Cena €3.14 €4.50

Pilns apraksts

modname=ckeditor

1.Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3.Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Atšķirības krāsu var izraisīt arī citi iemesli, piemēram, krāsu pārdomu displejs,apgaismojums,fona utt.Tomēr, ja jūs uzskatāt, ka prece ir saņemta wrongcolor lūdzu, sazinieties ar mums, lai noskaidrotu atgriešanas vai kompensācijas, ir iespējams.

1.Mēs nosūtīti veic China post air mail,Kādu valsti ar Singapūras pastu.Piegādes laiks ir atkarīgs no destinathion un citiem faktoriem,To var ņem 50 darba dienas.Ja jums nav saņemt jūsu preces pēc 50 darba dienām,Pls sazinieties ar mums un mēs izdomāt apmierinošu soluthion.Pls neatstājiet mūs mazāk par 4 zvaigznēm, negatīvas atsauksmes pirms jebkuru communicathion starp mums.

2.Lai Krievija: 10-30 darba dienām;Uz Brazīliju: 20-50 darba dienās(izņemot kavēšanos ar karstā sezona, sliktu laika apstākļu & uncontrol iemeslu dēļ) 3.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4.Ja jūs vēlaties pārbaudīt savu vienumu statusu,pls sazinieties ar mums.

Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem, jo kvalitātes dēļ, piedāvājam jums 100% naudu atpakaļ atmaksu, kamēr jūs izpildiet soļus zemāk:

1.Sazinieties ar mums ar e-pastu un norādīt problēmas un produktu apstākļus, pirms jūs apstiprināt saņemšanas objektus.Mēs novērtējam, ka jūs dariet mums zināt, problēma detalizētu komplektācijā pire.

2.Atpakaļ uz produktu 7 (septiņu) darba dienu laikā.Objektam jābūt sākotnējiem noteikumiem, kā jūs to saņēmusi.

3.Mēs piedāvājam apmaiņu,kompensāciju vai citu piemērotu režīmu, kā mēs vienojāmies, pēc tam, kad mēs saņemt atpakaļ postenī.

4.Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu savus katram klientam labāko, ko spējam.Preces, kas ir bojātas vai trūkst detaļu netiek atgriezta.Pircēji ir atbildīgi par atgriešanos piegāde ar pienācīgu iepakojuma.

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu, lūdzu, sniegt pozitīvas atsauksmes.Lūdzu, neatstājiet neitrāla vai negatīva atsauksmes neinformējot mūs iemesls.Mēs vēlamies, lai mūsu klienti ir apmierināti un mēs centīsimies mūsu labāko, lai apkalpotu mūsu klientus un padarīt jūsu iepirkšanās pieredzi, patīkams.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Tekstūra: Kinky Cirtaini
  • Vienības svars: 80 ° /gabalā
  • Zīmola Nosaukums: Similler
  • Vienumi, Iepakojumā: Tikai 1 Gab.
  • Krāsas Tips: Ombre
  • Pielikumu: Clip-In
  • Var Permed:
  • Materiāls Pakāpe: Augstas Temperatūras Šķiedras

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

26 Collu Maiga Blondīne 613 Glueless Ilgi 180% Blīvums Kinky Cirtaini Dziļi Mežģīnes Priekšpusē Parūka Melnās Sievietes Babyhair Preplucked Dienas
€91.89 €52.38

(izvēlēties skaistums izvēlēties mūsu sintētisku parūku sintētiskās parūkas ir lētāks nekā matu parūka, tāpēc jūs varat atļauties, lai mainītu savu stilu, biežāk, vai kad jums mēģinājis savu pašreizējo izskatu. mūsu parūka ar dabas aukla un bērnu matu ļoti dabiski ! 1*4 mežģīnes izmērs 1) sintētiskās parūkas ir lētāks nekā matu parūka, tāpēc jūs)

Izskatās arī
Kinky Cirtaini Parūka ar Bangs Brazīlijas Cilvēku Matiem Sieviešu Mašīna Dziļi Viļņu Cirtaini Glueless Parūkas Ar Bārkstīm
€50.87 €33.07

