Cena €0.49 €1.21

Pilns apraksts

Grāmatas, Ziemassvētku Rotājumu

( Šis Ornaments ir Akrila Dzīvoklis Poligrāfija Dekori, Ne 3D Rotājumu, Lūdzu, zināt, ka, ja jums prātā, nav to pasūtīt. )

Aizzīmju Punktiem: 1. Radīt Svētku Atmosfēru: Pārveidot jūsu mājas par brīnumzeme ar mūsu katalogā Ziemassvētku eglītes rotājumu.Šī unikālā apdare vitrīnas grāmatu elements, kas atveras uz augšu, lai atsegtu burvīgs brīvdienu ainas.

2. Uzticamu Ziemassvētku Dekori: Izgatavots no izturīga un cieta akrila materiāla, šī grāmata Ziemassvētku eglītes rotājumu nav viegli lauzt, un to var izmantot ilgu laiku.

3. Neaizmirstamus Mirkļus: Baudīt ilgstošu atmiņas ar mūsu keramikas grāmatu Ziemassvētku eglītes rotājumu.Raksturo valdzinošs, non-fading dizains jūsu mīļākie grāmatas vāka, tas rada heartwarming svinībām ka izturēt jebkurus laika apstākļus.

4. Plašs Pielietojums: Šo grāmatu-formas, ornamentu, var pakārt pie Ziemassvētku eglītes, ledusskapis, durvis, spoguļi, logu, automašīnu vai sienas, vai izmantot kā dekoratīvu tapsējuma par jūsu somas.

5. Praktiska Dāvana: Pārsteigums grāmatu mīlošs draugs vai ģimenes loceklis, ar šo Ziemassvētku eglītes rotājumu, kas atspoguļo to mīļākajiem stāstiem.Praktiska dāvana jebkuram gadījumam, tas ir unikāls dizains ir ideāli piemērots Ziemassvētku, dzimšanas dienām, svētkiem, jubilejām.

Specifikācija: Produkta nosaukums: Rezervējiet Ziemassvētku Eglītes Rotājumu

Materiāls: Akrils

Produkta izmērs: (apm.)8cm/3.15 collas

Biezums: (apm.)0.4 cm/0.16 collas

Stils: kā parādīts attēlā

Iepakojuma Saraksts: 1* Grāmatu Ziemassvētku Eglītes Rotājumu

Piezīme: Sakarā ar dažādiem apgaismojuma un ekrāna iestatījumus, preces krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā.

Sakarā ar dažādu manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet 1-2cm atšķirība lieluma.

Maksājumu metodes:

· Jūs varat veikt apmaksu izmantojot jebkuru no metodēm, kas iepriekš, un, lūdzu, atrisināt 3 dienu laikā pēc jūsu pasūtījuma.

· Pack24.lv pārbaudīs jūsu maksājumu, 24 stundu laikā, un mēs apstrādāsim jūsu pasūtījumu, kad tas ir pabeigts.

· Ja jūsu pasūtījums ir slēgts sakarā ar drošības apsvērumu dēļ, jums būs nepieciešams iesniegt prasību, lai Pack24.lv.

· Kompensācija, ko izraisa pasūtījumu atcelšana, kompensācijas vienošanās, vai starpniecību tiks apstrādāti uzreiz un parasti ilgst 7-10 darba dienas, lai sasniegtu savu kontu.

Kuģniecības un iepakojums:

· Visi vienumi tiks pārbaudīta un labi iepakotas, pirms nosūtīšanas.Pasūtījumiem tiks nosūtīts robežās 2-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma pabeigšanas.

· Pakas svaru, izmantojot parasto pastu, ir tikai 2kg.Mēs nosūtīsim atsevišķi, ja svars ir virs 2kg.

· Parasti tas aizņem apmēram 15 - 60 dienām, un, iespējams, mazliet ilgāk, dažos attālos rajonos.

· Jūs varat izvēlēties, ātra piegāde metodi, ja jūs vēlaties saņemt paku ātrāk, un lai to izdarītu, jums būs nepieciešams maksāt kuģniecības maksas.

Vēlreiz un kompensācijas:

Mums būs vēlreiz vai kompensāciju, ja sūtījums pazūd, bojāts transportēšanas laikā, vai saņēmuši nepareizu preci.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs būsim priecīgi jums palīdzēt.

Atsauksmes:

· Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvu atsauksmju, mums būs ļoti pateicīgs.

· Ja ir kaut kas nepareizi, lūdzu, sazinieties ar mums pirmais, pirms jūs atstāt atsauksmes un mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums, kamēr viss ir labi.

