Cena €64.85

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Pozīcija: EZERA, Ūdenskrātuve, Dīķis
  • Materiāls: Oglekļa
  • Kategorijas: Plūsma Stienis
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

10pcs Imitētu Viltus Ēsmu Ar Āķi Gaismas Mīksta Silikona Garneļu Ēsmu Mīkstās Ēsmas Tārps Gaismas Imitētu Garneles Garneles Ēsma
€0.97

(gaismas mīksta silikona garneļu lure ēsmas mīksto lure tārpi mirdzumu simulācijas garneles garneles ēsmas vizuļi specifikācija: materiāls: silikagels krāsa: dzeltens, balts, gaiši zaļš postenis tips: garneļu lure ēsmas izmērs: 4cm/1.57 collas paketē iekļauts: 10pcs x garneļu lure ēsmas draudzīgi padomi: 1. lūdzu, lūdzu, ļauj 2-3% starpība saskaņā ar manuālo mērījumu. 2. lūdzu, pārbaudiet)

Izskatās arī
lēni grimst paraut ēsmu, ar mīksto asti 90&120&150mm mākslīgā KF Lure par Musky Līdaka Slīdni Bass Zvejas Vilinājums Risināt
€5.30 €3.98

(krāsas un specifikācijas mīksta aste nav nejauši saskaņota fotogrāfijas, ir tikai atsaucei.)

Izskatās arī
Skaņa Bultiņas 6*Loka Šaušanas Bultas, 5 Cm, 6 Gab Bultas Daļas Loks Un Bultas, Svilpe Skrūves Punktu, Pavisam Jauni Praktiski
€8.14 €3.26

(motīvs: *piezīme: bultiņas nav ieteicams uzņemt cietu objektu, nav atvašu grūti objekti *svilpe plata galva ir izmantotas, lai pārraidītu signālus * būs swishing skaņa pēc loka šaušana * pēc daudziem testiem, labu kvalitāti un labu sniegumu specifikācija: produkta nosaukums: loka šaušanas bultas, tips: svilpe skrūves punkts materiāls: varš daudzums:)

Izskatās arī
Zvejas Segmentam, Ērts Ūdens Konteiners, kas Ceļo Dārza Platgalve
€7.58 €4.02

(apraksts: 【materiāls] aicina šo āra zvejas segmentam, soma, pp materiāla, ūdens uzkrāšanas kausu, kas ir izturīgs un nodiluma izturīgs. 【dizaina] aicina zvejas segmenta neto vāka dizains var novērst ūdens augi kļūst, vai arī var saglabāt mazākas zivis, neto vāciņu var novērst zivis lekt. 【funkcija] aicina dual uzglabāšana, viegli lifts, viegls, telpas taupīšanas.ar rokturi ērtai)

Izskatās arī
Elkoņu Balsts Balsteņa Balsteņa Makšķeri Makšķeri Leņķis Elkoņa Balsts Zvejas Piederumi Makšķeri Zvejas Rīku
€15.31 €7.80

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla *ērts un racionāls, un stabilu *stabilu spēkā, novērstu spraining rokas, kad throwing pole *piemērots visiem zvejas stieņi ar diametru 22.8-30mm *platformas makšķeri, lure stienis, utt. specifikācija: *materiāls: plastmasas *krāsa:)

Izskatās arī
Golfa Sporta Praksē Barjeru Neto, Golfa Bumbu Hitting Sieti, Golfa Augstas Neto, Lieljaudas Golfa Ierobežošana Neto
€54.57 €26.19

(2.5 mm kvadrātveida linuma acu, 2 mm poliestera aukla. pastiprināta ar 1/4inch virves robežu pa perimetru. bezmezglu linuma acs būvniecība, izturīgs izturību un izcilu kvalitāti. pakārt/instalēt no vertikāli stabi, kabeļi/vadi, metālkonstrukcijas, žogi/koki, āķi. lieliski darbojas kā barjera mājās vai ārā, lai praksē šāvienu ar dzelži. krāsa:melna materiāls:pe izmērs:3m)

