Cena €4.02 €6.18

Pilns apraksts

Universālā Akrila Austiņas, Austiņu Uzglabāšanas Displejs Stāvēt Tablete Atbalsta Plaukts

Specifikācijas:

Austiņu turētājs ir unikāli izstrādāti, kas var noteikt austiņas ar pareizu pozīciju un padarīt jūsu darbvirsmas tīrs un kārtīgs.

To var novietot gan vadu, gan bezvadu austiņām.

Produkts ir izgatavots no augstas kvalitātes akrila, kas ir videi draudzīgs un izturīgs.

Tas ir piemērots lietošanai mājās, kafejnīca, birojs, utt.

Posteņa Nosaukums: Austiņas Plaukts

Materiāls: Akrila Plastmasas

Iezīmes: Stabilu, Portatīvo, Videi draudzīgas

Izmērs:10cm x 10cm x 25cm/3.94" x 3.94" x 9.84" (Apm.)

Piezīmes:

Sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Komplektā Ietilpst: (Citi Nav Iekļauts)

1 x Austiņas Plaukts

Specifikācijas

  • Vienuma Tips: austiņu stāvēt
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Skaļruņu Gofrētu Biezumu EVA Blīvi Skaļrunis Surround Pusē Tukšu Turētājs Subwoofe T21A
€0.87 €0.71

(skaļruņu gofrētu biezumu eva blīvi skaļrunis surround pusē tukšu turētājs subwoofe t21a ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 1gb pastiprinātājā skaļrunis putu skaļrunis pad 4-hole/8-atvere skaļruņu remonts piederumi diy sūklis skaļruņa korpusa funkcijas: cena: cena kopa, kopa 4, viens skaļrunis kā lietot: noteikt vibrācijas malas skaļrunis ar līmi. bez)

Izskatās arī
CCZ BC02 Dinamisku Vadītāja HIFI IVP High Premium Kvalitātes Skaņas Kvalitāti Vadu Austiņas Augstas Tīrības OFC Vads Mūzikas Austiņas KZ
€20.77 €16.18

(ccz bc02 dinamisku vadītāja hifi ivp high premium kvalitātes skaņas kvalitāti vadu austiņas augstas tīrības ofc vads mūzikas austiņas kz logs.adminaccountid=234584325;)

Izskatās arī
1/2GAB Caurspīdīgs Aizsardzības Gadījumā ForNothing Auss 1TWS Austiņas Aksesuāri Uzlādes Kasti Par velti, Auss (1) Silikona
€5.13 €2.56

(1/2gab caurspīdīgs aizsardzības gadījumā fornothing auss 1tws austiņas aksesuāri uzlādes kasti par velti, auss (1) silikona apraksts: materiāls: silikona gadījumā zīmoli: piemērojamas nekas stils: soft shell stils: universal process: izkalšana funkcijas: bezvadu austiņas lādēšanas nodalījumā specifikācijas: 1. tā ir speciāli paredzētas)

Izskatās arī
Augstākās kvalitātes wifi 4g 3g bt smart skatīties GPS sirdsdarbības ātrums, asinsspiediens kameru, sim kartes ūdensnecaurlaidīgs laukums liels ekrāns amoled oem
€216.44 €203.45

(mans draugs, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani whatsapp+ 8618684585654, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt! #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Rezerves Samta Iekļautās Auss Spilventiņu Spilvenu Tases Austiņas Remonta Daļas Sennheiser Impulsu 2 2.0 HD1 1.0 1 Viens Uz Auss Austiņas
€14.63

(followourshopandyouwillreceiveacoupon .bookmarkandaddourproductstotheshoppingcart,youcankeepabreastofproductpricefluctuations.atthesametime,youcanincreasetheactivityofyourpack24.lvaccount!let'sdoitnow!!! compatibleheadphones: -compatiblewithsennheisermomentumon-earearpads. biežāk uzdotie jautājumi q1:whatisincluded?(asshownintheskudiagram) vai: 1pairofearpad+1pairofdustcover(dāvanu), vai)

Izskatās arī
Netīrumi Izturība Austiņu Lodziņā Viegli Pārvadāt Austiņas Cietais Apvalks Austiņu Seguma Galvanizācijas Kastē, Skaisti
€13.60 €6.66

(netīrumi izturība austiņu lodziņā viegli pārvadāt austiņas cietais apvalks austiņu seguma galvanizācijas kastē, skaisti apraksts: nosaukums: pumpuri live/pumpuri /buds2 austiņas gadījumā tips: galvanizācijas drop-pierādījums datora cietais apvalks modelis: galax pumpuri dzīvot,pumpuri ,buds2 atbilstošajiem produktiem: galax pumpuri dzīvot,pumpuri ,buds2 produkta)

Izskatās arī
VR Piederumi Aizsardzības Vāks Oculus Meklējumos 3 VR Touch Kontrolieris Silikona Vāciņu, Rokturi, Rokturis ar Šarnīrs(Balts)
€14.21 €10.52

(1. roktura vāciņš ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, kas var efektīvi novērst, sviedriem, putekļiem un skrāpējumiem.anti-slip izciļņiem uzlabot justies un jūtas. 2. regulējama stūres josta ļauj jūsu rokās, lai atpūsties, nometot pārzinis.augstas kvalitātes pu materiāla ir super izturība, un neilona uzlīmes dizains ļauj viegli pielāgot garumu siksnas, lai atbilstu dažādām vajadzībām. 3.)