Specifikācijas

  • Materiāls: akrila (dzīvoklis)
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids, Vairumtirdzniecība: no
  • Atbalsts: Dropshipping/Vairumtirdzniecība
  • Produkta izmēri: (apm.)8cm/3.15 collas
  • Elektroniskā: no
  • Iestatīt Tipu: no
  • Iepakojums: Nē, Dāvanu Kastē
  • Modeļa Numurs: Ziemassvētku Rotājumu Grāmatu Mīļotājiem Formas Plaukts Kulons

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

3 Gab. Darba Laistīšanas Bērnu Dārzs, Mieti Akrila Pagalmā, Apdare, Mājas, Dārza Dekori Pazīmes Pagalmā Piliens kuģniecība
€20.62 €10.30

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: likmes zālienu ornaments ir papildus dārza dekori un atdzīvini savu dārzu. katra melnā metāla staba ir pulvera pārklājumu pret laika apstākļu, ūdens, un rūsas izturīgs. izgatavots no akrila materiāla, ģimenes dārza rotājumi paliks uzticīgi dārza vai puķu dobes jūs pavada, pateicoties lietus, saules)

Izskatās arī
DIY Priecīgus Halovīni Durvīm Karājas Zīme Mājas Rotājumi, Ķirbju Bat Ragana Papīra Durvīm Pakaramais Rotājumi 2023 Puse Dekori
€10.75 €5.37

(diy priecīgus halovīni durvīm karājas zīme mājas rotājumi, ķirbju bat ragana papīra durvīm pakaramais rotājumi 2023 puse dekori)

Izskatās arī
Celtniecības Bloki Ziemassvētku Eglītes Veidošanas Bloka Rotējošo DIY Music Box Ķieģeļi Uzstādīt Rotaļlietas Bērniem (Zēni Un Meitenes Ziemassvētku Dāvanu
€50.97 €25.48

(celtniecības bloki ziemassvētku eglītes veidošanas bloka rotējošo diy music box ķieģeļi uzstādīt rotaļlietas bērniem (zēni un meitenes ziemassvētku dāvanu)

Izskatās arī
Ziemassvētku Sniegavīrs Vainags 14inch Ziemassvētku Vainagi Priekšējās Durvis, Sienas Dekori Sarkano Augļu Un Priežu Skuju Rotājumi Gadu
€22.81 €11.40

(izdaiļot jūsu mājās šajā brīvdienu sezonā ar mūsu skaisto ziemassvētku sniegavīrs vainags!ideāli piemērots durvīm vai sienas, tas vainags funkcijas sarkano augļu un priežu skujām, cepuri un paklanās, un pat nāk ar led string gaismas. specifikācija: produkta nosaukums: vainagus, 14 collu gaismas-up ziemassvētku vainags rotājumi durvīm, mājas, dārza sienas apdares cepuri vainags rotājumi,)

Izskatās arī
Ziemassvētku LED String Light Aizkars LED Garland USB Tālvadības Gaismas, Jaunais Gads X'mas Koku Puse Mājas Guļamistabas Logu noformēšana
€5.37 €0.77

(ziemassvētku led string light aizkars led garland usb tālvadības gaismas, jaunais gads x'mas koku puse mājas guļamistabas logu noformēšana specifikācija: gaismas tips: led string lukturi ar 10 āķiem gaismas krāsa: silti/balts/multicolor izmērs: 5m(garums) 50led 3x1m(platums*augstums) 100led 3x2m(platums*augstums) 200led 3x3m(platums*augstums) 300led varavīksnes)

Izskatās arī
4 Gab. Pastkasti, Karogu Piederumi, Rezerves Grozāms DIY par Red Alert Āra Universal
€7.70 €3.93

(apraksts bez instrumentu nomaiņu, lai viegli un ātri lietot.universālais dizains, kas der dažādu pastkastēm.izgatavoti no stabila un stingra, akrila materiāli, kas nodrošina izturību un uzticamību.elegants un stilīgs, uzlabo gaumei.nomaiņa bez instrumentiem nepieciešama.saderīgs ar vairākiem pastkastes dizainu. funkcijas -krāsa:sarkana -materiāls:akrils -izmērs:9.00x5.00x0.20cm/3.54x1.97x0.08in -)

Izskatās arī
5gab Mākslīgās Kūdra Mākslīgo Zālāju Simulācijas Sūnas, Zāliena Velēnas Viltus Zaļa Zāle Mat Paklājs DIY Mikro Ainavu Mājas Grīdas Dekori
€2.62 €1.42

