Cena €6.79

Pilns apraksts

Obega Modes Ķēdes Pērļu Kaklarota Sievietēm Baroka Pērle Metāla Šarmu Kārta Kuloni, Kaklarotas Sānslīdi Kaklasaite Biezumu Ķēdē, Rotaslietas, Dāvanas,

Obega Modes Ķēdes Pērļu Kaklarota Sievietēm Baroka Pērle Metāla Šarmu Kārta Kuloni, Kaklarotas Sānslīdi Kaklasaite Biezumu Ķēdē, Rotaslietas, Dāvanas,

Firmas Nosaukums:Obega

Produkts:Modes Ķēdes Pērļu Kaklarota Sievietēm

Vienība:Baroka Pērle Metāla Šarmu Kārta Kuloni Kaklarotas

Apšuvuma:Zelta Plating Kaklarota

Piegāde:

· Mēs Kuģis Pasaulē, izņemot gadījumus, APO/FPO.

· Preces tiek nosūtītas, izmantojot Cainiao Ekonomikas/ Cainiao Super Ekonomikas Global/Pack24.lv Standarta , sasniegt lielāko daļu no valstīm, 1 no 5 līdz 20 darba dienām.

· Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tas var prasīt līdz 20 darba dienām.

· Ja jūs nevarat gaidīt, ka ilgi,lūdzu, izvēlieties citu nosūtīšanas veidus, kā,piemēram, EMS, vai DHL.

Maksājums:

· Mēs pieņemam šādus maksājumu metodes: Cridet Karte; Moneybooker;T/T;Western Union;Vīzas.

· Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Garantijas un Garantijas:

· Ja neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums to atdot.

· Klientu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir apmierināti ar vienumus, kas jums lika, lūdzu, atstāt POZITĪVU ATGRIEZENISKO saiti ar 5 zvaigznēm.Priecāsimies, ka ir ļoti daudz.Ja jūs neesat apmierināts ar vienumus, kas jums lika,lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu strīdu.

Atgriešana Un Apmaiņa:

· Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

Visas mūsu preces būs pārbaudītas un iesaiņotas labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu visas mūsu klientu vēlmes.Ja kāda iemesla dēļ neesat apmierināts, jūs varat atgriezt preci, lai mums, saskaņā ar sākotnējo stāvokli, 7 dienu laikā pēc saņemšanas par kompensācijas vai apmaiņu.Pirms atgriezto preci, lūdzam, sazināties ar mums sīki atgriešanās maiņas instrukciju.Mēs jums atmaksāsim pēc saņemšanas atpakaļ objektus.Pircējs būs jāmaksā par kuģniecības izmaksas nododot priekšmetus.

Specifikācijas

  • Preci: Baroka Pērle Metāla Šarmu Kārta Kuloni Kaklarotas
  • Vienuma Tips: Kuloni
  • Sods vai Modes: Modes
  • Saderība: Visi Saderīgie
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Stils: MODERNS, Modes Kaklarota
  • Modeļa Numurs: XL4482
  • Kuloni Tips: slide
  • Iepakojums: OPP Maisiņu
  • Krāsa: zelta kaklarota
  • Godu: Sānslīdi Kaklasaite Biezumu Ķēdē, Rotaslietas, Dāvanas,
  • Forma: Apaļā Kaklarota
  • Metālu Tips: Cinka sakausējums
  • Formas\raksts: Kārta
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • apšuvuma: Gold Plating Kaklarota
  • Zīmola Nosaukums: Obega
  • Produkts: Modes Ķēdes Pērļu Kaklarota Sievietēm
  • Materiāls: Metāla
  • Ķēdes Tips: Šarnīrķēdes
  • CN: Zhejiang

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

10pcs Jauna Zvaigzne Dobi Atslēgu piekariņi Atslēgu, Gredzenu keychain DIY Piederumi Omāra Aizdare
€4.11 €0.45

(specifikācijas: materiāls: sakausējuma iepakojumā:10pcs/daudz svars :aptuveni 46g/daudz izmērs:kā attēlu apļa izmērs :1cm krāsa:kā attēlā piezīme: 1.lūdzu atļaut 0.1-0.3 cm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 2.lūdzu, saprast, jo gaismas stariem vai datora displeju atšķirību, tāpēc i nevaru garantēt, fotogrāfijas un reālā)