Izskatās arī
Piemērota Epson WF-C5790/C5710/C5290/C5210 Apkopes Kaste/Atkritumu Tintes Tvertne Dekoderi Resetter T6716 Dekoderi
€28.06 €22.45

(piemērota epson cartridge t6715 t6716 t3661 t04d1 t04do dekoderi resetter atrisināt problēmu, ka tradicionālo dekoders ir palicis uz ilgu laiku, elektroniskā jaudas ir izsmeltas, un jauda ir miris vai zems, tās lietojot aizplūšana elektronisko elektrolītu corrodes dekoderi, un dekoderi nevar izmantot, parasti novietojiet mikroshēmas ar attiecīgo groove tā, ka zonde, kas atbilst kontakta mikroshēmā par tehniskās apkopes)

Izskatās arī
par Edifier TWS NB2 Genie / NB2 Pro / NeoBuds Pro / S Lietas Pārredzamu Austiņu Silikona Gudrs Mīksta Aizsardzības Austiņu Vāciņu
€4.88

(laipni lūdzam ankey veikalā. visas preces, kas šeit ir gatava akciju mēs pārdodam tikai labākās kvalitātes produktus kvalitāte pārbaudīta, pirms kuģis no piegādes laiks: 24 stundas 48 stundas pēc tam, kad jūs vieta jūsu pasūtījumu ir daži kuponus, jūs varat izmantot to, kad jūs veicat pasūtījumu. visbeidzot, ja jums ir kādi jautājumi, pls tērzēšana ar mums! paldies,)

Izskatās arī
2.4 G Bezvadu Galvas Liekamu Lavalier Mikrofons Uzstādīt Raidītāju Ar Uztvērēju Pastiprinātājs Balss Skaļrunis
€16.68 €11.51

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. motīvs: 1. mikroshēmas, ko izmanto skaņas un audio ierīces ir savas mazjaudas brīdinājuma un zemu strāvas atslēgšanas funkciju. 2. struktūra pieņem augstas izturības abs, kas ir skaistas un praktiskas. 3. vairāk nodilumizturīga, u-joslas frekvenču izplatība)

Izskatās arī
1/2/3PCS Austiņas Stāvēt LED Strip Gaismas Mūzikas Skaņas Uztveršanas Kontroles Ritms, Apkārtējā Atmosfēra Lampas Apgaismojums Austiņas Turētājs
€70.26 €49.89

(1/2/3pcs austiņas stāvēt led strip gaismas mūzikas skaņas uztveršanas kontroles ritms, apkārtējā atmosfēra lampas apgaismojums austiņas turētājs apraksts: produkta specifikācijas: rgb apgaismojums, dual usb hub interfeiss audio interfeiss interfeiss: 2xusb, 1x3.5mm audio pieskarieties pieskarieties taustiņu, lai pārslēgtu gaismas režīmā: noklusējuma gaismas - krāsains)

Izskatās arī
Oriģināls 100% Jauns 5-50gab/daudz G3VM-61G1 G3VM 61G1 SOP-4 IC Mikroshēmu (IC) chipset Oriģināls
€32.53

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu)

Izskatās arī
Karājas pie Auss, Bezvadu Austiņas, Bluetooth 5.0 Sporta Austiņas ar Mikrofonu Uzlādes Gadījumā Binaural Austiņas, lai Visiem Viedtālruņu
€30.11 €15.06

(karājas pie auss, bezvadu austiņas, bluetooth 5.0 sporta austiņas ar mikrofonu uzlādes gadījumā binaural austiņas, lai visiem viedtālruņu motīvs: humanizēts dizaina princips ir pieņemts.saskaņā ar komfortu auss, tas ir paredzēts valkāt ar radiāns.sweatproof / hd skaņas kvalitāti ios / android / windows saderīgu binaural stereo magnētisko maksas atbildēt uz zvaniem ar iebūvēto mikrofonu var lietot)

Izskatās arī
USB uz C Tipa Adapteri Uzlādes Kabelis Vadu freeLace Pro Bluetooth Austiņas par Godu xSport Pro Bezvadu Austiņas
€2.75 €2.22

