Cena €166.97

Pilns apraksts

Par muitu:

Mūsu bezmaksas piegāde cenas neietver muitas nodevas, nodokļi un nodevas, kas ir nepieciešams, lai sedz pircējiem.Produktu cenu noteikšanas ietver kravu.Pircēji, kuri jāzina produkta cenu ir nepieciešams, lai uzdotu klientu apkalpošanas lai zinātu, muitas nodokļi un nodevas.

Termiņš pārvadājumi:

Klientu novietot order1To3Delivery darba dienu laikā, vispārējā derīguma termiņš is30About darba dienu laikā (Āzijas countries20About darba dienu laikā), ja jūs neesat saņēmis preci, lūdzu sazināties ar klientu atbalsta dienestu, lai atrastu loģistikas ziņas par jums.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • province: Jiangsu Province
  • Izlietne Stils: Vienā Bļodā
  • Urbumu skaits: Trīs
  • Laika nišu skaits: 1
  • Iezīme: Ar Jaucējkrāns
  • Aksesuāri: Ar citiem piederumi un jaucējkrāns
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Akmens Kristāla Apšuvuma Aģents Marmora Pulēšana Nano Kristālu Šķidro Remonta Un Spīdošus Flīzes Atjaunošanas Līdzeklis, Lai Virtuves
€1.38 €0.55

(akmens kristāla apšuvuma aģents marmora pulēšana nano kristālu šķidro remonta un spīdošus flīzes atjaunošanas līdzeklis, lai virtuves aizzīmju punktiem: 1、【drošu ikdienas] aicina akmens kristāla apšuvuma aģents ir ideāli piemērots ikdienas tīrīšanas, piemēram, novēršot netīrumu, putekļu noplūde un eļļas no noslēgtā granīta, marmora un citām dabīgā akmens virsmām. 2、【ilgstošu)

Izskatās arī
Virtuves Pull-out, Jaucējkrāns, Trīs-in-One Karstā un Aukstā Sadzīves Tīra Ūdens Attīrītājs Tiešā Dzert Mazgāšana Baseina Izlietnes Izlietnes
€56.73 €51.05

(par muitu: mūsu kompleksā cenu nav iekļauta muitas nodevas, nodokļi un nodevas, kas ir nepieciešams, lai būtu jāsedz pircējam.produktu cenu noteikšanas iekļauti piegādes izmaksas.pircēji, kuri jāzina produktu cenām vajadzētu lūgt klientu apkalpošanas lai zinātu, muitas nodevas un maksas.transports laiks: robežās 1-3 darba dienu laikā pēc tam, kad klients veic pasūtījumu, piegādes laiks parasti ir ap 30)

Izskatās arī
Dušas uzgaļa Kronšteinu Dušas Galvas Turētājs Uzticamu Dušas Galvas Montāžas Kronšteins ABS
€6.95 €3.47

(funkcijas: ootdty pieredze apgrūtinājumus, duša uzstādīšanu ar mūsu innovatives regulējams pašlīmējošās rokas iesūkšanas urbt bezmaksas dušas galvas.nē, urbšana nepieciešams, ietaupot laiku un pūles, laikā, vannas atjaunošana. mūsu dušu montāžas kronšteini ir izgatavoti no kvalitatīvas abs materiāla, nodrošina stabilitāti un izturību.iekavās droši turēt dušas galvas vietā,)

Izskatās arī
ID19mm PVC Savienotāji 60/90/120/135 Grādu Tee Mājās Taisni Elkoņa 4-Way Gala Vāciņš Balts Locītavas DIY Vienkāršu drēbju Skapis, Apavu Skapis
€2.00 €1.46

(1. biezāka un spēcīgs, viegls un viegli lietojams. 2. plakana un gluda, vienotu krāsu, sabiezinātas dizaina, stabila struktūra, ilgu lietošanas laiku. 3. šie savienotāji ir plaši izmanto dārzkopībā apūdeņošanas, balkons, dārzkopība,dārzu laistīšanai un citās vietās. 4. produktiem, izmantojot jauno augstas kvalitātes plastmasas, stabilu kvalitāti, ilgu kalpošanas laiku.tā ir plaši)