(funkcijas: *jūs saņemsiet pavisam jaunu un augstas kvalitātes imitētu kūdra! *tas ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, spēcīgs, izturīgs, videi draudzīgs un ilgstošu! *imitējot zālienu, jūs varat izvēlēties vairākus gabalus sasaistīt kopā, lai sasniegtu kopējo izmēru jums ir nepieciešams. *izgatavots no videi draudzīgas plastmasas/plastmasa, netoksiskas un bez)

Izskatās arī
Disney Rotaļlietu Stāsts Zēni Dzimšanas Dienas Svinības Rotājumi Buzz Lightyear Papīra Tases, Šķīvji Baby Dušas Vienreizējās Lietošanas Galda Piederumi
€13.12 €9.58

(motīvs: krāsa :kā picture rādīt stāvoklis:100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes sakarā : kāzu dekorēšana, svētku svētku piederumi, mājas apdare, konferenču,apdare, universitātes darbību, puses svinībām piezīme: pateicoties roku pasākums, izmērs var būt 1-3 cm kļūdas. dažādos ekrānos, var radīt nelielas krāsu kļūdas, ja jums prātā, lūdzu, nav)

Izskatās arī
6 Gab. Kids Izglītojošās Rotaļlietas Aritmētisko Burvju Bloķēt Ideāls, lai Persona dod priekšroku Pinata Stuffers Bērniem Dzimšanas dienas Dāvanu Maisu Zēniem Meitenēm
€8.86 €0.45

(produkts : izglītības numuru puzzle daudzums : 6pcs materiāls: plastmasa izmēri: kā parādīts attēlā krāsa : daudzkrāsains iepakojums: katrs individuāls iepakojums piegādes informācija: 6 gabaliem iepakojumā, kas nosūtīti jauktās krāsas, iepakotas burbulis somas, ideālu aizsardzību pārvadāšanas laikā produkta pielietojums: birthday party dāvanas, bērnu)

Izskatās arī
Augstspiediena Mazgātājs Adapteris Metriskās Adapteris Daļas 1 Gab 4500 PSI Piederumi Piederumi M22 15mm Vīriešu Vītne Izturīgs
€1.00 €0.60

(funkcijas: brand new augstas kvalitātes izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, lai izturība m22 15mm vīrietis, lai m22 14mm sieviešu metriskās adapteris augstspiediena mazgātājs misiņš konvertēt metriskās m22 15mm vīriešu vītne m22 14mm iekšējo vītni.m22 15 mm savienotājs elektriskā universālā augstspiediena mazgāšanas iekārtu savienotājs savieno barošanas)

Izskatās arī
1Pc Lapas Ziemassvētku Eglīte Apdares Iepirkšanās Centrs Apdare Viesnīcas Ziemassvētku Rotājumi Filiāle Imitētu Saknes
€6.27 €4.07

(apraksts: 1. apdare: šī mākslīgās ziemassvētku eglītes filiāle var izmantot, lai rotā ziemassvētku eglītes, vainagi, palodzes, kamīni, un citām vietām, kur jūs vēlaties, lai radītu svētku atmosfēru. 2. piemērota dažādiem gadījumiem: dzirkstošais ziemassvētku eglītes zari ir piemērots iepirkšanās centri, lielveikali, viesnīcas, veikali, utt.tie var būt pārī ar citu ziemassvētku rotājumi,)

Izskatās arī
21cm Dzelzs Stieples Piestiprināja Rāmis Sulīgs Pot Metāla Karājas Poda Augu Turētājs
€6.20 €3.41

(apraksts: liels rotājumi laikā un citus svētkos vai pasākumos, kuros izturīga bāzi vainags, svaigi, žāvēti vai mākslīgā skaisti zemniecisks dekoratīvās karājas / brīvi stāvošās metāla pods iekštelpām, dārzu vai terasi. ļauj pakārt šo pods podu no kāda filiāle, eave, vai griestiem funkcijas vadi būs viegli aptīt ap ziediem un citiem rotājumiem pievienot, lai)

Izskatās arī
15Pc Nūjiņas, Bērniem, Pasaku Nūjas Meitenes Kostīms Prop Darbības Aksesuārus Puses Piegādes Cosplay Plastmasas Plaything Bērnu Posmā Pasaku Zižļus
€14.36 €8.33

(apraksts šie pasaku zižļus izmantot plastmasas materiālu, spēcīgs un izturīgs, drošs un bez asumiem, gan bērni un pieaugušie var izmantot tos drošs.izsmalcinātu un jauki zvaigžņu dizaina uz virsmas, var būt labas partijas apdare aksesuārus.vienkāršs krāsu, vieglais svars, viegli ejams, var arī būt par brīnišķīgu dāvanu izvēle bērniem. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:)