(usb vīrietis uz c tipa sieviešu adaptera kabeli, lai freelace pro bluetooth austiņas par godu xsport pro bezvadu austiņas lādēšanas t21a ootdty apraksts: funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes usb lādētāja kabeli huawei freelace pro bluetooth austiņas un godu xsport bezvadu austiņas. piemērojamie datora uzņēmēja vai mobilajām ierīcēm, pārveidojot usb portu)

Izskatās arī
ADWE Elegants & Kompakts Izskatu Skaļruņa Sieta Stabila Kvalitāte un Ilgs Laika Izmantot
€0.80 €0.50

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: spēcīga aukstā caurumošanas dzelzs sietu, deformēta nav viegli. izturīgs pret mitrumu, temperatūras un šoks. laba skaņas pārraides, nav skaņas un skaņu efektīvi aizsargātu runātājs no rip, iegriezumi, un nejaušu kick-ins. viegli uzstādīt, vienkārši ievietojiet acs grils ar skaļruņa un vērpjot to)

Izskatās arī
The Weeknd Minimālisma Plakātu Austiņas Gadījumā par Apple Gaisa Pākstis Pro 3 Pārskatāmu Vāku, Soft Fundas par Airpods 2 1 Soma Accessorie
€3.47 €0.45

(the weeknd minimālisma plakātu austiņas gadījumā par apple gaisa pākstis pro 3 pārskatāmu vāku, soft coque par airpods 2 1 soma accessorie piezīme: šis produkts ir tikai aizsegs nav iekļautas austiņas.)

Izskatās arī
Skaļruņa Režģis Skaļrunis Skaļruņa Aizsardzībai Maska 2/3/4/5/6.5/8/10 jo Dropship
€7.39 €3.62

(produkta iespējas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes uzlabot jūsu klausīšanās sajūta iedarbību,sniegs jums vairāk ir saldi skan. virsma ir gluda un ērti pieskarties. jūsu veselības,lūdzu, nomainiet vai notīriet to ik pēc trim līdz sešiem mēnešiem. produkta specifikācija: 10 collas: rāmja iekšējais diametrs:236mm pa diagonāli)

Izskatās arī
Silikona Ausu Padomi par Sitienu Eartips X/ Austiņas Padomi
€4.70 €2.25

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 8 gabali, lai viens komplekts, kas izgatavots no mīksta silikona, un detaļas ir ļoti standarta. piemērojamo: piemērots sitienu x bezvadu bluetooth saderīgas austiņas, kas vienāda izmēra. skaņas kvalitātes uzlabošana: ausu uzgaļi ir izgatavoti no premium silikona, ērti valkāt, jūsu x headphone. viegli izmantot:)

Izskatās arī
Jaunināt Jūsu Austiņas ar Mūsu Profesionālo un Ērti Spilventiņu Polsterējums Saderīgs ar Plantronics Austiņas
€4.30 €2.15

(1. produkta iespējas: * jauna, augstas kvalitātes 2. produkta specifikācijas: krāsa: melna materiāls: augstas kvalitātes mīksts putu izturīgs un mīksts, lai ērti dzirdes vienkārša un ātra nomaiņa - nav nepieciešami instrumenti, divu soļu uzstādīšana, un jums būs jaunas austiņas tikai sekundes profesionāls dizains - mēs pielāgoti, lai jūs, lai jūsu)

Izskatās arī
Sienas Adaptera Kontaktligzda Pc Antipirēnu Materiālu Drošības
€8.87 €7.27

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: sienas kontaktligzdas, ir funkcijas dual usb un divu līmeņu izvads ir uz korpusa. pemium pc liesmu slāpējošs materiāls nodrošina maksimālu drošību un vadītspējas ilgstošu izmantošanu. plug and play (atskaņot).nav nepieciešams adapteris.dual usb dizains ļauj jums, lai divas elektroniskās ierīces, tajā pašā laikā. iphone)

Izskatās arī
Mini Portatīvo Krāsains Gaismas Skaļrunis Bezvadu Bluetooth Stereo Bass Mazo Mūzikas Kaste Kempings TF Kartes Atskaņošanas Skaņas Kaste
€39.85 €17.93

(mini portatīvo krāsains gaismas skaļrunis bezvadu bluetooth stereo bass mazo mūzikas kaste kempings tf kartes atskaņošanas skaņas kaste produkta funkcijas 1. plastmasas korpuss + rgb led gaismas 2. iebūvēts mikrofons, ar handfree(tālrunis) funkciju 3. iebūvēts led gaismas, ar 7 gaismas režīmā (balts/rgb/mirgo ar mūziku ) 4. atbalsta tws(patiess bezvadu stereo) 5. ar)

Izskatās arī