Izskatās arī
Universāls Ūdens Tvertnes Dual Aizpildīt Noplūdes Vārsti Vecmodīgi Tualetes Sēdeklis Ar Flush Vārstu Mājas Tualetes Sēdekļi
€21.17 €16.30

(funkcijas: 1.viegli uzstādīt, sajust gaismas pogas, ūdens ātrāk, vairāk tīru. 2.ūdens taupīšanas veids, tur ir divi regulējami rīku, jūs varat nomainīt veco pusē nospiediet priekšā, ar vienā rindā. 3.universālais dizains, piemērots visvairāk veidu tualetēm. 4.par transformācijas veco tualetes, izplūdes caurums var uzstādīt starp 60-80mm. augstas kvalitātes materiāla,)

Izskatās arī
Multi-Function Organizators Tālvadības Darbvirsmas Uzglabāšanas Kārba, Mājas Birojam Plastmasas Kastē Kosmētikas Atvilktnē Konteineru
€11.71 €8.20

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: sabiezinātas pp materiāla, minimālisma stilā, multifunkcionāla audu kastē. vāku šo audu kaste ir noņemams, tāpēc tas ir ļoti ērti, lai jūs varētu nodot audu iekšpusē. saprātīgas nodalījumi sniedz vairākās jomās lietotājiem, lai kārtīgi novietot dažādus priekšmetus. liela jauda: gludām malām, bez kaitējuma)

Izskatās arī
3X 50 Līdz 300 Grādiem NC Kapilāro Termostatu Temperatūras Kontroles Krāsns
€25.66

(produkta nosaukums: temperatūras kontrolieris temperatūras kontrole: 50-300 pēc celsija; materiāls: plastmasa, metāls savienojuma metode: 2 p savienojiet strāvas padeves ķēdē. krāsa: melna, sudraba barošanas avots: 220 v, 16 a; logu: nc (normāli aizvērts). frekvence: 50/60 hz svars: 98 g; stick logu garums: 15 cm. saturs padeve: 3 x temperatūras)

Izskatās arī
beibehang papier peint Pielāgota retro jaunu fona tapetes, restorāns, nakts uzkodas veikals tēma sienu papīra tapetes
€16.41 €8.70

(pircējiem ir -, lasīt: sienas tapetes cena: $ / kv.m.ne ruļļos. 1 kvadrātmetru = 1gb. 2 kvadrātmetru =2gab. 3 kvadrātmetru =3pcs ...platums x augstums = kvadrātmetru = pasūtījuma daudzums piezīme: lūdzu, esiet uzmanīgi, lai 1m2. jo ļoti maza izmēra mēs nosūtīsim pēc noklusējuma 16 fiksētu izmēru. jūs varat arī veikt izmēra jums ir nepieciešams, man pateikt, daudzums:)

Izskatās arī
1~5GAB Augsta Spiediena Ūdens Taupīšanas Lietus Dušas Galvas Vannas istabas Piederumi ABS Chrome Turētājs Showerhead Vannas istabas Piederumi
€5.19 €2.65

(1~5gab augsta spiediena ūdens taupīšanas lietus dušas galvas vannas istabas piederumi abs chrome turētājs showerhead vannas istabas piederumi apraksts: veids: portatīvie produkta kategorija: dušas, dušas amats: lietus materiāls: abs montāžas tips: pie sienas specifikācijas: matēts, balts, sudraba ultra-plānas, sudraba ultra-plānas, melnas stils: moderns)

Izskatās arī
Ziemassvētki Malkas Plīts, Ventilators, Kamīna Ventilators ar Siltuma Powered Ekoloģiski Draudzīgi
€53.23 €28.74

(apraksts: 【alumīnija materiāls] aicina 5 asmens siltuma powered malkas plīts, ventilators ir izgatavots no alumīnija sakausējuma, izturīga un viegla 【ziemeļbriežu stils] aicina 5 asmens plīts ventilatoru, kas palīdz nodrošināt lielāku un padarīt jūsu istabu siltāku ātrāk.tas ir labs veids, kā pilnībā izmantot siltumu no krāsns, plaši izmanto malkas krāsnis, daļiņu, krāsnīm, utt. 【lieluma)

