Cena €87.47 €124.95

Pilns apraksts

Ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu ļoti labi iederas jums .paldies

1.Krūtis =___cm/collas

2.Vidukļa =___cm/collas

3.Gurni =___cm/collas

4.Gravu Hem ar Kurpes =___cm/collas

5.Augstums =___ cm/collas (no augšas galvu uz grīdas bez shoes)

7. Plecu pie pleca =___ cm/collas

8.Kleita, krāsa =___ (Jebkuru krāsu izvēlēties no mūsu krāsu diagrammu vai attēlu krāsu)

9.Kleita atpakaļ=mežģīnes augšu vai rāvējslēdzēju

Lūdzu, Lūdzu, Norāda:

1 lielumu un krāsu, ir ļoti svarīgi, lai kleita,tik kad jūs izvēlēties krāsu un izmēru,lūdzu, pārliecinieties, ka izvēlēties, jo mūsu krāsu diagrammas un izmēru diagrammas,becase izmēru, varbūt nedaudz atšķiras ar savu valsti.

2 .Ja sūtījums uz BRAZĪLIJU, lūdzu, pastāstiet mums uztvērējs CPF ziņojuma lodziņš, bez tā, mēs nevar post kleita.

Ja jūs esat persona, Brazīlijā,lūdzu, lūdzu, apsvērt.Jūsu valstī,tas ir ļoti difficlt skaidrs pasūtījuma,tāpēc mēs parasti sūtīt kleitu pa Pastu Ķīnas Gaisa(25-30 dienas),un šo piegāde mothed ir visvairāk viegli notīrīt pasūtījuma.

1.Kāpēc izvēlēties mūs

-----Mēs esam profesionāla kleita fabrika, kas nodarbojas ar šo līniju, kas vecāki par 14 gadiem, kuri maksā lielu uzmanību kleitu kvalitāti un konkurētspējīgu cenu .

mums ir sava rūpnīca, lai pārliecinātos, vai ražošanas piegādāts laikā

2. Kā veikt pasūtījumu?

-----Izvēlēties dizainu -- detaļas, kas apstiprināts ar pārdošanas pakalpojumu --- maksājumi --- ražošanas sākšana ---

3.Ražošanas laikā un kuģošanas laikā?

-----Kopumā,mūsu ražošanas laiks ir 5-7 dienu laikā, paātrinātā kārtībā 3-5 dienu laikā.Ja jums vietu pasūtījumu, jūs varat pārbaudīt kopējo piegādes laiku.

4. Var veikt pārmaiņus uz oriģinālo dizainu ?

-----Bez maksas mazā mija , piemēram, pievienot siksnas ,addsleeves utt.bet visu pieprasījumu, ir nepieciešams pārbaudīt, vai pirms ražošanas.

5.Kā uz pasūtījuma šūtas kleitas ?

---- Varat nosūtīt kleitas bildes, lai man, tad mēs piedāvājam jums labu cenu, ja jūs varat pieņemt, mēs nosūtīsim jums maksājuma saites.

6. Skriešanās, lai pieņemat ?

-----Par rush kārtību , ilgst 3-7 dienas, dažādu dizainu , ir nepieciešams, lai apstiprinātu ar pārdošanas pakalpojumu, pirms izdarīt pasūtījumu.

7: Ko darīt, ja man nepatīk šis kleitas?

----- Vispirms, lūdzu, neuztraucieties, jūs varat sazināties ar mums, mēs palīdzēsim jums atrisināt šo problēmu.

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai attīstītu mūsu biznesu, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jautājiet man pirms maksājuma vai atstāt jaunu ziņu ar mani, kad jūs darīt to, mēs atbildēsim jums pēc 24 stundām.

