Cena €730.03

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: LNBEI
  • Objektīva Uzbūve: Metāla
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Fiksēta Fokusa Objektīvu
  • Saderīgs Action Camera Brand: Sony
  • Modeļa Numurs: S 20mmT2.0 ASPH

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Bezvadu Bluetooth saderīgu Selfie Stick Tālvadības Slēdža Statīva, Handheld Live Broadcast Stāvēt Stabilu Mobilo Telefonu Stabilizators
€32.69 €22.88

(funkcijas: *atjaunināts kustības režīms, ideāls līdzsvars: viedtālruni universālā stabilizators automātiski atpazīst sejas un ātri slēdzenes režīmu, kas ļauj viegli izsekot personu pārvietošanos.360° regulējams chuck ar smart pogas palīdz mainīt čaks ir stāvoklī, nospiediet pogu, novēršot manuālo darbību un nodrošinot master video pieredzi. *anti-shake divi-ass ptz mobilo telefonu stabilizators:)

Izskatās arī
Par DJI Mavic 3 Pro Dūkoņa /Controller Liels, Ūdensizturīgs Uzglabāšanas Kaste Portatīvo Droša somiņa Nomaiņa
€101.79 €48.86

(papildu pierādījumus, piliens izturīgs, spēcīgs un izturīgs; iekšējā pērļu kokvilnas materiāla, precīzi pielāgots, lai fizelāžas un piederumi, mīksts un ērts, lai izvairītos no ierīces bojājumiem; efektīvi mazina ietekmi ārējiem spēkiem un sniedz efektīvu aizsardzību fizelāžas; izturīgs, rūpīgi aizsardzības, ērts rokturis; gāzes atlikums vārstu, līdzsvaru iekšējā gaisa)

Izskatās arī
Silikona Aizsardzības Objektīva Vāciņu, Lai Insta360 Ace Pro Objektīva Vāciņš Aizsargs Gadījumā Insta360 Ace Sporta Kameru Piederumi
€3.51 €1.76

(modname=ckeditor funkcijas: anti scratch, nepievelk putekļus, izturīgs, efektīvi aizsargā kameras lēcas no nejaušiem triecieniem un skrāpējumiem.precīzu pelējuma atvēršanu un cieši pieguļošas.speciāli izstrādāti insta360 ace/ace pro, tas nav viegli peel off.rezerves karājas virve caurumiem, lai novērstu zaudējumus.mīksts silikona materiāls, videi draudzīgu un veselīgu.specifikācijas:produkta nosaukums:)

Izskatās arī
Izturīgs Elastīgs Kamera Gadījumā Nulles pierādījumu nepievelk putekļus Aizsardzības Mini12 Instax Mini 12 tīrtoņa Krāsu Iespējas
€5.71 €1.88

(izturīgs elastīgs kamera gadījumā skrāpējumiem izturīgs nepievelk putekļus aizsardzības mini12 instax mini 12 tīrtoņa krāsu iespējas apraksts: precīzi izgriezt, lai viegli piekļūt visiem kameras funkcijas. dzelzsbetona konstrukciju fit, nezaudējot formu. augstas kvalitātes silikona materiāls, skrāpējumiem un putekļiem aizsardzība. izturīgs un izturīgs pret skrāpējumiem,)

Izskatās arī
Velosipēdu, Motociklu Stūres Kamera Mount Turētājs Skava Gopro Rīcības Kameras Velosipēdu Kameras Stūres Kronšteins
€8.37 €4.60

(velosipēdu, motociklu, velosipēdu stūres rokturi spīles bar mount kameras stiprinājums statīva adapteri, par gopro hero 1 2 3 3+ 4 apraksts: mount jebkuru kameru par savu motociklu un velosipēdu un velosipēdu. motociklu, velosipēdu kameras stūres kronšteins 360 grozāmos 1/4 kamera mount tāpat var piestiprināt uz jebkuru priekšmetu līdz apm 38mm, vai tik maza kā 20mm , liels)

Izskatās arī
Pilnīgi Jauns LCD FLEX KABELIS Sony ILCE-7M4 ILCE-7rM4 A7IV A7rIV A7M4 A7RM4 ARM3 A7RIV A7M4 Kameru remonts daļa
€11.99 €9.59