Izskatās arī
1~5GAB Koka Granulējot Darbarīki, Gumijas Imitācijas Granulējot Krāsas Rullīti, Otu Sienu Tekstūras Birste Art Mājās Apdare, Krāsošana
€14.13 €9.47

(1~5gab koka granulējot darbarīki, gumijas imitācijas granulējot krāsas rullīti, otu sienu tekstūras birste art mājās apdare, krāsošana apraksts: produkta nosaukums: koksnes graudu celtniecības instrumentu lietošanas efekts: mākslīgās koksnes graudu efekts iezīmes: skaidrs, koksnes graudu un naudas sodu sekas izmērs: lielu izmēru apmēram 15 * 6.2 cm mazs izmērs:)

Izskatās arī
Ūdens Filtru, Dārza Šļūtenes, 3/4 Collu Ūdens Pre-Filtrs Ūdens Filtru, Kas Ar 5 Filtru Ieliktņi + 2 Ātrās Adapteri
€11.44 €7.89

(ūdens ieplūdes filtrs aizsargā spiediena mazgātāja sūkņi, novērstu netīrumu daļiņas no netīra ūdens. augsta filtrācijas apjoms.tik ilgi, kamēr jūsu augstspiediena mazgāšanas ūdens ieplūdes ir 3/4inch pavedienu, jūs varat izmantot šo ūdens filtru. pilnībā dismantable un tīrāmas gatavi izmantošanai atkal un atkal. piegādes tīru ūdeni uz sūkņa & palielinātu mašīnas kalpošanas)

Izskatās arī
Tuya Smart WiFi Ūdens Gāzes Vārsts Manuāli Atvērt Vārstu Kontrole Automātiska Izslēgšanās Ūdens Gāzes Kontrolieris Strādā Ar Alexa
€62.37 €31.18

(tuya smart wifi ūdens gāzes vārsts manuāli atvērt vārstu kontrole automātiska izslēgšanās ūdens gāzes kontrolieris strādā ar alexa apraksts: modelis: lzfmsw-1 vārstu spiediena: 1.6 mpa barošanas spriegums: 12v/1a frekvenču komunikācijas : wifi2.4g vārstu specifitations:4,6,1 collu,1.25 collu specifikācijas: 【tālvadības pulti] aicina mobilo telefonu)

Izskatās arī
Trīs Polu, Melns Sienas Uzstādīts 80cm Dvieļu Plaukts Izmanto Virtuvēm Un Vannas istabām
€29.69 €20.78

(galvenās iezīmes spēcīga nesošo: šis produkts ir izgatavots no biezāka materiāla, kas padara tā ir lieliska maksimālā nestspēja no 66.14 mārciņas, tāpēc, ka to var glabāt dvieļus droši. anti-rust: virsma no šī produkta, pieņem procesa smidzināšanas un cepamo krāsas, kas var efektīvi novērstu koroziju un rūsēšanu.tas ir ideāli piemērots mitrās vietās, piemēram, vannas istabā vai)

Izskatās arī
Šampūni un Ziepes Šķidrās Dozatoru Single/double/triple 500Ml Šķidruma Izsmidzinātājs Sienas Stiprinājums Vannas Šampūns ar Dozatoru
€36.01 €25.92

(apraksts izturīgs un universāls: izturīgs spiediena liets t-veida sviras ziepju dozatoru ir viegli īstenot un ir īpaši piemērota šķidruma objektus, piemēram, roku dezinficēšanas līdzekļi, sejas tīrīšanas, sejas tīrīšanas, sejas tīrīšanas līdzeklis, vīriešu skūšanās krēms, dušas želeja, šampūns, utt. ergonomisks t veida spriedzes līmenis ir saskaņota ar jūsu dabisko grip, kas)

Izskatās arī
12pcs Apaļas Paplātes, Nerūsējošā Tērauda Mazu Gleznu Krāsu Pigmentu Kausa Trauks ar Snīpi Atkārtoti Turētājs, Renes, Bērniem, Pieaugušajiem,
€8.07 €4.12