Izskatās arī
Dienas Vakarā Kauliņu Spēle Pāriem Dienas Vakarā Dice Decider Izturīgs Lēmumu Dice Romantisks Datums Dice Portatīvo Vakariņas Dice Viņam Viņas
€11.06 €3.98

(ir jautri un spontāni dienas vakarā ar šiem augstas kvalitātes dienas vakarā dice.roll dice, lai izlemt, ko ēst, ar jaukām vakariņām modeļus, lai izvēlēties no.ar izlases rezultātiem pāri tiek aicināti izmēģināt jaunas lietas un saglabātu lietas svaigu.ne vairāk neizlēmība, šie diski būs dienas vakarā brīze! specifikācija: produkts: pārtikas lēmumu dice materiāls: nerūsējošais)

Izskatās arī
Galda Tenisa Rakešu Soma Uzglabāšanai Gadījumā Cietos vākos Ūdensizturīgs Pingpong Bradāt Soma 448D
€3.90 €2.85

(funkcijas: ootdty galda tenisa soma ir izgatavota no eva kompozīta materiāla, kam piemīt spiediena izturība un nodilumizturība. ar kompakto dizainu un mitruma funkciju padara to perfektu, lai glabāt un aizsargāt jūsu galda teniss. var turēt 2 raketes un vairāki pingpong bumbiņas, ļoti ērti veikt. piemērots galda tenisa entuziasti, profesionāls sportists, un iesācējiem visos)

Izskatās arī
Badmintona Rakete Aizsargs Rindas Rīku Augstas Mārciņas Slodzes Izkliedētājs Adapteri
€2.64 €1.40

(apraksts: badmintona rakešu slodzes izkliedētājs adapteris rindas darbgaldu. palielināt saskares virsma un spiediena sadalījumu. efektīvi novērstu raketi augstas mārciņas lūzums. novērst raketi pārvietot string augšu un uz leju. piemērots alfa/aef/ /victor lielākā daļa modeļu rokasgrāmata vītņu mašīna. specifikācija: materiāls: pvc krāsa:)

Izskatās arī
1gb Silicagel Likvidācijas Galvenais Spole Valdes Plāksnes Zvejas Līniju Vadu Rotējošo Dash Saskaras Zvejas Rīku kastē, Tītavas Zvejas Gearlica
€0.91 €0.54

(likvidācijas galvenais spole zvejas rīku clamshell dizains spiediena izturība silikona galvenais spolei lodziņā āra zvejas apraksts: galvenais spolei ir izstrādāta ar slēgtu silikona vāciņu, kas wraps spirāli un aizsargā to no bojājumiem. galvenā spolei var turēt uz spoles, un tur ir divas kastes, lai saglabātu to, kas ir ļoti ērti lietot. tā ir veidota no silīcija dioksīda)

Izskatās arī
Gumijas Varde Lures Mīkstās Ēsmas ar Dual Āķis Barba Jūras Saldūdens Zvejas Izlases Krāsa
€1.54 €0.93

(apraksts: grūts double-āķis dizains sniedz to lielisko sajūga darbību, uzlabotu izredzes saglabāt zivju.izturīgi āķi ir novietots lieliski, lai būtu 100% weedless, ļauj to strādāja virs ūdens zāles, bez nolikšanas. caurplūdes dizaina un interjera sadalījuma sistēma uztur to no nogrimšanas vai aizķeršanās, nodrošina stabilu hookups. ar dobu ķermeņa un reāli ķermeņa dizains, padara)

Izskatās arī
Zvejas Pārgājienu Saules Cepure Vīriešiem, Sievietēm Boonie Cepuri Platām Malām Spaiņa Cepuri, Āra Vasaras Cepurīte Kokvilnas Kausa Cepure
€17.11 €11.98

