Cena €0.87 €1.75

Pilns apraksts

laipni lūgti mūsu veikalā!

Sveiki, dārgie draugi, laipni lūgti mūsu veikals mūsu produkti ir ļoti skaisti un lēti, jo mums ir fabrikas!!!!

1.Ja jūsu ordor moer nekā 120 dolāru,mēs varam sūtīt bezmaksas DHL/EMS/TNT vai fsat citu express.

2.Rūpnīcas piegādātājs ar lielu krājumu.

3.Welcom vairumtirdzniecības ar mums par labāko cenu.

mēs dropshipping:

1. Kuģu 24 stundu laikā.

2. Rēķins vai kvīts nav iekļauti iepakojumā.

3. Mūsu ražotne ir liels inventāru.Mēs esam piegādātāji.

4. Kvalitāti mūsu rūpnīcas akmens ir pārāks.

0 riska shpping

1.Nav saņēmis 2.Sadalīti 3.Nepareizu preci

Labi,jūs saņemsiet pilnu atmaksu vai nosūtīt!!!

Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem,lūdzu, nevilcinieties, lai atstāt mūs "5 Zvaigznes" atgriezenisko saiti.

mums ir augsti novērtē jūsu atbalstu.

Jebkura reaon,jūs neesat apmierināts ar pasūtījumu,lūdzu, ne steigā atstāt atsauksmes vai strīdu,lūdzu, sazinieties ar mums immediatedly tāpēc, ka mums ir iespēja, lai atrisinātu problēmu.Paldies.

---1.Kvalitātes problēma

Lūdzu, sazinieties ar mums robežās 7days pēc tam, kad jūs revceived secībā,uzņemt skaidras fotogrāfijas bojātu produktu un nosūtiet mums.mēs organizēt nomaiņa vai kompensācijas pēc tam, kad iegūtu un apstiprinātu savu fotogrāfijas.

---2.Jebkura cita iemesla dēļ.

Kāda cita iemesla dēļ,kas jums nepatīk, vai nevēlaties preci,lūdzu sazināties ar mums robežās 7days pēc tam, kad jūs revceived pasūtījuma,pārliecinieties, vai saglabāt tā sākotnējā stāvoklī un veikt kuģniecības izmaksas ar sevi.

Mēs atmaksāsim vai apmainīties pēc tam, kad saņemt atpakaļ prouduct.Paldies.

Specifikācijas

  • Vienuma Tips: Rokassprādzes
  • Aproces Veids: Šarmu Aproces
  • Modeļa Numurs: ZP-186
  • Saderība: Visi Saderīgie
  • CN: Zhejiang
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Formas\raksts: Kārta
  • Stils: Classic
  • Zīmola Nosaukums: YSSWDJZ
  • Dzimums: Unisex
  • Iestatīšanas Veids: NAV
  • Metālu Tips: NAV
  • Materiāls: CRYSTAL
  • Ķēdes Tips: NAV
  • Skavu Veids: NAV
  • Sods vai Modes: Modes

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

TrustDavis Nekustamā 925 Sterling Silver Butterfly Modes CZ Marķējums Aproce, Kaklarota Saiti Gabals DIY Piederumu Vairumtirdzniecības DZ39
€4.83 €2.90

(materiāls:100% 925 sterling sudraba cena tikai piekariņi( bez ķēdes) ievērojiet:tā kā šī prece ir 100% 925 sterling sudraba, mēs ar prieku tad, ja jūs varat testēšana, izmantojot vietējo testēšanas centrs)

Izskatās arī
MODIAN 0.5 CT Moissanite Aproce 925 Sterling Silver Classic šarnīrķēdes Piekariņi Rokassprādzes Sievietēm Luksusa Kāzu Rotaslietas
€21.86 €7.43

(moissanite krāsu: d krāsa moissanite skaidrību: vvs1 moissanite samazināt: ex bezmaksas gra sertifikācija ietver:jā materiāls: 925 sterling silver + gra moissanite aproces galvenais akmens masas/gabalu : moissanite dimanta 0.5 karātu aproce galveno akmens izmērs/gabalu : moissanite dimanta 5.00 mm vvs1 d krāsa moissanite dimanta (bezmaksas pēc)

Izskatās arī
Peļņa 28x28 MM Dabīgā Akmens Laimīgs Kaķis Kulons Ar 50 CM Nerūsējošais Kaklarota Par Draugu Dāvanu-Bezmaksas Piegāde
€17.69 €15.92

(produkta izmēri: izmērs: 28x28 mm postu: 17 g/gab produkta rāda: klientam paziņojumu: krāsa: jūsu saņemšana varbūt ir mazliet atšķirība par krāsu, jo displejs rāda. katrs akmens ir atšķirīga krāsa un kreka.jo tas ir dabas akmens, nevar tikt mainīts.mēs varam izvēlēties labāko, lai jums, pirms nosūtīšanas.lūdzu, saprotiet! klientu)

Izskatās arī
Izskatās arī
KATWAY Rotaslietas Pneimatiskās Gravēšanas Mašīna Graviera Instrumenti Liešanas Pieņemšanas HH-G03
€1 357.16 €977.15

(pneimatiskās graver ir pilna featured skaidrs pogas, lai panāktu ātru un vieglu darbību.turklāt pamatotu izkārtojums ar intuitīvu un skaidrs mehānisku rādītāju, uzlabo ikdienas lietošanas ērtumu.pneimatiskās gravēšana mašīna ir piemērota gravēšana visa veida metāla rotaslietas. piemērošanas joma ietver rotaslietas apstrādi, gravēšanas, grebšanas, ruļļa pērlīšu malas,)

