Cena €5.28 €15.09

Pilns apraksts

Laipni Lūgti Mūsu Veikalā

Ja vēlaties šo preci, lūdzu, pievienojiet to uz jūsu grozs;

Ja jums patīk mūsu veikalā, lūdzu sekojiet mūsu veikalā.Paldies!

Tajā pašā laikā, lūdzu, pievērsiet uzmanību mūsu veikalā, mēs bieži atjaunināt stila drēbes!!Ir daudzi modes Polo t-krekli un krekli mūsu veikalā.

Baudīt jūsu iepirkšanās!!!

Drukāšanas Process:

Izmantot uzlabotas digitālās drukas tehnoloģijas, Attēli skaidrāks, reālāks.Katru polo krekls ir ar mīksts, Elastīgs un ērts audums, kas nekad sarauties vai izbalināt!!!Ar vēsu Tas ir arī ļoti viegli, lai saģērbt un izveidot savu stilu.

Izmēri:Eiropas izmērs S-3XL(pls pārbaudiet izmēru chart, pirms pasūtīšanas, paldies!)

Piezīme: Mūsu izmērs ir Eiropas Izmērs

Uzmanību, Lūdzu:

1. Krāsa var būt nedaudz atšķirīgi dēļ monitora.Ceru, ka jūsu laipni sapratni!

2. Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktu,mēs atrisināt šo jautājumu, lai jums, cik ātri vien iespējams.

3. Mēs kuģis to 3-5 wroking dienu laikā pēc pasūtījuma .

4. Jūsu zvaigznes atsauksmes būs ļoti appreciated, un tas veicinās mums piedāvāt jums vairāk pieejamu un augstas kvalitātes apģērbu.

Specifikācijas

  • Iezīme: Anti-Pilling
  • Stils: Ikdienas
  • Apdare: Poga
  • CN: Zhejiang
  • Krāsu Stils: Cietie
  • Dzimums: Vīrieši
  • Piemērojamo Skatuves: Puse
  • Materiāls: Poliestera
  • Topi Tips: Polos
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izcelsmes Vieta: Ķīna (Mainland)
  • Piemērojamo Sezonu: Vasaras
  • Veids: SLIM
  • Modelis Tips: Cietie
  • Piedurknes Garums(cm): Īss

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Šekspīra globe hamlets aktu skriptu t krekls pieaugušo Lielu garas piedurknes
€19.23

(1. lūdzu, lūdzu, atzīmēja, ka mūsējie ir āzijas izmēra , lūdzu, apskatīt detalizētu mērījumu izmēra galda, nevis izvēlēties to, ko s/m/l tikai. 2. izmēri virs attiecas uz apģērbu izmēriem , ne jūsu ķermeņa mērījumus. 3. ja jūsu mērījumi atrodas starp diviem izmēriem, lūdzu, izvēlēties nākamo lielāku vienu. 4. lūdzu, ļauj 1-3cm atšķirības, manuāla mērīšana. 5.)

Izskatās arī
Jaunums Rozes Guns N T-Krekli Vīriešiem Apkalpes Kakla Kokvilnas T Krekli GNR Rokgrupa Īsām Piedurknēm Tees Iespiesti Topi
€19.56 €6.26

(produkta materiāliem produktu ražošanas process produkta informācija pērkot parādīt mazgāšanas norādījumi mazgāšanas temperatūras, kas nav augstāka par 45, nelietot balinātāju, ar rokām mazgājami, mašīna mazgājami,nav sūču. pēc pārdošanas pakalpojumus)

Izskatās arī
Kulinārijas Gangsteris Gaismas Vīriešu T-krekls Vīriešiem Apģērbs Jauns Moderns Modes Streetwear Kulinārijas Gangsteris Lielgabarīta T Krekli, Topi
€4.31

(produkta nosaukums : sieviešu t-krekls apkakle : o-veida kakla dzimums : unisex,zēns / meitene / vīrieši /sievietes stils : modes un gadījuma materiāls : poliesters piezīme : 1.lūdzu, ļauj 1-2cm atšķirības, manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
Elegants Mežģīņu Apdari Kvadrātveida Kakla Tank Tops ar Platām Siksnām un Savirmot Frills Sievietēm - Y2K Iedvesmoja Grunge Pasaku Kultūru Cami
€6.90 €4.49

(sieviešu ribu adīt topi mežģīnes apdari pamata apgriezts veste vasaras estētisko drēbes streetwear funkcijas mežģīnes apdari, salātu priekšā, mežģīnes auduma, uz sāniem un atpakaļ, apgriezts garums, ribu adīt tvertnes augšpusē sievietēm, vasaras tvertnes augšpusē sievietēm, stilīgs tops sievietēm, vienkāršs un ikdienišķs stils, nekad no stila. piemērots āra, brīvdienas,)

Izskatās arī
Sieviešu T-Asimetrisks Krekls ar garām Piedurknēm Top 2023 Modes vienkrāsainu Gadījuma Sexy Auksti Plecu Rādīt Ķermeņa Hanky Hem Teksturētu Augšu
€6.68 €5.75

(dārgie draugi, laipni lūgti mūsu veikalā.mums ir gan tiešo pārdošanu un vairumtirgotājiem.es varu sniegt jums jebkuru preci jūs vēlaties un jums piedāvāt zemāko cenu, lai jūsu pasūtījumu.lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani, ja jums ir kādi jautājumi.mēs esam profesionāla tieši kuģniecības un vairumtirgotājs pakalpojumu, un mēs varam nodrošināt stilu, kas citiem nav.daži stili ir no krājumiem,)

