Cena €91.49 €182.98

Pilns apraksts

Laipni lūgti mūsu veikalā, mēs esam:

1. Labākās Cenas - Augstvērtīgs Audums, Papildu Pielāgošanas Meistarību, Precīzus Mērījumus un Pilnīgu QC sistēmu.

2. Pasūtījuma Pakalpojums - Visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu.

3. Savlaicīgu Piegādi - Sūtījumu aptuveni 15-20 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas.

4. Skriešanās, lai ir pieejama, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju, lai uzzinātu vairāk.

Veikts pasākums

Mēs varam piedāvāt arī bezmaksas pielāgotus, pakalpojumu, lūdzu, sniedziet mums ar šādu izmēru parametri.

1. Krūtis = ___ cm/collas.

2. Vidukļa = ___ cm/collas.

3. Gurni = ___ cm/collas.

4. Augstums (no augšas galvu uz grīdas bez jūsu kurpes) =___ cm/collas.

5. Dobi līdz stāvs ar kurpes =___ cm/collas.

6. Ja jums ir kādas citas īpašas prasības, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.

Lūdzu, izlasiet norāda turpmāk rūpīgi pirms laišanas pasūtījumu.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Piezīmes:

A. produkts nesatur nekādus piederumus, piemēram, cimdus, kāzu plīvuru vai apakšsvārki, cena ir par vienu kleitu tikai.

B. ietekmē daudzi faktori, piemēram, griešanas prasmes dažādu šuvēju, fotogrāfija, apgaismojums, kameras leņķi un dažādu elektronisko displeju, tur var būt nelielas atšķirības starp kleitu jūs saņemt un bildes iepriekš.Lūdzu atļaut dažas nelielas atšķirības, kas ir normāla parādība, jo mūsu kleitas ir atdarinājumi, paldies par jūsu laipnajiem izpratni.

C. Pirms pasūtīšanas, lūdzu, izlasiet šo sarakstu, rūpīgi un jautāt visiem jūsu jautājumiem.Mēs atbildēsim cik ātri vien iespējams.

D. Mēs iesakām jums ir jūsu mērījumiem, kas veikti ar profesionāliem, pirms pērkot jebkuru kleita tiešsaistē.Lūdzu, skatiet mērīšanas instrukcijām un mērīt sevi uzmanīgi.

E. Kleitu var veikt Pielāgoto Izmēru, Krāsu, Dizainu.

F. Visas kleitas nav noliktavā, ražošanas sākas pēc tam, kad pasūtījums ir apstiprināts.

Q: Apstrādes laiks un piegādes laiks?

A: vispār, mūsu apstrādes laikā ap 15-20 dienu, jāsteidzas, lai ir pieejami pārāk.Piegādes laiks ir atkarīgs no piegādes metodi jūs izvēlaties.

J: vai jūs Varat veikt izmaiņas uz sākotnējo projektu?

A: Jā, protams, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju pirmais.

Q: Kā uz pasūtījuma šūtas kleitas?

A: Jūs varat sūtīt mums bildes jūsu sapņu kleitas, mēs jums pateiks cenu, ja materiāli ir pieejami, tad jums maksājuma saites pēc jūsu apstiprinājuma.

Q: Ko man darīt, ja tur ir kaut kas nepareizi ar kleitu?

A: Lūdzu, pastāstiet mums, pirmkārt, mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt šo problēmu.Ja tā ir mūsu kļūda, mums būs par to atbildīga.

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai attīstītu mūsu biznesu, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai tevi vienu minūti.Ja jūs neesat apmierināts, lūdzu, nedod mums negatīvas atsauksmes nekavējoties, lūdzu sazinieties ar mums, pirmkārt, nav svarīgi, kas notiek, Mēs uzskatām, ka mēs varam atrast labākais veids, kā atrisināt problēmu.Paldies par jūsu sapratni.

