Cena €4.97 €7.11

Pilns apraksts

Mūsdienu Vienreizējās lietošanas Kausa Turētāja Organizators Ūdens Kausa Dozatoru Ilgi Barelu Papīra, Plastmasas Kausa Uzglabāšanas Kaste DIY Uzlīme, Sienas piestiprināms

Produkta nosaukums: Gara caurule kauss nosūcējs

Materiāls: ABS/PP

Produkta instalācijas: līmes iekārtas

Produkta izmērs: Garums 280MM X diametrs 95MM

Iepakojuma saraksts: Kausa nosūcējs *1, kas nav izsekot līmi *1

Nepievelk putekļus dizains: tases turētājs ar clamshell dizains, var aizsargāt papīra kauss no putekļiem un novērstu ūdens no mitrināt kauss, padarot grāmatu kausa tīrs un kārtīgs, nav netīrs, ļoti praktisks un higiēnisks.Logu var ātri un vizuāli uzraudzīt atlikušo skaitu, papīra tases.

Self-pielāgo: Piemērots vienreizējās lietošanas plastmasas glāzes ar diametru no 2.95~ 3.3 collas.Spēcīga piemērots liela izmēra 5-7 oz.Koniskā tases neprasa gredzeni dažādos izmēros.Neattiecas uz putuplasta tases.

Videi draudzīgiem augstas kvalitātes materiāliem: pull kausa maisītājs ir izgatavots no nepiesārņojošu ABS un pārredzamu PC plastmasas materiāli, zaļas, veselīgas un piemērotas ikdienas lietošanai.To var viegli turēt 60-80 tases, padarīt savu dzīvi ērtāku un ērti.

Plaši izmanto: tas ūdens maisītājs ir piemērots ģimenes, dzīvojamās istabas, virtuves, biroja, viesnīcu, restorānu, party un citos gadījumos, kas nepieciešams, papīra tases ērtai lietošanai.

Drošu un izturīgu: var lietot horizontāli un vertikāli, viegli pārbaudīt, viegli papildināt.

Specifikācijas

  • Balstiekārtas tips: Iegultās
  • Produktu kategorija: krūze
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Kauss Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Stils: Citi
  • Īpašnieku skaits: Viena Glāžu Turētāji
  • Turētājs Virsmas Apdares: Nerūsējošā Tērauda
  • Veids: Cup & Akrobāts Turētāji

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

G1238M48B2-FSR G1238M48B2-FSR-WS G1238S24B1-FSR-WS G1238E24B-FSR G1238E48B-FSR G1238L24B-FSR DcBrushlessNeworiginalCooling Ventilators B
€25.32 €15.20

(mēs esam vairumtirdzniecības uzņēmums no ķīnas dzesēšanas ventilatoru, ja jūs nevarat atrast produkta jums ir nepieciešams šajā veikalā, jūs varat sazināties ar mums, pastāstiet mums, modeli un attēlu, mēs palīdzēsim jums atrast. jaunu origianl)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Papīra Dvieļu Turētājs Adhesive Roll Tualetes Papīra Turētājs Nav Caurumu Perforators, Virtuve, Vannas Istaba, Tualete Pagarināt Uzglabāšanas Plaukts
€10.83 €6.39

(tips: papīra turētāji materiāls: nerūsējošais tērauds krāsa: sudraba, melnā, zelta izmērs: 16*10.3*8.2 cm(6.30*4.06*3.23 gadā), 33.5*14.5*6cm(13.19*5.71*2.36 gadā) pakete ietver: 1pc papīra dvieļu turētājs viegli uzstādīt: sienas uzstādīts tualetes papīra turētājs, nav vajadzīga urbšana.sienas ir veselas, tikai stick to uz gludas virsmas (nav piemērots kaļķakmens)

Izskatās arī
Akmens Kristāla Apšuvuma Aģents Marmora Pulēšana Nano Kristālu Šķidro Remonta Un Spīdošus Flīzes Atjaunošanas Līdzeklis, Lai Virtuves
€1.38 €0.55

(akmens kristāla apšuvuma aģents marmora pulēšana nano kristālu šķidro remonta un spīdošus flīzes atjaunošanas līdzeklis, lai virtuves aizzīmju punktiem: 1、【drošu ikdienas] aicina akmens kristāla apšuvuma aģents ir ideāli piemērots ikdienas tīrīšanas, piemēram, novēršot netīrumu, putekļu noplūde un eļļas no noslēgtā granīta, marmora un citām dabīgā akmens virsmām. 2、【ilgstošu)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Virtuves Izlietnes Krāna Caurumu Montāžas Plug Aizbāzni Baseina Vāks 45mm, hermētiskos Krāna Caurumu Vāku Izlietnes Jaucējkrāns Ziepes Jaunas
€0.96 €0.63

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes *izturīgs: to krāna caurumu vāks ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda un plastmasas, izturīgas un drošas, nav jāuztraucas par rūsēšanu un bojā, tās var būt piemērotas daudzās reizes *klāstu paražas: krānu cauruma vāciņu var izmantot krāna caurumu diametrs no 12 līdz 40 mm;nav nepieciešams nekādus instrumentus, lai instalējiet to *hermētiskam)

