Cena €4.51 €9.21

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Pavisam jaunu un augstas kvalitātes peli trīsi stūre

Viegli lietot stabilu sniegumu.

Augstas kvalitātes profesionālai lietošanai.

Tas tiek izmantots, lai labotu peli, un lai tas darbotos pareizi.

Nomainīt vecas, bojātas vai nav darba riteņa.

Specifikācijas:

Materiāls: Plastmasa

Krāsa: Melna/ Zaļa/

Gadījumā Modelis: G102 G304 Peles

Komplektā Ietilpst:

1PC x Peles Ritenīti

Piezīme:

Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: WEIHENG
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Plastmasas
  • Produkti Statusu: Sastāvs
  • Modeļa Numurs: P9YE7HH305190
  • Iepakojums: No

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

YuGiOh Meitene Mai Valentīna TCG CCG Mat Tirdzniecības Kāršu Spēle Mat Galda Playmat Galda spēļu Spēļu Paklājiņš Peles Paliktņa 60x35cm Bezmaksas Bag
€19.83 €9.52

(produkta apraksts izmērs: aptuveni 600*350*2mm (23.62x13.78x0.079 collas) materiāls: augstas kvalitātes dabīgā gumija+ audums pakete ietver: 1x mat +1x bezmaksas bag piezīme: 1;mēs kuģis mat pats ar attēlā ir parādīta pēc noklusējuma, ja jums ir nepieciešams, lai novērstu vai pievienot zonās, lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš. 2;visi produkti tiek pakļauti galvenā attēla, citiem zīmējumiem,)

Izskatās arī
Angel Wing Rokas RestMouse Pad,Customizable Atmiņas Putas ar neslīdošu Pamatni Rakstīt Sāpes Atvieglojums par Mājas/Adrese/Spēļu Pasūtījuma
€8.54

(mēs atbalstām pielāgošana īsceļus dažādiem zīmoliem.mēs varam pielāgot savu iecienītāko modeļus un logo uz klaviatūras pārsegs, padarot to savu ekskluzīvo tastatūras segumu. laipni lūdzam pielāgot! [premium komfortu]: atmiņas putas iekšējo spilventiņu ilgstošu komfortu, sāpju mazināšanai un ādas draudzīgu pieredzi.kalpo arī kā apburošs dekompresijas rotaļlieta. [stilīgs)

Izskatās arī
Gateron KLP Black Crystal 3pin RGB Lineāro Tastatūras
€6.23 €4.05

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes redizains stumbra struktūru, uzlabot stabilitāti, nospiežot. gateron rūpnīcas lubed edition. ķermeņa caurumošanas dizains, atbrīvot lieko gaisu, veikt nospiežot process kļūst gluda. izvēlēts pavasarī, nodrošinātu stabilu sajūtu alongtime. likme vairāk nekā 80 miljoni preses(zils-slēdzis ir vairāk)

Izskatās arī
Ethernet tīkla Sadalītājs no 1 Līdz 2 RJ45 Tīkla Adapteri, Internetu, Tajā Pašā Laikā,USB, Lai Dual - Sieviešu RJ45 Ports Ar 0,5 M Kabelis
€14.51 €9.00

(ethernet tīkla sadalītājs no 1 līdz 2 rj45 tīkla adapteri, internetu, tajā pašā laikā,usb, lai dual - sieviešu rj45 ports ar 0,5 m kabelis [internetu, tajā pašā laikā]rj45 astoņu kodolu standarts jack.adapteris dalīja sākotnējā iegulto ethernet kabeli (8 adatas) divās grupās.abas ierīces var savienot ar internetu, tajā pašā laikā, kas ir vienkāršs un ātrs, un ietaupa izmaksas. [pārsūtīšanas)

Izskatās arī
Aproce Peles Paliktņa Spēlētājs Galda Paklājiņš Ar Rokas Tastatūras Paliktni, Paklāju Deskpad Aizsargs Portatīvā Datora Galda Virsmas
€21.04 €10.53

(aproce peles paliktņa spēlētājs galda paklājiņš ar rokas tastatūras paliktni, paklāju deskpad aizsargs portatīvā datora galda virsmas apraksts: humanizēts dizains padara jūsu rokas, justies ērti, kad, izmantojot peli. šī pele pad palīdzēs jūsu peli, iegūt precīzu izsekošanu un noklikšķiniet brīnišķīgi partneri, peles nonslip apakšā turētājs pad nostāju atbalsta, lai atpūsties)

Izskatās arī
Regulējams Video Kartes AURA SYNC Graphics Video Kartes Turētāja Alumīnija Sakausējuma 5V 3PIN ARGB Datoru Piederumi
€19.63 €13.54

