Cena €59.99 €93.74

Pilns apraksts

1500 Gab 3 Collu Sudraba Vīna Pourer Diski Drip-Pierādījums Pilienu Liešanu Ielej padeves krāna Ieliet Vīnu Plānas Šķēle Viegli izmantot, kas piemērots dažādu stilu vīna pudeli.

Noskalo ar ūdeni pēc katras izmantošanas, to var izmantot atkārtoti pēc tīrīšanas.

Var kontrolēt plūsmu lejot dzērieni, izvairītos no noplūdes vīna pilošs, netīru apģērbu.

1500 gabali, kas atbilst lielākā daļa no jūsu vajadzībām

Lieliska dāvana jebkuram vīna cienītājs un pieejami visu veidu Kokteilis uzņemšanas, kāzas, ballītes uc.

izmērs:Aptuveni 76 diametrs

Materiāls:PET

krāsa:Sudraba

Iepakojuma Saturs:

1500 x vīna pourer

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1~5GAB Sāls Un Piparu Dzirnavas Rokasgrāmata, Pārtikas Smalcinātāji Spice Jar Konteineri Virtuves Sīkrīkus Garšvielu Pudeļu Stiklu, Sadzīves virtuves
€9.78 €5.87

(1~5gab sāls un piparu dzirnavas rokasgrāmata, pārtikas smalcinātāji spice jar konteineri virtuves sīkrīkus garšvielu pudeļu stiklu, sadzīves virtuves apraksts: nosaukums: garšvielas pudeli piparu dzirnaviņas materiāls: +keramikas krāsa: melns, brūns, sarkans, zaļš stils: moderns un vienkāršs tāds ir: virtuve specifikācijas: 1. regulējams biezums:)

Izskatās arī
2.46 L Ūdens Pudele Liela Jauda, Tējkanna ar Salmu Sports Fitness, Kempings, Riteņbraukšana, Āra Portatīvo Sporta Liels Ūdens Kauss ar Skalu
€18.45 €8.30

(apraksts ziņojums postenis motīvs: 1. pārtikas klases pc materiāla, drošs un nav toksisks, augsta temperatūras izturība, bpa free. 2. ūdens noplūdes novēršanas konstrukcija, 360° zīmogs leakproof. 3. viegli paņemt līdzi, kad dodas ārā. specifikācija: materiāls: pārtikas klases pc + pp. jauda:2460ml.)

Izskatās arī
Burnt Orange Paliktņi Kafijas Paklāji Komplekts 4 Placemats Krūze Galda Rotājumi un Piederumi Kluči, Mājas Virtuve, Ēdamistaba, Bārs
€3.81 €1.22

(double sided āda (pvc) šī kalniņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes ādas, ar maigu un mīkstu virsmu, ir viegli tīrāmas, un ir pretapaugšanas un anti plaucēšana efektu.vieglais svars, uzglabāšanas bez ieņem vietas, un augstās izmaksas veiktspēju, tas ir viens no svarīgākajiem labas lietas par mājas lietošanai. šo ādas kalniņi ir piemērots lietošanai restorāni, virtuvēs, birojos, u.c. ietver)

Izskatās arī
Kafijas Klauvēt Lodziņā Espresso Iemeslu Dēļ Kafijas Atkritumu Sasmalcina Dump Bin Anti Slip Atlikums Lodziņā Kafijas Rīki Mini Kausu Kafejnīca Piederumi
€35.78 €19.68

(kafijas klauvēt lodziņā espresso iemeslu dēļ kafijas atkritumu sasmalcina dump bin anti slip atlikums lodziņā kafijas rīki mini kausu kafejnīca piederumi apraksts: produktu kategorijas: kafijas kausu materiāls: plastmasa, tērauds, silikona stienis izmērs: 15*12.3*13.5 cm krāsa: rozā, melna, dzeltena, zaļa, pelēka, zila svars: 552g specifikācijas: 1.)

Izskatās arī
1 Iestatiet Smaguma Elektriskās Sāls Dzirnaviņas Regulējams Coarseness Automātiskā Malšanas Dzirnaviņas Akumulatora Barošanu Ar LED Gaismas
€52.27 €18.29

(1 iestatiet smaguma elektriskās sāls dzirnaviņas regulējams coarseness automātiskā malšanas dzirnaviņas akumulatora barošanu ar led apgaismojumu [automātiska darbība] mūsu elektriskās sāls un piparu dzirnaviņas uzstādīt pieņem papildu gravitācijas sensoru dizains nav nepieciešams, manuālā slīpēšana un nav pogu, nospiediet.vienkārši flip dzirnaviņas un jums būs svaigi maltas garšvielas.tas ir ļoti)

Izskatās arī
Digitālie Virtuves Gatavošanas Taimeris 3 Kanālu Skaits AUGŠU/uz Leju Slēdzis ON/Off Stop
€17.49 €8.57

