Cena €71.30 €108.03

Pilns apraksts

Paldies par jūsu interese par mūsu tērpi.

Mūsu Pakalpojumi

1. Kleitas nav nevienas accessaries, piemēram, plīvuri, cimdi, apakšsvārki iekšpusē un tā tālāk.Cenu noteikšana ir tikai kleita!Ja jūs vēlaties accessaries, lūdzu, sazinieties ar mums

2.ja jums vietu pasūtījumu, ja jums nav standarta izmēra ,lūdzu, rakstiet detaļu lielums ir skaidrs.ja jums ir standarta izmērs, pārbaudiet mūsu lieluma diagrammu, mēs padarītu kleitu izmērs pēc mūsu izmēru chart. 3.Mēs iesakām jums izvēlēties mežģīnes augšu, kas ir labāk, lai pielāgotu izmēru, lai atbilstu jūsu ķermeņa labāk.

4.Kleitu var veikt pielāgoto izmēru, krāsu, dizainu.Mēs iesakām jums atrast proffessional speciāli uz pasākumu, lai jūs rūpīgi pēc Pasūtījuma Mērījumi Pamatnostādne pirms iegādāties kleita tiešsaistē.

Izmēri :

Mēs darām standarta izmēru vai pielāgoto izmēru, cena ir tāda pati, lūdzu, atstājiet mums savu mērījumus, ja jūs izvēlaties pielāgoto izmēru, lūdzu, skatiet tālāk mērīšanas instrukcija.

Piemēram:Lieluma vienība :( cm vai collas)

1.Pilnas Krūtis = ___ collas(cm)

2.Vidukļa = ___ collas(cm)

3.Gurni = ___ collas (cm)

4.Dobi līdz Stāvs = ___ collas (cm)

5.Dobi līdz stāvs ar kurpes ___ collas (cm)

Jums var būt nepieciešams veikt šīs measurments uz mani, ja jūsu kleita ar lencēm vai ar piedurknēm vai jums ir nepieciešams jaka, lai atbilstu jūsu kleita.

6.Plecu pie pleca = ___ collas (cm)

7.armseye = ___ collas (cm)

8.roku garums = ___ collas (cm)

Paziņojums:

1. atstājiet ziņu pēc stāvoklis: gribu pasūtījuma lieluma ,krāsu citi stili; mums pateikt precīzu datumu, kad tas ir nepieciešams, kleita; ir citas prasības kleitu detaļas

2. ja jūs vēlaties krāsu pati kā attēlā, lūdzu, atstājiet ziņu, lai pastāstītu.

3. Kāzu kleita nav nevienas aksesuāru, piemēram, cimdu, kāzu plīvuru un krinolīns apakšsvārki ( rādīt uz bildes).Cenu noteikšana ir, lai vienu kleitu tikai!

4. Pirms pasūtīšanas, lūdzu, izlasiet šo sarakstu, rūpīgi un jautāt visiem jūsu jautājumiem.Lai nosūtītu e-pastu Mēs atbildēsim uz jūsu jautājumiem ietvaros 24-48 stundas.vai, Lūdzu, izmantojiet TradeManager, sazinieties ar mani.

5.Mēs iesakām, ka jums ir jūsu mērījumiem, kas veikti ar profesionāliem, pirms pērkot jebkuru kleita tiešsaistē.Lūdzu, sekojiet measurement instrukcijas, un mērīt sevi uzmanīgi.

6.Ja jūs vēlaties, lai atceltu rīkojumu : mēs pieņemam pilnu atmaksu 24 stundu laikā pēc tam, kad esat pasūtījuma; tur ir tikai 50% daļēji atmaksāt pēc tam, kad esat vietā, lai vairāk nekā 24 stundas(ar 50% ir maksa par mūsu materiāls)

Maksājums:

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

(1)Atgriešanās Lūdzu, sazinieties ar mums, 48 stundu laikā pēc preces saņemšana.Atpakaļ postenī, ir jābūt ideālā stāvoklī.Kleitas, jums arī būs jāmaksā 30% kopējā summa, kas, lai kā uzpildīties maksa.Tas ir nepieciešams, ka prece vai kleitas būtu atgriezusies pie mums, 14 dienu laikā pēc atgriešanās pieprasījums ir pieņemts.Atpakaļ nosūtīšanas izmaksas tiks pircēja atbildība.

