgums, lai jūsu atslēgu vai somas. ideāli piemērots gan bērniem, gan pieaugušajiem, kam)

Izskatās arī
26 Vēstuli Sveķu Lējuma Veidnes DIY Rotaslietas Liešanas Veidnes Rotaslietas, Amatniecības
€4.61 €3.79

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šis angļu pelējums ir izgatavoti no silikona, elastīgs, izturīgs, un atkārtoti.gluda interjeru. sveķu pelējuma var izmantot sveces/wax/ziepes. vieta pelējuma uz līdzenas virsmas, pārlej sveces kušanas/wax/ziepes vai sveķu, jāgaida materiālu, lai sacietēt, un tad ņemt to off. šāda veida pelējuma var veikt sveķu)

Izskatās arī
100gab Pielāgota Nerūsējošā Tērauda Apaļa Suņu Tagus Kaklarota Kuloni DIY Dažādu Formu
€92.98

(materiāls: nerūsējošais tērauds mēs pieņemam pielāgota izmēra, biezuma, dobu ārā , lāzera logo, augstas polijas.parastā polijas . moq: 100gab lūdzu, sazinieties ar mums plašāku informāciju.mēs piedāvājam mūsu labāko cenas un risinājumu. paketē iekļauts: 100gab kopā 25mm atzīmes. 5 gabali, kas katru skaits no 101 līdz 108 5 gabali, kas katru skaitu no 201)

Izskatās arī
Komplekts 5 GAB Enerģijas Tibetas Top Vecā Agate Līnijas Tipa Dziednieks Medicīna dZi Pērles Piekariņu 2023 Rotaslietas Amuletu Timestown
€49.23

(lūdzu, konsultējieties ar pārdevēju, lai iegūtu sīkāku informāciju, pirms veicat pasūtījumu ,paldies garums:27 mm diametrs:13 mm materiāls: vecā agate draudzīgi ne: sakarā ar unikālo creasure no dzi pērles priekšmetus ,tur ir gandrīz 2 dzi pērles priekšmetus, izskatās tieši tāds pats ,tāpēc ,ja pirmais, ar attēliem, kas ir pārdots ,citi tiem varētu būt līdzīgi ,nē, tieši)

Izskatās arī
Klasisks Luksusa Nerūsējošā Vara Aproču Pogas Modes Stūres Dizainu, Aproces, Vīriešu Formālu Piedurknēm Piederumu Kvalitātes Dāvanu
€6.15 €3.07

(nosaukums: classic luksusa nerūsējošā vara aproču pogas modes stūres dizainu, aproces, vīriešu formālu piedurknēm piederumu kvalitātes dāvanu materiāls: varš krāsa: kā attēlu piegādes termiņš: parasti nosūta 48 stundas iepakojums: oppo soma tērps: diy konstatējumi ,piekariņi,kaklarotu, rokassprādzi rotaslietas pieņemšanas paziņojums: ja pasūtījums ir)

Izskatās arī
5gab/Daudz Dobi Gudrs Balonu Suns Šarmu Nerūsējošā Tērauda Kawaii Dzīvnieku Kuloni par Rotu Veidošanas Piederumi DIY Amatniecības Secinājumi
€7.47 €3.89

(❤ materiāls:šie piekariņi ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda tekstūru ir grūts, bet ļoti izturīgs pret koroziju, izturīgs rotaslietu izgatavošana un citi diy projekti ❤ daudzums: 5gab ❤ stāvoklis: 100% new ❤ plašu pieteikums: šis piekariņi, kuloni ir lielisks dizains .ideāls kaklarotas,rokassprādzes,auskari,anklets,sānslīdi kaklasaite utt.perfekts roku darbs rotaslietas darbi,)

Izskatās arī
50gab 29*42mm ērkšķiem Krusta Svētās Sirds Kulons Retro Aproce, Kaklarota, Metāla Piederumi DIY Piekariņi, Rotaslietas, Amatniecības Pieņemšanas
€27.35 €12.31

(50gab 29*42mm ērkšķiem krusta svētās sirds kulons retro aproce, kaklarota, metāla piederumi diy piekariņi, rotaslietas, amatniecības pieņemšanas apraksts zīmols: ***** 100% jauno ***** augstas kvalitātes, jo es un asv kvalitātes standarta materiāls: cinka sakausējums metāla(svina, niķeļa bezmaksas) daudzums:50gab krāsa: sudraba. stāvoklis : jauns)

Izskatās arī
Temperaments tukšums, Phoenix pilna cirkonija auskari sieviešu modes luksusa vēja lielu atbildības sajūtu auskari
€7.62 €5.33

(sudraba adata ir viegli deformēties.ja tā ir saliekta, viegli labot.sakarā ar fotografēšanas leņķi, gaismas mērīšanas metodes un citu iemeslu dēļ, tas ir normāli, ir nelielas kļūdas.lūdzu, skatiet objektu saņemšanas.)