Specifikācijas

  • Apdare: Spalvas
  • Stils: Classic
  • Vecums-mērķtiecīgi: Visu vecuma
  • Modes Elements: Vienkāršs
  • Izgriezums: Pie Pleca
  • Materiāls: satīns
  • Zīmola Nosaukums: COZOK
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Auduma Veids: satīns
  • Piedurknes Stils: Regulāri
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Godu: Balli
  • Vilciens: NAV
  • CN: Shanghai
  • Siluets: A-LĪNIJAS
  • Vienuma Tips: Vakara kleitas
  • Modelis Tips: Citi
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Faktisko Attēlu:

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2023 Vienkāršu Satīna Vakarkleita Sirēna Rozā Sexy Pusē Sadalīt Princešu Balles Kleitas Oficiālu Modes Slavenību Tērpu Vestidos Noche
€206.75 €84.76

(laipni lūgti mūsu veikalā un paldies, ka izvēlējāties mūsu komanda, lai padarītu kāzu kleitas par jums.mēs esam no suzhou starptautiskā kāzu kleitu pilsēta, viena no lielākajām kāzu kleitu nozares bāzēm pasaulē.mums ir ļoti bagāta pieredze ražošanā, kāzu kleitas, vakara kleitas, balles kleitas, utt.mēs esam apņēmušies nodrošināt pircējus ar pielāgotiem augstas kvalitātes kāzu pakalpojumi.ja jums)

Izskatās arī
SONDR Tumši Zila Spīdīgi Vizuļi Gadījumā Balli Nakts Kleitas Spalvu Strapless Sānu Spraugas Puse Kleitas Oficiāls pasākums Kleita Kleita
€243.99 €139.07

(ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu ļoti labi iederas jums .paldies 1.krūtis =___cm/collas 2.vidukļa =___cm/collas 3.gurni =___cm/collas 4.gravu hem ar kurpes =___cm/collas 5.augstums =___ cm/collas (no augšas galvu uz grīdas bez shoes) 7. plecu pie pleca =___ cm/collas 8.kleita,)

Izskatās arī
Kreklu Apkakles, Balles Kleitas, 2023 garām Piedurknēm Taisni Spalvas Potītes Garuma Pogas Vestido De Formālās Kleitas فساتين مناسبة رسمية
€183.12 €93.39

(izmēri : mēs darām standarta izmēru vai pielāgoto izmēru, cena ir tāda pati, lūdzu, atstājiet mums savu mērījumus, ja jūs izvēlaties pielāgoto izmēru, lūdzu, skatiet tālāk mērīšanas instrukcija. piemēram:lieluma vienība :( cm vai collas) 1.pilnas krūtis = ___ collas(cm) 2.vidukļa = ___ collas(cm) 3.gurni = ___ collas (cm) 4.dobi līdz stāvs = ___ collas (cm) 5.dobi)

Izskatās arī
Modes Skaistums Saūda Vakara Kleitas ar Vienu Plecu Krelles, Roku darbs Ziedlapiņas Pusei Eleganta Kleita Sievietēm 2024. gadam vestidos de fiesta
€207.54 €99.62

(pievērsiet uzmanību: cienījamie klienti, mūsu kleitas atbalsta pielāgošana (tostarp mainot garumu, piebilstot, uzmavas un citas prasības), pielāgošanas izmaksas ir aptuveni 10-30 asv dolāru papildus.tomēr jāatzīmē, ka, pēc pasūtījuma kleita ir pabeigti saskaņā ar jūsu prasībām, mēs nepieņemam atgriež, jo tas neatbilst nākamo klientu, un mēs nevaram pārdot vēlreiz.paldies par jūsu sapratni.)

Izskatās arī
TOPQUEEN Romantiskā Pērļu 3d Ziedu Līgavas Plīvuru Kāzu 1 Slānis, Kāzu Valsis Plīvurs Sārtums Segtu Seju Ar Pielāgojama Ķemme V217a
€38.24

(kāpēc tik daudzi klienti izvēlas mūsu plīvuru? 1. augstas kvalitātes neilona tills, ļoti mīksta un gluda, bez smaržas 2. slēpts matu ķemme, ne tikai stingrs un nav viegli nokrist, bet arī skaistu 3. electroplated baltā k metāla matu ķemme, ne fedings. 4. roku darbs, lai nodrošinātu kvalitatīvu katra produkta 5. liela darba ņēmēju skaits, kas ražo katru dienu, ātra piegāde 6.)

