Cena €8.34 €18.12

Pilns apraksts

Motīvs:

● materiāli - dabas drošu diatomaceousand un gumijas,zeme ar super ūdens uzsūkšanas un Ātri žāvēšanas,Palīdzēt jūsu trauku sausu ātrāk, vairāk higiēniski un saglabāt countertop ir tīra un kārtīga visu laiku

●Izturīgs-Mūsu žāvēšanas mat virtuves netiks izbalināt, pill deformēt vai smirdošs pēc tam, kad ilgu laiku lietot, salīdzinot ar to softand salokāma.

● Drenāžas ūdens un Splash pierādījums-Palīdzēt mazgāt traukus, lai drenāžas ūdens, novērstu pelējumu un baktērijām, un uzreiz saglabāt jūsu countertops ir tīrs un kārtīgs.

● Non-slip-anti-slip tekstūras uz muguras ir spēcīga adsorbcijas spēku, un tas ir stingri piestiprināta pie galda, un nav viegli pāriet.

●Viegli tīrīt - Ja ir traipu, vienkārši noslaucīt to uz leju ar mitru sūkli/lupatu.Par dziļāku traipu, Var tīrīt ar trauku ziepes

● Pieteikums: To var izmantot ne tikai kā kafijas spilventiņu, bet arī plaši izmanto kā galda žāvēšanas spilventiņu trauki un krūzes virtuvēs, bāri un vannas istabas.

Uzmanību: Dažādos datoros displejā dažādās krāsās, faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no virs attēla.Paldies par jūsu sapratni.

Specifikācija:

●Materiāls:

100% diatomeju dūņu+ Gumijas

●Izmērs:

S:20*30 cm/7.8*11.8 gadā

M:30*40 cm/11.8*15.7 gadā

L:40*50 cm/15.7*19.7 gadā

XL:40*60 cm/15.7*23.6 gadā

Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet 0.5-1 collu kļūdas.

●Pielāgota Pakalpojumu:

Visi dušas aizkari var pielāgot.Jūs varat sazināties ar mums pirms jūs maksājat, un nodrošināt skaidru attēlu un lieluma.Mēs konstrukcijas tā, lai jūs.

Svarīgi:

Informāciju par papildu chargesFor priekšmetus, piegādā no valstīm ārpus Eiropas Savienības, jums var būt pakļautas papildu maksas, PVN un, ja piemērojams, muitas nodokļus savā valstī.Ja Pack24.lv ir pienākums tiesību aktos, lai savāktu PVN, jūs redzēsiet PVN inclusive cena pie kases.Lai iegūtu vairāk informācijas par šīm izmaksām, lūdzu, sazinieties ar nodokļu un muitas iestādes savā valstī.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: CJ27
  • Forma: Taisnstūra
  • Galda Dekorēšana Un Piederumi Tips: Mats & Spilventiņi
  • piegādes 6: galda paklājiņš
  • piederumi 2: galda dekorēšana un piederumi
  • piegādes 3: set de tabula
  • piegādes 5: paliktņi
  • Stils: Amerikāņu Stilā
  • piegādes 1: virtuves piederumi
  • piegādes 7: placemat
  • piegādes 9: boho mājas apdare
  • piegādes 4: virtuves decoraction
  • Materiāls: Gumijas
  • piederumi 8: galda pad
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • CN: Zhejiang

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Rīsi Sietiņš Un Virtuves Colander Set - Celma, Rīsi Un Mazie Graudi - Uzsūkšanās, Nomazgā Un Notecina Dārzeņi Un Augļi
€18.84 €14.31

(daudzfunkcionāls - izmantojiet šo sietiņu bļodā un colander kopā un atsevišķi.šis komplekts ir lielisks skalošana un sasprindzinājuma rīsu un quinoa, mērcējot ražot, un uzkopšanas ogas un citi svaigi produkti.nav svarīgi, kā jūs to izmantot, mēs domājam, ka jums patīk daudzpusība un dizains šo komplektu. moderns dizains - naudas sodu caurumi sietiņš veikt straining rīsi, kas ir viegli, mazāk)

Izskatās arī
1/2GAB Salokāms Pārtikas Sedz Acs Anti Lidot Moskītu Maltīti Pārtikas Segtu Jumta Piknika Ēdiens Segtu Maltīti Ietilpst Virtuves
€15.01 €7.50