(1. multi-function grafikas karte stāvēt, viegli kontrolēt horizontāli/vertikāli 2. alumīnija materiāls, inžektorlējuma, spēcīgs un uzticams tekstūra plus 3. ērta montāža, bezmaksas korekcijas, bīdāmās moduļa dizains, viegli savienojams ar visa veida grafikas karte biezums 4. nepieciešamības instalēt grafikas karti jums, grafikas kartes ir ļoti svarīgi, aparatūras ierīce, uzņēmējas,)

Izskatās arī
1Set Dzesēšanas Ventilatoru USB Fan Cooler for A-ZU-RT-AC68U/AC86U/AC87U/R8000 Maršrutētāju Dropshipping
€8.06 €3.95

(apraksts: ootdty 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes motīvs: konstruēti ar divām 7cm dzesēšanas ventilatoru, ir labākas dzesēšanas efekts. ir labs siltuma izkliedi veikumu, ļaujiet jūsu maršrutētāju strādāt vairāk stabili un pagarināt dzīves laiku. tā pieņem 5v usb barošanas interfeisu, tikko tieši pievienojiet to usb portu, maršrutētāju, un tā var)

Izskatās arī
1Pair Nomaiņa Top Atslēgas Top Taustiņi Logitech GPRO X Superlight GPX Peli Piederumu
€14.84 €9.95

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes palīdzētu remonts, peles, veikt to izmantot kā precīzu dizainu, kas paredzēti profesionālai lietošanai. aizstāt vienaldzīga vai bojāta augšējā poga vāka. piemērots logitech gpro x superlight gpx peli. šo preci ir rezerves detaļas peles,neietver peli! specifikācijas: krāsa: melna izmanto:)

Izskatās arī
MSDONG 15 collu Portatīvo Monitoru, FHD) 1080P IPS USB-C, Mini-HDMI Ārējais Otrā Ekrāna Mac Portatīvo DATORU Android Slēdzis Xbox PS4/5
€257.56 €128.78

(msdong: 1.c tipa un hdmi saderīgs dual izejas savienojumu. 2.1920*1080p+hdr ips 178°platleņķa ekrāns. 3.nintendo switch/ps4/xbox viens/aveņu pi pagarināt. 4.par ae,ai,pr,ps attēlu vai video rediģēšanas programmatūru, otrā ekrāna pagarināt. 5.savietojams ar linux sistēmu un aveņu 3 4 4b. 6.horizontālo un vertikālo ekrānu pagriezt, kad tā ir savienota ar iphone,)

Izskatās arī
4GAB Mehāniskās Spēle Tastatūras Keycap Telpu Skaņas Izolāciju, Kokvilnas Putu Troksni Absorbējošu Kokvilnu 6.25 u/7u Atstarpes taustiņu,
€2.60

(4gab tastatūras stabilizators satelītu filma spilventiņu atstarpes taustiņu, skaņas izolācijas pads 4gab/set atstarpes taustiņu, skaņas izolācijas putu troksni absorbējošu kokvilnu par diy mehāniskā tastatūra 6.25 u 7u starpdevējs izslēgt instrumentu piezīme: produkts nesatur kosmosa bar! ! ! 1this produkts ir četru gabals, kas piemērotas, lai uzlabotu efektu dažādās vidēs. 2this)

Izskatās arī
Astoņkāji RGB Peles Paliktņa Spēlētājs Lielu Mousemat LED Apgaismojums Deskmat XXL Spēļu Piederumi Klaviatūras Paliktņi Lielā Biroja Galda Paklājs
€40.28 €24.17

(specifikācijas: gludas virsmas ļauj jums kontrolēt precīzi un optimizē jūsu spēļu pieredzi. ar neslīdošu apakšu dizains, tas var uzturēt stabilu, spēlējot spēles. rgb led gaismas padarītu jūsu peles paliktņa atdzist un stilīgs. tas ir plug and play un bez vadītāja nepieciešams. posteņa nosaukums: mouse pad materiāls: gumija, poliesteris interfeiss:)

Izskatās arī
Viegli-to-Izmantot S216 3/8' 24 SO239 Antenu Montāžas Problēmu-Free Iekārta Dropship
€4.07 €1.99

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes lieljaudas konstrukcija: s216 3/8' 24 so239 antenas adapteris ir veidota ar augstas kvalitātes materiāliem, lai nodrošinātu izturību un ilgstošu veiktspēju. universāls savietojamība: ar šo adapteri ir veidoti, lai atbilstu plaša antenas un radio ar 3/8' 24 pavedieni un so239 savienotāji, padarot to universāls aksesuārs jebkura radio)