Izskatās arī
Smieklīgi 3D Tiger Drukāt garām Piedurknēm T-krekli Modes Hip Hop Harajuku T Krekls Vīriešiem Gadījuma O-veida kakla Kokvilnas Topi Lielgabarīta Pulovers
€15.25 €4.58

(modname=ckeditor par transportu mēs kuģis ietvaros 1-5 dienu laikā (darba dienās, ne brīvdienās) pēc tam, kad platforma, kas apliecina samaksu. dažreiz, mēs nesekos transportēšanas metode jums izvēlēties, jo mēs izvēlēties efektīvāko transporta veidu.ļaujiet jums saņemt produkta ātrāk. ja jums nav saņemt jūsu preces ietvaros paredzamo laiku, lūdzu, sazinieties ar mums.mēs)

Izskatās arī
Vīriešu Ādas T-Krekli Elastīgs Modes PU Ādas Tees Camisa
€26.14 €10.98

(jaunu ierakstu topa! krāsas: kā attēlu pārdošana ietver: 1x t krekls mērvienība: cm (1cm = 0.39 ) (lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana) . lūdzu, skatiet iepriekš sīki izmēri pirms pasūtījuma.manuāla mērīšana var būt 1-3cm starpība. . nekustamā krāsu objektus var nedaudz atšķirties no attēlos redzams, ko izraisa daudzi faktori, piemēram,)

Izskatās arī
Jaunzēlandes Paparde Dienvidu Nz Krusta Regbija Fanu Krūtīm Izvietošanu garām Piedurknēm T-Krekli, T-krekls, t-veida Vtg Jaunums
€15.27 €10.38

(konstrukcijas apraksts drukāšana uz priekšējā zonā materiāla apraksts 100% kokvilna produkta īpašības mīksts un ērts, lai pieskarties, nedaudz elastīgs, redakcijā, kas ir viegli valkāt, un fit, ērts un moderns, vienkāršs un praktisks, nav viegli sarauties, izturīgs, moderns piemērojamo skatuves ikdienas, mājas, ceļojumi, fitness, utt. gadījumā)

Izskatās arī
Krievu T-Krekls Militārās Izlūkošanas T-Krekli Krievijas Armijas Vīriešu Apģērbi Vīriešu T Īsām Piedurknēm Krekli Modes Funny Jaunu
€12.35

(touclo apģērbi 1. piezīme: mēs esam āzijā izmērs.āzijas izmērs ir nedaudz mazāks par mums izmēru. 1inch=2.54 cm, 1cm=0.39 collas. 2. piezīme: ar starpību mērīšanas metodes, lūdzu, ļauj 1-3cm lieluma novirze. 3. piezīme: var būt nedaudz atšķirīga krāsu, jo datora monitora iestatījumus. 4. piezīme: visi mūsu produkti ir 100% augstas kvalitātes kokvilnas, un mēs atbalstām)

Izskatās arī
DMX Feminino Dāmas Sporta divdaļīga Dāmas Īsās top + Šorti Ikdienas Meitene Sexy Tērps, Apģērbs Vasarā Jaunas
€21.93 €15.35

(dārgie draugi, paldies, ka pērk dāvanas mūsu veikalā.lūdzu, pārliecinieties, lai iekļautu savu vārdu, uzvārdu, adresi informāciju, lai jūs varētu saņemt paketes veiksmīgi. papildus 1. ļaut 1-3 cm(0.39 collas~1.18 collas ) atšķirības, manuāla mērīšana. 2. nelielas krāsu atšķirības var pastāvēt, pateicoties gaismas, kameras un dažādas displeja uzstādījumi. ja jums ir)

Izskatās arī
Mopsis Kucēns Suņu Modes Kokvilnas Liela Izmēra Studentu Vasaras T-Krekls Ar Īsām Piedurknēm Vīriešiem, Sievietēm, Zēnu, Meiteņu T Krekls Tees Bērniem Tshirt
€10.93 €8.52

(izmērs:mazulis xs pleci:30cm 1/2bust:30cm, garums:42cm, liecina augstums:100-110cm vecums:1-2years veco izmērs:kid ' s pleca:32cm 1/2bust:32cm, garums:44cm, liecina augstums:111-120 cm vecums:2-3years veco izmērs:mazulis m plecu:34cm 1/2bust:34cm garums:46cm, liecina augstums:121-125cm vecums:3-4years veco izmērs:mazulis, l plecu:36 cm 1/2bust:36 cm garums:48cm, liecina augstums:126-130cm vecums:4-5years veco izmērs:mazulis,)

Izskatās arī
Tarot Ceļu no Pasaules, T Kreklu, Karte, Kartes, Simbols, Zīme, Logo, Zīmogs
€16.92 €10.15

(mēs atbalstām mazumtirdzniecības, vairumtirdzniecības, piliens kuģniecības un diy iespiests. pls sūtīt mums savu tēlu, mēs jums optimizēt jūsu attēlu, piemērots drukāšanai. tad mēs nosūtīsim jums efekta attēlu uz jūsu apstiprinājuma. nākamajā pls, lai jūsu t krekla krāsu un izmēru. (mums būs jāmaksā nedaudz komisijas maksa par dažu sarežģītu dizainu.) mēs)

Izskatās arī