Izskatās arī
Tamborēt Bērniem Lelles, Adītas Rotaļlietas Lelle Trikotāžas Tamborēšanas Plīša Apdare Plīša Pildījumu Trikotāžas Lelle Dāvana Meitenēm Zēniem Toddler
€9.00 €4.50

(mūsu trikotāžas tamborētas rotaļlietas ir ideāls variants, ja jūs meklējat, lai dotu savu mīļoto cilvēku, kaut ko īpašu un endearing.šīs dāvanas ir ne tikai burvīga piemiņas ka vēlas saņēmējiem veiksmi un laimi, bet tie ir arī prātīgi.turklāt, jūs varat tos izmantot, lai izdaiļot jūsu mājas ar smalku amatnieku.par svētku dienām un citām svinībām, tie ir ideāli. specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
100 Gab. Kokvilnas Piepildīta Kartona Papīra Zelta Rotaslietas Kastes Dāvanu Lietā #11, 2 1/8 x 1 5/8 x 3/4 Collas, Zelta Krāsā
€31.71 €28.22

(krāsa: zelta,sudraba,spīdīgs krīklis zilā,melns virpulis,damask iespiests brūnā,melns matēts gadījumā:līgavas dušas, mātes diena, kāzu, ziemassvētku, izlaidums, jubileja, dzimšanas diena, halloween, pateicības, valentīna daybridal duša, mātes diena, kāzu, ziemassvētku, izlaidums, jubileja, dzimšanas diena, halloween, pateicības, valentīna diena kartona kastes, papīra kastes)

Izskatās arī
Cute Meitene Ziemas Kaķis Savējos Kažokādu Un Siltu Sievietēm, Aizsargātu Sequin Mīksta Plīša Pretvēja
€1.20 €1.08

(funkcijas: - earmuff saglabās jūsu ausīm, siltā ziemā, jo īpaši attiecībā uz sniegainā. - piemērots sievietēm. - valkā šo savējos labu garastāvokli un uzmanība ir garantēta - tas ir brīnišķīgi, ka risināt par ziemas. - kaķis ausis stils ir gudrs un skaists. - izmēri: 20cm/7.87 piezīme: 1. jo dažādas mērīšanas metodes vai auduma elastību)

Izskatās arī
10pcs Jauns Gads, 2024 Ziemassvētku Aploksnē, Dekoratīvi Ziemassvētku Rotājumi uz Mājām Bērniem Dāvanas, Ziemassvētku Eglīte Dekori Navidad Noel Kerst
€7.95 €4.77

(produkts: ziemassvētku aploksnē rotājumi materiāls: non-audumi izmērs: 8x12cm lietošana: laimīgu jauno gadu ziemassvētku eglīte apdare ,radītu ziemassvētku atmosfēru,ziemassvētku dāvanas, kas piepildīta ar candy bērniem. motīvs: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. piezīme: sakarā ar citu monitora un kameras gaisma var radīt nelielas krāsu atšķirības, mazliet dažādu)

Izskatās arī
Kāpšanas Augu Režģis Ziediem, Augiem Atbalsta Karkasa, Dārza Tomātu Atbalsta Būri DIY Ziedu Vines Pods Stāv Augu Turētājs
€20.89 €10.44

(materiāls: plastmasa savienotājs standarta vītne: bez savienotājs 1pc tornis obelisks, dārza režģiem augu atbalstu kāpšanas vīnogulāju un ziedi stāv, viegls augu tornis, kas ir eiropas stila atbalsta rāmis kāpšanas vīnogulāju balkons ziedos stāvēt gardenin lai apraksts piegāde: 1.mēs garantējam, sūtīt preces ārpus ietvaros 24-72 stundas pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās.)

Izskatās arī
36 Gabali Halloween Dekorēšanai Kulons Koka uz dzīvojamo Istabu, Dārza
€10.87 €5.54

(apraksts: 【augstas kvalitātes materiāls] aicina: halloween dekorēšanai kulons ir izgatavotas no augstas kvalitātes koka materiāla, uzticamas kvalitātes un izturīgas. 【halloween dekorēšanai] aicina: halloween piekārtiem rotājumi pieņemt dažādu dizainu, piemēram, ķirbju lampas, un kaķi, utt., lai palīdzētu izrotāt savu vietu un pievienot spēcīgu svētku atmosfēru, lai jūs. 【pakete)

Izskatās arī