(2)Apmaiņas

Apmaiņa ir atļauta tikai attiecībā uz posteņiem, kas ir bojāts, nepareizi, nosūtītas vai bojāti pēc to saņemšanas.Visas preces var tikai apmaiņa par vienādu cenu, nomaiņa, lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs izsniedz nomaiņu tikai pēc tam, kad savu peļņu ir saņemti.

(3)Procedūras, Atgrieztos Un Saņemtu Kompensāciju

Sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas nekavējoties.Par jautājumiem, jūs pieminēt, mēs jums sniedz pierādījumus, lai pierādītu.Mēs sniegs jums atgriežoties pasta adrese

Pēc tam, kad atgriezās postenī, ko jums ir saņemta, mēs atmaksāsim jums 3 līdz 7 darba dienu laikā, izmantojot PayPal.Skriešanās, lai maksa un kuģniecības izmaksas, jūs jāsamaksā pirms netiek atgriezta.

Specifikācijas

  • Modelis Tips: Citi
  • Siluets: A-LĪNIJAS
  • Vecums-mērķtiecīgi: Visu vecuma
  • Modes Elements: Backless
  • Izgriezums: MĪĻOTĀ
  • Materiāls: Poliestera
  • Stils: Izsmalcinātu
  • Faktisko Attēlu: No
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Zīmola Nosaukums: Zila kleita
  • Godu: Kokteilis Puse
  • Piedurknes Stils: Bez piedurknēm
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • CN: Dzjansu
  • Modeļa Numurs: BLUE0035
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Apdare: Sequined
  • Vilciens: NAV
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Vienuma Tips: Kokteilis Kleitas
  • Auduma Veids: Tills

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Luksusa Vakara Kleitas Sirēna Mežģīnes Fāzēm Augstas Kaklu Garām Piedurknēm Balles Kleitas, Sexy Pusē Sadalīt Pielāgot Oficiālā Puse Kleita
€141.11 €119.94

(1. lielumu un krāsu, ir ļoti svarīgi, lai kleita , tik kad jūs izvēlēties krāsu un izmēru, lūdzu, atbilstoši lieluma bildi, jo izmēri var būt dažādi, lai jūsu valstī. 2. ja jūs vēlaties, lai padarītu pasākumu, kleita , atstāt mums ziņu par jūsu sīka izmēra .krūtis =, viduklis =, gurni =, dobu uz grīdas ar apaviem (collās vai cm) un pasākums pats kā mūsu mērīšanas instrukcijām. 3.ja jūs izvēlēties)

Izskatās arī
Mežģīņu Aplikācijas Apvalku Off-Plecu 3/4 garām Piedurknēm Māte no Līgavas Kleitas, Lai Kāzas فساتين السهرةSummer 2023
€283.48 €147.41

(laipni lūgti manā veikalā! cienījamie salds līgava-to-būt,mēs esam pagodināti par iespēju veikt skaistu kāzu kleitu, lai jūs un palīdzētu jums un jūsu mīlēja viens ir salds kāzas. mums ir laipni gaidīti katrā sirsnīga klientu,vai enquiring vai pirkšanas!ja jums ir kādi jautājumi vai interese par mūsu apģērbu veikalu un kāzu aksesuāri,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.kā patiesu)

Izskatās arī
Dienvidāfrikas baltas Kāzu Kleitas Līnijas Pie Pleca Grīdas Garums Līgavas Kleitas Mežģīņu Aplikācijas Kāzu Kleitas
€185.96 €158.06

