Cena €3.44 €6.88

Pilns apraksts

Funkcijas:

1. Ņieburs Pins ir iepakots skaidrs lodziņā, viegli un ērti uzglabāt un veikt gadījumā, ja trūkst.Viegli savākt, nav viegli nomest, nav viegli, nav jāuztraucas par atrast.

2. Ņieburs Pins ir labs rotaslietas, izšuvumi, ziedu rīkošana, kāzu corsages, pušķi, šuvēja, vai jebkura mākslas projektēšana un crafting.jūs varat izmantot tos dažādu dekoratīvo vajadzībām vai DIY amatniecības.

Specifikācija:

Materiāls: PP+ nerūsējošā tērauda

Svars:

Piliens adatas: 45g/kaste

Vai

Bumbu adatas: 55g/kaste

Vai

Diamondneedles: 42g/kaste

Izmērs:

Piliens adatu: 5mm*55mm

Vai

Bumbu adatu: 6 mm*65mm

Vai

Diamondneedle: 8mm*54mm

Produktu Saraksts:

1 Kārba * Ņieburs Adatas

Piezīmes:

Adatas ir asas, lūdzu, glabājiet to tālāk no bērniem.

Pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna iestatījumus, produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā.

Jo atšķiras manuāla mērīšana, lūdzu, ļaujiet 1-3cm atšķirību lielumu.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.【Atbilst Lietošanas un Nomaiņa Vajadzībām] aicina Ļoti dekoratīvas un praktiskas Ņieburs Pins ir pietiekamā daudzumā (100 Gab.), un ir pietiekami, lai apmierinātu jūsu ikdienas lietošanai un nomaiņa vajadzībām.

2.【DIY Izmantojiet] aicina Pušķis Adatas ir piemērotas DIY izmantot.Jūs varat to izmantot, lai izrotāt drēbes.Tajā pašā laikā, jūs varat arī izmantot jūsu rokās-uz prasmes DIY procesā.

3.【Nerūsējošā Tērauda un PP] aicina Ziedu Tapas Pušķis izgatavots no nerūsējošā tērauda un PP materiāls ir izturīgs, spēcīgs, nav viegli, lai izjauktu, un to var izmantot ilgu laiku.

4.【Portatīvo, lai Veiktu] aicina Ziedu Piespraudes, maziem un viegls funkcijas, ir pārnēsājamas, lai veiktu.Arī tas nāk ar skaidru uzglabāšanas gadījumā, ja par vieglu piekļuvi un uzglabāšanu.

5.【Plaši Izmanto] aicina Ideāls dekorēšana, ziedi, kāzas, līgavas pušķi, matu, ziedu kompozīcijas, DIY šūšana, amatniecība, u.c., Pušķis, Piespraudes, Ziedi tiek plaši izmantoti.

Specifikācijas

  • Galvenais Materiāls: Gumijas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izmērs: Corsage pin bouquet pin
  • Veids, Vairumtirdzniecība: Jā(>50 Gab.)
  • Iestatīt Tipu:

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

HOMFUN DIY 5D Dimanta Glezna "Puķu Roze" Pilnā Dimanta Izšuvumu Pārdošana Priekšstatu Par Rhinestones Festivāla Dāvanas
€56.44 €29.35

(laipni lūgti veikala nosaukums: iezīme: pilnu kvadrātveida/apaļā dimanta krāsošana pielietojums: home/viesnīcas/birojs rotājumi & dāvanas krāsu daudzums: 30-45 krāsas par urbi: 100% pilnu kvadrātveida/kārtas urbt materiāls: kvadrātveida/apaļā sveķu dimanta attēla izmērs: jebkādu izmēru var pielāgot, par to, rāmis: bez rāmja, pēc tam, kad jūs pabeigtu nepieciešamo saķeri ar vietējo nopirkt kadru audekla)

Izskatās arī
150*100cm Lāzera Tilla Audums Organza Dzija no Zīda Šifona Krepa Auduma Šūšanas Svārki Kleita Fona Skatuves Dekori Luminiscences Audums
€11.41 €6.62

(lāzera tilla audums organza stikla dzijas krāsains šūšanas acs auduma luminiscences dzija no zīda šifona posmā apģērbu caurspīdīga apraksts: 1.100% jaunu kvalitātes un augstas kvalitātes 2. sastāvs: 100% poliesters 3. blīvums: 30d*30d 4. svars: 35 g/㎡) 5. platums: 150cm 6. pavedienu skaits: 30*30 7.lielums tiek mērīts manuāli, tāpēc, mērījumu)

Izskatās arī
Rudens Dārza Ziedi Metāla Griešanas Mirst Trafaretu Pelējuma Amatniecības Apdare Nospieduma Šablons DIY Apsveikuma kartiņu, Roku darbs 2023 Jaunas
€5.46 €3.82

