Cena €7.95 €15.90

Pilns apraksts

Apraksts

Kas ir labāks nekā ir mājās un celt hokeja tabula no dažiem jautri?Jūs celt hokeja galda, un jums trūkst ripas!Nekad šo pieredzi, vēlreiz, un pārliecinieties, ka jūs uzņemt lielu vērtību nomaiņa piederumu.Un mūsu Galda Hokeja Ripas ir ideāls piederumi, lai jūs.

Funkcijas

-Krāsa:Kā Parādīts Attēlā

-Materiāls:ABS,lint

-Izmērs(spiedpoga):9.60X9.60X6.00cm/3.77X3.77X2.36in

-Izmērs(pad):9.60X9.60X0.10cm/3.77X3.77X0.04in

- Rīcības refleksi, smart roku kustības padara spēli uzjautrinoši un jautri.

- Šie Galda Hokeja Ripas ir lieliska izvēle cilvēkiem, darbības iekštelpu spēlē.

- Ledus hokeja ripas nevainojamu dizainu, palīdzēs tiem slīdēt caur virsmu ar vieglumu.

- Šie ledus hokeja ripas ir must ir par brīvā laika pavadīšanas sporta spēles katrā spēļu istaba.

- Jūs varat izveidot perfektu spēle darbības laiku ar šo ledus hokeja ripas.

4 x Stūmēji 8 x Lint Spilventiņi 8 x Bumbiņas

Specifikācijas

  • Feature9: galda hokeja piederumi
  • feature11: Hokeja Daļas
  • Feature10: plastmasas hokeja ripa
  • feature4: piegāde piederumi
  • feature12: Grupa Krājumi
  • Feature7: galda hokeja spiedpoga
  • Feature6: hokeja spiedpoga
  • feature2: hokeja airi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Feature8: plastmasas hokeja airi
  • feature3: hokeja ripas, un airi
  • feature1: hokeja stūmēji
  • feature5: hokeja ripas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Multifunkcionāla Elektroniskā Galda Ciparu Tablo Tālvadības Pults, Taimeris
€216.96 €132.34

(apraksts: elektronisko rezultātu tablo: tas var parādīt rezultātu, spēļu skaits, laiks un kalpo labās mājas un viesu. 5 vērtēšanas veidi ir pieejami: basketbols, teniss, volejbols, bokss, džudo. barošanas avots: baterijas barošanu (nav iekļauts), ilgs gaidīšanas laiks, standarta uzlādes saskarni, divi barošanas metodes. (zemu akumulatora atgādinājumu funkcija) led displejs: super)

Izskatās arī
Caurspīdīgs Akrila Futbola Rādīt Lietu Nepievelk Putekļus Vienkārša Montāža Pie Sienas Skaidrs Futbola Lodziņa Parādīšana Plauktā
€22.81 €8.21

(caurspīdīgs akrila futbola rādīt lietu nepievelk putekļus vienkārša montāža pie sienas skaidrs futbola lodziņa parādīšana plauktā fiksēto caurumi apakšā, nodrošina stabilitāti un novērstu regbija uzglabāšanas grupā no pārvietošanas vai nokrist. sabiezinātas akrila karājas plate nodrošina stabilu un putekļu izturīgs piestiprināt pie sienas, uzglabāšanas risinājumu, galda futbola)

Izskatās arī
10 Pack Bumbu Turētāji Wall Mount Sporta Vingrošanas Bumbu Uzglabāšanas Plaukts Organizators Reklāmas Basketbols Volejbols Futbols
€43.40

([visas metināta tērauda materiāls]: šīs sienas stiprinājums lodīšu plaukts ir izgatavoti no dzelzs ar metināšanas procesu, stabils un izturīgs. [ātra un ērta uzstādīšana]: viegli uzstādīt uz jebkuras sienas, vajag tikai urbt daži caurumi uz jebkuras virsmas, tad droši noteikt ar skrūves ( skrūves nav to skaitā ).kas moderns un funkcionāls bumbu uzglabāšanas plaukts organizators! [vairāk)

Izskatās arī
Milzu Pludmales Bumbas Baseins, Āra Piepūšamās Varavīksnes Volejbola Iekštelpu Pvc Ūdeni Spēlēt Mazās Rotaļlietas Bērnu Rotaļlietas Bērniem
€8.12 €3.33

