Cena €9.37 €11.86

Pilns apraksts

pavisam jaunu un augstas kvalitātes

OOTDTY

Funkcijas:

Viegli uzstādīt un izturīgs lietošanā.

Augstas kvalitātes materiāls, ūdens pierādījums un rūsas pierādījums, nodrošinot skaistumu, kvalitāti un ilgmūžību.

Izrotāt jūsu virtuvē vai vannas istaba ar plauktu ar dvieli bārs, saglabāt jūsu virtuves vai vannas istabas plānota un tīra.

Rada papildu dzīvojamo platību un saglabāt šampūns, ziepes un citi pirts priekšmeti ērts šajā stūra plaukta turētājs.Ļaujiet jūsu vannas istaba kļūs vairāk organizēti.

par Ideālu, izmantojot to, virtuve, guļamistaba, tualete, skapi, vannas istabas un jebkurā vietā, kas jums patīk.

Virtuves, Vannas istabas Plauktā tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta!

Specifikācija:

Veidi:20cm, 30cm, 40cm, 50cm

Materiāls: Nerūsējošais tērauds

Izmēri: 20x11x4cm/7.87x4.33x1.57inch, 30x11x4cm/11.81x4.33x1.57inch, 40x11x4cm/15.75x4.33x1.57inch, 50x11x4cm/19.69x4.33x1.57inch

Divi bāra attālums: 19cm, 29cm, 39cm, 49cm

Montāžas atveres attālums: 11cm, 21cm, 31cm, 41cm

Krāsa: Sudraba

Daudzums: 1 Gab.

Piezīme:

1.Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Komplektā Ietilpst:

1 x Virtuves, Vannas istabas Plaukts (bez mazumtirdzniecības iepakojumā)

Specifikācijas

  • Instalējiet Stils: Skrūvju Ievietošana Tips
  • Turētājs Virsmas Apdares: Nerūsējošā Tērauda
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: 12PD1AA500403
  • Plauktu Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Vairāki Līmeņi: Viena Līmeņa
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Veids: Vannas Istaba Plaukti

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

300 Pack 2 Collu Neto Tases Iešķeltu Acs Plaša Lūpu Filtrs Augu Tīrā Katlā, Spaini Grozu Hidroponika
€41.99 €30.23

(laba caurlaidība: šie neto krūzītes ir veidotas ar iešķeltu acs, var veicināt efektīvāku augu augšanas caur aerācijas aug savā veidā: neto pods ar caurumiem apakšā, ražot veselīgu sakņu pat drenāžas, kas ļauj saknes aug savā veidā, tiesības uz leju, izmantojot pot vai izved no tās puses, varētu lielāks, veselīgāku saknes ērti izmēra lūpu gar augšējo padara hidroponiskas tases viegli)

Izskatās arī
Universāls Plastmasas Dušas Slaidu Dzelzceļu, Bārs Turētājs 18-25mm Regulējams Skavu, Dušas Dzelzceļa Vadītājs Stieņa Turētājs Vannas istaba Nomaiņa
€8.64 €4.32

(apraksts: šī dušas dzelzceļa turētāja funkcijas vienkārša un ērta montāža, vienkārša lietošana. jūs varat to izmantot, lai pielāgotu dušas galvas augstumā ērti. dušas galvas turētājs ir 360 grādu grozāms, ļaujiet jūs varat pielāgot dušas galvas leņķi. galvenokārt izgatavoti no abs, tai ir ilgs mūžs, ir izturīga un pret nodilumu. virsma ir gluda un labi, ērti)

Izskatās arī
Ir 2021. Jauns Melnais Vietas Alumīnija Dvieļu Turētājs Kārta Dvieļu Gredzenu pie Sienas piestiprinātās Dvieļu Plaukts Plaukts Home Hotel Vannas istabas Piederumi
€5.10 €4.34

(81576 karstā saling l21a melna kosmosa alumīnija dvieļu turētājs kārta dvieļu gredzenu pie sienas piestiprinātās dvieļu plaukts plaukts home hotel vannas istabas piederumi ootdty apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes motīvs: izgatavoti no augstas kvalitātes telpas alumīnija, un virsma tiek apstrādāta ar melnu krāsu, lai novērstu koroziju, un tas ir)

Izskatās arī
Siltuma Segtu Piepūšamās Segtu Izturīgs Karstā Ūdens Sildītājs un Vannas Vannu Dropship
€14.90 €9.98

(funkcijas: ootdty saglabāt jūsu vannas ūdens siltā andcozy ar mūsu izolēti uz karstā ūdens sildītājs un vanna.tas rāvējslēdzējs slēgšana nodrošina omulīgs , bet piepūšamās dizainu nodrošina efektīvu izolāciju. uzlabo savu peldvietu pieredzi ar mūsu siltuma segums vanna.raksturo ērts rāvējslēdzējs slēgšana un piepūšamās dizainu, tas optimizē siltuma saglabāšanu un nodrošina)

