Cena €0.98 €1.97

Pilns apraksts

Karstā Spēles Honkai: Zvaigzne Dzelzceļa Anime Attēls Welt Yang Dan Heng Gepard Landau Gudrs Akrila Keychains Kulons Dekoru Rotaļlietu Dzimšanas Dienas Dāvana

Produkta Nosaukums: Honkai: Zvaigzne Dzelzceļa Anime Skaitļi Taustiņu Ķēdi

Izmēri: Aptuveni 6cm

Iepakojums: OPP Neatkarīga Iepakojums

Amats: Dāvanu, Rotaļlietas ,Kulons

Labdien, dārgie draugi, paldies jums par ierašanos.

Mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, un labākās kvalitātes produktu veikals.

Lūdzu, neuztraucieties par muitošanu.Mēs esam profesionāli express company piegādāt preces jums.

Ja jūsu pasūtījuma daudzums ir liels, ja kravas ir augsta, lūdzu atcerieties, sazinieties ar klientu pakalpojumu, mēs jums visizdevīgākās atlaides, lai samazinātu izmaksas par jums.

Ir jautri iepirkšanās!

Specifikācijas

  • Formas\raksts: Skelets
  • Funkcijas: Garastāvoklis Tracker
  • Sods vai Modes: Modes
  • Vienuma Tips: Atslēgu Ķēdes
  • Modeļa Numurs: DM1204
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Plastmasas
  • Metāla krāsa: Imitācijas, Ar Rodija Pārklājumu
  • Saderība: Visi Saderīgie
  • Stils: Classic
  • Metālu Tips: Alvas Sakausējuma
  • Dzimums: Unisex

Komentāri

  1. / Anon - 2023-09-07

    Apdullināšanu keychain, attēlu iekšpusē., ar aizsargājošu plēvi uz abām pusēm, izmērs ir diezgan liels, nav defektu

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Krāšņi Spīguļi, Balerīna, Auskari Baleta Meitene Ausu Aizbāžņi Izsmalcinātu Pasaku Sievietēm Ziemassvētku Dāvanas Modes Aksesuāri
€1.25 €0.59

(★★★produktu reklāmas★★★ pievienot preces iepirkumu grozam, un izpildiet veikalā, jūs saņemsiet vairāk atlaides. ja jums ir nepieciešams liels daudzums vairumtirdzniecības preces, lūdzu, sazinieties ar mums tieši.mēs dos jums labāko cenu. stils: modes aksesuāri 100% jauns materiāls: cinka sakausējums. paketē iekļauts: 1 pair par krāsu: visi produkti ir)

Izskatās arī
WZNB 5gab Kārta Sirēna Zivs Asti Nerūsējošā Tērauda Piekariņi Kulons Rotaslietas Pieņemšanas Roku darbs, Auskari, Kaklarota, Diy Piederumi
€4.20 €2.94

(wznb 5gab kārta sirēna zivs asti nerūsējošā tērauda piekariņi kulons rotaslietas pieņemšanas roku darbs, auskari, kaklarota, diy piederumi stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes + krāsa: kā attēlu izmērs:kā parādīts attēlā mērvienību pārveidošana: 1cm=10mm, 1mm=0.0394 collas visiem produktiem šajā veikalā atbalsta viengabala piegāde un vairumtirdzniecības ir)

Izskatās arī
6/8/10mm Vairumtirdzniecības Dabīgā Akmens Kārta Melns Matēts Onyx Zaudēt Distances Krelles Rotaslietas Pieņemšanas DIY Aproce, Kaklarota, Piederumi
€5.32 €0.45

(nosaukums: 6/8/10mm vairumtirdzniecības dabīgā akmens kārta melns matēts onyx zaudēt distances krelles rotaslietas pieņemšanas diy aproce, kaklarota, piederumi izmērs :6mm 8mm 10mm quantites: 6mm par 61pcs krelles viena daļa 8mm par 46pcs krelles viena daļa 10mm par 36pcs krelles vienai daļai garums: 15 collas katrā starnd (par 38cm) lietojums: ideāls diy rotaslietu izgatavošana un roku darinājumus.jūs)

Izskatās arī
Ruihe Super Balts Tops D Moissanite Akmens ar Sertifikātu VVS1 3EX Apaļā Dimanta Samazināt Zaudēt Dārgakmeņiem Pozitīvu Iet Testeris
€25.71 €10.28

(ruihe super balts tops d moissanite akmens ar sertifikātu vvs1 3ex apaļā dimanta samazināt zaudēt dārgakmeņiem pozitīvu iet testeris par šo preci pirms jums vietu secībā . tur ir kļūda ±0.05 mm izmēriem un manuālo faktisko mērījumu.rūpniecības noteikumi:svars moissanite ir norādīts kā svara briljants.faktisko svaru moissanite ir jābūt marķētām svars dimanta 90%.piemēram:)

