Cena €3.46 €8.03

Pilns apraksts

Apraksts

Šo multi-izmantot un dekoratīvā Iesaiņošana lente ir izgatavota no poliestera materiāla, un ir vēl ļoti piemērots dažādām lietojumprogrammām.Jūs varētu to izmantot, lai iepakojuma veidu klāt kastes, vai dara to uz priekšgala mezgli, lai vainags apdare.Uz gaišāka krāsa, varat veikt labu noskaņojumu un atmosfēru.

Funkcijas

-Krāsa:Zila

-Materiāls:Poliesteris

-Izmērs:457.00X2.00X0.01cm/179.60X0.79X0.00in

-Piezīme:5 Metri/Rullis

-Jūs varētu izmantot lentes, dāvanu iesaiņošana, mākslas amatniecību, mājas rotājumi, galvassegu dekori.

-Izmantot šo dāvanu iesaiņojuma lentes, lai pack jūsu delikāts dāvanu, ka jūs pārdomāti sagatavoti mīļajiem.Tie būs īsti laimīgs.

-Lentes ir viegli un ērti izmantot, un to ir viegli uzglabāt, kad tas netiek lietots.

-Gluda virsma, radošu dizainu un ērti pieskarties, lenti ir ideāls diy pieņemšanas materiāls.

-Dekorēšanas, un ietīšana, lai dažādās situācijās, tostarp dzimšanas dienas ballītes, festivāli, svētki, skatuves šovi, utt.

1 x Roll Dāvanu Lentes

Specifikācijas

  • Feature6: multi-function lentes
  • feature2: dāvanu kaste lentes
  • Feature9: matu lentes apskava
  • feature5: lentes dāvanu iesaiņojuma
  • feature3: dekoratīvās lentes
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Feature8: cepures diy lentes
  • feature4: Iesaiņojuma Lentes
  • feature1: volejbols lentes
  • Feature10: izsmalcinātu dāvanu lentes
  • Feature7: DIY Dāvanu Lentes

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Plecu Mugursoma Ērti Futbola Mugursoma Spēcīgu nesošo Pinuma Aukliņu Dubultā Plecu Soma, Daudzfunkcionāls
€2.78 €1.88

(svarīga informācija materiāls:oxford audums iepakojuma lielums: 44cm x 38cm/17.32 x 14.96 (apm.) apskats: ar savu dzidri krāsu un minimālisma dizains, šī mugursoma var izmantot gan vīriešiem, gan sievietēm.raksturo kā ūdensizturīgs, elpojošs, ērts, viegls, un nav nosmakšanas pleciem, to var lietot kā skolas somu, āra mugursoma, utt. tā ir veidota ar izsmalcinātu)

Izskatās arī
Futbola Josta Futbola Bikses Jostas Mācību Izturīga, Ilgi Jostas Pieaugušo un Pusaudžu
€1.96 €1.04

(apraksts: 【universāls un uzticamu fiksāciju] aicina: mūsu futbola josta ir paredzēti, lai ietilptu spēlētājiem visos izmēros.tā piedāvā regulējamu sprādzi par uzticamu fiksāciju.vai jūs esat profesionāls spēlētājs vai iesācējs, šī drošības josta ir ideāls, lai uzlabotu savu sniegumu uz laukuma. 【izturīgs materiāls] aicina: izgatavots no augstas kvalitātes neilona materiāliem, mūsu)

Izskatās arī
Pašlīmējošās Futbola Uzlīmju Skaits Dizaina Dekoratīvās Uzlīmes Beisbola Uzlīmēm, Numuru Uzlīmes
€5.21 €2.61

(apraksts vai jūs meklējat profesionālu, vēl pieejamas uzlīmes?vai jūs, meklējot izturīgs, uzticams rīks, kas var darīt vairākus darbus uzreiz?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu uzlīmes ir jāatbilst jūsu vajadzībām.tas ir viens no labākajiem izvēli jums.uzlīmes var izmantot arī uz daudziem citiem tīrām un gludām virsmām, piemēram, koka, stikla, metāla, plakāti, u.c. funkcijas -krāsa:kā)

