Cena €2.33 €4.07

Pilns apraksts

Aprakstīt:

Krāsu, kā parādīts attēlā

materiāls: plastmasa

Svars: 10.6 grami

Izmērs: 7.3*1.8 cm/2.87*0.7 cm

1. Modes dizains: Šī galvas pieņem dizains krāsains zvaigznes, kas papildina modes izjūtu, lai jūsu frizūra.

2. Augsti elastīgs materiāls: mati tie ir izgatavoti no augstas elastības telefona vadu materiāls, kas ir ne tikai mīksts un ērts, bet arī ir labu noturību.Tas pieder matu cieši bez slīdēšanu vai deformēties, padarot jūsu frizūra ilgstoši.

3. Multifunkcionāla lietošana: Šis matu kaklasaite ir ne tikai piemērots augsta ponytails un burbulis lentes, bet var arī izmantot, lai radītu dažādas citas frizūras, piemēram, augstas maizītes, zemu ponytails, utt.Tas ir ļoti piemērots ikdienas dzīvē vai dažādās situācijās vai īpašos gadījumos, piemēram, personām, datumi utt.

Piesardzības pasākumi:

1. Mēs visi zinām, ka dažādos datoros displejā dažādās krāsās, un faktiskā krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā zemāk.

2. Ja jums ir grūti izvēlēties izmēru, jūs varat sazināties ar mani jebkurā laikā, un mēs sniegsim jums dažus ieteikumus, bet tas jums ir tikai atsaucei.

3. Mēs varam pieņemt pasūtījumus ar jauktiem izstrādājumiem, krāsās un izmēros.

Šis produkts ietver

1pc matu virvi

sveiki, puiši, paldies par apmeklējot manu veikalā.ja jūs vēlaties iegādāties vairāk, nekā mēs sarakstā, lūdzu, sazinieties ar mums.Laipni lūdzam apmeklēt.Ceru, ka jums ir jauka diena!

Specifikācijas

  • Dzimums: Meitenes
  • Nodaļas Nosaukums: Pieaugušie
  • Stils: Modes
  • Modelis Tips: Cietie
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Matu Lentes
  • Modeļa Numurs: tālruņa vadu matu kaklasaiti
  • Piemērojamo Sezonu: Četri Gadalaiki
  • Iezīme: Daudzfunkciju
  • Materiāls: Plastmasas
  • Izcelsmes Vieta: Ķīna (Mainland)
  • Piemērojamo Skatuves: Ikdienas
  • Vienuma Tips: Cepures

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Burnt Orange Vizuļi Mežģīņu Auduma Āfrikas Mežģīņu Auduma 2023 Augstas Kvalitātes 5 Pagalmā franču Acs ar Secība Attiecībā uz Kāzu Puse, KB3415
€129.86 €71.43

(laipni lūgti mūsu veikalā :) ceru, ka jums ir bauda savu pirkumu! padomi:mums ir jauns audumu katru dienu.jūs varat sekot mūsu veikalā, lai saņemtu jaunu dizainu.paldies! sekojiet mums, saņemtu kuponus! pircējs lasījumā 1,par lielums sakarā ar rokasgrāmata griešana, būs 1-3cm kļūda par vienu skaitītāju.tā ir normāla parādība. 2,par krāsu atšķirība visi)

Izskatās arī
Lolita Garu Lentu Pītā Matu Klipu Galvu Virvi, Super Pasaku Matu Virves Salds Atdzesētu Dubultā Zirgaste, Tie Vērpjot Pīt Piederumi
€6.30 €3.34

(specifikācija kategorija: matadatas materiāls: sakausējums + audums krāsa: tīri balts, rozā, zils, balts krēms stils: ins salds un gudrs stils: bow izmērs: garums 15cm, stieple, platums 6mm tāds ir: ikdienas, iepirkšanās, ballītes, dāvana, kas dod komplektā ietilpst: 1 pāris matadatas)

Izskatās arī
Ādas Briļļu Gadījumā Modes Ceļojumu Mīksto Pātagot Brilles, Soma Universal Sieviešu Saulesbrilles Segtu Vīriešu Briļļu Aizsardzības Maisiņš
€7.43 €5.20

(ādas briļļu gadījumā modes ceļojumu mīksto pātagot brilles, soma universal sieviešu saulesbrilles segtu vīriešu briļļu aizsardzības maisiņš чехол для очков,футляр для очков,brilles gadījumā,estuche,estuches,안경케이스,saulesbrilles gadījumā,būtiska gafas,brilles gadījumos,футляр для очков мужчин,футляр для очков женщин,etui na)

Izskatās arī
Pušķis Fāzēm Vadītājs Klp Naktsklubs Headpiece Sievietes, Meitenes Headwrap par Partiju Kāzu Sniegumu
€15.65 €10.96

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. tips:fāzēm vēdera deju klp materiāls:plastmasa krāsa:3 krāsas par savu izvēli,stila, kā parādīts attēlā klp apkārtmērs:56-58 cm(pieaugušo,bezmaksas izmērs) stils:fāzēm,delikāts, vēdera dejas paketē iekļauts: 1 gab fāzēm vēdera deju klp piezīme: tur ir 1-2 cm starpība saskaņā ar manuālo mērījumu. lūdzu,)