(funkcijas: ootdty ieslēgts/izslēgts, lai taupītu bateriju, nospiediet on/off pogu, lai atmiņas par laiku automātiski. jums var būt visas trīs taimeri, kas veic skaits nosaka darbības, tajā pašā laikā.to var iestatīt ar diezgan plaša, sākot no 00:00:00 līdz 99 stundām, 59 minūtēm un 59 sekundēm. magnētiskā atpakaļ, bagāžnieka stāvēt un iekarināšanas āķis, virtuves taimeri)

Izskatās arī
Panda Iespiesti Camper Krūzes Kempings Emaljas Krūze Vasaras Capming Puse, Alus, Sulas Tasi Gudrs Rokturi Kausi Labākās Dāvanas Draugs Bērniem
€5.24 €0.64

(• materiāls: emalja • izmēri: augstums 3.14 (8 cm), diametrs 3.35 (8.5 cm) • baltā laka ar sudraba apmali • izdrukāt tikai vienā pusē krūze •sakarā ar raksturu, rustic no krūzes, var redzēt nelielu defektu, piemēram, iespiedumi, burbuļi + citas funkcijas zemniecisks ------uzmanību! ------ nav siltuma šķidrumus vai pārtiku tieši krūze-tā var sabojāt pārklājumu. rokas)

Izskatās arī
Silikona Veidnē Spārniem Eņģelis Virtuves Sveķu Cepšanas Rīku, Konditorejas izstrādājumu, Desertu Mežģīnes Apdares materiālus DIY Kūka Šokolādes Fondants Pelējuma
€3.64 €2.84

(materiāls:pārtikas klases silikona; iepakojums: opp maisā svars:par 50g / gabalā izmērs: 70*46*13m ,manuāla mērīšana,tur ir dažas kļūdas, produkta krāsa: nejauši izvēlieties krāsu, kad piegāde)

Izskatās arī
26.1 V Auto Lādētājs Strāvas Adapteri, par Dyson V6 V7 V8 DC59 DC62 putekļu Sūcēju Piederumi 1.8 M Auto Lādētāju
€23.39 €16.60

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes.izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga.derīgs v10 v11 dc58 dc59 dc61 dc62 sv03 sv04 sv05 sv06. ieeja: dc 12-24v jauda: dc 26.1 v 780 ma līnijas garums: 1.8 m(.) krāsa: melna materiāls: abs izmērs: 68x48x36mm iepakojuma saturs: 1 * auto lādētājs tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu)

Izskatās arī
4/6 Gab Halovīni Ķirbju Virtuves Placemat Ziemassvētku Pusdienu Galda Dekori Galda Paklājiņš, Mājas Dekoru Bowl Kausa Mat
€10.96 €6.24

(augstas kvalitātes materiāls: izgatavots no 100% nevērpta poliestera, kas ir mīksta, izturīga un rieva izturīgs.ideāls, lai aizsargātu jūsu pusdienu galda no pārtikas traipiem un skrāpējumiem spilgti pusdienu galda dekori: pievienot nojauta uz jūsu pusdienu galda ar krāsainiem placemat.ideāls ģimenes ikdienas lietošanai, brīvdienas, pieņemšanām, puses un vairāk.pārliecināts, lai ieskaidrot jūsu)

Izskatās arī
Sadzīves Dārzeņu Salāti Dehydrator Žāvētāji, Trauku Mazgājamā Mašīna, Trauku Mazgājamā Mašīna Atūdeņošanas Artefakts
€56.54 €40.14

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! vienkārši lietojams: vienkārši sūkni, lai pagrieztu garšaugi vai žāvēti salāti. to var apturēt, nekavējoties, vienkārši nospiežot pogu.bpa-free, materiāls: plastmasa mīksto anti-skid sūkni var ieslēgt dzīvoklī un viegli uzglabāt, un anti-skid bāzes stabilizē vinilplašu par darbagaldu. tas pilnīgi)

Izskatās arī
100GAB Vienreizējās lietošanas Cimdi Multi-funkcionālo Cimdi Virtuve, ēdienu Gatavošanas Mājsaimniecības Tīrīšanas Lateksa Bezmaksas Pārtikas Prep Drošu Cimdi
€2.05

(apraksts : vienreizējās lietošanas plastmasas cimdus tīru un sanitāro mezglu, pasargātu jūsu rokas no pasūtījumus un netīrumiem. liels restorānu izmantot, higiēnas pārtikas glabāšanu un iepakošanu, mājas virtuve, pārtikas pārstrādē. šie cimdi var izmantot arī ēdināšana, tīrīšana, machanics, matu mērci utt. kreiso roku un labo roku visu var izmantot. plānas un)