(specifikācija: materiāls: neilons amats: saules aizsardzības, kakla aizsardzību, ātri žāvēšanas, elpojošs izmērs: kā parādīts attēlā tas ir regulējams: regulējams sauļošanās: upf50+ stils: visu maču, ikdienas, sporta iepakojuma saraksts: 1*zvejnieka cepure)

Izskatās arī
Izskatās arī
10pcs Pildīta Lietussargu Karstā Pārdošanas Skrūvi-par Padoms Kvalitātes Biljarda Rezerves Daļas 10mm 12mm Biljards Piederumi
€4.85

(apraksts: 10pcs pildīta lietussargu karstā pārdošanas skrūvi-par padoms kvalitātes biljarda rezerves daļas 10mm 12mm biljards piederumi 100% jauns. materiāls: plastmasa + metāls. preces nr.:767832-767834 izmērs: balta : garums 2,5 cm, diametrs 1cm 10mm: diametrs 0,8 cm, augstums 1cm 12mm: diametrs 1cm, augstums 1.1 cm konversija: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393)

Izskatās arī
Zvejas Gaismas Mini LED Zemūdens Gaismas Vilinājums, Piesaistot Zivju Rīki
€1.52 €0.91

(apraksts: kvalitatīvs materiāls: kvēlojošs zvejas vilinājums ir izgatavots no izturīga materiāla, kas izturīgs pret ietekmi un berzi. lieliskas dāvanas: zvejas gaismas, kas var palielināt jūsu nozveju un liek jums izbaudīt savu zvejas darbības.ideāls dāvanas zvejas entuziasti un draugi. augsts spilgtums: mini displejs, led gaismas padara vizuālo pozicionēšanas precizitāti, zemu enerģijas)

Izskatās arī
2gab Lab Pasūtījuma Svaru Odyssey Insulta Lab Golfa īsa golfa nūja 25G & 35G
€22.29 €14.71

(2gab lab pasūtījuma svaru odyssey insulta lab golfa īsa golfa nūja 25g & 35g 2x golfa īsa golfa nūja pakāpes: 1 x 25g + 1 x 35g augstas kvalitātes pēcpārdošanas īsa golfa nūja svaru odyssey insulta lab sērija putters fit odyssey insulta lab dubultā plaša plūsma / 2-ball / #7 / v-line pīrāgus utt. specifikācija:25g/35g krāsa:melna materiāls:nerūsējošais tērauds izmērs:diametrs:)

Izskatās arī
TMC3581-BK TMC D3CM Chest Rig 9mm SMG Soma Taktiskās Jaunu MP7 Mikro 9mm Četrvietīgus 4 Nodalījumu Mag Ielikt Kabata
€37.34 €28.00

(tmc3581-bk tmc d3cm chest rig 9mm smg soma taktiskās jaunu mp7 mikro 9mm četrvietīgus 4 nodalījumu mag ielikt kabata apraksts: kvalitāte ir 100% pavisam jaunu garantēta izmērs:22.5*11cm krāsa:bk iepakojums saraksts:1* 4 nodalījumu mag pouch( nav iekļautas mags) piegāde: mēs kuģis pasaulē. mēs kuģis savu pasūtījumu 1-2 darba dienu laikā pēc maksājuma)

Izskatās arī
1~10PCS Platgalve Zvejas Vilinājums Grimst 26g 140S Volframa Svaru Sistēma Sālsūdens Ilgi Liešanas Grūti Ēsmas Kvalitāte makšķeres un par
€28.96 €20.27

(1~10pcs platgalve zvejas vilinājums grimst 26g 140s volframa svaru sistēma sālsūdens ilgi liešanas grūti ēsmas kvalitāte makšķeres un par apraksts: produktu kategorijas: lure ēsmas veidā: viltus ēsmu/bionisko ēsma krāsa: (miris lidot sistēma) 1# sarkana galva, sudraba iestāde, (miris lidot sistēma) 2# spīguļi, pulveris, (miris lidot sistēma) 3# kviešu ausis, (miris lidot sistēma))

Izskatās arī