Izskatās arī
WZNB 5gab Kārta Sirēna Zivs Asti Nerūsējošā Tērauda Piekariņi Kulons Rotaslietas Pieņemšanas Roku darbs, Auskari, Kaklarota, Diy Piederumi
€4.20 €2.94

(wznb 5gab kārta sirēna zivs asti nerūsējošā tērauda piekariņi kulons rotaslietas pieņemšanas roku darbs, auskari, kaklarota, diy piederumi stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes + krāsa: kā attēlu izmērs:kā parādīts attēlā mērvienību pārveidošana: 1cm=10mm, 1mm=0.0394 collas visiem produktiem šajā veikalā atbalsta viengabala piegāde un vairumtirdzniecības ir)

Izskatās arī
Modes Tehnoloģijas Android Tālrunis Iekārtas Ūdensizturīgs NFC Pirksta Gredzenu Saprātīga Valkājamas Savienot Smart
€2.06 €1.23

(stāvoklis: jauns tips: nfc smart gredzens materiāls:titāna tērauda + nfc smart čipa dzimums: sievietes, vīrieši krāsa: melna/balta/sarkana izmērs(pilna u. s. izmēri pēc izvēles): 6/7/8/9/10/11/12/13 nfc smart gredzenu piemērošanu programmu; atbalsts izmantot android mobilo telefonu nfc funkcijas; produkta apraksts: nfc smart čipa gredzens ir moderni valkājamas)

Izskatās arī
Final Fantasy XVI Clive Rosfield Zobenu Keychain Zack Fair Mākonis Gļotas Zobens, Ierocis Kulons Keyring Sievietēm, Vīriešiem, Rotaslietas
€4.31 €0.45

(produkta apraksts final fantasy xvi clive rosfield zobenu keychain zack fair mākonis gļotas zobens, ierocis kulons keyring sievietēm, vīriešiem, rotaslietas materiāls: cinka sakausējums izmērs:12*2.2 cm(1 cm = 0.394 gadā) svars:10g iepakojums: opp maisā iepakojumu neatkarīgi par dropshipping : mēs iesakām izvēlēties yanwen ekonomiskās gaisa pasta pack24.lv)

Izskatās arī
ThreeGraces Regulējams Izmērs Spīdīgu Kubiskā Cirkonija Akmens Dangling Ūdens Piliens CZ Līgavas Aproce Sieviešu Modes Rotaslietas BR290
€8.25 €5.36

(■zīmols: threegraces rotaslietas ■metāls, krāsa: zelta krāsa,ar sudraba krāsa ■akmens materiāls: kubiskā cirkonija ■akmens krāsa: balta ■aproce : regulējams izmērs)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Krelles, Aproces Regulējams Kabbalah Septiņu Mezglu Laimīgs, Sarkano Virvi
€0.77

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes valkājot šo laimīgo aproces dos jums aizsardzībai, panākumus un veiksmi.tas būs labs amulets jums. roku darbs ar kvalificētu amatnieku un izmantojot augstas kvalitātes virvi.sarkanā virve aproce ir svinu, nav izbalināt, un nav citas kaitīgas sastāvdaļas. sarkana aproce ir izsmalcinātu aksesuāru, sniedzot jums un jūsu draugiem)

Izskatās arī
Radošā Ķīmija, Molekulārā Emaljas Adatas Matemātisko Simbolu Atomu Struktūru, Piespraudes Žetons Zināšanas Rotaslietas Dāvanu Bērniem
€2.75 €1.37

(motīvs: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ❁šī broša ir unikāls dizains, un tas ir lieliska dāvana mīlētājiem, ģimenei un draugiem. ❁ļaujiet bērniem justies daudz interesantu dzīvi, un jūsu patieso mīlestību! ❁tas ir viegli, lai atbilstu jūsu ikdienas tērpiem, piemēram, krekli, cepures un somas. specifikācija: nosaukums:ķīmiskais elements broša materiāls:sakausējuma izmērs:)

Izskatās arī
Modes Halloween Melna Krāsa Bat Ādas Vilināt Auskari Sievietēm 2023. Gadam Jauniem, Radošiem, Gothic Sieviešu Personības Dzīvnieku Auskari
€5.59 €3.07

(modes halloween melna krāsa bat ādas vilināt auskari sievietēm 2023. gadam jauniem, radošiem, gothic sieviešu personības dzīvnieku auskari)

Izskatās arī
Gredzens palielinātāju, noteikti Brauciet Aptverēs Šablonu Rīku, Rotaslietas, Gredzens Nestuvēm Kāzu Joslā Šablonu Rīku Gredzenu Nestuvēm ar Gumijas Āmuru
€8.22 €5.18

(funkcijas: ootdty gredzens veidošanu, labošanu un remontu var veikt, lai izmēru un gredzenu. piemērots gredzeni, kas izgatavoti no dažādiem materiāliem, tādiem kā zelts un sudrabs, ar plašu pielietojamību. tas ir ļoti piemērots cilvēkiem, kuriem ir gredzeni, kas ir pārāk maza vai pārāk liela, ir nepieciešams, lai pielāgotu izmēru gredzenu, vai tiem, kas bieži iegādāties gredzenus,)

Izskatās arī
Bowknot Matu Spraudes Sievietēm Tver Matadatas Zirgaste Turētājs, Spīles, Barrettes Meitenes Cepures Korejas Modes Matu Aksesuāri
€5.91 €2.95

(produkta informācija: materiāls :cinka sakausējums,akrils,lentas pakāpe :a (100% perfektu kvalitāti, un jaunu ,labu handwork bez jebkādiem trūkumiem ) izmērs : 5x12cm svars:25g/35g padomi:cilvēku mērīšanas izmērs pieļaujamā kļūda motīvs:nickle bezmaksas,radīt brīvu,bez alerģijas zīmols: yamega kontaktpersona:toby lu email:[email protected])

Izskatās arī