Izskatās arī
Vīriešu Zeķturi ar 3 Klipi, Bikses, Bikšturi Elastīgs Plašu Zeķturi Biznesa Bikses Kostīms Puse Tēva/vīra Dāvana
€5.63 €2.98

(apraksts: 【augstas kvalitātes] aicina mūsu vīriešu bikšturi, lai bikses ar spēcīgu klipi ir izgatavoti no elastīga poliestera, ar savienojumiem, kas izgatavoti no mākslīgās ādas un 3. āķis klipus, lai iepazīstinātu ar izsmalcinātu. 【āķis klipus] aicina 3 āķis klipus var ļoti viegli un ērti pakārt uz jostas cilpas, bez skrāpējumiem, un neviena rieva uz jūsu bikses.šīs breketes vīriešu)

Izskatās arī
Labākais YBT Sieviešu jostas modes kniežu rotājumu ādas Imitācijas Sakausējuma pin sprādzes jostas gadījuma vienkāršu Sieviešu sporta kovboju jostas
€18.75 €13.13

(vienuma tips jostas jostu, krāsa melna kafija brūnā izliekšanās režīms pin sprādzes jostas materiāls mākslīgās ādas jostas, izmēra 105cm jostas sprādzes materiālu sakausējuma labākais ybt sieviešu jostas modes kniežu rotājumu ādas imitācijas sakausējuma pin sprādzes jostas gadījuma vienkāršs sieviešu sporta kovboju jostas josta, krāsa:brūna, melna kafija jostas sprādze)

Izskatās arī
Rui Hao Eyewear Zīmols Unisex Brilles Rāmis Retro Daudzstūris Brilles Rāmis, Super Viegls Pilnu Briļļu Vīrieši Sievietes
€18.21 €10.93

(daudzstūra pilnībā bez apmales optiskās brilles rāmis g90-20 izmērs ir šādi: modeļa numurs: g90-20 zīmols: rui hao brilles krāsa: zelta / sudrabainajiem rāmja materiāls: sakausējuma rāmis stils: unisex paketē iekļauts : 1 brilles rāmis paziņojums: 1. demo lēcas ir dekoratīvs, tikai, tie var būt drukāšana, kas nevar noņemt, un dažreiz)

Izskatās arī
Dāmām jauna mode D-vārdu pogu modes kleita kleita uzrakt mētelis dekoratīvu jostu K681
€5.82 €4.07

(produkta atribūti materiāls:augstas kvalitātes pu jostas sprādze materiāls: sakausējuma sprādzes forma: pin aizdare sprādzes režīmā: d populārs elements: naked stils: ikdienas jostas cilpas garums (cm):105cm;platums (cm):4.8 cm piemērojamie dzimums:sieviete)

Izskatās arī
1 Pāris Dzesēšanas Roku Piedurknēm Segtu Saules UV Aizsardzību, Āra Sporta Vīriešiem Sieviešu Velosipēdu Braukšanas Āra Roku Aizsargi Piedurknēm
€5.46 €3.33

(lūdzu, ņemiet vērā: monitora krāsa var atšķirties no faktiskā izstrādājuma. lūdzu, ļauj 2-4cm neatbilstību dēļ dažādas mērīšanas metodes. materiāls: poliesteris+spandex galvenā krāsa: multi izmērs: aptuveni 38*12.5 cm/15.0*4.9. komplektā ietilpst: 1 pair roku piedurknēm vāciņu)

Izskatās arī
Rūpnīcas Tiešās Pārdošanas Karstā Pārdošanas Rīsu Nagu Brilles Nelielu Caurumu Brilles Pinhole Brilles Porainu Brilles Ārējās Tirdzniecības Logo Karstā Pārdošanas
€11.55 €8.09

(************************************************************************************************************************************************************************************************************************** cena apraksts normālos apstākļos: atzīmēto cena: atzīmēto cena var būt pārdošanas rokasgrāmata cenas vai kad redzams pārdošanas cenas, utt., ne tikai atsaucei. nemarķēto cena: nemarķēto cena)

Izskatās arī
Tendence, Ultra-light Lasīšanas Brilles Bifocal Glasses Palielināmo +1.0~+4.0 Dioptriju Redzes Aprūpes Vecajiem Brilles Acu Valkāt Piederumi
€3.02 €2.11

(vīrieši sievietes magnētiskā terapija bez apmales brilles anti-zilā bifocal lasīšanas brilles unisex noņemams vecuma tālredzība brilles)

Izskatās arī
6Pcs/Daudz Vizuļi Loki Hairbands Meitenēm Gudrs Spīdīgu Tauriņš Matadatu Klipu Spīguļi, ap Galvu stiprināmas Bērnu Cepures Bērnu Matu Aksesuāri
€9.73 €8.27

(jūs varat saņemt ems bezmaksas piegāde, ja pasūtījums sasniedz 200 asv dolāriem. ja jūs neesat pārliecināti par dizaini/krāsas vai ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms pasūtījumus, paldies! detaild bildes par produktu krāsu informācijas: 1. mēs parādīsim, dizainu un krāsas, katra produktu, izmantojot mūsu detalizētu fotogrāfijas un apraksti. 2.)

Izskatās arī