Cena €1.20 €1.80

Pilns apraksts

pavisam jaunu un augstas kvalitātes

OOTDTY

Funkcijas:

Spēcīgs nerūsējošā tērauda garā līnija klipu

Ērti un viegli off.

Izgatavots no nerūsējošā tērauda materiāla, korozijas izturība un augsta spriedze.

Piemērojams ar daudziem un dažādiem zvejas.

Liels āķu jedu zvejas, pludiņi, sharking, tunzivju zvejas, crabbing, shrimping,utt.

Garā Līnija Klipus tikai,citi piederumi attēlā nav iekļauta.

Specifikācija:

Materiāls: Nerūsējošais Tērauds

Pēc izvēles izmērs: 01,02,03,04,05

01 Lielums: app.6x1.8cm/2.36x0.71in

02 Izmērs: app.8x2cm/3.15x0.79in

03 Izmērs: app.10x2.6cm/3.94x0.79in

04 Izmērs: app.11x3cm/4.33x1.18 collu

05 Izmērs: app.12.5x3.5cm/4.92x1.38in

Krāsa: Kā bildes redzams

Daudzums: 5gab/Iepak

Piezīme:

Nē, mazumtirdzniecības iepakojumā.

Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Iepakojuma Saturs:

5gab Garā Līnija Klipi

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: OOTDTY, OOTDTY
  • Izmērs: 01 Size
  • Veids: Savienotājs, Garā Līnija Klipu
  • Magnēts Zvejas: no
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Daudzums: 5gab/iepak

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Metāla Ēsmu Smaile Karpu Makšķerēšanas Aksesuāri, Ēsmas Iedzelt Boilies Pin Skaidrs, Gumijas Kukurūzas Ronnie Matu Platformu Karpas Pakārtotā Risināt
€6.09 €3.47

(metāla ēsmu smaile karpu makšķerēšanas aksesuāri, ēsmas iedzelt boilies pin skaidrs, gumijas kukurūzas ronnie matu platformu karpas pakārtotā risināt apraksts: eiropas karpas fishingstraight kāta āķis ar silikona gredzens mini soft ēsmu āķa aksesuāri zvejas ēsma uz āķa zvejas rīkus, piederumus dot dzeloņstiepļu novērš krītot no lure, anti-slīdēšanas)

Izskatās arī
Taktiski Atpakaļ Organizatori Cieta Molles Panelis Transportlīdzekļiem, Universal Mount Automašīnas Paneļa Moduļu Uzglabāšanas Panelis
€16.85 €11.79

(funkcijas: ootdty izgatavots no abs materiāla, nodiluma izturīgs un izturīgs, mūsu auto atpakaļ organizatori ir būvēts, lai pēdējā. ar regulējamām lencēm nodrošina drošu novietot uz jebkura izmēra.saglabāt organizēta un viegli piekļūt jūsu rīku, vai tas ir rīki, sīkrīku, vai personīgi mantu. piemēroti automašīnas īpašniekiem, kuri baudīt āra aktivitātēm, ceļojumiem,)

Izskatās arī
Elkoņu Balsts Balsteņa Balsteņa Makšķeri Makšķeri Leņķis Elkoņa Balsts Zvejas Piederumi Makšķeri Zvejas Rīku
€15.31 €7.80

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla *ērts un racionāls, un stabilu *stabilu spēkā, novērstu spraining rokas, kad throwing pole *piemērots visiem zvejas stieņi ar diametru 22.8-30mm *platformas makšķeri, lure stienis, utt. specifikācija: *materiāls: plastmasas *krāsa:)

Izskatās arī
1~5GAB Krāsas 9.2 cm 11.8 g Platgalve Zvejas Ēsmas Lāzera Crankbait Grūti Ēsmu Wobblers Pêche Bass Velcēšanas Mākslīgo Ēsmu, Zveja
€6.24 €4.37

(1~5gab krāsas 9.2 cm 11.8 g platgalve zvejas ēsmas lāzera crankbait grūti ēsmu wobblers pêche bass velcēšanas mākslīgo ēsmu, zveja apraksts: nosaukums: tālvadības lāzera mino sākas luya ēsma ēsmas veidā: viltus ēsmu/bionisko ēsma krāsas: 1# krāsu, 2# krāsa, 3# krāsu, 4# krāsā, 5# krāsu, 6# krāsa specifikācijas: 9.2 cm/11.8 g -6# specifikācijas: 1.)

