Cena €0.40 €0.65

Pilns apraksts

100% Pavisam Jaunu Un Augstas Kvalitātes.

Nosaukums: Skatīties Formas Gredzeni

Krāsa: Melns, Zelts

Materiāls: Sakausējuma

Izmērs: Iekšējais diametrs-17 mm Paketē Iekļauts: 1gb Skatīties Formas Gredzeni

Piezīme:

1.Lūdzu atļaut 0-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Skatīties Formas Gredzeni
  • Materiāls: Metāla
  • Gredzeni Tips: Kāzu Joslās
  • CN: Zhejiang
  • Formas\raksts: Kārta
  • Vienuma Tips: Gredzeni
  • Funkcijas: Garastāvoklis Tracker
  • Metālu Tips: Cinka sakausējums
  • Sods vai Modes: Modes
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Iestatīšanas Veids: NAV
  • Saderība: Visi Saderīgie
  • Stils: MODERNS
  • Godu: Puse
  • Dzimums: SIEVIETES

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Korejas Vilnis Cute Karikatūra Jaunu SK Albumu Sakausējuma Aproce Metāla Aproce Ap Mīlestību Etiķete
€5.00 €3.50

(izmērs: le: 2.2 * 5.5 cm, sirds: 4.2 * 2.9 cm iepakojums: automātiskā blīvējuma soma svars: 10g)

Izskatās arī
26 Vēstuli Sveķu Lējuma Veidnes DIY Rotaslietas Liešanas Veidnes Rotaslietas, Amatniecības
€4.61 €3.79

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šis angļu pelējums ir izgatavoti no silikona, elastīgs, izturīgs, un atkārtoti.gluda interjeru. sveķu pelējuma var izmantot sveces/wax/ziepes. vieta pelējuma uz līdzenas virsmas, pārlej sveces kušanas/wax/ziepes vai sveķu, jāgaida materiālu, lai sacietēt, un tad ņemt to off. šāda veida pelējuma var veikt sveķu)

Izskatās arī
100gab Pielāgota Nerūsējošā Tērauda Apaļa Suņu Tagus Kaklarota Kuloni DIY Dažādu Formu
€92.98

(materiāls: nerūsējošais tērauds mēs pieņemam pielāgota izmēra, biezuma, dobu ārā , lāzera logo, augstas polijas.parastā polijas . moq: 100gab lūdzu, sazinieties ar mums plašāku informāciju.mēs piedāvājam mūsu labāko cenas un risinājumu. paketē iekļauts: 100gab kopā 25mm atzīmes. 5 gabali, kas katru skaits no 101 līdz 108 5 gabali, kas katru skaitu no 201)

Izskatās arī
Kabatas pulkstenis, Kaklarota, Mikro Polyhedral dambretes kauliņus Keychain Kulons Rotaslietas Spēlmaņiem
€5.97 €4.24

(funkcijas: ootdty ; paaugstinātu jūsu galda spēļu pieredzi ar mikro polyhedral dambretes kauliņus kopums, ideāli rpg cienītājiem. izgatavots no augstas kvalitātes sakausējuma, šie antīkie dambretes kauliņus nodrošinātu līdzsvarotu un randomizēti ruļļi, aizraujošas spēļu paredzētas spēlmaņiem, kam patīk dažādas rpg un kāršu spēles, šī universāls dambretes kauliņus)

Izskatās arī
Patiesu S925 Sudraba Gredzens Sievietēm, Vīriešiem, Jauniem Modes Seno Palīdzības Sejas Inkrustēts Krāsas Zircon Punk Rotaslietas Bezmaksas Piegāde
€35.07 €24.54

(materiāls: s925 sudraba platums: par 26mm svars: aptuveni 8.1 g izmērs: regulējams fit mums, izmērs 6-9 inkrustēts: krāsainu zircon s925 sudraba mūsu produkti ir izgatavoti no īstas, tīra sudraba, nodrošinot, ka tās atbilst starptautiskās satura standartiem, un to var apliecināt ar profesionālām iestādēm. 1. roku darbs, var būt ražošanas zīmes, lūdzu,)

Izskatās arī
Modes Metāla Kārtas Lafite Grass Čaulu Auskari Sievietēm ir Vienkāršs un Populārs Vilināt Auskari Banketa Rotaslietas, Aksesuāri
€10.41 €5.73

(piezīme: tā kā pie auss, pin kodu ir izgatavotas no sudraba materiāla, tas ir nedaudz mīksts un ērts valkāšanai.tāpēc, auss pin var tikt smilga transportēšanas laikā, kas ir normāli.ja jums prātā, lūdzu, nav pasūtījumu. piegāde 1.visi produkti būs izsūtīti 5 darba dienu laikā pēc maksājuma uz leju. 2.mēs kuģis mūsu vienumus, cik ātri vien iespējams, ar ems/dhl/fedex vai ķīna)

Izskatās arī
100 GAB Izlases Samaisa Ķermeņa Rotaslietas, Uzacu Pīrsings Naba Vēdera Mēles, Lūpu Joslā Gredzenu 10 Stili
€12.17 €0.45

(bumbu slēgšana tur ir 10 stili pilnīgi 100gab gredzeni.jūs varat izmantot tos, lai jūsu lūpām, mēles, nabas, uzacis un deguna galā. klasisks, elegants un vienkāršs dizains, augsta kvalitāte, perfekti girly dāvanu paziņojums: sterilizē nerūsējošā josla tikai, bumba ir jānomazgā ar ūdeni! marterial: nerūsējošais tērauds & akrils paziņojums : random krāsa, varbūt)