Izskatās arī
G23 Titāna Starpsienu Gredzenu Luksusa 5.A Laukums Zircon Deguna Augstu Spilgtumu Punk Tragus Pīrsings Rotaslietas Vīriešiem un Sievietēm Auskari
€13.44 €8.06

(* 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. *galvenais materiāls: implantu pakāpes titāna (sasniedzot sgs vides aizsardzības standartiem) *izmēri: pēc izvēles (1.2x8mm, 1.2x10mm) *tips: ķermeņa pīrsings/deguna starpsienas izgriešanas grabēt un/vai deguna gredzenu/auss skrimšļa tragus/lūpu gredzens *1 gabalu (lūdzu kontaktējieties ar klientu servisu par vairumtirdzniecības) *iepakojums:)

Izskatās arī
2 in1 korejas Tauriņš Pērļu Auskari Sievietēm Izjaukt Multi-metode, kas Valkā Modes Temperaments auskariem Bijoux femme
€1.65 €0.90

(izmērs : 2*2 cm svars: 5 g, krāsa: kā parādīts iepakojums: opp pakete)

Izskatās arī
Zaļā Galvaskausa Rokas Skelets Broša Galvaskausu Rokās Sirds formas Emaljas Adatas Gothic Atloks Džinsa Džinsi, Krekls, Soma Halloween Rotaslietas
€1.53 €0.51

(8886 . 1) materiāls: cinka sakausējums . 2) izmēri : 1.9 cm * 2.9 cm . 3) svars: 3 g . 4) iepakojums: opp iepakojums 8888)

Izskatās arī
Bezmaksas piegāde Modes Jaunzēlande Ablone perlamutra Shell Mākslas Ovālu Gredzenu 7~12" (asv) pielāgot WB587
€5.46

(apraksts stāvoklis: jauns izmērs:(aptuveni) 20x27mm (krelles) garums(aptuveni): asv 7~12 collas (pielāgot) komplektu skaits: viens konversija: 1mm=0.03937 inch vai 1 inch=25.4 mm. jūs saņemsiet līdzīgu objektu, kā pasniegts. attēls tiek palielināts, lai parādītu datus - redzēt, apraksts par faktisko lielumu. krāsa var nedaudz mainīties, lai krāsu kalibrēšanas)

Izskatās arī
Fāzēm Zemeņu Kulons Salds Stils Estētisko Star Guitar Sirds Formas Nerūsējošā Pleca Soma Schoolbag Apdare Kulons Keyc
€2.06 €0.95

(fāzēm zemeņu kulons salds stils estētisko star guitar sirds formas nerūsējošā pleca soma schoolbag apdare kulons keychain šarmu stilīgs un daudzfunkcionāls: krāšņs sudraba keychain ar mākslīgās kristāli un pērlītes, ideāls dekorēšanai mugursomas, atslēgas, monētas, naudas maki un mobilo telefonu aksesuāri. augstas kvalitātes materiāls: izgatavots no izturīga sakausējuma ar cute sarkans)

Izskatās arī
10pcs--nerūsējošā tērauda piekariņi"Apsveicam" 5 stilu, izvēloties DIY Piekariņi, Kuloni
€5.52 €3.86

(bez dizaina, izvēlēties nerūsējošā tērauda rotaslietas? nerūsējošā tērauda rotaslietas nav aptraipīt un oksidētu, tas nav, piemēram, sudraba saņems melns, nav, piemēram, vara rotaslietas alerģijas tendētas, nepatīk sakausējuma rotaslietas, jo no svina. un tas ir pārsteidzoši hipoalerģiska. šādas priekšrocības, kas padara to vairāk populārs aksesuārs. materiāls:nerūsējošais)

Izskatās arī
2 Gab korejas Personība Modes Auskari Visu maču Temperaments Raust Auskari Kubiskā Cirkonija Auskari
€4.74 €3.65

(funkcijas: 7hh1103039-w: 11jj100435: 7hh1103868-6: 8yy204008-s:[ brand jaunu un augstas kvalitātes , vienkārši un jauki nagu dizaina auskari ir unikāli, vienmēr modē, un , auskari var valkāt ne tikai pēc kāzām, vakariņas, festivālos un citos gadījumos, bet arī ikdienas dzīvē.auskari ir skaista un dzirkstoša, kas piemērots jebkuru apģērbs! , šīs rotaslietas ir jūsu labākā)

Izskatās arī