Cena €4.52 €9.23

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Uzlabo DATORA Dzesēšanas Sistēmas:Šo universālo fanu konsole ir paredzēta, lai atbalstītu 12cm/24cm/36 cm faniem, kas ļauj jums, lai optimizētu jūsu DATORA dzesēšanas izrādes un novērstu pārkaršanu.

Izturīga Cinkota Tērauda Konstrukcija: Izgatavota no kvalitātes cinkota tērauda, šo ventilatoru turētājs nodrošina ilgstošu izturību un lielisku siltuma izkliedi, nodrošinot uzticamu risinājumu, lai jūsu DATORU dzesēšanas vajadzībām.

Ideāls DIY Entuziastiem: Vai jūs esat profesionālis vai datoru entuziasts, šo ventilatoru leņķis ir ideāli piemērots tiem, kam patīk pielāgot savu DATORA konfigurāciju un uzlabotu vispārējo sniegumu.

Universāls, Lietošanas Scenāriji: Instalējiet šo ventilatoru stiprinājuma iekšpusē jūsu darbvirsmas DATORU lietā, lai radītu labi vēdināmā vidē,labu spēļu, video rediģēšanu, grafiskais dizains, un citi resursietilpīgi uzdevumi.

Vienkārša Uzstādīšana un Saderība:Ar tās universālais dizains, tas ventilators kronšteins ir lielākā daļa DATORU gadījumos tirgū, padarot to viegli uzstādīt un jaunināt jūsu dzesēšanas sistēmu, bez steigas.jūsu DATORA veiktspējas šodien!

Specifikācijas:

Materiāls: Cinkotas Loksnes

Veidi: SPJ 120M/SPJ 240LS/SPJ 360LS

Izmērs:Kā Bildes

Komplektā Ietilpst:

1GAB Radiators, Ventilators Turētājs

Piezīme:

Problēmu dēļ, par gaismas efektiem un leņķi, tur būs dažas pielaides produkta, lūdzu, saprast.

Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo rokasgrāmatas measurment.

Specifikācijas

  • Veids: Radiatora Ventilators Turētājs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Peles Paliktņa Spēlētājs, Gudrs Rozā Ķiršu Ziedu XL Custom Jaunu, Lielu peles paliktnis XXL Peles Paklājiņu ar neslīdošu Mīksts Paklājs Datoru Peles Paklāji
€12.53 €9.90

(e-sporta spēles un uzņēmējdarbības birojs kuģa preču 48 stundu laikā ! pilnu kompensāciju par zaudēto paketes, loģistika priekšrocības: d irt-izturīgs audums / don-slip apakšējā virsma materiāls: priekšpuse---audums / grunts---gumijas atbalsts: nosūtītu attēlu pielāgošana lietošana: office / spēles / home vieta: saspringts šuves zīmola:)

Izskatās arī
Spogulis Izturīgs Modes Bez Apmales Taisnstūrī Vienkāršu Rīku, Nerūsējošā Tērauda Portatīvo Praktiski Veselības Un Skaistumkopšanas Gudrs Drošības
€5.41 €2.70

(spogulis izturīgs modes bez apmales taisnstūrī vienkāršu rīku, nerūsējošā tērauda portatīvo praktiski veselības un skaistumkopšanas gudrs drošības apraksts: produkta nosaukums: nerūsējošā tērauda kartes aplauzums spogulis materiāls: āda/nerūsējošā tērauda, šis produkts ir, nerūsējošā tērauda, pulētas, objektīvs, kas nebūs rūsas un ir tikpat skaidrs, kā parasts spogulis svars:)

Izskatās arī
1/2/3PCS Mini USB Wifi Adapteri, 802.11 b/g/n RTL8188 Antenas 150Mbps Wireless Dongle Uztvērēju Tīkla Kartes Ārējo WiFi
€5.86

(1/2/3pcs mini usb wifi adapteri, 802.11 b/g/n rtl8188 antenas 150mbps wireless dongle uztvērēju tīkla kartes ārējo wifi apraksts: interfeiss: usb vai plug and play: plug and play ārējais barošanas avots: nav ārējo barošanas avotu pārraides ātrums: 20 (mb / s) efektīvas darba rādiuss: 10 m) specifikācijas: 1. uzlabot jūsu audio pieredzi! 2.)