(1/2gab salokāms pārtikas sedz acs anti lidot moskītu maltīti pārtikas segtu jumta piknika ēdiens segtu maltīti ietilpst virtuves apraksts: produkta informācija: kvadrātveida divviru pārtikas vāciņu nosaukums: dārzeņu vāciņu art. - nr.: cz-01 materiāls: acs audums stils: mežģīnes krāsa: 6 krāsas specifikācijas: 1. smalka sieta, var bloķēt)

Izskatās arī
350ML Bouteilles Garšvielas Presser Lv Plastique 5trous Ar Autobusu Kečups Ērts un praktisks Accessoires De Cuisine
€7.72 €3.79

(caractéristiques: 1. la bouteille ne débordera pas, et la quantité que vous pressez est plus uniforme.pārsteidzīgi à utiliser et à nettoyer. 2. ils sont faciles à tenir.il est très pratique de remplir la mērci et d'autres garšvielas. 3. il est très approprié pour la vinegreta, le sirop, la mērci, l'huile de distribution, la pâte à pankūkas, utt. 4. il darbības peut aussi facilement)

Izskatās arī
Banānu Kuteris Helikopters Mājas Virtuves Rīku, Augu Peeler Salāti Šķēle Nerūsējošā Tērauda Augļu Griezējs Gurķis Nazi
€10.57 €5.29

(funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes 430 nerūsējošā tērauda asmens, asas un izturīgas. rokturi no cilvēka ķermeņa projektēšana liektas līnijas dizainu. saimniecības ērti, liekot ērti un netraucēs rokās. speciāli izstrādāti, lai grieztu banānu viegli, lai mazos gabaliņos. piemērots arī griešanai gurķu un citu dzīslu augļu un dārzeņu. specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
Artišoks un Miris Filiāle Silikona Spilventiņu Briežu Pomādes Kūka Uzpūtenis Pelējuma Šokolādes Silikona Kūku Mežģīnes Mat Virtuves Piederumi
€6.56 €3.93

(artišoks un miris filiāle silikona spilventiņu briežu pomādes kūka uzpūtenis pelējuma šokolādes silikona kūku mežģīnes mat virtuves piederumi)

Izskatās arī
Mēroga Sadzīves Virtuve, Kafijas 15kg Multi-funkciju Precizitātes Elektroniskās /0.1 g Ceptas Sver Pārtikas Rotaslietas Ūdensizturīgs
€30.68 €15.33

(mēroga sadzīves virtuve, kafijas 15kg multi-funkciju precizitātes elektroniskās /0.1 g ceptas sver pārtikas rotaslietas ūdensizturīgs sadzīves multi-funkciju virtuves mēroga ūdensizturīgs kafijas apjoma ceptas pārtikas svēršanas precizitāti elektronisko rotaslietas mēroga 15kg /0.1 g materiāls: matēts metāls+sensors izmēri: 160 * 225 * 47mm barošanas režīms: iebūvēts litija)

Izskatās arī
Dubultā Velmētas Pīrāgu, Gredzeni, angļu Kēkss, Gredzeni Profesionālās Apaļmaizīte Gredzenu Komplekts 4
€6.37 €4.97

(tas ir labi izgatavotas, augstas kvalitātes produktus.viņi ir labi velmētas malām, izturīga un nav saliekt normālā spiedienā.viņi sēž plakanā pannā. perfectfor pieņemšanas smalkmaizītes, crumpets, burger nospiediet cepšanai olas un vēl daudz vairāk drošības dagree ir līdz 475 kad ieliec saldētavā, gan cepeškrāsnī . tās var mazgāt trauku. piemērot dažus iereibis, izmantojot)

Izskatās arī
Puse Kluba Stikla Vīna Kausa, Bārs DrinkWare
€1.86 €1.30

(tik smieklīgi rotājumi, jo radošās dāvanas draugiem izveidot tusiņu atmosfēra, kas aprīkoti kokteilis kauss, ko vīna piemērot specifikācijas: materiāls: augstas borsilikāta stikla tilpums: 150ml izmērs: augstums 16cm,diametrs 6cm pakete ietver: 1 x stikla dildo kausa(salmi nav iekļauta). piezīme: lūdzu, tikai izmantot to kā vīna kauss.)