(apraksts izgatavots no pvc materiāla, tas piepūšamo pludmales bumbu rotaļlieta ir radošs un delikāts, kas raksturo radošu izskatu, dizainu, ļoti smieklīgi, kas var ļaut draugiem iegūt vairāk jautrības.kompakts izmērs un vieglais svars, viegli izmantot, un spēlēt, un piepūšamo bumbu ir ideāls dzimšanas dienas dāvanas jūsu draugiem. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:pvc -izmērs:16.00x16.00x16.00cm/6.29x6.29x6.29in -piezīme:)

Izskatās arī
Vienkārša Uzstādīšana Beisbola Mērķa Neto Uzlabot Beisbola Prasmes ar Regulējamu Strike Zona Mērķa tīkls Stāsta par Beisbola
€5.69 €2.67

(vienkārša uzstādīšana beisbola mērķa neto uzlabot beisbola prasmes ar regulējamu strike zona mērķa tīkls stāsta par beisbola apraksts: uzlabot savas beisbola prasmes ar mūsu beisbola mērķi, neto. funkcijas streika zonā mērķa, kas var viegli pievienot ar āķi četras siksnas. regulējamas siksnas ļauj jums iestatīt dažādas hitting zonas augstumu, ēdināšana spēlētāju visu)

Izskatās arī
PU Profesionālas Klases Futbola Bumbu Izmēru 5 Futbola Bumbu, Futbola Līgas Bumbiņas futbol bola Komanda Sporta treniņu Bumbu Vārtos, Komanda, Spēles
€21.17 €12.70

(apraksts: novatorisks dizains : šis futbola bumbu, kas ar profesionālās kvalitātes pu materiāliem, kas piedāvā inovatīvu, kas nodrošina izturību un uzlabo veiktspēju. oficiālais izmērs un svars: vai jūs esat apmācību vai sacenšas, šo futbola bumbu, kas atbilst oficiālais izmērs un svars standartiem, ir jebkurā līmenī spēlēt. piemērotas dažādām virsmām: paredzēts veikt arī)

Izskatās arī
Treneris Drošības Svilpe Svilpe Svilpe Avārijas Dubultā Caurule Nerūsējošā Tērauda Svilpe Siksniņa Ar Mācību Spēlēm Surviva
€3.91 €1.95

(apraksts: avārijas svilpe ir gluda un apaļa struktūra, ar smalku procesu.tas ir uzticams, spēcīgs un izturīgs ilgu laiku izmantot.tas var izstarot skaļi un ķieģeļu balss, lai jūs varētu būt dzirdējuši, tālāk un ātrāk.tas ir arī viegli, lai jūs varētu veikt ap kaklu ar siksniņa dizains.tas var novērst vecāka gadagājuma cilvēki, kas dzīvo vieni un bērniem no došanās ārā, kā arī aizsargāt)

Izskatās arī
Bērnu Mini Galda Futbols Mašīnu Piederumi 28mm Krāsu Modelis, Futbols Spēli Piegādes Futbola Bumbas galda futbola Galds Jaunas
€9.83 €5.41

(apraksts vai jūs meklējat profesionālu, vēl pieejamas galda futbola bumbu ?vai jūs, meklējot izturīgs, uzticams instruments, ko var izmantot, lai darīt vairākus darbus uzreiz?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu mini futbola bumbu, ir jāatbilst jūsu vajadzībām. funkcijas - krāsa: krāsains - materiāls: gurni - izmēri: 2.80x2.80x2.80cm/1.10x1.10x1.10in - izgatavoti no)

Izskatās arī
Bērni, Meitenes, Karsējmeitenes Vienotu Kleita Ar Ziedu Bumbiņas Komplekti Bērniem Uzmundrinoša Komanda Deju Tērpiem Karsējmeiteņu Tērpi Dancewear
€31.07 €14.05

(komplekts ietver : 1pc kleita, 1pc cepures, 2gab puses ziedi, 1 pāri zeķu stāvoklis : jauns bez birkas materiāls : 40% poliesteris, 20% neilons, 20% kokvilnas, 20% pe funkcijas : karsējmeitenes deju tērpiem ir izgatavota no mīksta auduma, elpojošs un ērts valkāšanai. ar garām piedurknēm kleita ar burtu drukāšanas, off-plecu, milzīgais acs raibs un kontrasta krāsu detaļas,)

