Cena €24.95 €31.18

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Multi Krāsu:
  • Izdzēšami Vai Ne: No
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izmērs: Normal
  • Modeļa Numurs: M3069
  • Dual-puses Rakstiski: No
  • Zīmola Nosaukums: HASFER
  • Iepakojums: BRĪVS
  • Suka Padoms: Slīps
  • Veids: Atzīmētājs
  • Izmantošana: Biroju Un Skolas Marķieri

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Karikatūra Augļu Dzēšgumijas Krāsains Koka, Bērnu, Bērniem, Studentiem, Kancelejas Preces Zīmuļi Krāsu Izlases
€0.01

(apraksts izgatavots no koksnes materiāla, tāpēc šis zīmulis ir netoksiskas un drošas bērniem, lai izmantotu. īpašu un oriģinālu augļu dzēšgumija, zīmuļu padara jūsu bērniem iemīlēties ar studiju. premium rakstīšanas instrumentiem skolas, biroja vai mājās. krāsains uzkrītošā zīmuļi, liels kā mūzikas dāvanu vai persona, somas pildījumu. lieliska dāvana vai)

Izskatās arī
Izpildu Dāvanu ar Pudeli, 6 GAB. Zib
€9.28 €8.16

(funkcijas: ootdty 【visgaršīgāko kvalitātes] aicina - nekustamā spalvu padarīt mūsu pildspalva jāuzglabā ilgāku laiku, 6 nerūsējošā tērauda zīmuļi, un irīdija sakausējuma, lai novērstu rūsēšanu un nodrošina izturību. 【antīks stils] aicina-izsmalcinātu dāvanu kastē, elegants appearence,lojāls, lai gars senās eiropas veidošanā, pildspalvas,tātad tas ir nozīmīgs un luksusa)

Izskatās arī
6 Gab./Komplekts Melnā Gēla Pildspalvas 0.5 mm ST Nib Kawaii Pildspalvu Komplekts Rakstot Svaigu Krāsu korejas Kancelejas preces Cute Skolas Piederumi Studentiem
€15.84 €9.66

(produkta apraksts : produkta nosaukums: st nib melnu gēla pildspalvu komplekts garums: 14.5 cm iezīmes: push / 0,5 mm / black / st zib materiāls : plastmasas apvalks iepakojuma stāvoklis: mēs izmantojam burbulis maisā, lai wrap produkta cieši, lai izvairītos no bojājumiem transportēšanas laikā. bezmaksas piegāde:visus noliktavā, piegāde tajā pašā dienā. *piezīme:)

Izskatās arī
Apelsīnu Jaunums Karikatūra Lācis Marķieri, Pildspalvas Plānotājā Atzīmē, Rozā, Dzeltena Ātri Žāvēšanas Atzīmētājs Uzstādīt Plastmasas Violeta Birojs
€4.19 €2.52

(augstas kvalitātes: šīs jaunums karikatūra lācis marķiera pildspalvas ir izgatavotas ar 100% jaunu un augstas kvalitātes plastmasas materiāla, kas nodrošina izturību un ilgstošu izmantošanu. universāls pielietojums: ideāli piemērots dažādu uzdevumu, šo marķieri, pildspalvas ir piemērots piezīmju veikšanas, darbu, kalendāri, plānotāji.tie ir ideāls komplekts pieaugušajiem, kuri vēlas, lai uzsvērtu,)

Izskatās arī
Akvarelis, Krāsu ota 10pcs/komplekts DIY Eļļas, Akrila Glezniecību, Birojs Guļamistaba Dekori
€7.09 €3.47

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, ciets, izturīgs, anti-rūsas, saglabāšanu un praktisko, ilgs kalpošanas laiks. veidota ar anti-izkrišanas novēršanai mati, tas ieguva'for t jāatlaiž vai sabruks, un jūs varat izmantot otu, lai koncentrētos uz savu gleznu un lai vienmēr būtu piepildīts ar radošām idejām. 10)

Izskatās arī
6PCS/Set Trušu Mini Dienasgaismas Marķieri, Pildspalvas Kawaii Krīta Marķieris Pildspalvas, Kancelejas Materiāla Skolas Papelaria Skolas Supplie
€5.69 €1.71

(apraksts: stāvoklis: brand new + augstas kvalitātes !materiāls:plastmasa svars: apmēram:25g krāsa:kā parādīts attēlā izmērs garums:6.5 cm, platums:1cm iepakojumu sarakstu: 6 * marķiera piezīme: foto krāsu var nedaudz atšķirties no faktiskā izstrādājuma, jo krāsu displejs dažādu monitoru.)