(parūka specifikācijas: materiāls: 100% cilvēku matiem materiāls pakāpe: 10.a klases matu garums: aptuveni 8 collas, kā parādīts attēlā mežģīnes:nav mežģīnes funkcijas: 1. augstas kvalitātes materiāls: 100% brazīlijas reāls cilvēka matu, mīksts un blīvs parūka, ne smakas, ne sapīšanos. 2. iezīmes: šis pixie griezuma parūka var būt balināts, krāsots,)

Izskatās arī
Parūka Sieviešu Īso Matu Dabisko Pilnu Galvu, kas Vilnis Galva Pilna Top Parūka Uzstādīt Siltuma Izturīgu Sintētisku Parūku Puse
€5.57 €3.90

(aprakstīt garums:30 cm krāsa:kā parādīts attēlā materiāls: augstas temperatūras zīda modes dizains.naudas sodu meistarība, augstas kvalitātes materiālus, varat būt drošs pirkt kvalitātes materiālus, izsmalcinātu meistarība, unikālu raksturu, pieejamu cenu un unikālo stilu. kvalitāti pirmais, skalošana.klienti ir mūsu draugi. stilīgs dizains, 100% pavisam)

Izskatās arī
Glueless Nodilumu Un Iet Prelucked Cilvēka Ķermeņa Vilnis Matu Parūka Brazīlijas 7x5 Slēgšanas HD Pārredzamu Pirms Sagriež Gatavs Valkāt, Un Iet Mežģīnes
€310.74 €217.52

(biežāk uzdotie jautājumi q1. tas izplatīšanos un juceklis? a: nomešanu: dažas šķipsnas sākotnējā kaisa jaunu matu ir normāli.mēs vienmēr liecina klienta zīmoga audu pirms uzstādīšanas un notīrot ar plaša zobu ķemme.pārmērīgu izplatīšanos, var izraisīt ar audu sadalīšanas vai sausums.lūdzu, vienmēr zīmogs beidzas, ja jūs sagriež audi uzstādīšanas un saglabāt)

Izskatās arī
Pūkains Pavasara Vērpjot Tamborētas Matu Īss Bumba Vērpjot Bizītes, Lai Tauriņš Locs Sintētisko Šķiedru Pinums Matu Pagarināšana
€13.08 €5.88

(bellqueen pavasara vērpjot matus tauriņš locs bumba vērpjot īss pūkains tamborētas lentes sintētisko tamborēšanas pinums matu pieaudzēšana pavasara vērpjot matu materiāls: pavasara vērpjot mati ir veikta kvalitātes zemas temperatūras liesmu slāpējošiem sintētiskās šķiedras, vieglāk izjaukt.jūs varat darīt šīs frizūras ar pavasara vērpjot matus viegli: pavasara vērpjot tamborētas matu, bumba)

Izskatās arī
Ādas Vloop PU 0.06-0.08 mm Vīriešu Matu Protēze Dabas Aukla Nomaiņa Sistēmām Vienības 100% Cilvēku Mati Izturīga Vīriešu Parūkas Toupee
€253.41 €108.97

(mēs esam profesionāla veikalu, kas sniedz vīriešu toupee, visi mati ir 100% cilvēku mati, indijas matu, cena ir labvēlīgi, kvalitāte ir laba, šķirnes ir dažādas, tur ir vienmēr stilā, kas ir piemērots jums, ja jums ir blīvums, izmēru un krāsu prasībām, kas nav mūsu saiti, jūs varat sazināties ar mums, mēs varam pielāgot, lai jūs, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas pirms pasūtījuma. ★modelis)

Izskatās arī
Īss Pixie Griezuma Parūka Cilvēku Matiem, Pelēkā Krāsā Dabas Vilnis Mati Parūkas Ar Bangs Glueless Cirtaini Mati Pilnu Mašīnu Valkā Parūkas un Iet
€45.29 €18.04

(aligrace īss pixie samazināt parūkas cilvēku matiem matu materiāls: 100% cilvēka matu parūkas pilna mašīna īss pixie griezuma parūka matu kvalitāte: pelēkā krāsa, remy human hair, mīksts, zīdains un bez elpas matu iezīme: tas ir ideāls apjoma un biezuma pilnu un skaistu izskatu, mašīna parūka klp ir paredzēta uzticamu fiksāciju.tas ir augstas kvalitātes cilvēka matu parūku, kas)

Izskatās arī