Izskatās arī
Rakstāmgalda Ūdens Padeves 5 Galonu Pudeli & Universālā Pudeles, Elektriskā Ūdens Sūknis Pārnēsājamu USB Uzlādes Melns
€35.16 €26.01

(lielas ietilpības akumulators: iekšējā lielas ietilpības akumulators un usb interfeiss bez bieža maksas.droša un veselīga: daļām, kas kontaktā ar ūdeni, ir izgatavotas no pārtikas touch materiālu, tā kā, lai aizsargātu jūsu veselīgu dzeramā ūdens vajadzībām dažādi scenāriji: viegli piekļūt ūdens mājās un āra kempings var viegli veikt tā, ka to var izpildīt dažādus attīstības scenārijus.viegli)

Izskatās arī
Silikona Veidnē Spārniem Eņģelis Virtuves Sveķu Cepšanas Rīku, Konditorejas izstrādājumu, Desertu Mežģīnes Apdares materiālus DIY Kūka Šokolādes Fondants Pelējuma
€3.64 €2.84

(materiāls:pārtikas klases silikona; iepakojums: opp maisā svars:par 50g / gabalā izmērs: 70*46*13m ,manuāla mērīšana,tur ir dažas kļūdas, produkta krāsa: nejauši izvēlieties krāsu, kad piegāde)

Izskatās arī
Ledusskapis Pretapaugšanas Pad Mazgājams Ledusskapis Paklāji, Starplikas Mat Atvilktnes Paklāji, Spilventiņi, Ledusskapis, Ūdensizturīgs, Plaukti, Galda, Virtuves Gadge H5R3
€1.04 €0.57

(apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes krāsa: rozā, zaļa, zila, caurspīdīga materiāls: eva izmērs:45*29cm/17.71*11.41 gadā motīvs: izgatavoti no augstas kvalitātes eva materiāla, ūdensnecaurlaidīga, eļļas necaurlaidīgs, viegli rūpēties un uzturēt, ne smakas, un droši glabāt augļus un dārzeņus, var izmantot kā ledusskapi spilvenu, plaukta,)

Izskatās arī
Pusdienas Kaste Bērniem Ar Nodalījumiem Bento Lunchbox Skolas Bērnu Leakproof Bērnu Pārtikas, Uzkodu Kārbas Jaunu 2022
€7.26 €4.36

(pusdienas kaste bērniem ar nodalījumiem bento lunchbox skolas bērnu leakproof bērnu pārtikas, uzkodu kārbas jaunu 2022 apraksts: produkta nosaukums: bento kaste produkta krāsa: violeta/dzeltena/ produkta materiāls: produkta iepakojums: heat shrinkable gadījumā aina: restorāns office/jomā specifikācijas: 1. māšu un zīdaiņu pārtikas klases , nesatur)

Izskatās arī
100GAB Vienreizējās lietošanas Cimdi Multi-funkcionālo Cimdi Virtuve, ēdienu Gatavošanas Mājsaimniecības Tīrīšanas Lateksa Bezmaksas Pārtikas Prep Drošu Cimdi
€2.05

(apraksts : vienreizējās lietošanas plastmasas cimdus tīru un sanitāro mezglu, pasargātu jūsu rokas no pasūtījumus un netīrumiem. liels restorānu izmantot, higiēnas pārtikas glabāšanu un iepakošanu, mājas virtuve, pārtikas pārstrādē. šie cimdi var izmantot arī ēdināšana, tīrīšana, machanics, matu mērci utt. kreiso roku un labo roku visu var izmantot. plānas un)

Izskatās arī
4gab Nomaiņa Aizbāzni, Lai Owala Freesip 24Oz 32Oz, Ūdens Pudeli Top Vāku Nomaiņa Piederumi
€6.73 €3.50

(iepakojuma saturs: jūs saņemsiet 4gab nomaiņa stikla aizbāžņi, kas speciāli deigned par owala freesip nerūsējošā tērauda izolācijas ūdens pudeli; daudzumā, lai jūsu ikdienas lietošanai vai nomaiņa vajadzībām, vai arī jūs varat dalīties ar saviem draugiem un ģimeni. premium materiāli: rezerves aizbāžņi owala freesip ir izgatavoti no kvalitātes silikona, kas ir izturīgs un uzticams, bpa-free,)

Izskatās arī
Kafijas Automāts Brush Cleaner Neilona Espresso Mašīna Suku Kafijas Tīrīšanas Līdzeklis Ar Karoti Kafijas Rīks Mājās(4 Gab.)
€10.90 €7.31