Izskatās arī
Sublimācija sagataves Sporta Futbola Shin Pad Kāju Atbalsts Futbola Shinguard Pieaugušajiem, Pusaudžiem, Personalizētu Dāvanu 10Pair
€38.87 €22.54

(sublimācija sagataves sporta futbola shin pad kāju atbalsts futbola shinguard pieaugušajiem, pusaudžiem, personalizētu dāvanu 10pair kādi jūsu mīļākie fotogrāfijas un attēlus var izdrukāt uz šo apakšstilbu aizsargi. fotogrāfijas no saviem ģimenes locekļiem un mājdzīvniekiem vai jūsu elks vai skatu.dažādu izmēru gan pieaugušajiem, gan bērniem ir pieejams. piezīme: shin guards valde)

Izskatās arī
Āra Hokeja Nūju Pārnēsāšanas Soma Nepievelk Putekļus Hokeja Nūju Soma Viena Pleca, Hokeja Nūjas Maisiņš
€27.41 €13.71

(apraksts izgatavota no premium oxford auduma materiāls, viegls, ērts un izturīgs ilgtermiņa lietošanai.unikālo dizainu, kas īpaši paredzēti uzglabāšanai izmantot.praktisko hokeja nūju soma var ērti uzglabāt un aizsargs hokeja nūju.pareiza izmēra, ērts, lai jūs varētu veikt.un tā ir lieliska dāvana, badmintona spēļu mīļotājiem. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:oxford audums -izmērs:178.00x14.00x1.00cm/69.95x5.50x0.39in -tas)

Izskatās arī
PU Oficiālais Izmērs Un Svars Futbola Bumbu - Izturīgs Un Jautri Apmācību Un Konkurences Mača Futbola Bumbu
€21.72 €13.03

(apraksts: novatorisks dizains : šis futbola bumbu, kas ar profesionālās kvalitātes pu materiāliem, kas piedāvā inovatīvu, kas nodrošina izturību un uzlabo veiktspēju. oficiālais izmērs un svars: vai jūs esat apmācību vai sacenšas, šo futbola bumbu, kas atbilst oficiālais izmērs un svars standartiem, ir jebkurā līmenī spēlēt. piemērotas dažādām virsmām: paredzēts veikt arī)

Izskatās arī
Futbola Valdes Magnētisko Stratēģiju Futbola Taktiku Valdes Izdzēšami Ūdensnecaurlaidīgs Salokāms Magnētisko Futbola Starpliktuvē Sporta Trenera
€33.75 €13.49

(specifikācija: produkta nosaukums: futbola coaching valde materiāls: augstas kvalitātes pu ādas (ārējais) magnēti, tintes pildspalvu, pu materiāla (coaching valdes materiāls) izskats lielums: apmēram 20cm * 27cm/7.9 gadā * 10.6 izmērs nesalocītā veidā: apmēram 40cm * 27cm/15.7 * 10.6 iepakojuma saraksts: futbola coaching valde * 1 piezīme: pateicoties)

Izskatās arī
Bērnu Mini Galda Futbols Mašīnu Piederumi 28mm Krāsu Modelis, Futbols Spēli Piegādes Futbola Bumbas galda futbola Galds Jaunas
€9.83 €5.41

(apraksts vai jūs meklējat profesionālu, vēl pieejamas galda futbola bumbu ?vai jūs, meklējot izturīgs, uzticams instruments, ko var izmantot, lai darīt vairākus darbus uzreiz?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu mini futbola bumbu, ir jāatbilst jūsu vajadzībām. funkcijas - krāsa: krāsains - materiāls: gurni - izmēri: 2.80x2.80x2.80cm/1.10x1.10x1.10in - izgatavoti no)