Izskatās arī
Fliger Rose Gold Bidē Jaucējkrāns Misiņa Pieskarieties Portatīvo Bidē, Tualete Smidzinātājs Uzstādīt Vienu Auksto Tualetes Krāna Ūdens Dušas Galvas Nagu bezmaksas
€73.27 €36.63

(tikai viena no aukstā ūdens krāna. krāsa: rose gold/zelta lietošana: bidē, skalošanas, tīrīšanas, autiņbiksīšu miglotājs, mazgāšana, sieviešu higiēnas materiāls:misiņš stiprinājuma uzstādīšanas metode:caurumošanas/nagu bezmaksas *paziņojums!!! 1.par skrāpējumiem: ja skrāpējumiem, kas rodas transportēšanas laikā, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs)

Izskatās arī
Putu Ziepju Dozators, Automātiska - Touchless Ziepju Dozators USB Uzlādējams Elektriskais Ziepju Dozators 450ML Melns
€30.99 €24.48

([auto touchless] automātiskais ziepju dozators, kas aprīkots ar infrasarkano kustības sensoru.tikai jūs nodot savu roku zem sensors ostas pie 0-1.77 collas, tas būs ātri, iztikt ziepju putas ietvaros 0,25 s, nav putas izšķērdēta.nav nepieciešams pieskarties osta un nospiediet, lai novērstu savstarpēju inficēšanos. [uzlādējams iebūvēts akumulators]mūsu ziepju dozatoru ir ar iebūvētu litija-jonu akumulatoru)

Izskatās arī
5000Mah Locīšanas Elektrisko Ventilatoru USB Lādējamu Gaisa Dzesēšanas Ventilatoru Izsmidzināšanas Funkcija, 5 Ātruma Ciparu Displejs Rokas Ventilators
€23.41 €13.35

(funkcijas: 1. spray rokas mazo ventilatoru, piecu ātrumu darbību, kluss un ar zemu trokšņa līmeni 2. simulēt dabas vēja; zems trokšņu līmenis 20 decibeli; augsta akumulatora gaidīšanas; 90°rotācija 3. piecu ātrumu gaisa cirkulācijas, trīs turbīnu lāpstiņu 4. izsmidzināšanas funkcija, dubultā vēsumu 5. dc brushless motors, stabili un droši, bez svārstībām apraksts: 1.)

Izskatās arī
Yuchai YC35-6 Maksas Sūkņa Remonts Komatsu Excacator Poilt Sūknis
€202.37

(yuchai yc35 ekskavatora pilots sūknis! par mums timeway uzņēmuma limited ir iesaistīti gadu hidrauliskās mašīnas, produktu izstrādes, attīstības, pārdošanas specializētu uzņēmumu, produktu coveredinclude visu zobratu sūkņi un motori, virzulis, sūknis un motors daļas, lāpstiņu sūknis, lāpstiņu sūknis, kasetne, zobratu sūkņus un motorus, zobratu sūkņa / motora daļas, mikseri, reduktora, reduktoru)

Izskatās arī
Smart Multi režīmā Vārti ZigBee 3.0, WiFi, Bluetooth Acs Hub Darbu ar Tuya Smart App Balss Kontroli, Izmantojot Alexa, Google Home #20
€85.65 €33.40

(smart multi-mode vārti zigbee 3.0, wifi, bluetooth acs hub darbu ar tuya smart app balss kontroli, izmantojot alexa, google home #20 specifikācijas: produkta nosaukums:multi-mode vārti elektriskie parametri:5v 2a darbības temperatūra:-10~45℃ ekspluatācijas mitrums:5%~90%rh bez kondensācijas bezvadu protokols:2.4 g wifi un zigbee&ble&acs produkta izmērs:92*92*40mm iepakojums)

Izskatās arī
Jaunas Nerūsējošā Tērauda Virtuves Izlietne Lielu Vienotu Slots Dubultā Ūdenskritums Integrētu Digitālo Displeju Jaucējkrāns Uzstādīt Reljefs Mazgāšana Baseina
€610.39 €299.09

(modeļa numurs : fo virsmas apstrāde : matēts bļodas forma : taisnstūra iekārtas tips : virs letes funkcija : ar jaucējkrāns izlietne stils : single bowl materiāls : nerūsējošais tērauds urbumu skaits : trīs firmas nosaukums : telisiya izcelsmes valsts : ķīna sertifikācija : ce fy video piezīme pirms pirkšanas 1.lūdzu,)

Izskatās arī
Vannas Istaba Peldošo Šelfa Uzglabāšanas Plaukts Tualetes Plaukts Pie Sienas Piestiprinātās Uzglabāšanas Plaukts
€7.62 €4.65

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: vannas istaba glabāšanas plaukti ir izgatavota no augstas kvalitātes bieza materiāla, kas ir spēcīgs un izturīgs, ar vienmērīgu stūriem, nav cietis rokās, un ir izturīga. 【dizaina] aicina: apakšā drenāžas dizains, dušas uzglabāšanas plaukts nodrošina to, ka ūdens un citi gruveši var plūst ārā viegli, turot vannas istaba tīra un sausa. 【daudzfunkcionāls])