Specifikācijas

  • Modes Elements: vintage
  • Faktisko Attēlu:
  • Zīmola Nosaukums: Verngo
  • CN: Dzjansu
  • Godu: Balli
  • Izmērs: Standart Size Or Custom Size
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Krāsa: Attēla vai Pielāgotu krāsu
  • Materiāls: Poliestera
  • Stils: Mūsdienu Stils
  • Modelis Tips: Citi
  • Siluets: A-LĪNIJAS
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Piedurknes Stils: Bez piedurknēm
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Vienuma Tips: Balles Kleitas
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Vilciens: NAV
  • Apdare: Appliques, Mežģīnes
  • formālu kleita: Ilgi Puse Kleita
  • Modeļa Numurs: ghy060112
  • Auduma Veids: Tills
  • Homecoming Kleitas: Īpašu Gadījumu Kleitas
  • Izgriezums: MĪĻOTĀ
  • Vecums-mērķtiecīgi: Visu vecuma

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Rozā/Sarkans Īsām Piedurknēm Beach Vakarā Organza Kleitas Satīna Dubajas Arābu Formāls Notikums Slavenību Vakara Tērpi Sievietēm 2023
€323.28 €77.58

(q: apstrādes laiks un piegādes laiks? a: vispār, mūsu apstrādes laiku ap 7-10 darba dienas steigas, lai ir pieejami pārāk.piegādes laiks ir atkarīgs no piegādes metodi jūs izvēlaties. j: vai jūs varat veikt izmaiņas uz sākotnējo projektu? a: jā, protams, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju pirmais. q: kā uz pasūtījuma šūtas kleitas? a: jūs varat sūtīt mums bildes jūsu)

Izskatās arī
Vienkārša Kvadrātveida Apkakles Baltas Kāzu Kleitas Sievietēm Pusē Dalīts Bez Piedurknēm, Jostas Mūsdienu Pielāgot Pasākumus, Lai Drēbes De Mariee
€152.55 €112.88

(pasākumi kā izvēlēties savu pasākums izmēri aprakstiet produkta izmēriem, tostarp dažādu artikulus dažādi izmēri. detalizēti parāda aprakstiet produkta vispārējo funkcijas un ekskluzīvu specifikācijas, ieskaitot materiālus. piegāde radīt visas kleita ir roku darbs. paiet 10-15 dienās parasti, lai pabeigtu savu kleitu lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
Doymeny Siksnas Izšūt Homecoming Kleitas Ziedu Sievietes Midi Kokteilis Puse Kleitas Korsete Balles Kleitu Mini Pusaudžu Vestido De 2024
€173.93 €76.53

(piezīme: 1. izmērs atbilde: lai izpildītu dažādas vajadzības, kas dažādi pircēji, mēs piedāvājam standarta izmēra, plus lieluma un pielāgota izmēra.standarta izmēru, jums ir nepieciešams uzklikšķināt uz lapas izmērs info, lai apskatītu un atrast atbilstošo izmēru.ja tas nav atrast savu izmēru.mēs piedāvājam pasūtījuma izmērus, lūdzu, klikšķiniet uz lapas sazināties ar mums.pievērsiet)

Izskatās arī
Āfrikas Mežģīnes Appliques Bumbu Kāzu Kleitas Ar Īsām Piedurknēm Tērpi Līgava Vestido De Novia
€218.78 €185.96

(izmērs diagrammas kleitu izmēri plus lieluma kleitas izmēri mērījumu izmēra paketē iekļauts 1 x kleita (izvēlēties savu krāsu) piegādes informācija starptautiskās pasūtījumu, lūdzu paziņoja, ka mēs nevar garantēt precīzu piegādes datumu.tas var atšķirties, atkarībā no jūsu vietējā muitas/post office noteikumiem. lūdzu sazinieties ar mums,)

Izskatās arī
Balts Mežģīņu Bumbu Kleita Dubaija Kāzu Kleitas Mīļotā Pie Pleca Frēzēšana Plus Lieluma Backless Saūda Arābu
€261.44 €222.23

(izmērs diagrammas kleitu izmēri plus lieluma kleitas izmēri mērījumu izmēra paketē iekļauts 1 x kleita (izvēlēties savu krāsu) piegādes informācija starptautiskās pasūtījumu, lūdzu paziņoja, ka mēs nevar garantēt precīzu piegādes datumu.tas var atšķirties, atkarībā no jūsu vietējā muitas/post office noteikumiem. lūdzu sazinieties ar mums,)