Izskatās arī
Pool Cue Turētājs/ Biljarda Turētājs 57.2 mm, Pool Bumbas /Mācību Prakses Regulas Izmērs /Biljarda Bumbas Pakaramie
€10.43 €6.16

(apraksts: 【furnitūru] aicina: 9 bumbu baseins bumbu plaukts ir izstrādāta perfekti, par 57.2 mm, biljarda bumbas. 【premium un uzticamu] aicina: šajā biljarda bumbu plaukts ir izgatavots no augstas kvalitātes koksnes materiāla, kas ir izturīgs, pret nodilumu izturīgs un izturīgs. 【viegli lietojams] aicina: galda baseins bumbu plaukts ir viegli izmantot un uzglabāt; piemērots baseins zāles)

Izskatās arī
Lāzera Āra Medību Šaušanas Katapulta Augstas precizitātes Kaķene Kaķene Fotografēšanas primārās Enerģijas Medībām, Precizitāte Katapulta
€22.47 €11.23

(lāzera āra medību šaušanas katapulta augstas precizitātes kaķene kaķene fotografēšanas primārās enerģijas medībām, precizitāte katapulta)

Izskatās arī
Golfa Sparā, Mācību Mat Golfa Sparā Prakses Paklāji, Gumijas Zole, Kas Nav Slīdēšanas Portatīvo Elastīga, Viegla Golfa Piederumi Golfa
€30.86 €21.60

(uzlabot jūsu golf swing ar mūsu izturīga un viegli-to-veikalā golfa sparā mat treneris.paredzēts izmantot jūsu dārza, šis paklājiņš ļauj jums redzēt skaidri, kā jūs praksē jūsu sparā.roll to uz augšu ērtai uzglabāšanai! specifikācija: materiāls: pu līme izmērs: (apm.)77*21.5*0.2 cm/30.31*8.46*0.08 collas veida padomus: 1. sakarā ar krāsu temperatūras displejs,)

Izskatās arī
Skeitborda Soma Rokassomu, Pleca Skate Valdes Saņemt Soma Āra Sporta Piederumu Soma, Mugursoma Longboard
€20.73 €12.44

(skeitborda soma rokassomu, pleca skate valdes saņemt soma āra sporta piederumu soma, mugursoma longboard 1. atbalsta portatīvo un vienu plecu. 2. augstas kvalitātes dizaina, šļakatu necaurlaidīgs. 3. salokāms uzglabāšanai, mazu nospiedumu. 4. palielināt bezmaksas regulēšana drošības jostas un priekšējā zip kabatas. 5. aukliņu dizaina un plecu siksna auto līnijas pārstrādi. nosaukums:)

Izskatās arī
Salocīta Navigācijas Valdes Praktiski Chest Rig Āra Mobilais Plāksnes Rīku Molle Tālruņa Kartes Turētāja, Pārvadātāja Airsoft Veste Piederumi
€51.70 €26.65

(taktiskā molle salocīta, navigācijas valdes tālruņa kartes turētājs militāro medību veste piederumi flip lite airsoft chest rig universal motīvs: 1. saderīgs dizains: salocīta, navigācijas valdei ir saderīga ar ierīcēm, 8.89 cm plata x 17.15 cm garš un 1.74 cm biezs.tas ir aprīkots ar silikona siksniņu, kas efektīvi nodrošina jūsu ierīci vietā. 2. molle montāža: mobilā tālruņa)

Izskatās arī
10pcs Radošo D4 dambretes kauliņus 4 Daudzpusīga Spēle Dice, lai TRPG Lomu spēles Rotaļlietas Melns
€1.08 €0.64

(apraksts: izgatavots no augstas kvalitātes akrila materiāla, izturīgs, un , droši un bez smaržas. katram ir smalki noslīpēts un uzskata, smalkas un gluda, bez asumiem. 10pcs s viena iepakojuma. visi numuri ir iegravēts uz to , kas nav viegli, lai izbalināt.dižoties jūsu spēļu prasmes ar šo multi - dics. visi akrila s ir precīzi dati par katru un skaitļi ir tik liels, iespējas katram)

Izskatās arī
1/2GAB Pavasara Ēsma Turētājs Dual-core Sprāgstvielu Āķis Zveju Karpa Raibais Būris, Nerūsējošā Tērauda Atsperes Ligzdas Turētājs Ēsmu Būris
€5.56 €2.78

(1/2gab pavasara ēsma turētājs dual-core sprāgstvielu āķis zveju karpa raibais būris, nerūsējošā tērauda atsperes ligzdas turētājs ēsmu būris apraksts: produkta nosaukums: dual core cepta āķis pavasarī produkta specifikāciju: divkodolu pavasara vidēja (5.8 cm)/3cm materiāls: svina, nerūsējošais tērauds produkta lietošana: piemērots visu veidu zivis, skolām, galvenokārt)

Izskatās arī
Zvejnieks Cepures Sievietēm, Vīriešiem, Quick-dry Saules Aizsardzības UV Cepuri Salokāms Pretvēja saulessarga Cepuri Zvejas Tūrisma Pārgājieni
€4.86 €2.92

(apraksts : nosaukums: saules cepure stils: boonie cepure materiāls: neilons amats: uv aizsardzība aizsargātu ķermeņa daļu: kakls, vaigi, ausis, krāsa: violeta/khaki/navy/tumši pelēks/gaiši pelēks/rozā/armijas zaļa/ezers zils iepakojuma saraksts: 1 x saules cepure piezīme: dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz)