Izskatās arī
Modes Sirds Mīlestību Gredzenu Sievietēm Atvērt Pielāgotu Zvaigžņu Lapu Gredzenos Ravēšana Puse Rotaslietas Dzimšanas dienas Dāvana
€2.33 €1.16

(laipni lūgti mūsu veikalā 1. ja jums ir sev logotipu ,mēs arī var lāzeru iegravēt jūsu logo.ja jūsu pasūtījums ir vairāk nekā 100 gab. ,padarīt logo paraugs bezmaksas 2.rūpnīcas piegādātājs ar lielu krājumu.customed lai ir labi. laipni lūdzam vairumtirdzniecības ar mums labākās cenas)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Vienkārši Gluda Metāla Sirds Gredzenu Sievietēm, Vīriešiem Y2K Moderns Gredzens korejas Elegants Puse Rotaslietas Pāris Dāvanas
€3.52 €2.11

(nerūsējošā tērauda vienkārši gluda metāla sirds gredzenu sievietēm, vīriešiem y2k moderns gredzens korejas elegants puse rotaslietas pāris dāvanas)

Izskatās arī
Vienkārši 1Pc Tautas Viegls korejiešu Stila Auskarus Piederumu Auss Aproces Ģeometriskā Ikdienas Valkāšanai
€1.31 €0.88

(svarīga informācija materiāls:sakausējuma iepakojuma lielums: garums: 1.5 cm/0.59 (apm.) apskats: raksturo vienkāršs un stilīgs ģeometrisko dizainu, šis klips auskari ir viegli, lai atbilstu.ar rhinestones apdare piešķir tai dzirkstošo skatienu. skaista ģeometriskas formas auskari dod jums elegantu un gatavs, izskatās, veiksmīgi piesaistot uzmanību citiem. izgatavots)

Izskatās arī
Žilbinošs Ametista Gredzens Puse 925 Sudraba Augu Gredzenu Modes Ametists Sudraba Rotaslietas februārī Birthstone Gredzens
€50.17 €26.09

(rotaslietas nosaukums: žilbinošs ametista gredzens puse gredzenu izmēru diapazons: no 4. līdz 14., asv standarta resizable diapazons: no 5 līdz 10, asv standarta metāls: 925 sudrabs metāla virsmas apstrāde: 18k gold plating dārgakmens nosaukums: dabas ametists dārgakmens izmērs: 5mm * 5mm dārgakmens svars: 0.5 ct dārgakmens formas: princess square samazināt akmens)

Izskatās arī
925 Sterling Silver Augstas Pulēta DIY Stīpas Auskari Bruģēts ar AAA Austrijas Kubiskā Cirkonija Kāzu Puse, Rotaslietas
€7.11 €3.35

(conversione: 1mm = 0.039 pollici, 1 pollice = 25.4 mm materiale: 925 sterling argento, quantità: 1 coppia)

Izskatās arī
zaudēt krelles saldūdens pērļu pelēkā krāsā, pie apaļā 5-6mm raksturs 15" par rotaslietas krelles FPPJ vairumtirdzniecība
€47.03

(metāls: saldūdens pērles forma:gandrīz apaļa krāsa : pelēka izmērs:5-6mm garums 15inch jums nopirkt vairāk, daudz lētāk ! šie tā nav pabeidzis kaklarotu ,jūs varat diy, lai padarītu rotaslietas !vai jūs varat iegādāties saliekamos manā veikalā , es varu bez maksas izdarīt gatavo rotaslietas jums !)

Izskatās arī
Palielināmais Stikls 12 LED Gaismas Darbvirsmas 2.5 Šūšana, Remonts Amatniecības Lasījumā
€9.23 €4.80

(apraksts: šis palielināmais lasījumā galds ir izgatavots no abs rāmis + augstas kvalitātes pvc objektīvs; pilnas lappuses izmēru un taisnstūra forma, kas padara lasīšanu pa visu lapu, vieglāk nepārvietojot ; četru kāju statīvs ļauj jums iestatīt kā mini-galda vairāk nekā kāds, kuru lasāt, vai strādā.kamēr kakla vadu, to pārveido portatīvo lasot uz gultas vai ne līdzenas virsmas; 12)

Izskatās arī