Izskatās arī
Rumbas Multi-Modelis Smart Home Tilta Bezvadu Tālvadības Pults Darbu Piemērots Alexa&Google Home
€27.94 €21.79

([zigbee/bluetooth]-2 1 vārti ir apvienot zigbee un bluetooth vārti vienā ierīcē [vārti savienojums]-poga, kamēr balta gaisma, un zilā gaisma flash pārmaiņus, pievienojiet tālruni [app tālvadības pulti]-kontroles sub ierīci saskaņā ar vārtiem, jebkurā vietā,jebkurā laikā [vocie control]-vienkārši dot balss komandas, lai alexa vai google mājās, lai kontrolētu jūsu ierīcēm. [ātri)

Izskatās arī
Zem Izlietnes Glabāšanas Organizētājam, 2 Līmeņa, Augstas Jaudas, Daudzfunkcionāls Turētājs, Izbīdiet, Paplašināma, Paaugstināma, Virtuve, Vannas Istaba Ac
€94.64 €37.85

(pārdošanas punkts : 【augstas kvalitātes] aicina: virtuves izlietnes, organizators ir izgatavots no augstas kvalitātes metāla ar oglekļa tērauda cepšanas krāsas procesā.virtuves uzglabāšanas kamera ir rūsas izturīgs un ūdensnecaurlaidīgs, nodrošināt tās ilgmūžību.tā var atbalstīt ievērojamu daudzumu svara, bez liekšanas vai pārkāpj, nodrošinot to drošumu un izturību jūsu vienumus. 【izcilu)

Izskatās arī
3d foto tapetes pasūtījuma sienu Eiropas un Amerikāņu hamburgeru ātrās ēdināšanas restorānu mājas dekori tapetes sienām 3d guļamistaba
€33.80 €15.88

(mani dārgie draugi.jūs vēlaties savu istabu kļūt skaista?lūdzu, izmantojiet mūsu tapetes murals pircējiem ir -, lasīt: sienas tapetes cena: $ / kv.m.tas nav roll. 1 kvadrātmetru = 1gb. 2 kvadrātmetru=2gab. 3 kvadrātmetru =3pcs ... platums x augstums = kvadrātmetru = pasūtījuma daudzums jums ir nepieciešama vieta, lai ir platums*augstums, ja platums ir 3m ,augstums)

Izskatās arī
Vannas Ūdens Aizbāzni Ūdens Saglabājot Bendable Sloksnes Sausa Un Slapja Atdalīšanas Silikona Blīvējumu, Sloksnes Bloķētājs Dušas Dambja Plūdu Barjeru
€27.65 €13.83

(vannas ūdens aizbāzni ūdens saglabājot sloksnes bendable vannas istabas durvis veļas mazgājamā mašīna, duša slieksni ūdens dušas dambja barjeru motīvs: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2.garš, elastīgs dizains veido visādas formas. 3.dušas barjeru un aiztures sistēmu uztur ūdens iekšā slieksni. 4.ideāli piemērots curbless dušas un citās)

Izskatās arī
Trīs Polu, Melns Sienas Uzstādīts 80cm Dvieļu Plaukts Izmanto Virtuvēm Un Vannas istabām
€29.69 €20.78

(galvenās iezīmes spēcīga nesošo: šis produkts ir izgatavots no biezāka materiāla, kas padara tā ir lieliska maksimālā nestspēja no 66.14 mārciņas, tāpēc, ka to var glabāt dvieļus droši. anti-rust: virsma no šī produkta, pieņem procesa smidzināšanas un cepamo krāsas, kas var efektīvi novērstu koroziju un rūsēšanu.tas ir ideāli piemērots mitrās vietās, piemēram, vannas istabā vai)

Izskatās arī
Neredzams Locīšanas Rindā Āķis Perforators Bezmaksas Multi-purpose Piekare Aizmugures Durvju Montāžas Telpa, Lievenis Mētelis un Cepure Uzglabāšanas Āķi Aparatūras
€12.59 €8.18

(neredzams locīšanas rindā āķis perforators bezmaksas multi-purpose piekare aizmugures durvju montāžas telpa, lievenis mētelis un cepure uzglabāšanas āķi aparatūras produkta apraksts nosaukums: uzglabāšanas āķis materiāls: alumīnija telpa krāsa: black gold/silver/black/black silver/sudraba, zelta iezīme 1. labas kvalitātes uzglabāšanas āķis materiāls , ar)

Izskatās arī
DC 12V Ciparu LED Temperatūras regulators 10.A Termostata Kontroles Slēdzi, Releju
€15.25 €7.63

(12v ciparu led temperatūras regulators 10.a termostata kontroles slēdzi +zondes funkcijas: apvalks : melna temperatūras diapazons -20 ℃~+ 100 ºc distinguishability -9.9 ℃~ 99.9 ℃ ,0.1 ºc .citi diapazons:1℃ mērījumu precizitāte 1 ℃ min - temperatūras starpība 0.1 ºc atsvaidzes frekvence 0,5 s ieejas jauda dc)

Izskatās arī