Izskatās arī
Gaming Peles Paliktņa Rokas Balsts Kawaii Produktu Rakstāmgalda Paliktni, Biroja Piederumi Anime Paklāju Uzstādīšanas Spēlētājs Galddatori Galda Paklājiņš
€31.72 €19.67

(xgz 3d silikona rokas balsts peles paliktņa diy custom puzzle 1 00% novo e de alta qualidade rk: (conforme mostrado na imagem) materiāls: fundo pu tecido likra silikona quando você quiser fazer um peles paliktņa personalizado, forneça imagens de formato jpg de alta definição. caro comprador, você pode consultar o atendimento ao cliente através darīt pack24.lv e enviar kā fotogrāfijās. sejsegu)

Izskatās arī
Dropship Bezvadu Candy Krāsas Tastatūras un Peles Combo Ergonomisks Dizains Datora Darbvirsmas DATORU, Klēpjdatoru Plug and play (Atskaņot)
€30.61 €23.57

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes viegli savienojumu ar šo combo dalīties 2.4 g uztvērēju,viegli un stabilu savienojumu ar jūsu ierīces. retro keycaps kārta taustiņus, un multi-krāsas, dizaina dod jums labas redzes sajūta. enerģijas taupīšana un ātru bezvadu peles ir jauda ir 1200 dpi, ļauj precīzi, ātri un vienmērīgu kustību. šī bezvadu)

Izskatās arī
M. 2 NGFF Uz Mini PCI-E Adapteris Converter Paplašināšanas Karti M2 Taustiņu NGFF E Saskarne M2 Bluetooth Bezvadu WiFi Modulis
€8.15 €4.57

(saderīgs ar karstā plug, plug and play.nav nepieciešama papildus strāvas adapteri, vai draiveri.interfeisa tips: mini pci-e, lai m. 2 ngfff taustiņu e ietver ipex 4 antenas interfeiss, ipex interfeisu, kas 't ir nepieciešams, lai aizstātu antena.atbalsta un paredzēti: mini pci-e slots; atbalsta windows 2000, xp, vista 32/64 / windows 7 / windows 8 / linux.un augstas kvalitātes krāsa:melna materiāls:pcb iepakojuma saturs: 1)

Izskatās arī
Grafikas Kartes Turētāju GPU Atbalstu Turētājs Dual Sided Metāla Instrumentu-bezmaksas Dizains
€6.98 €5.17

(funkcijas: ootdty pārliecinieties, vai jūsu videokarte palikt labā formā ar grafikas kartes turētājs.ne vairāk deformācijas vai salokot pateicoties double sided atbalstu. izgatavots no izturīga metāla, šis turētājs nodrošina uzticama un izturīga atbalstu jūsu grafikas karti tā, lai tas paliek drošā vietā. paredzētas datoru diy entuziasti, mūsu grafikas kartes turētājs ir jābūt)

Izskatās arī
PCIE x16 Vispārējā Vertikālā GPU Turētājs Stāvvadu ATX, Matx Gadījumā VGA Grafisko Karti Stūres Stiprinājuma Atbalsts Dropship
€52.98 €25.96

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes tas viss ir saderīga videokarte leņķis baltā krāsa ir ideāls risinājums vertikālai uzstādīšanai, nodrošinot izcilu stabilitāti un dzesēšanas veiktspēju. izgatavots no augstas kvalitātes metāla materiāla, tas stiprinājums ir izturīgs un izturīgs, nodrošinot uzticamu atbalstu jūsu grafikas karte.tā ir lielākā daļa grafisko)

Izskatās arī
Datu Kabelis Mini SAS SFF-8643, Lai SFF8639 Neilona Pītā Josta SATA 15P Strāvas Padeves Vadu ar Slēdzi Lielu Servera
€17.91 €11.10

(datu kabelis mini sas sff-8643, lai sff8639 neilona pītā josta sata 15p strāvas padeves vadu ar slēdzi lielu servera iebūvēts cietais disks kabelis mini sas hd sff 8643, lai sff 8639 ar 15p barošanas, jaunās paaudzes sas uzglabāšanas interfeiss sff 8643 sas portu cieto disku adaptera kabeli, stabilu un enerģijas taupīšanas atbilst signāla joslas platumu no 6gb/s līdz 12 gb/s; atbilst sas 2.1)

Izskatās arī
3 In 1 Hub Adapteri Uzlādes Extender 8K 60Hz Display Port HUB Ierīču Sastāvdaļu, Gaisa Pro
€13.54 €10.29

(3 in 1 hub adapteri uzlādes extender 8k 60hz display port hub ierīču sastāvdaļu, gaisa pro [pārnēsājams un viegli lietojams]kompakts un viegls, tas satur visas saskarnes, kas nepieciešami ikdienas lietošanai. saglabā vietas uz galda un ir ideāls kompanjons jūsu biznesa braucienos. plug and play, nav nepieciešams instalēt jebkādu programmatūru un draiverus.jūs varat izmantot izejas, u diska,)

Izskatās arī
Uztveršanas Kartes Portatīvie 1080p Uz C Tipa HDMI saderīgas Audio Mācību Grabber Video ieraksta Karte Video Ieraksti Kaste
€20.15 €13.90

(uztveršanas kartes portatīvie 1080p uz c tipa hdmi saderīgas audio mācību grabber video ieraksta karte video ieraksti kaste apraksts: īpašības: materiāls: alumīnija sakausējuma process, smilšu virsmas oksidācijas, augstas klases vides aizsardzību; tas ir labs anti-traucējumus un siltuma izkliedi spēju. funkcijas: portatīvo video ieraksta kartes vienlaicīgi var uzņemt skaņas)