Izskatās arī
3D Ziedi Siksnas un Tiesas Vilcienu Balles Kleitu Bumbu Kleita Off-the-plecu Skaistums Grezna Kleita Quinceanera Kleita
€250.50 €150.31

(laipni lūdzam wsmda veikals sveiki,draugi.ja jums patīk mūsu produktiem,lūdzu, nevilcinieties, lai to pasūtīt.mēs esam apģērbu fabrika.mēs piedāvājam bezmaksas izmēru un krāsu pielāgošana pakalpojumu.ja jums ir nepieciešams, mēs pat varat mainīt stilu, ģērbšanās atbilstoši jūsu prasībām.mēs darīsim visu iespējamo, lai padarītu skaistu un pieguļošas kleitas par jums. izvēlēties)

Izskatās arī
IZKĀRTOJUMS NICEB Klasiskās Pie Pleca Plus Lieluma Kāzu Kleitu 2024. Gadam Boho Laivu Apkakli, 3/4 Piedurknēm Līgavas Kleita Tilla-Line Drēbes De Mariée
€206.75 €140.59

(laipni lūdzam izkārtojumu niceb oficiālajā veikalā piezīmes pirms iegādāties preces 1) cena ir tikai par kleitu, neietver piederumus, piemēram, cimdus,jaku,plīvurs un apakšsvārki. 2) mēs standarta izmēru vai pasūtījuma lieluma,pasūtījuma lieluma,neatbalsta atgriešanu vai apmaiņu. 3) kleitu atpakaļ=mežģīnes augšu vai rāvējslēdzēju. 4) ja jums ir nepieciešams avārijas, lūdzu, dariet mums zināt datuma,)

Izskatās arī
Apakšsvārki ar Ruffles Sarkano Bumbu Kleita 4 Stīpām 5 Slāņi Slīdēšanas Underskirt Krinolīns, Lai Kāzas/Formālu Kleita
€9.84 €8.36

(paketē iekļauts 1 x apakšsvārki (izvēlēties savu krāsu) piegādes informācija starptautiskās pasūtījumu, lūdzu paziņoja, ka mēs nevar garantēt precīzu piegādes datumu.tas var atšķirties, atkarībā no jūsu vietējā muitas/post office noteikumiem. lūdzu sazinieties ar mums, ja jums nepieciešama papildu palīdzība, un mēs būsim priecīgi jums palīdzēt. maksājumi maksājumi)

Izskatās arī
Eleganti Tilla Kāzu Kleitu Pie Pleca Tiere 2023 Vienkāršu Baltu Līgavas Tērpu-Line Sānu Spraugas Princese Vestido de Novia
€447.40 €93.96

(ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu ļoti labi iederas jums .paldies 1.krūtis =___cm/collas 2.vidukļa =___cm/collas 3.gurni =___cm/collas 4.gravu hem ar kurpes =___cm/collas 5.augstums =___ cm/collas (no augšas galvu uz grīdas bez shoes) 7. plecu pie pleca =___ cm/collas 8.kleita,)

Izskatās arī
Verngo Dzeltena Tilla Kāzu Kleitu Spageti Siksnas Kleitu Par Īpašu Notikumu, Korejas Vienkāršu Līgavas Kleitas Līnija, Balles Kleita
€139.15 €90.45

(ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu ļoti labi iederas jums .paldies 1.krūtis =___cm/collas 2.vidukļa =___cm/collas 3.gurni =___cm/collas 4.gravu hem ar kurpes =___cm/collas 5.augstums =___ cm/collas (no augšas galvu uz grīdas bez shoes) 7. plecu pie pleca =___ cm/collas 8.kleita,)

Izskatās arī
Lakshmigown Mirdzoša Spīguļi, Boho Garām Piedurknēm Kāzu Kleitas Plunging Mežģīnes Appliques Beach Kāzu Kleitas 2024. Gadam Noiva Vestido
€240.65 €161.24