(apraksts nerūsējošā tērauda krāsošana krāsu praktisko vienkārši metāla krāsu, kas mājās veikals iezīme - izmērs: 5x5x1. 5cm - krāsa: sudraba - materiāls: nerūsējošais tērauds)

Izskatās arī
1pc Dušas Galvas Turētājs, Regulējams Sienas Uzstādīts Dušas Turētājs Pašlīmējošas Showerhead Rokas Turētājs Vannas Piederumi
€5.06 €3.18

(motīvs: multi-lietderība:vai tas ir dušā sevi vai mazgāšanas jūsu bērni, regulējams leņķis, un, izturīgs rāmis ļauj šīs ierīces, lai kalpotu vairākiem mērķiem. izturīga abs būvēt:šī dušas galvas turētājs ir izgatavots no abs, kas papildina tā izturīgs un ūdens izturīgs pret dabu.tas nav koroziju prom no lietošanas. viegli uzstādīt:nē instrukcija ir nepieciešama, lai instalētu)

Izskatās arī
Sienas Stiprinajums Ziepju Putas Izsmidzinātāja Viegli Uzstādīt Puse Caurspīdīga Šķidro Ziepju Konteiners Vannas Istaba
€27.53 €17.62

(sienas stiprinajums ziepju putas izsmidzinātāja viegli uzstādīt puse caurspīdīga šķidro ziepju konteiners vannas istaba funkcijas: ūdensizturīgs: biezāka bāzi uztur fizelāžas prom no ūdens, saspringts struktūra ir efektīvi ūdensizturīgs, ikdienas šļakatām nav bail, un tas ir viegli tikt galā ar mitru vidi. augsta kvalitāte : tas izgatavots no augstas kvalitātes abs, izturīgs pret)

Izskatās arī
Automašīnas Kreisā Aizmugurējā Bufera Grils Apdare BMW 3' M3 F80 4' F82 F83 M4 51128056587
€53.15 €30.83

(izturīga materiāla, kas izturīgs pret uv, ūdens, netīrumi, tauki, sāls, vieglas skābes un eļļas viegls svars un izturība tas ir augstas kvalitātes abs materiāla vienkārša montāža, lielisks furnitūru un augstvērtīgs materiāls veids:aizmugurējā bufera grils apdare codition:100% pavisam jaunu izvietojums uz transportlīdzekļa:aizmugurē pa kreisi montāžas)

Izskatās arī
2X 1/2 Collu Nerūsējošā Tērauda 304 Automātiskā Gaisa Ventilācijas Vārsts Saules Ūdens Sildītājs, Spiediena Samazināšanas Vārsts 10Bar
€23.73 €16.14

(izmērs: 15(½ colla) gadījumā šķidrums:aukstā / karstā ūdens gadījumā spiediens:maks. 10kgf/cm2g maks.temperatūra:110°c gala savienojums:pt skrūvi hidrauliskās pārbaudes spiediens :15 kgf/cm2g temperatūra mediju: augsta temperatūra spiediens: vidēja spiediena piedziņas režīms: bez rokasgrāmatu un instrukciju jauda: pneimatiskās struktūra:)

Izskatās arī
4gab Dārza Ūdens Šļūteni, Cauruļu Montāžu Pieskaries Vīrieša Krāns Savienotāji, Dārza Šļūtenes Ātro Savienojumu Veidgabali 3/4 Collas
€6.44 €4.77

(4gab dārza ūdens šļūteni, cauruļu montāžu pieskaries vīrieša krāns savienotāji, dārza šļūtenes ātro savienojumu veidgabali 3/4 collas savienojumu montāžas nepārtrauktu ūdens plūsmu, un tas ir lielisks rīks, lai pabeigtu jūsu dārza piederumi nav noplūdes padarīt šo 4 gabals (vīriešu) lielu telpu lietošanas un ļauj viegli savienojumu, tiem ir grūti iegūt, lai šļūtenes, priekšautiņi,)

Izskatās arī