Izskatās arī
Soma Āķis Salokāms Portatīvo Salokāmo Galda Maku Somā Āķis Pakaramo Turētājs
€10.29 €5.14

(funkcijas: ootdty cieta un izturīga sakausējuma struktūra. apakšā spilventiņu. šis salocīts rokassomu, tote āķis ir inkrustēts ar mirdzošo , kas ir modes rokassomu displejs dekoratīvās atbalstu sieviešu modes veikalā. to lieto, lai pakārt jūsu rokassomu no galda vai bāra ja jums ir kafejnīca, restorāns, bāri , dāma tualete un jebkuras citas vietas, tā, ka kabatā vai)

Izskatās arī
20M PVC Apvalks ar Iekšējo Diametru 0.8 mm, Krāsa Izolācijas Apvalks Plastmasas Šļūtenes Vadu Un Kabeļu Aizsardzības Korpusu
€5.43 €4.07

(pvc apvalks ar iekšējo diametru 0.5 mm ∽ 30mm krāsa izolācijas apvalks plastmasas šļūtenes vadu un kabeļu aizsardzības korpusu)

Izskatās arī
1~8PCS Vanna, Dušas Grīdas Sietiņš Silikona Grīdā Core Virtuve, Vannas istaba, Ūdens Drenāžas Filtra Vāks Plug Lamatas Sifons Izlietnes
€35.71 €17.85

(1~8pcs vanna, dušas grīdas sietiņš silikona grīdā core virtuve, vannas istaba, ūdens drenāžas filtra vāks plug lamatas sifons izlietnes apraksts: materiāls: silikona krāsa: gaiši luksusa green pearl white red svars: 50g produkta izmērs: 14x14cm specifikācijas: palielināt disku, lai palielinātu perifēro pārklājumu un efektīvi novērstu smaku visos virzienos efektīvi)

Izskatās arī
2X Foršs Mazulis Odu Atbaidīšanas, Ventilators Vasaras Rokasgrāmata, Salmi, Roku Fani Palmu Lapu
€11.45 €7.91

(2x foršs mazulis odu atbaidīšanas, ventilators vasaras rokasgrāmata, salmi, roku fani palmu lapu apmēram 20-25cm plata foto krāsu materiāls: palmu lapas pakete ietver: 2 x rokasgrāmata izgatavots ventilators. tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras)

Izskatās arī
beibehang Pielāgota papier peint mūsdienu minimālisma Ziemeļvalstu personības anotācija eļļas glezna rotējošo TV fona tapetes
€16.41 €8.70

(pircējiem ir -, lasīt: sienas tapetes cena: $ / kv.m.ne ruļļos. 1 kvadrātmetru = 1gb. 2 kvadrātmetru =2gab. 3 kvadrātmetru =3pcs ...platums x augstums = kvadrātmetru = pasūtījuma daudzums piezīme: lūdzu, esiet uzmanīgi, lai 1m2. jo ļoti maza izmēra mēs nosūtīsim pēc noklusējuma 16 fiksētu izmēru. jūs varat arī veikt izmēra jums ir nepieciešams, man pateikt, daudzums:)

Izskatās arī
1/4 " R22 R410 AC Vārsts, Uzpildes Kopīgo Drošības Adapteris Saldēšanas Rīks
€5.33 €3.47

(specifikācija: produkta nosaukums: drošības vārsts krāsa: zelts(kā bildes šovs) materiāls: vara modelis: r410 (red) / r22 (blue) krāsa: zils/sarkans diametrs: vīriešu: 1/4 (12 mm); sievietes: 1/4 collu (12 mm)(apm.) izmērs: kā bildes iespējas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot no augstas kvalitātes dizainu, top rotācija ir)

Izskatās arī
1~8PCS Nerūsējošā Tērauda-uz Augšu Piepeši Core Baseina Drenāžas Filtru Matu Ķērējs Izlietnes Sietiņš Vannā Aizbāzni Vannas Pievienojiet Vannas istaba Rīks
€14.64 €10.25

(1~8pcs nerūsējošā tērauda-uz augšu piepeši core baseina drenāžas filtru matu ķērējs izlietnes sietiņš vannā aizbāzni vannas pievienojiet vannas istaba rīks apraksts: produkta nosaukums: izlietne noplūdi pievienojiet materiāls: biezs vara piemērotu diafragmas atvērums: 34-40mm krāsa: pelēka, sudraba, rožu zelta specifikācijas: 1. [atlases materiāls]:)

Izskatās arī
Tualetes Birste Silikona Tualetes Apkopēja Wc Plakanu Galvu Mīkstu Saru Suku Hermētiskos Ar Perforētu Ātri Žāvēšanas Komplekts Vannas Piederumu
€5.92 €3.85

