Cena €13.06 €19.79

Pilns apraksts

[Galda Organizators] Galda organizators sērijas lielums ir 21x14.5x12.5cm, galda organizators bērniem, & pieaugušajiem ir izgatavoti no ekoloģiski draudzīga un nav toksiska plastmasas materiāla, pietiekami spēcīga, viegli tīrāma un izturīga.

[Kosmosa Taupīšanas] Daudzfunkcionālu galda organizators Plānu un izmantot jūsu darbvirsmas kosmosa labāk.Pateicoties skaidri sakārto atvilktnes, jūs varat ātri un viegli atrast katru maz lieta organizators.rakstāmgalda organizators Teikt ardievas uz darbvirsmas jucekli un apmierinātu jūsu ikdienas uzglabāšanas vajadzībām.

[Spēcīga uzglabāšanas kapacitāte] galda organizators Ar 4 pārredzamu atvilktnes, jūs varat elastīgi veikalā, dažādas kancelejas preces.biroja galda organizators ar drawerThe pārredzamu atvilktnes ir ideāls, lai uzglabātu mazu priekšmetu un saglabātie objekti ir viegli redzēt.

[Daudzfunkcionālu galda organizators] Galda organizators atvilktnes Tur, pildspalvas, rakstāmpiederumi, sukas, tālvadības pultīm un galda piederumi.Šo balto galda organizators ir piemērotas biroja, skolas, dzīvojamās telpas, mērci istaba, kabinets, guļamistaba, bērnu istaba, ēdamistaba un citas telpas.Augstas kvalitātes biroja organizators, lieliska dāvana studentiem, mācībspēkiem un biroja darbiniekiem.

Krāsa:Balta

Materiāls:Plastmasa

Izmērs:Aptuveni 21x14.5x12.5cm

Iepakojuma Saturs:

1 * stiftehalter

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

230 Gab. Piederumi Zīmuļu Gadījumā Birojs Zīmuļi Padoms Aizsardzības Vāki Plastmasas Toppers
€14.49 €6.23

(apraksts šo zīmuļa vāciņi ir izgatavoti no plastmasas materiāla, noderīga un viegls, pārnēsājamiem un droši.vienkāršu izskatu, dizainu, lielisku meistarība, var izmantot ilgāku laiku, piemērots zīmuli aizsardzību, var izmantot mājās, birojā un citos gadījumos. funkcijas -krāsa:asorti krāsas -materiāls:plastmasa -izmērs:4.50x0.50x0.50cm/1.77x0.20x0.20in -tas)

Izskatās arī
Mandeļu Ziedēšanas Peles Paliktņa Laege Spēļu peles paliktnis Datori Klēpjdators, Galda, ar neslīdošu Gumijas Peles Paliktņa Office Home
€4.75 €3.37

(izmērs: 10x12 cm(25x30cm).peles paliktņa ir pietiekami daudz vietas jūsu peli, perfekts izmērs, lai ikdienas lietošanai, nebūtu atkritumi, jūsu vietas uz galda.gluda virsma: izstrādāta ar superfine dzīslu pītā materiālu, nodrošināt gludu, viendabīgi un izturīgu virsmu.tas ļauj precīzāk un vairāk ātri peles kustības uzlabo izsekošanas peles kustībām.neslīdoša gumijas pamatne: blīvs anti-slip gumijas)

Izskatās arī
Žurnāls Stāvēt Uzņēmējdarbības Pamācība Pakaramie Kartes Turētājs Organizators Datu Displejs Plastmasas Pp Bāzes Birojs
€18.78 €9.02

(apraksts kad jūs nākt uz biroju, tas vizītkaršu turētāju var viegli piesaistīt jūsu uzmanību, un tas var atbilst arī ar savu apkārtni.tas ir piemērots uzņēmumiem, iestādēm, izstādes, konferences, biroji, viesnīcas, restorāns, studijas, utt.ideāls par izrādīto vizītkartes, brošūras un vairāk. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā -materiāls:pp - izmērs: 23.00x13.00x10.30cm/9.04x5.11x4.05in -izgatavoti)

Izskatās arī
Eiropas Retro Bookends Mahomes Rotājumu Relojes Garming Koka Pesaj Rotājumi
€59.50 €25.59

(apraksts pacelt stila savu studiju vai grāmatplauktu ar šo apdullināšanu eiropas stila mākslīgās grāmatu stends.sarežģīts dizains un vintage-iedvesmoja detaļas, radīt sajūtu eleganci.izmantot koksnes materiālu piebilst, greznības un izturību.ar plašu uzglabāšanas telpu, to piedāvā ērtu risinājumu, saglabājot jūsu grāmatu pasūtījumam.šī universāls gabalu var izmantot, kā dekoratīvu elementu)