Izskatās arī
Bērnu Trofeju Kausus PP Balvu Trofejas Kausa Balvas Balvas Izsmalcinātu Meistarība Saliktas Dekoratīvās, lai norādītu Dzimšanas dienām
€10.37 €5.50

(apraksts: 【pp materiāls] aicina trofeju kauss ir izgatavots no pp materiāla, gludām malām, viegls, to var uzglabāt ilgu laiku 【stilīgs dizains] aicina dekoratīvās mazulis balvu trofeju ar zelta krāsu klājumiem, lieliski parādot uz plauktiem vai tabulas 【bērniem] aicina pp balvu trofejas ir liels, izglītības un spēļu piederumi bērnudārzā un pamatskolā, tiek izmantots kā puse spēli)

Izskatās arī
6pcs 10cm Plastmasas Zelta Trofeju Studentu Sporta Balvu Balvu Balvu par Konkursiem (Zelta) Pielāgojamu
€11.16 €5.69

(apraksts šie zelta balvu trofejas tiek izmantoti kā balvas, spēles, balvas vai puse dod priekšroku.plastmasas zelta trofejas ir, bet jēgas.mazais izmērs padara to ērti ievietot goodie un dāvanu maisiņi.trofeja ir lieliska puses labā, lai visi jūsu viesi.nav svarīgi, kāda konkurence, pārsteigt viņus ar trofeju. funkcijas - krāsa: zelta. - materiāls: plastmasa. - izmērs: apmēram)

Izskatās arī
karstā pārdošanas Coppa Italia Trofeju 44CM 1:1Trophy Zelta Fani Dekoratīvie Dāvanu, Suvenīru Sveķu Fani Suvenīru Kolekcija
€206.75

(karstā pārdošanas coppa italia trofeju 44cm 1:1trophy zelta fani dekoratīvie dāvanu, suvenīru sveķu fani suvenīru kolekcija produktu ieviešanu: nosaukums: coppa italia trofeju materiāls: sveķu trofeju izmērs: aptuveni 44 cm augstums trofeju svars)

Izskatās arī
60pcs Futbola Ķivere Remonta Komplekti ar Sejsegu Klipus, Gumijas Starplikas Uzgriezni
€9.94 €9.54

(funkcijas: ootdty ķivere remonta komplekti ietver dažādas rezerves daļas, skrūves, kurus var efektīvi remonta un aizstāt bojātās daļas ar ķiveri, drošības nodrošināšanu sportists sacensību laikā. izturīgs un viegli uzstādīt, ieskaitot skrūves dažādu specifikāciju un apjomiem, piemērots dažādu marku un modeļu hokeja ķiveres piemērots hokejists, treneri, sporta administratoriem,)

Izskatās arī
Hokeja Kakla Aizsargs Bērni Pastiprinātu Aizsardzību, Kas Palīdz Izvairīties No Triecieniem Traumas Skate Radušās Plēstas Brūces, Hokeja Kakla Aizsargs
€35.89 €15.08

(hokeja kakla aizsargs bērni pastiprinātu aizsardzību, kas palīdz izvairīties no triecieniem traumas skate radušās plēstas brūces, hokeja kakla aizsargs aizzīmju punktiem: 1.elpojoša un ērta: šī hokeja kakla aizsargs ir izgatavots no elpojoša poliestera materiāla, kas uztur tu vēsā un sausā laikā spēle.mīksts un ūdensizturīgs audums, kas nodrošina izcilu komfortu un aizsardzību jūsu kakla. 2.ergonomiski)

Izskatās arī
Sporta Bumbu Toddler Āra Basketbola Piepūšamās LED Futbola Plastmasas Mazo Futbola Apavi
€7.59 €4.10

(apraksts futbola ir izgatavots no plastmasas materiāla.naudas sodu meistarība padara to portatīvo un nav viegli valkāt.jūs varat nopirkt to kā dāvanu, lai pusaudžu zēniem, kam krāsu dizainu uz tā izskats ir pievilcīgs.futbola ir labs veids.bērni var spēlēt ārā, pagalmā, jo īpaši, lai palīdzētu samazināt tedium un nemiers, ko izraisa to pie mājas vai sociālā distancēšanās. funkcijas -krāsa:kā)