Izskatās arī
Bohemia Roku Krāsainām Pērlītēm Ģeometriskā Stīpas Auskari Sievietēm Auskari Ir 2021. Tendence Vintage Warterdrop Auskari Sieviešu Rotaslietas
€4.97 €2.99

(produkta informācija bohemia roku krāsainām pērlītēm ģeometriskā stīpas auskari sievietēm auskari ir 2021. tendence vintage warterdrop auskari sieviešu rotaslietas cēloņi ir dažādi, ekrāna uzstādījumi, reālais produkts var būt neliels krāsu kļūdas.)

Izskatās arī
7 Čakras Akmens, Komplekts Dabiskā Kristāla Dārgakmens, Meditācijas, Reiki Dziedināšanas Kabatas Enerģijas Minerālu Amatniecības Jogas Akmens Kopu Kolekcija Dāvanu
€7.61 €3.81

(laipni lūgti manā rotu veikals specificatioin: 7 čakras akmens, komplekts dabiskā kristāla dārgakmens, meditācijas, reiki dziedināšanas kabatas enerģijas minerālu amatniecības jogas akmens kopu kolekcija dāvanu daudzums: 1 gab. / 3pcs / 5gab / 10pcs / 20pcs daudzums: 7pcs vienā izmērs: ovālas cabochon izmērs apm.18*13*5mm hexaonal izmērs apm.30*8mm sirds izmērs)

Izskatās arī
2 Komplekti Alumīnija Sakausējuma Figūras Nomaiņa Figūras Daļas Spēles galda
€7.88 €4.09

(apraksts metāla figūras ir must ir jebkura spēle entuziasts.tie ir viegli izmantot, un pievienot jaunu dimensiju spēle.gabali ir skaisti izstrādāts un ir drošs apdare, kas padara tos izceļas.tie ir arī lieliska dāvana ikvienam, kas mīl spēli . funkcijas -krāsa:sudraba -materiāls:alumīnija sakausējuma -lielums:1.80x1.50x0.80cm/0.71x0.59x0.31in -katra gabala spēle tagad)

Izskatās arī
Retro Sieviešu Zaļā Zircon Auskari Kristāla Auskari Filiāle Plūmju Auskari Kokteilis Puse Rotaslietas Valentīna Diena Dāvanu
€5.46 €3.27

( paketē iekļauts: 1 pāris x auskariem vienuma tips: auskariem stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes galvenais akmens: zircon metāls: sakausējuma galvenais akmens radīšanu: lab-izveidots svars: ap 3g sakarā: dienas/kāzu/business/iesaistīšanās/jubilejas/dzimšanas diena/party/dāvanu )

Izskatās arī
Galaxy zvaigznes Keychain ar rokām Darinātas Stikla Cabochon Atslēgu Gredzens Turētājs Kulons Atslēgu Ķēdes Karikatūra Dizaina Radošā Modes
€2.13 €1.20

(pakalpojumi 1. mūsu servisa komanda ir paredzēts, lai sniegtu augstākā līmeņa klientu apkalpošanas, kā arī klientu apkalpošanas speciālistiem, vienmēr stāv, lai atrisinātu jūsu problēmu. 2. ja jums ir kādi jautājumi par kuģniecības laiks un bojāto kvalitāte un posteņi nav saņēmis, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs jums var sniegt apmierināts atbilde & izšķirtspēja. 3. jūsu 5-zvaigžņu)

Izskatās arī
1 Iestatiet Jaunu Caurspīdīga Balta Silikona Veidnes, kas Nav toksisks Mazo 3D Tējkanna Pelējuma Dekoratīvās Amatniecības DIY Epoksīda Sveķu Veidnes
€4.14 €2.48

(specifikācijas: stāvoklis: 100% pavisam jaunu materiāls: silikona krāsa: traparent balts, kā parādīts attēlā gatavo izmērs: app. 2*1.6 cm daudzums: 1set roku darbs mazās 3d tējkanna dizaina modelis. non-toxic, droši crafting un vidi. elastīgs, izturīgs, lai plīsumi, izturīgs lietošanā. iekšpusē pelējums ir gluda, lai dotu jums spīdīgu)