Izskatās arī
Blue-Līnija, Balles Kleitas, pie Pleca Slim Otas Vilcienu Mežģīņu Piedurknēm Princese Aplikācijas Sexy Deju Grīdas Garums Kleitas
€253.96 €152.37

((mēs varam pasūtījuma izgatavotu krāsu,jūs varat izvēlēties jebkuru krāsu, numuru, no mūsu krāsu diagrammu) sūtījumu ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.šie tarifi ir pircēja pienākums. atgriešanās politiku mēs esam viegli atgriešanas/apmaiņas procesā!jūs varat atgriezties šo preci par pilnu kompensāciju (izņemot piegādes)

Izskatās arī
Elegants Ilgi Melna Krepa V Kakla Balles Kleitas bez Piedurknēm Backless Sirēna Slaucīt Vilcienu Vestidos De Festa Sievietēm
€129.71 €81.71

(laipni lūgti mūsu veikalā ! elegants ilgi melna krepa v kakla balles kleitas bez piedurknēm backless sirēna slaucīt vilcienu vestidos de festa sievietēm produkta parādīt izmēri kā custom made izmēra kleitu, mums ir vajadzīgi izmēri, kā turpmāk: krūtis:_________cm/collas viduklis:_________cm/collas gurni:_________cm/collas plecu pie grīdas(bez kurpēm):_________cm/collas dabas)

Izskatās arī
LORIE Zaļā Ruched Balles Kleitas, Sānu Spraugas, Dziļi V-veida Kakla Kroku Ilgi, Siksniņas, Lentes Vakara Kleita 2022 Arābija Dubaija Puse Kleitas
€124.28 €78.30

( ražošanas liecina izmēri | custom mērījumi pakalpojumu ----- ja standarta izmērs neder, vai jūs nezināt, kā izvēlēties savu izmēru.pēc tam, kad veicat pasūtījumu.komentārs savu mērījumus, lai piezīmi vai e-pastu man, jūsu mērījumiem. man vajag šādus mērījumus: a : augstums (ar kurpju)___in/cm b : dobi līdz stāvs(ar kurpju)___in/cm c)

Izskatās arī
3D Ziedi Siksnas un Tiesas Vilcienu Balles Kleitu Bumbu Kleita Off-the-plecu Skaistums Grezna Kleita Quinceanera Kleita
€250.50 €150.31

(laipni lūdzam wsmda veikals sveiki,draugi.ja jums patīk mūsu produktiem,lūdzu, nevilcinieties, lai to pasūtīt.mēs esam apģērbu fabrika.mēs piedāvājam bezmaksas izmēru un krāsu pielāgošana pakalpojumu.ja jums ir nepieciešams, mēs pat varat mainīt stilu, ģērbšanās atbilstoši jūsu prasībām.mēs darīsim visu iespējamo, lai padarītu skaistu un pieguļošas kleitas par jums. izvēlēties)

Izskatās arī
Scz041 Jancember Dubaija Blue Mermaid Vakara Kleitas Puff Piedurknēm Strapless Arābu Formālās Kleitas Sievietēm, Kāzu Svinības,
€490.07 €245.03

(scz041 jancember dubaija blue mermaid vakara kleitas puff piedurknēm strapless arābu formālās kleitas sievietēm, kāzu svinības bieži uzdotie jautājumi 1.ir visus attēlus reālā? jā.mūsu kleitas ir visi 100%, kas sākotnēji reāli izstrādātas, augstas klases produktus, izsmalcinātu informāciju.kleitas ir tāpat kā fotogrāfijas.ko jūs redzat, ir patiesi, ko jūs saņemsiet.tur var būt dažas)

Izskatās arī
Puķu Meiteņu Kleitas Zelta Mežģīnes Appliques Tilla Pasūtījuma Gājienā Dzimšanas Dienas Svinības Bērniem, Grezns Par Pirmo Komūniju Kāzu
€122.11 €64.71

([xlmodel]-[produktu]-[58475] [xlmodel]-[foto]-[0000] [xlmodel]-[custom]-[58477] gdybao veltīt, lai nodrošinātu jaunākās modes bērniem drēbes, lai jūsu maz eņģeļu visā pasaulē.tostarp meitene puse kleitas, kleitas puķu meitene kleitas, meitene cēloņu kleitas, meitene mēteļi & apģērbu komplekti, tutu kleitas un svārki, zēnu apģērba komplekts, topi un bikses, utt.vecums sakārtoti)