Izskatās arī
5X Svarīgu Failu Kabatas Turētājs,Dokumentu Organizators Lodziņu,Oxford Ūdensizturīgs Dokumentu Uzglabāšanas Soma Ar Drošu Bloķēšanas Kods(Melns)
€63.61 €36.25

(5x svarīgu failu kabatas turētājs,dokumentu organizators lodziņu,oxford ūdensizturīgs dokumentu uzglabāšanas soma ar drošu bloķēšanas kods(melns) 1. izgatavots no katjonu ūdensnecaurlaidīga materiāla. 2. var uzglabāšanas ģimenes diploms, diploms, svarīgi dokumenti, kredītkarte, iepirkšanās karti, kartes, rotaslietas,utt. 3. uzglabā oficiālais zīmogs, u diska un dokumenti, kas svarīgi,)

Izskatās arī
Pagarināts Lielu Spēļu Pele Spilventiņu Wildflowers, Kumelīšu un Tauriņi XXL Izmēra Tastatūru Peles Mat Galda Pad 35.4 " x 15.7 cm
€8.67 €6.07

(【 pagarināts liela izmēra] aicina lielu peles paliktņa izmērs: 35.4 x 15.7 cm,peles paliktnis ir pietiekami liels, lai turiet tastatūras, peles, planšetdatoru, klēpjdatoru, spēle spilventiņu un citas desktop items, jums nav jāuztraucas par to, ka trūkst vietas, varat to pārvietot peli brīvi.ideāli piemērots birojā, spēļu spēlēšana vai studiju. 【 personalizētu dizaina modelis] aicina arī izstrādāti)

Izskatās arī
1~7PCS Slots Pārskatāmu Karti atmiņas Grāmatas Kredītu, Bankas Karte, Business Karte, ID Īpašniekiem Biļešu Organizators Iepakojuma Savākšana
€11.52

(1~7pcs slots pārskatāmu karti atmiņas grāmatas kredītu, bankas karte, business karte, id īpašniekiem biļešu organizators iepakojuma savākšana apraksts: [produkta nosaukums]: vizītkaršu turētājs 240 atmiņas kartes foto albums [materiāls]: [izmērs]: vāks 19.3 * 11cm iekšlapa vienas šūnas karte 6 * 10cm specifikācijas: 1. [materiāls] šis mini albums ir izgatavots)

Izskatās arī
Akrila Zīmuli Displejs Stāvēt Caurspīdīgs Turētājs Pildspalvu Uzglabāšanas Galda Kancelejas Preces, Organizējot Stendu, Guļamistabas, Biroji Displejs
€4.95 €3.36

(šis universāls, skaidrs, rakstāmgalds, akrila pildspalvu turētājs ir ideāls mājas, biroju un skolas.mērinstrumenti par 3.54*3*1 collas, tas ir vietu taupošs un praktisks.šī izsmalcinātu un praktisks turētājs palīdz saglabāt jūsu pildspalvas organizēta un viegli sasniedzama. specifikācijas: nosaukums: pildspalva displejs stāvēt materiāls: akrils krāsa: caurspīdīga kopējais)

Izskatās arī
Vienkārša Plug Uzglabāšanas Plaukts Sienas Pret Nodilumu Izturīgs Stiepļu Tinumu Plānotājs Vannas
€5.95 €4.40

(vienkārša plug uzglabāšanas plaukts sienas pret nodilumu izturīgs stiepļu tinumu plānotājs vannas funkcijas: *augstas kvalitātes materiāls: šis spraudnis uzglabāšanas turētājs ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, kas ir līkums-ūdensizturīgs, nodiluma izturīgs, spēcīgs un izturīgs, un to var izmantot ilgu laiku. *viegli uzstādīt: pašlīmējošas, bez urbšanas vai nepieciešami)

Izskatās arī
Mandala Dimanta Krāsošana Grāmatu Zīmes 12PCS DIY Dimanta Mākslas Stūrī Grāmatzīmes Dimanta Krāsošana Stūrī Grāmatzīmi Dimanta
€19.47 €15.19

(mandala dimanta krāsošana grāmatu zīmes 12pcs diy dimanta mākslas stūrī grāmatzīmes dimanta krāsošana stūrī grāmatzīmi dimanta [viegli izmantot,] pirmais, noplēst aizsargājošu plēvi uz mandala dimanta krāsošana grāmatu zīmes, pēc tam pārlej atbilst dimanta numuru renes, iemērc pildspalvu uz līmi.beidzot, stick, kas atbilst dimanta numuru dimanta mākslas stūrī grāmatzīmes. [izturīga materiāla]mandala)

Izskatās arī
CustomNew Veicināšanas Karstā Stila Dārgakmens Displejs Displeja Jewerly Rotaslietas Vitrīna
€1.53