Izskatās arī
Izskatās arī
1Set Bambusa Lodīšu Pildspalvu Reklāmas Pildspalvas Vides Aizsardzības Pildspalvu Rakstīšanas Rīki
€31.03 €18.31

(1set bambusa lodīšu pildspalvu reklāmas pildspalvas vides aizsardzības pildspalvu rakstīšanas rīki piemērots darba vieta un adrese izmēri: apm. 13.5 x 1.1 cm nosaukums: augstas kvalitātes koka lodīšu pildspalvas krāsa:kā parādīts attēlā materiāls:bambuss iepakojuma saturs: 50 x bambusa lodīšu pildspalvu tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti)

Izskatās arī
96 Gab Prēmijas Zīmēšanas Zīmuļu Komplekts ,kurā ietilpst 72 Krāsainu Zīmuļi un 24 Skiču Komplektu,Mākslas Zīmuļu Komplektu Zippered Ceļojumu Gadījumā, Dāvanu
€48.30 €20.56

(96pcs mākslinieku zīmēšanas komplekts:sastāv no 72 krāsas zīmuli(ar ne.uz zīmuli ķermeņa), 12 ieskicējot zīmuli(5h 4h 3h 2h hb b 2.b 3.b 4.b 5.b 6.b 8.b); 3 ogli, zīmuli(mīksts, vidēji, grūti), 1 grafīta zīmuli(6.b), 8 zīmēšanas piederumi(3blending celma, 1metal asināmais, 1vinyl dzēšgumiju, 1pencil paplašinātāju, 1sandpaper bloks, 1sketching pad); augstas kvalitātes core/svins:katra zīmuļa)

Izskatās arī
Marķieri Marķieri Vieglas Marķiera Krāsas Marķieriem, Estētiskās Atzīmētājs Dropship
€4.48 €3.54

(funkcijas: ootdty atzīmētājs: krāsains marķieris dažādās krāsās, ar mīkstu dizains, viegli grupas lietām un ieplānot.liels lūgums grāmatas vai piezīmes. materiāls: mūsu atzīmētājs lietās ir izgatavots no izturīga kvalitātes plastmasas materiāla.jauki pastelis atzīmētājs ir super mīkstajam ar gludu, mīkstu galu. ātri žāvēšanas marķieri, pildspalvas: jauki maigu)

Izskatās arī
Deli 4gab 0.5 mm, Melna Tinte Ātri žāvēšanas Gēla Pildspalva Kancelejas preces, Skolas Skolēnu Piederumi Biroja Piederumi Parakstīšanas Pe
€7.67 €5.98

(deli 4gab 0.5 mm, melna tinte ātri žāvēšanas gēla pildspalva kancelejas preces, skolas skolēnu piederumi biroja piederumi parakstīšanas pen biroja pildspalvu nosaukums: deli gēla pildspalvas modelis: s88-e specifikācija: 0.5 mm norādīja konusveida galvas īpatnība: 1. zinātnes matching tintes, jaunu biezs melnu tinti, pilnīgu un spilgtu krāsu, gluda un vienveidīga tintes,)

Izskatās arī
MAMMA Santos De Ca Metāla Mucas Rollerball Lodīšu Pildspalvas Ar Unikālo Griešanai Rakstot Gluda Luksusa Biroja Studiju Kancelejas preces
€60.56 €30.28

(kāpēc izvēlēties mūs ! ★ pildspalvu piederumi ★ patīk justies patiesa greznība pildspalvu rokā : - apdullināšanas luksusa pildspalvas iepazīstināja ar pure-pērle. - smalks un delikāts meistarība. - augstas kvalitātes un zemu no luksusa boutique zīmola veikals. ★ pierakstīt savas domas bez piepūles : - mēs izmantojam uzpilda no vācijas, kas ļauj)

Izskatās arī
Biroja Gudrs Suns Studentu Nospiediet Pildspalvu Karikatūra, Kas Dzen Zīmuli Kustamo Zīmuli Automātiskie Zīmuļi Mehāniskie Zīmuļu
€3.34 €1.60

(izmērs:15 cm garumu. materiāls:plastmasa zīmuļu svins:0.5 mm, 0.7 mm piezīme:nejauši vienu!!! pakete ietver:1pc mehānisko zīmuli piezīme: lūdzu, ļauj 1-3cm atšķirību dēļ manuāla mērīšana. sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.)

Izskatās arī
Cinkošana Pildspalvu Komplekts Spalva Prakse, Biznesa Dāvanu Radošo Strūklaku Dekoratīvās Retro Strūklas
€19.75 €11.06

(apraksts šis produkts ir retro stila dizains spalva dip pildspalvu, pieņemšanas laba un izturīga sakausējuma, strūklas materiāla, izturīga un praktiska ilgstošu izmantošanu.šī vintage dizaina spalva pildspalvu l ooks ļoti izsmalcināti un skaisti.labākā izvēle jums. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:sakausējuma, strūklas -izmērs:23.50x5.50x1.50cm/9.24x2.16x0.59in(spalva)

Izskatās arī