(izmēri modelis attēlā pasūtījuma izmēra, lūdzu, izvēlēties jebkuru izmēru un atstāt ziņu par jūsu šādus mērījumus : mēs iesakām, ka jums ir jūsu mērījumiem, kas veikti, ko profesionāli ar savu zem valkāt pirms pērkot jebkuru tērpu. piemēram:lieluma vienība :( cm vai collas) 1.pilnas krūtis = ___ collas(cm) 2.vidukļa = ___ collas(cm) 3.gurni =)

Izskatās arī
Ķiķināšana Šifons-line, Off-the-plecu Savirmot Oficiālu Elegants Prom Kleita Grīdas Garums Saūda Vakara Puse Kleitas Sievietēm 2023
€228.73 €137.24

(laipni lūgti mūsu veikalā ! dārgie draugi, lai padarītu jūsu kleita fit jums perfektu un padara jums vairāk apmierināti ,mēs jums iesakām pasūtījuma standarta izmēra ,tādēļ, lūdzu, atstāt mums savu precīzus mērījumus ,mēs esam priecīgi pasūtījuma lielumu vai krāsu, lai jūs par brīvu(saskaņā ar asv size18)!kad jūs vieta jūsu pasūtījumu , vienkārši atstājiet savu mērījumus un prasības)

Izskatās arī
Stardust Krāšņi Taures Vakara Kleitas Pie Pleca Kristāli Laternu Piedurknēm Sievietēm Vestidos de Noche Pielāgota
€181.77 €121.79

(stardust krāšņi taures vakara kleitas pie pleca kristāli laternu piedurknēm sievietēm vestidos de noche pielāgota vakara kleita balli فساتين السهرة vestidos de fiesta elegantes para mujer 2023 vestidos de noche puse kleitas vestidos de gala oficiāls pasākums kleitas vestidos de festa vestidos de fiesta vestidos de graduacion halāti)

Izskatās arī
Debess Zila, Spīdīga Quinceanera Kleitas Sweet 16 Meitenes Krelles Appliques Mīļotā Princešu Balles Kleitas Grīdas Garums Tull 15 Vestid
€473.66 €331.56

(q: kā pasūtījuma mērījumi? a: mēs varam nodrošināt bezmaksas pielāgotus mērīšanas pakalpojumi. pirmkārt, jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai vietā, lai, tas ir tikai par maksu, un pēc tam jūs sūtīt man jūsu mērījumiem, tostarp: krūtis ___ collu vai ___cm, vidukļa ___ collu vai ___cm, gurni ___ collu vai ___cm, jūsu augstums(ar kurpēm) ___ collu vai)

Izskatās arī
Elegants puse kleitas sievietēm 2023 Dzeltena Off-the-Plecu Daudzpakāpju Sirēna Grīdas-Garums Vakara Kleitu Balli Tērpi Sievietēm
€149.44 €89.66

(lūdzu, izlasiet šo instrukciju uzmanīgi mēs varam piedāvāt arī bezmaksas pielāgotus, pakalpojumu, lūdzu, sniedziet mums ar šādu izmēru parametri. 1. krūtis = ___ cm/collas. 2. vidukļa = ___ cm/collas. 3. gurni = ___ cm/collas. 4. augstums (no augšas galvu uz grīdas bez jūsu kurpes) =___ cm/collas. 5. dobi līdz stāvs ar kurpes =___ cm/collas. visas kleitas)

Izskatās arī
ANGELSBRIDEP Violeta Quinceanera Kleitas Pie Pleca Appliqued Tilla Bumbu Kleita Vestidos De 15 Años Dzimšanas dienu oficiālā Puse Valkā
€205.65 €160.41

(laipni lūgti manā veikalā kāpēc izvēlēties mūsu veikalā ?? 1. izcila kvalitāte - augstvērtīgs audums, veltīt meistarība, precīzu mērījumu un pilnīga qc sistēmu. 2.konkurētspējīgu cenu - vairāk daudzumos, vairāk atlaižu. 3.ātra piegāde?- sūtījumu darba dienu laikā pēc pasūtījuma.)

Izskatās arī