(pilnīgi jauns lcd flex kabelis sony ilce-7m4 ilce-7rm4 a7iv a7riv a7m4 a7rm4 arm3 a7riv a7m4 kameru remonts daļa vairumtirdzniecība: ja jums ir digitālā remonta centru, kas meklē spēcīgu piegādātājs, vai arī ja jūs vēlaties iegādāties mūsu objektus lielos daudzumos, jūs varat sazināties ar mums tieši.jūs varat norādīt savu vēlamo preču daudzumu un konkrētas markas un modeļa numuru.pēc tam, mūsu)

Izskatās arī
1 Gab. par Nikon AI/AF Objektīvu Canon EOS EF Mount Adaptera Gredzens & 1 Gab. Mini Ball Head
€21.47 €9.02

(1 gab. adapteris gredzens & 1 gab. mini ball head izgatavots no augstas cietības alumīnija sakausējuma, mazs un viegls, spēcīgs un izturīgs.virsmas oksidācijas apstrādāts, vertikālās slodzes jauda ir līdz 500 g.quick release plate ar 1/4.bumbu galvu nāk ar 18,5 mm standarta auksti kājām apakšā, ar fiksācijas uzgriezni un 1/4 neatkarīgā regulēšanas pogām funkcijas precīziem slēdzenes, panoramēšana un spriegojuma)

Izskatās arī
XD1 Dūkoņa 4K Profesionālās 8K HD Camear RC Quadcopter Helikopteru WIFI FPV Tālvadības Lidmašīnu Ziemassvētku Dāvanu RC Rotaļlietas
€89.82 €44.91

(modname=ckeditor produkta iespējas: 1: dūkoņa ir mini izmērs, maza izmēra, un viegli veikt. 2: aprīkots ar augstumā, saglabājot režīma funkcija, optisko plūsmu noteiktā punktā pozicionēšanas funkciju, stabilu lidojumu. 3: jo galvām režīmā, nav nepieciešams, lai pielāgotu gaisa kuģa atrašanās vietu, pirms lido. 4: sakausējuma konstrukcija, spiediena izturība un nometiet)

Izskatās arī
2x DK-21 acu aizsargs Acu Kausa Gabals Okulāru Meklētājs Skatu meklētāja Dioptriju par Nikon D70 D70S D60 D40 D50 D7100 D7000 D7500 D7200 D610
€1.99

(apraksts: tas nodrošina polsterējumu ap fotokameras okulāru, un ir īpaši noderīga, lai briļļu valkātājiem,un tas ir izgatavots no dobi gumijas mīksto acu kontaktu.jūs pat varat apskatīt to ar jūsu brilles. tā piestiprināta pie skatu meklētāja okulāru no visvairāk par nikon d sērijas digitālās kameras, samazinot svešas un samazinot redzes nogurums. piemērots: par nikon f80)

Izskatās arī
Bērni Bērnu Kameras Ekrānu Mini Digital Video Ieraksta Kamera Izglītības Bērnu Dzimšanas Dienu Kamera
€40.86 €26.56

(funkcijas: 1. vienu taustiņu darbību, saprātīga fokuss 2.3 collu smart ekrāns ar flash 3. iebūvēts radošus elementus, lai veicināt bērnu radošumu un iztēli 4. radošo filtru, ar vienu klikšķi, lai radītu radošo filtru, un nodrošina dažādus filtrus, lai izvēlētos no 5. radošā roktura forma, ergonomisks roktura dizains apraksts: 1. efektīvo pikseļu skaits: 24)

Izskatās arī
Jaunā Struktūra Gumijas Segumu Canon EOS 5D4 5D Mark IV +tabe kameru remonts daļa (Sākotnējo kvalitāti)
€25.03 €19.52

(cienījamie klienti, laipni lūgti mūsu veikalā.ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.mēs rīkosim testus pirms piegādes, tāpēc nav jāuztraucas.)