Izskatās arī
Mini Kabatas Hip Kolbas Ar Atslēgu, Gredzenu Keychain 1Oz Nerūsējošā Tērauda Dzērienu Uzglabāšanas viskiju ruma alkoholu
€3.24 €2.08

(apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes viegls un mazs izmērs portatīvo veikt ērti lietot jauda 1oz par 28ml (var turēt par 25g vīns) britu modes, vīriešiem ir svarīgi, lai ceļošanai, makšķerēšana, āra. lieliska dāvana un atsevišķas dzērienu uzskaites. 1 oz kolbā, kas ir lieliski piemērots ceļojumiem, sporta notikumiem, koncertiem, dzimšanas)

Izskatās arī
1/2/4GAB Nerūsējošā Tērauda Teleskopiska Pagarināt Dakša Vakariņas Augļu Deserts Ilgi, Galda piederumi Dakšas BBQ Gaļas Dakša, Virtuves Piederumi
€12.23 €8.56

(1/2/4gab nerūsējošā tērauda teleskopiska pagarināt dakša vakariņas augļu deserts ilgi, galda piederumi dakšas bbq gaļas dakša, virtuves piederumi apraksts: produktu kategorijas: grila dakša materiāls: nerūsējošais tērauds specifikācijas: 63cm gara iezīmes: scalable svars: 38g specifikācijas: 1. 【radošo nerūsējošā tērauda grilēšanas dakša])

Izskatās arī
Vannas Istabas Izlietne Ātri Žāvēšanas Akmens, Diatomīta Zeme Izlietnes Paplāte Trauku, Zobu Suku Turētājs, Viļņaini, (Balts)
€36.29 €12.34

([instant žāvēšanas]: atšķirībā no tradicionālās ziepes statīvi vai nav higroskopisks bambusa paplātes, mūsu izlietne ātri žāvēšanas akmeņi var iztvaikot ūdens tikai dažas minūtes un saglabāt countertop tīra un sausa. [dabas diatomīta zemi]: izgatavotas no videi draudzīgs, nav toksisks un izturīga materiāla.instant žāvēšanas vannas istabas izlietne organizators ir ilgtspējīga kombinācija kīzelgūru)

Izskatās arī
Zobu bakstāmais Dozatoru Atvērtu zobu Bakstāmo Atmiņas par zobu Bakstāmo, 5 Krāsas Izvēlēties
€14.47 €7.23

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāli, lai veiktu augstas kvalitātes zobu bakstāmais turētājs. nospiediet augšu un ārā, slēgts vāks efektīvi novērstu putekļu iekļūšanu. mazo izmēru un lielu jaudu, ar nodalījumiem iekšpusē, tas ir viegli izmantot, lai uzkrātu zobu bakstāmos, bez apgāžas. zobu)

Izskatās arī
Rotācijas Siera Rīve Siera Griezējs Rokturi Nerūsējošā Tērauda Manuālā Rokas Rīve, lai Režģis, Cietais Siers, Šokolādes Riekstu
€25.53 €15.31

(produkta apraksts: augstas kvalitātes: izgatavotas no pārtikas kvalitātes nerūsējošā tērauda, izturīgs un izturīgs.ultra-asu asmeni izpaužas darba darīts ātri un ražo tīru šķēlītēs vai rīvētu pārtikas, ietaupot laiku, enerģiju un locītavas! daudzfunkcionāls: izmanto režģis, cietā siera, šokolādes, rieksti, pistācijas, mandeles un vairāk, ideāls, lai sagatavotu bakes un deserti;)

Izskatās arī
Virtuves sīkrīkus Alumīnija sakausējuma square gaļas āmuru sadzīves liellopu gaļas karbonāde, āmurs Double-sided gaļas āmuru virtuves priekšmetus
€15.49

(dārgie draugi, laipni aicināti nedēļas nogalē, mājās, veikala, pievērsiet uzmanību tam, mūsu veikalā varat iegūt vairāk atlaides, es novēlu jums laimīgu iepirkšanās maza 22*5.5*5.5 cm/110g, vidēja 23*6.4*6.4 cm/160g, liela 23*6.4*6.4 cm/190g)

Izskatās arī
600ML Puses Pilienu Kafijas Ieliešanas Tējkanna Pārlejiet Gooseneck Tējas Katls, Nerūsējošā Tērauda Rokas Karājās Katls
€32.52 €17.89

(600ml puses pilienu kafijas ieliešanas tējkanna pārlejiet gooseneck tējas katls, nerūsējošā tērauda rokas karājās katls izgatavots no 304 nerūsējošā tērauda ar ptfe pārklājumu virsmas,lieljaudas, izturīgs, novērstu skrāpējumus un viegli tīrāma soda matēta iekšējās sienas, rūsas izturīgs,sastāvdaļas, nevis izraisa,vai ietekmēt savu dzērienu,bpa brīvs 600ml,droša lietošanai uz)

Izskatās arī