Izskatās arī
Unikālo Pāri Matching Enerģijas Tibetas Vecā Agate Viens Eyed dZi Pērles S925 Sudraba Inkrustēts Nemirstīgs Izaudzēto Gredzeni Amuletu, Talismanu
€164.08

(aptuvenais izmērs: augstums:40mm platums:14mm biezums:6mm materiāls: veca sudraba, agate šo burvju dzi pērles sniedz enerģiju, spēku un vitalitāti.ikviens, kas valkā spēcīgs dzi iegūs priekšrocības.nepalaidiet garām !!!!dzi ir diezgan cienīgs pielūdza, nēsā, un savākti.šis ir tendence mūsdienās.mēs varam valkāt dzi vai dievkalpojumu niša, to var dot mūsu ģimenes laimīgs, veiksmīgs, laimīgs)

Izskatās arī
Vintage Trīsstūris Emaljas Adatas, Piedzīvojumu Spēles, Cosplay, Atloks, Žetons Broša Drēbes Apkakles Mugursoma, Rotaslietas, Aksesuāri, Dāvanu
€2.68 €1.61

(vintage trīsstūris emaljas adatas, piedzīvojumu spēles, cosplay, atloks, žetons broša drēbes apkakles mugursoma, rotaslietas, aksesuāri, dāvanu produkta veids:piespraudes ; emalju pin ; emblēmu sakarā:gadadienu;dāvana;personas;suvenīri;citas dzimums:sievietes/sievietes/unisex/vīriešiem)

Izskatās arī
Izskatās arī
Rotu Organizators Stāv ar Paplāti Display Rack par Gredzeni Izstāžu Lievenis
€7.12 €3.92

(zelta pu ādas pad: apraksts: materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes dzelzs materiāla, vienkāršs dizains un spēcīga struktūra, spēcīgs un izturīgs. dažādi uzglabāšanas paliktnis: piemērots, lai uzglabātu jūsu taustiņus, matu aksesuāri, kosmētika un citi dažādi.piemērots kāpņutelpa, ieeja un rakstāmgalda. organizē: ne vairāk meklēt, izmantojot netīrs, atvilktnes)

Izskatās arī
TAFREE Baleta nakts mēness kulons keychain Augstas Kvalitātes ķēdes salds, romantisks vīriešu un sieviešu kārtas dome Stikla Vintage rotaslietas NS131
€1.74 €0.88

(tafree baleta nakts mēness kulons keychain augstas kvalitātes ķēdes salds, romantisks vīriešu un sieviešu kārtas dome stikla vintage rotaslietas ns131 produkta attēli: mēs esam starptautiskā pārdevējs no ķīnas cietzemi.mums ir nepieciešams 1-7 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu saskaņā ar mūsu daudzajiem pasūtījumiem katru dienu, lūdzu, esiet pacietīgi!mēs parasti piedāvā standarta international)

Izskatās arī
Ruihe Super Balts Tops D Moissanite Akmens ar Sertifikātu VVS1 3EX Apaļā Dimanta Samazināt Zaudēt Dārgakmeņiem Pozitīvu Iet Testeris
€25.71 €10.28

(ruihe super balts tops d moissanite akmens ar sertifikātu vvs1 3ex apaļā dimanta samazināt zaudēt dārgakmeņiem pozitīvu iet testeris par šo preci pirms jums vietu secībā . tur ir kļūda ±0.05 mm izmēriem un manuālo faktisko mērījumu.rūpniecības noteikumi:svars moissanite ir norādīts kā svara briljants.faktisko svaru moissanite ir jābūt marķētām svars dimanta 90%.piemēram:)

Izskatās arī
Lifefontier Punk Tekstūra Chunky Dome Waterdrop Auskari Auskari Sievietēm Zelta, Sudraba Krāsa, Viegls Piliens Auskari Pendanties
€4.90 €2.94

(*sekojiet mums,ņem kuponus, lai saglabātu vismaz 1 asv dolāru, pie katra asv $8 lietotās; *pirkt 2 vai vairāk, lai iegūtu 3% off atlaidi; *iegādāties 3 vai vairāk, lai saņemtu 5% atlaidi, atlaide; lūdzu, pievienojiet grozam un nāk pie mums par vairumtirdzniecības cenu tikai tad, ja jums ir liels pasūtījumus.labākā cena ar kvalitātes rotaslietas būs par jums, lai pārliecinātos.)

Izskatās arī
Dzirkstošais Kubikmetru Zircon Putnu Broša Sievietēm Eleganto Pilns Kristāla Dzīvniekiem Broša Banketa Ņieburs Atloks Pin Kāzu Rotaslietas
€0.92 €0.55

(dzirkstošais kubikmetru zircon putnu broša sievietēm eleganto pilns kristāla dzīvniekiem broša banketa ņieburs atloks pin kāzu rotaslietas funkcijas: viens no populārākajiem broša sezonā īpašo kas broša dāvana draugiem perfektu broša, ka jūs meklēt vairāk šarmu un pievilcīgu specifikācijas: krāsa:kā attēlā materiāls:sakausējuma izmērs:3*2.5)

Izskatās arī