(izmērs diagrammas kleitu izmēri plus lieluma kleitas izmēri to, kā pasākums piezīme: sakarā ar starpību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā, bet ne vienu un to pašu darbību uz dažādām iestādēm, kā par modeli.paldies! shipping noteikumi mūsu postenis ir bezmaksas)

Izskatās arī
Sieviešu Tilla Apakšsvārki Tutu Puse daudzslāņu Elsojošs Cosplay Svārki, Garums 40cm, Viduklis 56-100cm
€8.74 €7.43

(paketē iekļauts 1 x apakšsvārki (izvēlēties savu krāsu) piegādes informācija starptautiskās pasūtījumu, lūdzu paziņoja, ka mēs nevar garantēt precīzu piegādes datumu.tas var atšķirties, atkarībā no jūsu vietējā muitas/post office rgulations. lūdzu sazinieties ar mums, ja jums nepieciešama papildu palīdzība, un mēs būsim priecīgi jums palīdzēt. maksājumi maksājumi)

Izskatās arī
Piparmētru Zilā Šifona Grūtnieču Kleitas Empire Ilgi Vakarā Formālās Kleitas Grīdas Garums Tikās Noslēguma Nakts Puse Drēbes Vestido De Noche
€228.73 €98.36

(laipni lūgti mūsu veikalā silts padomi: 1, ja jums ir nepieciešams, lai neatliekamu datuma, lūdzu, sūtīt īsziņu, lai ar mums iepriekš pārbaudīt! 2, izmērs: pirms iegādes, lūdzu, salīdzināt savu mērījumus, lai mūsu lieluma diagrammu uzmanīgi.ja tur ir kāda atšķirība starp jūsu mērījumi un izmēri, lūdzu, sniedziet detalizētu measurementsto mums , tā ka mēs varam padarīt to)

Izskatās arī
Rozā Lovely Baby Girl Dress Mežģīnes Elsojošs Loku Princese Kāzu Sniegumu Bērnu Apģērbu Dāvanu Pirmās Komūnijas Dzimšanas Diena
€131.22 €65.61

(pasūtījuma izgatavotu custom made apģērbs, lūdzu, aizpildiet formu zemāk un piedāvāt mums, ja jums vietu pasūtījumu. vai sazinieties ar mums, mums ir vienmēr pie jūsu pakalpojumu. 1. krūtis: ___cm/collas 2.viduklis:___cm/collas 3. gurni: ___cm/collas 4. gravu hem ar papēdi: ___cm/collas 5.augstums ar papēdi: ___cm/collas 6. plecu pie pleca:___cm/collas 7:rokas)

Izskatās arī
Jaunas Ielidošanas Vakara Kleitas 2024. Gadam Augstas Kaklu garām Piedurknēm Krelles-Line Samta Dubajas arābu Balli Puse Kleita Ilgi Formālu Kleita فستان
€254.88 €104.50

(laipni lūgti mūsu veikalā pasūtījuma lielums krūtis _______________ collas/cm *vidukļa________ collas/cm *hip _________ collas/cm *plecu pie pleca (mērot no aizmugures) _______ collas/cm *plecu pie grīdas (mēra bez kurpēm) _______ collas/cm *jūsu papēži augstums: ________ collas/cm *jūsu augums _______ collas/cm atgriešanās politiku mēs esam viegli atgriešanas/apmaiņas procesā!jūs)

Izskatās arī
Burvīgs Piedurknēm Sequin Fāzēm Nekustamā Mermaid Kāzu Kleitas Ar Mežģīņu Slāni Zivs Astei Līdzīgs Svārkiem Dārza Plus Lieluma Līgavas Kleitas
€246.13 €209.21

(izmēri kleitu izmēri plus lieluma kleitas izmēri to, kā pasākums 1.modeļa mērījumi 2.mērīšanas rokasgrāmata, ideāli pieguļošs kleita sākas ar perfektu mērījumi.pirms pasūtīšanas ir šūti no kleita pack24.lv stingri iesakām atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi.šeit, mēs jums parādīsim, kas mērījumi ir nepieciešami,)