Izskatās arī
ZHISUXI Vinila Valentīna Diena Fotogrāfija Backdrops Aksesuārus Sienas Jaundzimušo Bērnu Wediding Tēmu Foto Fona TNN-07
€14.86 €8.48

(vinila materiāls, viegli pārvadāt,krāsa ir labāka,nav ūdensizturīgs,tas ir mazāk burzīties,jūs varat dzelzs tā, lai novērstu krokas,laukumā var uzlabot. noņemt laukumā roll to (stingri)par cauruli uz vienu nakti, vai ilgāk, lai uzlabotu laukumā.ja nepieciešams, lūdzu, dzelzs otrā pusē (ne attēla pusē) ar zemu tempertrue viegli noņemt laukumā, lai izvairītos no iespējas tvaika kaitējumu, vieta)

Izskatās arī
2024 Jaunu Mini Indukcijas Gaisa kuģa Rotaļlietas Viedo Rokas Sensoru Robots Elektronisko Gaisa kuģa Apturēšanu, Mini Dūkoņa ar Gaismu
€9.08 €7.63

(iezīmes: pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty ; amazing pieredze: viegli kontrolēt attiecībā uz maziem bērniem.kad jūs to ieslēgtu gaismu flash spoži.tā ir lieliska vizuālo pievilcību jebkuram bērniem.it īpaši naktīs, aptumšotā telpā, tas izskatās ļoti fantastisks.dot jums laimīgs laiks ar saviem bērniem! flying wild ar bērniem: uzlabot sajūtas, kurās ir bērni un viņiem)

Izskatās arī
25mm Atdzist Klaigas Skavu Stiprinājums ar 1 4inch Vītne DSLR Kameru Insta360
€3.78 €2.27

(apraksts: augstas kvalitātes: veikt metāla alumīnija sakausējuma un plastmasas,cietas un ilgs mūžs. daudzpusīgs pielietojums: jūs varētu noteikt savu elektronisko produktu ar šo super skava uz jebkuru vietu jūs varētu attēlu, piemēram, makšķerēšana,velo,archery,ārpus sporta. quick release: tas varētu piestiprināt un noņemt no monitora ātri un stāvokli displejs ir regulējams atbilstoši)

Izskatās arī
Red Barn House Dzīvnieku Traktoru Happy Birthday Fotogrāfija Baby Dušas Fons Fons Banner Poster Bērniem Partijas Apdare
€14.84

(😊😊😊laipni lūdzam big bang fonu veikalā!😊😊😊 par pielāgošana 1.nosūtiet nosaukums un teksts vai foto(hd), jūs vēlaties pievienot pēc tam, kad jūs izvēlēties, lai 2.mēs nosūtīsim atpakaļ pielāgota attēlu asap,nepieciešama arī jūs comfirm . 3. jebkuru attēlu var izdrukāt, kā jūs vēlaties ,tikai izvēlēties, lai lieluma ,pēc tam nosūtīt mums attēlu, lai)

Izskatās arī
10Pcs O Ring Blīvi Eļļas Izturīga Ūdensnecaurlaidīga Elastīga Silikona Gumijas / EPDM Blīvējumu Mazgātāji Black Niršanas Fotogrāfiju Adapteri
€3.27 €2.42

(feichao 10pcs o ring blīvi eļļas izturīga ūdensnecaurlaidīga elastīga silikona gumijas / epdm blīvējumu mazgātāji black niršanas fotogrāfiju adapteri specifikācijas: ārējais diametrs * iekšējais diametrs * stieples diametrs: 25mm * 18mm * 3,5 mm (l izmērs) vai 12 * 8 * 2mm(s izmērs) materiāls: nitrila gumijas materiāla vai epdm materiāls krāsa: melna daudzums:)

Izskatās arī
Jaunu VCT-AMP1 Par SONY VCT-AMP1 taimeris stienis sony AS30V AZ1 AS100 QX100 AS200 AS15 AS50
€57.85

(vct-amp1 taimeris stienis iepakojumā: vct-amp1 piezīme: nesatur citas reklāmas priekšmeti pircēju piesardzība lūdzu, pārbaudiet, vai mašīna, kas jums ir vienums kļūst saderīgas, vai ne. pēc tam, kad pērkot preci, kas nav saderīgi, lūgumu par atgriešanos izmaksas ir pircēja atbildība. pircējs adresei ir jāsakrīt ar adresi. mainīt pircējam)

Izskatās arī