(modname=ckeditor nosaukums:2023 jaunpienācēji, metāla griešanas mirst/trafaretu/skaidrs, spiedogi/karstā folijas materiāls: 0.8 bieza oglekļa tērauds/pvc/plastmasas stāvoklis:100% new & cute izmērs:jautāt klientu servisu par izmēriem un atlaides īpašs atgādinājums:dies un zīmogs spēles paziņojums: 1.ja jums ir kādi produkta jautājumi, lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
Ir 2021. Jaunu Briesmīgi Indīgu Zirnekli, Metāla Griešanas Mirst Scrapbooking Papīra Kuģi un Karšu Pieņemšanas Reljefu Dekoru Nr. Markas
€3.44

(produkta apraksts krāsa:sudraba nosaukums:metāla griešanas mirst materiāls:0.8 bieza oglekļa tērauda stāvoklis:100% pavisam jaunu & cute izmērs: 117*136mm paziņojums: 1: paldies par jūsu laipni izpratni. 2: cut papīra,plānas auduma, mīksts plastmasas un vēl daudz vairāk 3:praktiski ir par lielu zīmolu die griešanas mašīnas 4: lūdzu,)

Izskatās arī
A-Z Lielo Izmēru Vēstuli, Plankumus uz Apģērba Rozā Krāsu Dzelzs par Ielāpus Apģērbu Šūšana Uzlīmes Appliques (8CM)
€1.61 €0.97

(a-z lielo izmēru burtu ielāpus apģērbu roze sarkanā krāsa gludekli plankumi uz apģērbu šūt uz uzlīmes programmas(8cm))

Izskatās arī
15PCS Ritošā Lupatas Uzglabāšanas Fiksētu Elastīga Josta 25/33/45CM Pogcaurums Elastīgo saiti DIY Lokšņu Locīšanas Uzglabāšanas Datumi Mājas Piederumi
€8.28 €4.97

(laipni lūgti mūsu veikalā 15pcs ritošā lupatas uzglabāšanas fiksētu elastīga josta 25/33/45cm pogcaurums elastīgo saiti diy lokšņu locīšanas uzglabāšanas datumi mājas piederumi produkta apraksts 1)stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2)materiāls: poliesteris+elastīgās dzijas 3)kopums, kas ietver:15pcs 4)izmēri:platums: 2cm/garums:25cm/33cm/45cm 5)iepakojums)

Izskatās arī
Mēness Lāču Cepumu Silikona Veidnē DIY Kūka Konditorejas Dekori Cepšanas Veidnē Nonstick
€0.81 €0.69

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izturīgs materiāls: tas ir izgatavots no pārtikas kvalitātes silikona, kas elastīga un nav viegli izgaist. lietošana ir droša: to var lietot droši krāsnis, mikroviļņu krāsnis, trauku mazgājamās mašīnas un ledusskapji. viegli tīrīt: silikona veidnes ir ļoti mīksta, viegli attīra un izmantot multi-mērķis:)

Izskatās arī
Vītne Deglis Padomus Vītne Zapper un Izkūst Pavediens, ar Vienu Pieskārienu-Ideāls Apdares Biezumu 4gab
€8.15 €3.43

(kvalitātes rezerves: šis pavediens zap ii nomaiņa padoms aizstāšana pildspalvu galvu, ātrās nomaiņas, vienkārša darbība, ne aizkavēt jums kaut ko. naudas sodu meistarība: šo pavedienu zap ii nomaiņa gals ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, galu pildspalvu ir plānas, var labāk palīdzēt jums, lai stāvokli, pabeigtu izsmalcinātu rokdarbu. kompakts un ērts: šo pavedienu zap ii nomaiņa)

Izskatās arī
Svinības Squad Ķirbju Pateicīgi Ierašanās Skaidrs, Zīmogi vai Metāla Griešanas Mirst Komplekti DIY Amatniecības Pieņemšanas Apsveikuma Kartes Albums
€6.55 €4.65

(ja jums atrast produktu salūzis vai pazudis, ja saņem paku, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums. mēs vienmēr dod jums apmierināts rezultāts ! produkta apraksts: tips: miris:pastmarkas stāvoklis: 100% pavisam jaunu daudzums: 1gb nomirst:metāla, tērauda zīmogi:pvc z3481 zīmogi: 6 x 6 . 1 zīmogs. z3482-nomirst: samontēts, ķirbji)

Izskatās arī
100g/bumbu Šenila Adīšanas Dzija Mīksta Ledus Sloksnes Līnijas Kokvilnas Dzija DIY Vilnas Dzija, Roku Adīšanas Šalle Biezas Vilnas Dzijas Vairumtirdzniecība
€3.84 €2.11

(100g/bumbu šenila adīšanas dzija mīksta ledus sloksnes līnijas kokvilnas dzija diy vilnas dzija, roku adīšanas šalle biezas vilnas dzijas vairumtirdzniecība. nosaukums: rupjas vilnas pavedienu skaits: 1ply (rupjas vilnas) tips: sajaukta pavedieni svars: 100 g ± 5g adatu atbilstošus ieteikumus: 1. ieteicams izmantot stick adatas no 8 mm vai biezāka par šalles 2.)