Izskatās arī
YUMDI Black Rhinestone Luksusa Sieviešu Puse Kleita High-end Oficiālo Posma Izpildes vakarkleita Haute Couture Garā Kleita
€282.31 €141.16

(pasūtījuma izgatavoti :pieņemt pasūtījuma lieluma un pieņemt pasūtījuma izgatavotu krāsu! jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______ 2) vidukļa ______ 3) gurni________ 4) dobi līdz stāvs bez kurpes ______ 5) dabas augstums bez kurpes________ 6) tiek lēsts, kurpes)

Izskatās arī
OEING Dzeltens-Line Balles Kleitas, Elegants Milzīgais Kakla Pusē Sadalīt Dāmas Vakara Kleita Īpašu gadījumu Kleitas Vestidos De Noche
€111.85 €77.18

(laipni lūdzam oeing vakara kleitu veikalu akceptē pielāgotus izmēra jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______cm/collas 2) vidukļa ______cm/collas 3) gurni________cm/collas 4) dobi līdz stāvs bez kurpes ______cm/collas 5) dabas augstums bez kurpes_______cm/collas uzmanību)

Izskatās arī
Sexy Pavada Krelles, Samtu, Mežģīnes Up Piedurknēm Vakara Kleita Sieviešu Sanesu Kleitas Sieviete 2024. Gadam Balli oficiāls pasākums kleitas Tērpi
€182.99 €100.65

(sexy pavada krelles, samtu, mežģīnes up piedurknēm vakara kleita sieviešu sanesu kleitas sieviete 2024. gadam balli oficiāls pasākums kleitas tērpi 🎀gadījumā:šī ilgi formālās kleitas uzvalks nekādas oficiālas gadījumiem,piemēram, vakara,balles, kokteilis, homecoming, izlaidumi, dzimšanas diena, meiteņu nakts, junior balli, klubā grupa, deju grupa, laipni pusei, paldies, kurā daļēji formāli)

Izskatās arī
Klienta maksājumu saiti, lai kāzu kleita 4352
€711.03

(personīgai lietošanai pircējs: 1.ir 3 slāņi, hardnet padarīt svārki elsojošs. 2.tā ir mūsu oriģinālu dizainu un 100% reālā šovs,kas nav izgatavotas kopijas. 3.tur ir apmēram 10000 video, kas parāda dažādas kleitas par youtube,jūs varat meklēt mīlestības sezona kāzu kleitu uz youtube,būs mūs atrast. 4.tur ir live-on instagram mūsu salonā ikdienas(aptuveni 2000 kvadrātmetru)

Izskatās arī
Pasūtījuma Zaļa, Spīdīga Princese Quinceanera Kleita Bumbu Kleita Siksnas Fāzēm Pie Pleca 15. Puse Kleita Appliques Sweet 16 Kleita
€381.23 €274.49

(pasūtījuma zaļa, spīdīga princese quinceanera kleita bumbu kleita siksnas fāzēm pie pleca 15. puse kleita appliques sweet 16 kleita)

Izskatās arī
Mūsdienu Viens Shouldeer Vakara Kleitas Romantiska Bumbu Kleita Līgavas Kleita Graciozs Stāvs-garums Līgava Kleitas Vestidos De Novia
€175.02 €96.26

(laipni lūdzam brlmall kāzu puse, veikals silts padomi: 1: kleita tiek izgatavoti pēc pasūtījuma.mēs iesakām klientiem, lai vismaz 2 mēnešus agrāk atstāt vairāk laika, lai ražošana un piegāde. 2.kuģniecības laiks ir atkarīgs no kuģniecības veidi, kā tu izvēlējies. 3.lūdzu ziņa mani, savu termiņu iepriekš vai detaļu jebkurā laikā-jūtīga prasa, lai ir piezīme kastē)

Izskatās arī