Izskatās arī
Hokeja Kakla Aizsargs Hokeja Vārtsargu Kakla Aizsargs Hokeja Vārtsargs Ķivere, Hokeja Vārtsargs Kakla Aizsargs
€18.48 €9.97

(apraksts: 【perfektu dizainu] aicina: hokeja kakla aizsargs izstrādāti pusloka stila, tas var aizsargāt atklātās ādas, ja jūs saskaras ar hokeju.sporta vārtsargs kārta stila kakla aizsargs.tā ir lieliska dāvana hokeja entuziastiem un iesācējiem. 【augstas kvalitātes] aicina: hokeja vārtsargu kakla ir izgatavotas no augstas kvalitātes auduma materiāls, ērts un izturīgs.ļoti viegli uzstādīt)

Izskatās arī
3X Futbola treniņu Futbola Konuss Barjera, Basketbola Apmācības Logo Barelu, Āra Futbols, Basketbols Konusi Melnā Un Sarkanā krāsā
€17.29 €11.58

(1. izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, laba gludumu un slīdes pretestības, nav viegli deformēties. 2. ar spilgtu krāsu, tas ir uzkrītošā, lai jūs varētu viegli pamanīt. 3. konusa forma, dizains, var salikt kopā, lai viegli nēsāšanu un glabāšanu. 4. produkta sabiezējums dizains, nav viegli būt izpūstas pa vēju. 5. piemērots dažādas vai āra sporta, piemēram, basketbols,)

Izskatās arī
2x Tiesnesis Soda Kārtis Rezultātu Lapas Sarkanās Kartītes Dzeltenās Kartītes Brīdinājuma Kartes Uzstādīt Tiesnesis Kartes Komplekts Zēniem Dāvanu Pieaugušu Vīriešu Sports
€0.92 €0.49

(apraksts: 【tiesnesis kartes set] aicina: šajā futbols futbola tiesnesis kartes, kas tiek visu in1 risinājums futbola tiesnešiem, to skaitā sarkanās un dzeltenās kartītes.viss, kas jums ir nepieciešams, lai efektīvi officiate spēle. 【augstas kvalitātes materiāliem] aicina: tiesnesis kartes ir izgatavotas no izturīga pvc materiāla, nodrošinot to nebūs viegli saliekt vai asaru pat visvairāk spēles. 【ērts)

Izskatās arī
2gab Volejbola Apmācības Metode, Nosakot Atbalsta Roku Korekcijas Mācību Aprīkojuma Dropship
€1.45 €0.97

(funkcijas: ootdty labojot rokas siksniņu var palīdzēt volejbola spēlētājs saprast bumbiņas pareizi, uzlabot bumbu sajūta un kontroles. izgatavots no mīksta neilona un koka krelles, to ērti ievietot rokas regulējams izmērs, kas piemērots dažādiem rokas apkārtmērs. viegls un ērti pārvadāt, jūs varat apmācīt anytimes un vietā. piemērots volejbola spēlētājs, iesācējiem,)

Izskatās arī
1 Pāris Sporta Ceļgala Lencēm Kompresijas Ceļa Lencēm Sporta Ceļgala Atbalsta Spilventiņu Ceļgalu Aizsargs
€11.67 €5.60

(apraksts uzmanību detaļu dizains šiem ceļgalu spilventiņi ir acīmredzami, naudas sodu meistarība.spilventiņi ir rūpīgi veidota, lai nodrošinātu, ka tie nenāk no otra vai spuroties viegli.tās ir izturīgas un ilgmūžīgas, padarot tos lieliska izvēle ikvienam, kas vēlas, lai aizsargātu savu ceļgaliem laikā, fiziskās aktivitātes. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:poliesteris,)

Izskatās arī
Futbola Tiesneša Svilpe Sporta Regbija Personu Apmācību Skola, Futbols, Basketbols Handbols Silbato Metāla Āra Izdzīvošanas Svilpes
€6.33 €4.43

(futbola tiesneša svilpe sporta regbija personu apmācību skola, futbols, basketbols handbols silbato metāla āra izdzīvošanas svilpes materiāls:nerūsējošais tērauds izmērs:4.5*2*1.5 cm forma:svilpe krāsa: nerūsējošā tērauda svilpe+dzeltens virves/black virvi iepakojumā:1gb/5gab sakarā:futbola,basketbola un āra izdzīvošanas)

Izskatās arī