Izskatās arī
Spainish Vārdus Kopā Die Izcirtņi Scrapbooking Trafaretu Veidni DIY Spiešanu Papīra fotoalbumu Dāvanu Kartes, Padarot Nomirst
€5.25 €4.46

(spainish vārdus kopā die izcirtņi scrapbooking trafaretu veidni diy spiešanu papīra fotoalbumu dāvanu kartes, padarot nomirst motīvs: tips:spānija vārdiem die izcirtņi scrapbooking stāvoklis: 100% pavisam jaunu daudzums:1 set materiāls: oglekļa tērauds krāsa:sudraba visu griešanas mirst izmērs:11.5*6,7 cm,katras atsevišķas frāzes lielums:5.4*3cm piezīme: 1.mēs)

Izskatās arī
200Pcs Jutos Sirds Plāksteri Izšūšana Šūšanas Aplikācijas Jutos DIY Amatniecības Centrā Dekori
€8.14 €3.99

(apraksts jūs meklējat praktisku un dekoratīvu sirds aplikācijas?vai jūs, meklējot izturīga, uzticama sirds aplikācijas matu klipus?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu jutos sirds plāksteri matu klips ir piemēroti jūsu vajadzībām.tā ir laba izvēle jums. funkcijas -krāsa:sarkana -materiāls:filcs -izmēri:2.30x2.30x0.10cm/0.90x0.90x0.04in - maigu un izsmalcinātu, šie)

Izskatās arī
Diy Mozaīkas Izšuvumi Krāsains Sirēna Pilna Dimanta Krāsošana Fantāziju Sieviete Krustdūrienu Rokdarbu Komplekts Mājas Apdare
€35.56 €25.60

(diy mozaīkas izšuvumi krāsains sirēna pilna dimanta krāsošana fantāziju sieviete krustdūrienu rokdarbu komplekts mājas apdare firmas nosaukums: naifei veikals urbšanas platība:100% pilna kvadrātveida, apaļas dimanta izšūšana mūsu priekšrocības:30% papildus dimantu,labāki instrumenti,velmēta audekla ar putu burbulis, ātra piegāde,klientu apkalpošanas 24 stundām oem lai: mēs)

Izskatās arī
2gab Lapas apdare, Metāla Griešanas Mirst DIY Scrapbooking Albumu Papīra Karte, Dekoratīvie Amatniecība Spiešanu Die Izcirtņi Roku darbs
€1.26 €1.07

(stāvoklis: 100% pavisam jaunu daudzums: 1 krāsa: kā parādīts attēlā materiāls: tērauds visa izmērs:(aptuveni ) :6.2 x 4.3 cm paziņojums: 1. jo atšķiras gaismas un ekrānam, krāsa produkts var nedaudz atšķirties no attēlā. 2. sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet starpība 1-3cm. 3. paldies par jūsu sapratni.)

Izskatās arī
20Pcs Imitētu Zemeņu Cepumu Sveķu DIY Scrapbooking Matadatas Rotaslietu izgatavošana Amatniecības Piederumi Telefonu Gadījumā Dekorēšanas Piederums
€4.25

(20pcs imitētu zemeņu cepumu sveķu diy scrapbooking matadatas rotaslietu izgatavošana amatniecības piederumi telefonu gadījumā dekorēšanas piederums nosaukums:imitētu zemeņu cepumu izmērs:aptuveni 25*21mm krāsa:rozā/sarkana/rose sarkans/zils/dzeltens/violeta materiāls:sveķi piezīme:1. produkta izmērs ir manuāli noteikt, kļūdas par 1-2cm ir normāls.lūdzu, lūdzu, saprast. 2.daļēja)

Izskatās arī
Booksew Āfrikas Ankara Audums Raibs 2 Gab./daudz 40x50cm Kokvilnas Audumi, Šūšanas Materiālu Tecido Tissu Tida Audumu Ziedu Tecido
€5.25 €2.62

(preces nosaukums: no kokvilnas auduma pre-cut tauku ceturksnī materiāls:100% kokvilnas sarža. motīvs: mīksts, blīvs,elpojošs,videi draudzīgs, augstu kvalitāti. modelis: kā attēlā parādīts.zaļā , floarl, pārbaudīt. lietošana: raibs, quilting, gultas lapu,kleita, apģērbs,aizkars,somas,safa,spilvens,spilvenu,rotaļlietu,tida,scrapbooking un citiem kuģiem, šūšanas projektu izmērs:1)

Izskatās arī
Jaunas Lāču Ķēriens Sīkfailus, metāla Griešanas Mirst Trafareti DIY Scrapbooking Papīra/photo Kartes Spiešanu Nomirst
€1.37 €1.17

(stāvoklis: 100% pavisam jaunu daudzums:1gb krāsa: kā picture rādīt materiāls: tērauds visa izmērs:(aptuveni): 7.3 x 4.4 cm paziņojums: 1. sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2. lūdzu, ļauj 1-3cm atšķirības, manuāla mērīšana. 3.paldies par jūsu laipni izpratni.)

Izskatās arī