Izskatās arī
Usb Ostas Termināla Adapteri, Otg Kabelis Uguns Tv 3 Vai 2 Gen Uguns Stick
€4.10 €2.46

(usb ostas termināla adapteri, otg kabelis uguns tv 3 vai 2 gen uguns stick apraksts: 2 in 1 mikro usb uz otg datu sinhronizācijas pārsūtīt adaptera kabelis augstas kvalitātes un pavisam jaunu viegli uzskaites drošas un praktiskas viegls un pārnēsājams saderīgs ar vairāk nekā 99% no iekārtas specifikācija: produkta nosaukums: andrews otg līnija)

Izskatās arī
10" Bluetooth Business Digital Tablet Grafiti Gleznu Pad Valdes Mākslas Darbā Biroja Radošo Smart Notepad Grāmatiņa Kuģa Rakstīšanai
€120.45 €60.22

(mēs kuģis preces jums pēc 48-72 stundas no pasūtījuma.ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, un mēs nodrošināsim jūs ar labāko iepirkšanās pieredzi! tajā pašā laikā mēs arī priecājamies, piliens kuģniecības un piedāvā jums vislielāko atlaidi vairākus pirkumus! apraksts: nomaināms a5 papīra piezīmju grāmatiņa bluetooth savietojamu: smart)

Izskatās arī
IO, I/O Shield Atpakaļ Plāksnes BackPlate BackPlates Blende Leņķis Supermicro X10DRI X9DRE-TF X9DR3-F
€5.29

(io, i/o shield atpakaļ plāksnes backplate backplates blende turētājs supermicro x10dri x9dre-tf x9dr3-f)

Izskatās arī
Akko Mx108 Bezvadu Tastatūras Mehāniskie Birojs Spēles Portatīvie Kompakto Ultra-plānas Biznesa Vienkārša, Klusa Sadzīves Rakstīt Tastatūras
€24.17 €14.98

(laipni lūgti manā darbnīcā: sekojiet veikalā un iegūt papildus 1% pie jūsu produktu! mēs atbalstām vairumtirdzniecības un tiešās pārdošanas, jūs varat sazināties ar mums. savākt veikaliem un esi mūsu sekotājs, būs vairāk atlaides!)

Izskatās arī
PBT GMK Tirgotājs Keycaps Ķiršu Profilu 5-sānu Sublimācijas Keycap Par MX Slēdzi, Mehānisku Tastatūru 61 67 68 84 87 75 96
€53.59 €42.87

(tas ir keycap, ne klaviatūras!!!(keycaps tikai) materiāls: pbt process: 5-sānu sublimācijas profils: ķiršu profilu skaits taustiņi: 122keys, ietver 1.25 u 1.75 u 2u gadījumā atbalsta leņķis, shift, 6.25 u atstarpes taustiņu,iso enter 188keys, ietver 1.25 u 1.75 u 2u gadījumā atbalsta leņķis, shift,1.5 u enovl,1.5 u alt, ctrl, 1u 1.25 u 1.5 u 2u gadījumā atbalsta leņķis)

Izskatās arī
K-KirbyS peles paliktnis meitene pad Klaviatūras Mat Gumijas Gaming peles paliktnis Galda Mat Izmērs par lielu Malu Slēdzenes Spēle Klaviatūru Pad
€8.71

(😈 cienījamie klienti ,laipni lūgti manā veikalā, kas ir pasūtījuma preci kā pasūtīt? 1: izvēlēties izmēru, jums ir nepieciešams atribūts pirmā 2: pēc tam izvēlieties, cik jums nepieciešams 3: izvēlieties jūsu transporta 4: ja jums nepieciešams cits izmērs, pievienot grozam tiks apvienotas pasūtījumu un apmetās iepirkumu grozs piezīme : 1.sakarā)

Izskatās arī
1/2GAB Bezvadu Pele Ar USB Lādējamu RGB Peles Datoru, Portatīvo DATORU Macbook Gaming Mouse Gamer 2.4 GHz
€6.37 €3.82

(1/2gab bezvadu pele ar usb lādējamu rgb peles datoru, portatīvo datoru macbook gaming mouse gamer 2.4 ghz apraksts: darba režīms: 2.4 ghz + 5.1 akumulatora kapacitāte: 500mah galvenais: 4 atslēgas rta vērtība: 800-1200-1600 barošanas veids: uzlādējams litija akumulators uztvērējs: ārējais uztvērējs specifikācijas: 1. jaunas modernizētas:)

Izskatās arī