Izskatās arī
CFexpress B Tipa M. 2 NVMe 2230 M Taustiņu Paplašināšanas Karti CFExpress M., 2 TAUSTIŅU M Atbalsts Fotogrāfiem Videographers
€10.87

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes izstrādāts ar augstas kvalitātes materiāliem un smalkas meistarība, mūsu adapteris nodrošina optimālu funkcionalitāti un ilgstošu izturību. konvertēt 2230 ssd diska cfexpress, lai nodrošinātu augsta pārraides ātrumu un jaudu. diy montāžas komplekts, piemērots 2230 ssd, atbalsta cfexpress karti, kas ir ērti un ātri.ātrgaitas pārraides,)

Izskatās arī
Cute Kaķu Galvas Keycaps MAO Profilu PBT Galvenie Klp Sublimācijas par MX Alise Mehāniskā Tastatūra DIY KeyCap Klaviatūras Piederumi
€108.40 €54.20

(specifikācija: materiāls: pbt augstums:mao profilu process: ar krāsvielu sublimāciju saderība: 61/64/68/78/84/87/96/98/104/108-galvenais, mehāniskā tastatūra keycap kopas ir par mx slēdži tikai. lūdzu, ņemiet vērā: ja jums atrast problēmas ar produktu vai jūs neesat apmierināts ar produkta, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs sniegsim)

Izskatās arī
Usb Ostas Termināla Adapteri, Otg Kabelis Uguns Tv 3 Vai 2 Gen Uguns Stick
€4.10 €2.46

(usb ostas termināla adapteri, otg kabelis uguns tv 3 vai 2 gen uguns stick apraksts: 2 in 1 mikro usb uz otg datu sinhronizācijas pārsūtīt adaptera kabelis augstas kvalitātes un pavisam jaunu viegli uzskaites drošas un praktiskas viegls un pārnēsājams saderīgs ar vairāk nekā 99% no iekārtas specifikācija: produkta nosaukums: andrews otg līnija)

Izskatās arī
Jaunu IO I/O Shield BackPlate Atpakaļ Plāksnes Blende Leņķis GIGABYTE Z270X Spēļu 7 Mātesplati Deflektors Bezel
€6.37 €6.05

(brand new augstas kvalitātes produkts ir testēts pirms nosūtīšanas, un 100% darba. sazinieties ar mums: 1. ja jums ir jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.jūsu apmierinātība ir mūsu prioritāte . 2. ja jūs saņemt preces, ar ne apmierināts,lūdzu, sazinieties ar mums .mēs atbildēsim jums 12 stundu laikā. mēs, kas tiks galā arī ar to, mēģiniet, lai darītu tevi laimīgu.lūdzu,)

Izskatās arī
3.5" Cieto Paplātes HP Apollo 4200 4510 StoreEasy 1650 Gen9 ML30 ML110 ML350 GEN10 774026-001
€18.55 €12.61

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes palielināt jūsu servera uzglabāšanas jaudu ar šo 3.5 cieto rene paredzētas efektīvu datu vadības. izgatavots no augstas kvalitātes metāla, šī paplāte nodrošina drošu fit jūsu cieto disku, nodrošinot drošu glabāšanu jūsu svarīgi failus. ideāli piemērots profesionāļiem un entuziastiem, kas vēlas paplašināt)

Izskatās arī
Bezvadu Peles Uzskaites Lodziņā Ceļojumā Uzglabāšanas Soma Case for Apple Magic Mouse 2 Jaunas Dropship
€3.72 €1.82

(iezīmes: visiem aksesuāriem viena lieta, kas varētu palīdzēt aizsargāt jūsu ierīces no ietekmē, krītot un kļūst netīri. ootdty kārba arī ieguva starpslāņa piederumiem, piemēram, pagarinājuma vadus.tas ir aksesuārs un nepieciešamību, auto darbarīki, elektriskie darbarīki, mājas rīki, utt. maza somiņa ir paredzēta apple magic mouse 2. ar šo aizsardzību somiņa, jūs varat)

Izskatās arī
Honkai Zvaigžņu Dzelzceļa Bronya Peles Paliktnis Peles Paliktņa Peles Paklājs Ar Pad Prime Spēļu Tastatūra Pad Dūriens Polsterējums Mat
€22.25 €17.65

(materiāls: dabīgā gumija amats: non-slip / quick-dry izmērs ieteikums: 30*60/ 30*70 / 30*80 - klaviatūras & peles 40*70 / 40*80 / 40*90 - klaviatūras & peles un datoru, pilnu datora galds pārdevējs atgādinājums: ①if nedaudz gumijas smarža, lūdzu, esiet droši, tas ir netoksisks, lūdzu, nodot to gaisā dažas dienas, tā būs izbalināt prom. ②due termiskās)

Izskatās arī