Izskatās arī
Volejbols Mācību Aprīkojuma Solo Treneris Iesācējiem Praktizē Iestatījums
€17.24 €10.34

(apraksts: apraksts: materiāls: šajā volejbols mācību aprīkojuma palīdzību, ir izgatavotas no augstas kvalitātes poliestera materiāla, izturīga, nav viegli valkāt.dizains: metāla sprādzes, izturīgs un stingrs, novērstu bumbu no nokrišanas mācību laikā.uzlabot bumbas kontroli prasmes: uzlabot jūsu ātru roku ātrumu un, pievienojot pilnvaras.ideāls sišanu, kondicionieris, lekt, hitting ātrumu un spēku,)

Izskatās arī
Trofeju Kausus Medaļu Komplektu, Atlīdzība Mazo Balvu Cup Zelta Medaļu Piešķiršanas Trofeju Aksesuārus Bērniem, Skolas 8sets
€11.61 €5.92

(apraksts trofeju kausus medaļu komplektu, atlīdzība mazo balvu cup zelta medaļu piešķiršanas trofeju aksesuārus bērniem, skolas 8sets. šīs balvas un medaļas ir , izsmalcinātu un strukturētas.medaļas un trofejas ir lielākais uzvarētājiem ballītēs un dažādos konkursos.šīs medaļas var izmantot ne kā puse spēli balvas, bet arī kā puse, dāvanas, campus spēles, klases atlīdzības un aksesuārus,)

Izskatās arī
Sporta Skolotājs Delfīnu Augstas Frekvences Svilpe Profesionāls Treneris Plastmasas Futbols Basketbols Volejbols Tiesnesis Īpašu Svilpe
€4.66 €2.98

(motīvs: pacelt jūsu coaching vai tiesāšanu pieredzi ar profesionālu treneri, plastmasas svilpe. tas ir speciāli izstrādāta, svilpe ir ideāls sporta treneriem, tiesnešiem un sporta skolotājiem dažādos sporta veidos kā futbols, basketbols un volejbols. izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas, tas svilpe ir izturīgs, un kas būvēts, lai izturētu prasa intensīvu spēles un praksi. augstas)

Izskatās arī
Futbola Bumbu, Oficiālais Izmērs 5 Augstas Kvalitātes Mašīna-Šūtas Futbola Bumbu Sporta Līga Treniņu Bumbiņas Futbol Voetbal Bola
€5.30 €2.91

(apraksts: 1. der izmērs, 5 futbola bumbu: futbola bumbas ir lielisks veids, kā iekļūt savu iekšējo spēku un spējas, lai viņi var droši aktīva dzīvesveida katrā attīstības stadijā.noderīgi, lai mazinātu garlaicību un nemieru laikā šī ārkārtas laiks uzturas mājās vai sociālā distancēšanās 2. ieteicamais materiāls: nodilumizturīga pvc ādu, nodiluma izturīgs, spēcīgs un kick-izturīgs,)

Izskatās arī
Universāls Elektronisko rezultātu Tablo par Galda Spēles Tālvadības pults Darbību Ātru Rezultātu Ierakstīšanas Spēles un Darbības rezultātu Apkopojums
€43.69 €21.85

(funkcijas: * tālvadības darbība: saglabāt vērtējumu no 1 līdz 99 ar mājas viesis karoga un viegli atjaunot un apmaiņas rādītāji.ieraksts sliktos rādītājus un veikt rezultātu izmaiņas bez piepūles. * regulējams spilgtums: izvēlēties no 5 līmeņu spilgtuma un ērti iestatīt funkcijas, izmantojot tālvadības pulti.ar 30ft tālvadības pults ir ideāli piemērots gan iekštelpu un āra spēļu. *)

Izskatās arī
Sporta Bumbu Toddler Āra Basketbola Piepūšamās LED Futbola Plastmasas Mazo Futbola Apavi
€7.59 €4.10