Izskatās arī
Zušu Murds Zvejas Slazdi Ķērējs Platgalve, lai Portatīvo Krabju, Garneļu Ēsmu Vēžu Acs
€25.29 €10.63

(apraksts ja jūs meklējat profesionālu un pieejamu zvejas būrī, tad jūsu pētniecības nekā šeit.tas ir tāpēc, ka mūsu produkts var atbilst jūsu vajadzībām.pieņēma no plastmasas materiāla, tas ir praktisks un izturīgs ilgi lietot.kompakts izmērs, viegli uzglabāt un pārvadāt lai saglabātu izmaksas. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:plastmasa -izmērs:36.50x11.00x11.00cm/14.34x4.32x4.32in -šo)

Izskatās arī
14X3MM Spearfishing Gumijas Cilpas Speargun Joslām, Emulsija, Cauruļu Lateksa Niršanu Spearfishing piederumiem
€12.96 €5.57

(modeļa numurs: rj-0314 izmērs:iekšējais diametrs: 3 mm, ārējais diametrs: 14mm krāsa:melna materiāls:latekss izmērs:50cm / 1m iepakojuma saturs: 1 x spearfishing lateksa caurule tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu)

Izskatās arī
6 Krāsu Gumijas, Silikona Kosmosa Pupiņu Anti-sadursmes Vertikālā Karpas, Lidot Zvejas Melns Ovāls Aizbāzni Sams Kārta Peldēt Bumbu Risināt
€4.95 €2.03

(apraksts: nosaukums: 6 krāsas, ovāla telpa pupiņas olīvu krāsas kosmosa pupiņas materiāls: gumijas specifikācijas: ll,l,m,s,ss krāsa: string sešas krāsas (30 graudi) specifikācijas: 1. mīksto lietošanas laika ilgtermiņa aizsardzības galvenā līnija mezgls 2. produkts ir augstas kvalitātes, spilgti un spīdīgi izskatu, un tas ilgst uz ilgu laiku. 3.)

Izskatās arī
Zvejas Gaismas Mini LED Zemūdens Gaismas Vilinājums, Piesaistot Zivju Rīki
€1.52 €0.91

(apraksts: kvalitatīvs materiāls: kvēlojošs zvejas vilinājums ir izgatavots no izturīga materiāla, kas izturīgs pret ietekmi un berzi. lieliskas dāvanas: zvejas gaismas, kas var palielināt jūsu nozveju un liek jums izbaudīt savu zvejas darbības.ideāls dāvanas zvejas entuziasti un draugi. augsts spilgtums: mini displejs, led gaismas padara vizuālo pozicionēšanas precizitāti, zemu enerģijas)

Izskatās arī
Zvejas Finder Sonar Sensors Devēju 45M Dziļumā Karpu makšķeres Makšķerēšana Bezvadu Attālo Zvejas Meklētājs
€47.53 €30.42

(funkcijas: bezvadu sonar sensors lu cky zivju finders.45m dziļumā diapazonā. 90 grādu staru leņķis, 125khz sonar frekvenci. izturīga plastmasas konstrukcija ar ūdensdrošu blīvējumu vāku un zīmoga gredzenu. darbojas ar maināmiem cr2032 baterijas.(nav iekļauta) īpašas atveres ļauj jums, lai sasaistītu savu zvejas gulēt uz tā, viegli nodot. specifikācijas: modelis:)

Izskatās arī
Mustad Zvejas Āķa, Nerūsējošā Tērauda Džiga Zvejas Āķa, Liels Āķis, Makšķerēšana, CN03,
€20.43 €15.32

(cn02 15 gab 11/0 mustad zvejas āķa nerūsējošā tērauda zvejas āķa džiga zvejas āķa liels āķis zvejas uzmanību, lūdzu!lūdzu, pārliecinieties, lai pārbaudītu garums & gap datus pirms izvietojot savu pasūtījumu, tas palīdzēs iegādāties izmēru, jums ir nepieciešams, lai mūsu āķi ir pielāgota ,tie nav tieši tāds pats izmērs kā citi zīmoli.paldies jau iepriekš! jūs varat pārbaudīt garumu)

Izskatās arī
PRO BEROS 3D Acis Mīksto Peli Ēsmu Zvani Grimst 5cm 9g Zvejas Vilinājums Varde Silikona Mākslīgā Uzstādīt Jūrā Peldēties makšķeres un Ēsmu
€2.80 €1.40

(produkta apraksts zīmols: pro beros nosaukums: varde zvejas vilinājums svars: aptuveni 9g garums: ap 5cm krāsa: 5 krāsas iepakojumā saraksts: 1gb* varde zvejas lures priekšrocības 1.elastīgi,vienkārši izjūtu 2.spēcīgs zivju lure 3.augsti elastīgs 4.videi draudzīgs materiāls)

Izskatās arī