(produktu apraksts sadaļa pasūtījuma stikla metāla rāmis rotaslietas vitrīna smalkas rotaslietas atvilktnes racionalizēt displejs ministru kabineta mazumtirdzniecības veikalu rotaslietas parādīt ražojumu kategoriju, rotaslietas, rūpniecības moq 10 komplekti pārdoti tieši ražošana, pārdošana, tirdzniecība noteikumiem exw, fob, cif, ddp, utt pakalpojumu oem vai odm garantija 3 gadiem, izmantojot godu mazumtirdzniecības)

Izskatās arī
Peles Paliktņa Ar Rokas Pārējo Klēpjdatoru Paklājiņš Anti-Slip Gēla Rokas EVA Atbalsta Aproce Peli Mat Pad PC Klēpjdatoru
€3.60 €2.45

(produkta nosaukums: eva peles paliktņa krāsa: kā parādīts attēlā materiāls: eva izmērs: kā parādīts attēlā svars: aptuveni 14g paketē iekļauts: 1pc eva peles paliktņa paziņojums: sakarā ar manuālo mērījumu, tur var būt erro 1-2cm, lūdzu, saprast. sakarā ar displeju, faktiskā krāsa produkts var būt nedaudz atšķirīgs.)

Izskatās arī
Nosūtīt patiesu Sanliou uzlīmes Coolomey rotācijas pildspalvu turētājs bērnu un meiteņu darbvirsmas kancelejas preces uzglabāšanas boxcute un beauti
€14.31 €10.02

(lpp produktu ieviešanu: īsta bērnu un meiteņu rotācijas pildspalvu turētājs darbvirsmas kancelejas piederumu glabāšanas kaste, gudrs un augstu izskatu pamatskolas galda turētājs, 360 grādu lielas ietilpības daudzfunkcionāla pildspalvu kausu, padarot to par labāko izvēli dodot prom, lai klasesbiedri un bērniem modelis: pildspalvu turētājs mtlbt krāsu sajaukšana materiāls: pp)

Izskatās arī
Tablete Pad Zīmulis, Uzlīmes, Pildspalvas Piedurknēm Seguma Klipu Pildspalvu Biznesa Līmes Pildspalvu Turētājs Tērauda Pildspalva Stiprinājuma Siksna Grāmatiņa
€2.67 €1.87

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. apraksts: materiāls:pu krāsa:kā attēlu izmērs:5*6.5 cm (1 colla =25.4 mm vai 1mm = 0.0393 collas) pakete ietver:1pc pu pildspalvu klipu paziņojums: 1. lūdzu, ļaujiet 2-3% kļūdas dēļ manuāla mērīšana. lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu. 2. krāsas)

Izskatās arī
Pildspalvu, Zīmuļu Turētājs, Kosmētikas Kausa Aplauzums Suka Make Up Otu Turētājs Kausa Dropship
€1.96 €1.31

(funkcijas: ootdty aplauzums suka turētājam aplauzums suka kauss ar retro krāsu & svītrains dizains, izskatās skaisti un grezni, viegli tīrāmas, tās ideāls grims uzglabāšanas vienības mājas vai individuālai lietošanai. materiāls - izgatavots no bieza pvc materiāla, daudz & viegls, nekā stikla, nodrošina tā izturību un drošību no traumas un bojājumus. telpas taupīšanas organizē)

Izskatās arī
Vintage Biznesa Displeja Turētājs Galda Koka Uzņēmējdarbības Lietu Nosaukums Stāvēt, lai Biroja Galdi Organizators ( Brūna )
€11.58 €5.21

(apraksts papildus, mēs arī sniegt jums ar labu klientu servisu, ja jums ir kādi jautājumi, mēs atbildēsim jums laikā. funkcijas radošā office desktop nosaukums kartes turētājs koka karšu displeja box|papildus, mēs arī sniegt jums ar labu klientu servisu, ja jums ir kādi jautājumi, mēs atbildēsim jums laikā.|tas ir viens no labākajiem izvēli par jums.|vizītkaršu organizators vizītkaršu)

Izskatās arī
Regulējams Rakstāmgalds, Grāmatu Stends Pavārgrāmatu Turētājs Portatīvo Bookrest neslīdoša Lapu Klipi
€11.88 €5.94

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes locīšanas grāmatu turētājs.šī metāla pavārgrāmatu turētāja statīvs ir salokāma. 2 neslīdoša lapu klipus, kas tiks atslābina kakla, bez savas rokas, aizsargāt savu eyesights un attīstīt labas sēdus pozas. regulējams, 3 leņķi iestatījumu. 3 leņķi režīmi, regulējams augstums un pamatojoties uz bērnu, skolēnu un pieaugušo)

Izskatās arī