(apraksts futbola ir izgatavots no plastmasas materiāla.naudas sodu meistarība padara to portatīvo un nav viegli valkāt.jūs varat nopirkt to kā dāvanu, lai pusaudžu zēniem, kam krāsu dizainu uz tā izskats ir pievilcīgs.futbola ir labs veids.bērni var spēlēt ārā, pagalmā, jo īpaši, lai palīdzētu samazināt tedium un nemiers, ko izraisa to pie mājas vai sociālā distancēšanās. funkcijas -krāsa:kā)

Izskatās arī
Futbola Cimdi Profesionālā Sporta Futbola Vārtsargu Cimdi Futbola Cimdi Ar pretslīdes Lateksa Rokturiem Pieaugušo Un Bērnu
€46.98 €15.98

(uzlabot savu spēli ar šīs futbola cimdi, kas izgatavoti no augstas kvalitātes lateksa materiāla.lieliska saķere profesionālās spēlēt ar dizainu, kas samazina roku nogurumu un diskomfortu.šie cimdi nāk ar bezmaksas korekcija perfektu fit un plašu lietojumu.dominē jomā, ar pārliecību un kontroli. specifikācija: produkta nosaukums: futbola vārtsargu cimdi produkta materiāls: latekss poliestera)

Izskatās arī
1PC Bērnu Futbola Bumbu, PVC Piepūšamās Rokas Pat Futbola Sporta Spēles Elastīgās Bumbas Jauns Izlases Krāsa
€0.52 €0.34

(bērnu futbola bumbu, daudzkrāsains pvc piepūšamās rokas pat futbola sporta spēles apmācība, āra spēles, pludmales elastīgās bumbas funkcijas: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 2.piepūšamās futbola, droša un elastīga, piemērota bērniem. specifikācijas: materiāls: pvc izmērs: 22 cm krāsa: random krāsa paketē iekļauts: 1 x)

Izskatās arī
2gab Volejbola Apmācības Metode, Nosakot Atbalsta Roku Korekcijas Mācību Aprīkojuma Dropship
€1.45 €0.97

(funkcijas: ootdty labojot rokas siksniņu var palīdzēt volejbola spēlētājs saprast bumbiņas pareizi, uzlabot bumbu sajūta un kontroles. izgatavots no mīksta neilona un koka krelles, to ērti ievietot rokas regulējams izmērs, kas piemērots dažādiem rokas apkārtmērs. viegls un ērti pārvadāt, jūs varat apmācīt anytimes un vietā. piemērots volejbola spēlētājs, iesācējiem,)

Izskatās arī
Digitālā rezultātu Tablo, Volejbola 30M Redzes Attālums Elektronisko rezultātu Tablo
€159.94 €86.36

(apraksts: 【ciparu tablo] aicina 10 ciparu tablo ir paredzēti, lai parādītu 12h vai 24h pulkstenis, pozitīvu taimeris, abpusējas, uzbrukuma laikā, rādītājs, skaits, valdes un savā īpašumā bumbu. 【tālvadības pulti] aicina led displejs elektroniskā rezultātu tablo displeja krāsas sarkanā, oranžā un zaļā krāsā, 30m vizuālā un 10m līdz 15m kontrole distances. 【augstas kvalitātes])

Izskatās arī
Futbola Tiesneša Svilpe Sporta Regbija Personu Apmācību Skola, Futbols, Basketbols Handbols Silbato Metāla Āra Izdzīvošanas Svilpes
€6.33 €4.43

(futbola tiesneša svilpe sporta regbija personu apmācību skola, futbols, basketbols handbols silbato metāla āra izdzīvošanas svilpes materiāls:nerūsējošais tērauds izmērs:4.5*2*1.5 cm forma:svilpe krāsa: nerūsējošā tērauda svilpe+dzeltens virves/black virvi iepakojumā:1gb/5gab sakarā:futbola,basketbola un āra izdzīvošanas)

Izskatās arī