Izskatās arī
1GB IKP pušķis daudzslāņu Aproces Sieviešu Piekariņi Rokassprādzes Sievietēm
€4.60 €4.37

(cd435 tērps aproce un kaklarota diy pieņemšanas izmērs : par mums kuģniecības pakalpojumu quastion un atbildes mūsu solījums)

Izskatās arī
Dabīgā Akmens Laukums, Ziedu Krusta Galvaskausa Formas Zaļā Turquoises Krelles Rotaslietas DIY Padarīt Aproces Auskari Aksesuāri 15"
€6.98 €3.48

(akmens nosaukums: turquoises ņemiet vērā,: procesā dabiskā akmens veidošanos, kopā ar kustības, saspiest, un ietekmi uz zemes garozu, ledus plaisas, bedres, ieslēgumi, utt.notiks.tas ir unikāls identifikācijas sniegta pēc būtības, un tas ir arī apliecinājums, dabiskā akmens, kas ietver nebeidzamu šarmu un enerģiju.)

Izskatās arī
10pcs/lot 7*8mm Tiny Sirds Biezumu Šarmu Spogulis Pulēta Nerūsējošā Tērauda Sirds Piekariņi Par DIY Kaklarota Aproces, Rotaslietu izgatavošana
€6.24 €4.37

(laipni lūdzam rereyua juvelierizstrādājumu veikals vairāk charms: tiešā noklikšķiniet ↑ mūsu priekšrocības 1. mūsu produkti ir izgatavoti no augstas klases nerūsējošā tērauda 2.,mūsu produkti ir spogulis pulēta, kas uztur shinny 3.mums ir preces, pieredze apšuvuma tehnoloģiju un krāsu netiks izbalināt 4. jūs varat sajaukt dažādus piekariņi augšu 5.)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Tarot Karaļa Scepteri Kulons Astroloģija Zīlēšana Burvju Amuletu Kaklarota Sievietēm, Vīriešiem Draudzība Rotaslietas Dāvanu
€1.27 €0.89

(☛sekot kumi kumi veikalu, lai baudīt atlaides☚ materiāls: nerūsējošais tērauds stilīgs dizains: šī tarot karaļa scepteri kaklarota ir rock un roll aksesuārs jebkuru apģērbs.šī ir karte ar pārliecību, smags darbs, pozitīvo vērtību un bagātīgs vitalitāti.tas arī nes stipru gribasspēku vai izcilas līdera spējas, un bagāta pieredze ir avots pašapziņu. lieliska dāvana ideja:)

Izskatās arī
12pcs/daudz Ziloņu Broša Tapas Sievietes Dabiskā Akmens Kulons Dzīvnieku Piespraudes Pin Rotaslietas Kāzu svinības Par Vairumtirdzniecības
€70.58 €35.29

(12pcs/daudz ziloņu broša tapas sievietes dabiskā akmens kulons dzīvnieku piespraudes pin rotaslietas kāzu svinības par vairumtirdzniecības šis produkts ir dabiskais akmens materiāls, katra produkta krāsa ir mazliet atšķirība. ja jūs nevaram pieņemt, dabīgs materiāls rekvizīti, lūdzu, nav pasūtījumu, paldies! apraksts: materiāls:dabīgā akmens izmērs:37*45mm iepakojums:)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Lielais Dabas Pikaso Jašma Akmens Krelles, Kuloni, Kaklarotas Vairumtirdzniecības Bijoux Kaklarota Sieviešu Rotaslietas BC871
€9.39 €7.98

(--------- show ------------------------------ augstas kvalitātes lielais dabas pikaso jašma akmens krelles, kuloni, kaklarotas vairumtirdzniecības bijoux kaklarota sieviešu rotaslietas bc871 sarakstā īpaši s / n: bc871 izmērs (1 colla=5.4 mm): 61x35x6 mm svars (1g=5 karātu): 19 g materiāls: dabīgā pikaso jasper dārgakmens (autentisku) iepakojums: 1pc kulons &)

Izskatās arī