Izskatās arī
Rozā Quinceanera Kleitas ar Zelta Mežģīņu Aplikācijas Daudzpakāpju garām Piedurknēm Liekšķere Kakla Ruffles Korsešu Atpakaļ Sweet 16 Dzimšanas dienas svinības
€310.39 €248.31

(lūdzu, ņemiet vērā: 1) lai ir tikai viens gabals kāzu kleitu.tas nenāk kopā ar palīgierīcēm, piemēram, cepuri, tilla cimdi,plīvurs un utt. 2) mums ir mūsu pašu rūpnīcā,tāpēc jūs varat izvēlēties pasūtījuma izgatavotu vai krāsu izmaiņas, kad jūs veicat, lai šī kleita . 3) pēc izvietojot savu pasūtījumu, ir vēl viena diena, lai mainītu savu prātu, vai, lūdzu, apstipriniet,)

Izskatās arī
Elegantu V-Kakla Appliques Spageti Siksnas Atklātu Atpakaļ Kāzu Kleitu 2024. Gadam Bumbu Kleita Grīdas Garums Slaucīt Vilcienu Mežģīnes Up Līgavas Kleita
€246.13 €147.68

(laipni lūgti manā veikalā produkta parādīt pasūtījuma izgatavotu (mēs varam pasūtījuma izgatavotu krāsu,jūs varat izvēlēties jebkuru krāsu no mūsu krāsu diagrammu,dažādu auduma ir dažādu krāsu diagrammas,jūs varat sazināties ar mūsu veikalā klientu apkalpošanas pārbaudīt krāsu skaits) tur ir daudz stilu, no kuriem izvēlēties, jūs varat noklikšķināt uz attēla,)

Izskatās arī
Ķiķināšana Šifons-line, Off-the-plecu Savirmot Oficiālu Elegants Prom Kleita Grīdas Garums Saūda Vakara Puse Kleitas Sievietēm 2023
€228.73 €137.24

(laipni lūgti mūsu veikalā ! dārgie draugi, lai padarītu jūsu kleita fit jums perfektu un padara jums vairāk apmierināti ,mēs jums iesakām pasūtījuma standarta izmēra ,tādēļ, lūdzu, atstāt mums savu precīzus mērījumus ,mēs esam priecīgi pasūtījuma lielumu vai krāsu, lai jūs par brīvu(saskaņā ar asv size18)!kad jūs vieta jūsu pasūtījumu , vienkārši atstājiet savu mērījumus un prasības)

Izskatās arī
Vienkārša Mīļotā Kāzu Kleitas Drapēti Sexy Sānu Spraugas Satīna balles Kleitas Sieviete ir Oficiāli Līgava Beach Party Kleita Dosde Fiesta
€197.93 €96.99

(produkta apraksts selamat nāk di toko kami dan terima kasih telah memilih tim kami untuk membuat gaun pengantin anda untuk anda.kami berasal dari kota gaun pengantin internasional suzhou, salah satu pamata industri gaun pengantin terbesar di dunia.kami memiliki pengalaman yang sangat kaija dalam pembuatan gaun pengantin, gaun malam, gaun balli, dll kami berkomitmen untuk menyediakan pembeli dengan layanan pernikahan berkualitas)

Izskatās arī
Vintage Nāra Bez Piedurknēm, Balles Kleitas, Mīļotā Noapaļoti Kroku Grīdas Garums Pusi Sadalīt Formālā Puse Kleitas
€162.99 €122.24

(aušanas mīlestība veikalā jūs mīl, un mēs vēlamies, lai jūs būtu laimīgs.tāpēc, lūdzu, lasīt atgriešanās politiku turpmāk uzmanīgi. 1. veicot pasūtījumu, lūdzu, uzmanīgi, lai postenis informāciju un lieluma informāciju.ja jums ir kādi jautājumi, mēs esam priecīgi palīdzēt; nosūtīt visi produktu vaicā man, izmantojot kyocera, un mēs saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams; 2.)

Izskatās arī