(ideāls tīrāku un tīrīt savu grupu galvu uz jūsu espresso mašīna unikālo dizainu un ūdens novirza spuras saglabāt jūsu rokas vēsu un sausu, bet atpakaļ skalošanas labu suku grupas bez dedzināšana sevi ar verdoša ūdens darbi liela tieksme jūsu espresso automāts un kafijas dzirnaviņas garums: 8.6-collu unikāla dizaina un ūdens novirza spuras saglabāt jūsu rokas sausas,)

Izskatās arī
3D Karoti Silikona Veidnē DIY Sugarcraft Cupcake Cilindrs Pomādes Kūka Dekorēšanas Instrumentiem, Konfektes Polimēra Māla Šokolādes Gumpaste Veidnes
€5.65 €3.39

(3d karoti silikona veidnē diy sugarcraft cupcake cilindrs pomādes kūka dekorēšanas instrumentiem, konfektes polimēra māla šokolādes gumpaste veidnes izmērs: kā attēlā(skatīt attēlu zemāk) svars: 15g iepakojums: opp maisā krāsa: rozā materiāls: 100% pārtikas klases silikona funkcijas: 1.bez garšas, nav toksisks, putekļu izturīgs, izturīgs, nav filtrāta)

Izskatās arī
Viegli Tīrīt Mīcīšanas Mat Izturīga Un Ilgstošu Mīklas Mat Multi-funkcionālo Ērti Miltu Stick Sagatavot Sastāvdaļas
€13.13 €6.96

(viegli tīrīt mīcīšanas mat izturīga un ilgstošu mīklas mat multi-funkcionālo ērti miltu stick sagatavot sastāvdaļas apraksts: nosaukums: dižskābardis ritošā pin svars: 162g materiāls: dižskābardis lietošana: klimpa ādas nūdeles izmērs: apmēram 18*9.5 cm funkcijas: 1. izgatavots no dižskābarža koka izturīgs 2. pamata virsma ir gluda,)

Izskatās arī
Rotācijas Siera Rīve Siera Griezējs Rokturi Nerūsējošā Tērauda Manuālā Rokas Rīve, lai Režģis, Cietais Siers, Šokolādes Riekstu
€25.53 €15.31

(produkta apraksts: augstas kvalitātes: izgatavotas no pārtikas kvalitātes nerūsējošā tērauda, izturīgs un izturīgs.ultra-asu asmeni izpaužas darba darīts ātri un ražo tīru šķēlītēs vai rīvētu pārtikas, ietaupot laiku, enerģiju un locītavas! daudzfunkcionāls: izmanto režģis, cietā siera, šokolādes, rieksti, pistācijas, mandeles un vairāk, ideāls, lai sagatavotu bakes un deserti;)

Izskatās arī
2GAB Nerūsējošā Tērauda Bļoda, Par Kitchenaid 4.5-5 Kvarts Noliekt Galvas Stāvēt Mikseris Kitchenaid Mikseri Bļodā Trauku mazgājamā mašīna Droši
€78.36 €54.07

(perfect fit: paredzēti, lai kitchenaid 4.5 qt un 5 qt sadaļa galvas stāvēt mikseris, ideāli piemērots k45ss, ksm75, ksm150, ksm152, ksm165, ksm100, ksm95 utt. [high quality] šis trauks ir izgatavots no pārtikas kategorijas nerūsējošā tērauda bļoda, nav pārklājumu, kas ir nerūsējošs. [viegli tīrīt un izmantojiet] viegli tīrīt (trauku mazgājamā mašīna droši).vienkārša uzstādīšana mājās,)

Izskatās arī
Drošs Turētājs Kafijas Aizskart Turētājs 25x7.5x2.5cm 300g 5 In 1 Kafijas Līdzeklis Kafijas Automāti Lielisku Pakalpojumu Dzīve
€24.56 €11.06

(funkcijas: *brand jaunu un augstas kvalitātes. *5 in 1 dizains no šī koka aizskart ļauj jums ievietot kafijas aizskart, kafijas dozators, espresso filtra grozā, suku turētājs, un ripa ekrānu turētājs. *ar portafilter āmurs izgatavots no augstas kvalitātes koka, kas ir izturīgs un tam ir ilgs kalpošanas laiks. *ar portafilter aizskart turētājs ir paredzēti, lai ietilptu lielākā)

Izskatās arī