(specifikācija: produkta nosaukums: tualetes birste materiāls: silikons + plastmasas krāsa: zila, zaļa, rozā, dzeltena, melna, balta izmērs: kā parādīts attēlā motīvs: 1. [360°gumijas suka galvas]: mīkstās tpr (termoplastiska gumija) sari nav saskrāpēt virsmu tualetes.silikona saru ir laba tīrīšanas spēja, vari ienākt malas tualetes sēdekli, un ir labs materiāls)

Izskatās arī
Akmens Kristāla Apšuvuma Aģents Marmora Pulēšana Nano Kristālu Šķidro Remonta Un Spīdošus Flīzes Atjaunošanas Līdzeklis, Lai Virtuves
€1.38 €0.55

(akmens kristāla apšuvuma aģents marmora pulēšana nano kristālu šķidro remonta un spīdošus flīzes atjaunošanas līdzeklis, lai virtuves aizzīmju punktiem: 1、【drošu ikdienas] aicina akmens kristāla apšuvuma aģents ir ideāli piemērots ikdienas tīrīšanas, piemēram, novēršot netīrumu, putekļu noplūde un eļļas no noslēgtā granīta, marmora un citām dabīgā akmens virsmām. 2、【ilgstošu)

Izskatās arī
1~10PCS Radiatoru Termostata Kontroles Vārsts Regulējams Grīdas Apkures Temperatūras Kontroles Termostatu, Vārstu Apkures Sistēmas
€45.99 €23.92

(1~10pcs radiatoru termostata kontroles vārsts regulējams grīdas apkures temperatūras kontroles termostatu, vārstu apkures sistēmas apraksts: recurso: proteção contra congelamento automática apm. 8 ° c. com sensors de líquido e posição nulles. adequado para radiadores compactos com componentes de válvula integrados. a faixa de ajuste pode ser restringida e bloqueada pelo)

Izskatās arī
Vannas istaba Uzglabāšanas Plaukts Virtuves Uzglabāšanas Organizators plastmasas Šampūnu Plaukts Dušas Plaukts Vannas istabas Piederumi Nē Urbt Plauktā
€36.52 €18.26

(dizaina šis plaukts ir ļoti piemērota, lai jūsu virtuves un vannas istabas.tas nodrošina lielu nestspēju, kas var viegli uzņemt sūkļi, tualetes piederumi, kosmētikas un vairāk. ar tās paplašināt un tievs dizains, mūsu plauktos pietiekami daudz vietas, lai uzglabātu visas jūsu essentials.sakarā ar tās efektīvu sienas, dizains, palielinātu krātuves potenciālu, vienlaikus samazinot grīdas platības. rūpīgi)

Izskatās arī
1-1/4", Misiņa, Elektriskie Lodīšu Vārstu Trīs Stiepli Divas Kontrolēt Divu Veidu Elektrisko piedziņu Ar Manual Slēdzis 220V 12V 24V
€28.44

(produkta apraksts: elektriskā lodīšu vārsts sastāv no vārsta korpuss un vadītāja.tā ir priekšrocības vienkārša struktūra, uzticamu darbu, stingru šķidruma iet jaudas un enerģijas taupīšanu.to var plaši izmantot apkure, centrālais gaisa kondicionētājs, saules karstā ūdens sistēmas, ūdens attīrīšanas sistēmu, aukstā un karstā ūdens slēdzi kontroles. specifikācija gadījumā)

Izskatās arī
1/2/5PCS vienvirziena Vārsts Dušas Drainer Kukaiņu Novēršanas Zīmogs Aizbāzni Anti Smaku Kanalizācijas Sietiņš Plug Drenāžas Vāciņu Grīdā
€5.75 €3.45

(1/2/5pcs ceļu vārsts dušas drainer kukaiņu novēršanas zīmogs aizbāzni anti smaku kanalizācijas sietiņš plug drenāžas vāciņu grīdā apraksts: produkta nosaukums: misiņš grīdā krāsa: dzeltena, sudraba materiāls: visi vara stils: luksusa gaismas specifikācijas: 1. izturīgs visi-vara grīdā kodols: multi-funkcionālas inovatīvu dizainu, piemērots visu)

Izskatās arī
2 Iestatiet Keramikas Stikla Plīts, Cepeškrāsns Degļa Cleaner Tīrīšanas Skrāpi Skrāpis Piemērots Indukcijas, Keramiskās
€12.10 €9.43

(plašu lietojumu.collu mēroga asus metāla žileti var noņemt traipus no automašīnas, plastmasas, koka basketbola laukumi, uzlīmes uz stikla vitrīnām un keramikas plītis. uzticams dizains-skrāpi rīks ir izstrādāts, zem malas uzlīme, un ir pietiekami daudz rokturi, lai noņemtu uzlīmi. viegli lietot-vienkārši atvērt lodziņu, pievienot vienu metāla skrāpji, un sākt noņemot uzlīmes, etiķetes)

Izskatās arī