Cena €7.10

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: LIUERXIN
  • Auskari Tips: Piliens Auskari
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Godu: Jubilejas
  • Sods vai Modes: Sods
  • Metālu Tips: Zelta Piepildīta
  • Formas\raksts: Ūdens Piliens
  • Sānu Akmens: Citi Natrual materiāls
  • Sertifikāts: no
  • Galvenais Akmens: pērle
  • Pērļu Veids: Saldūdens Pērles
  • Postenis Svars: 15g
  • Dzimums: SIEVIETES

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

24Pcs Emaljas Sakausējuma Kuloni Krusta Piekariņi par Auskari Kuloni, Kaklarotas DIY Rotaslietu izgatavošana Piederumi
€20.92 €12.35

(24pcs 6 stilu sakausējuma emaljas kuloni, ar rhinestone, krusts, jauktu krāsu izmērs: krusts ar rožu šarmu: par 38x23x5.5 mm, caurums: 2 mm, 2 krāsu, 4gab/krāsu, 8pcs; siam rhinestone pārrobežu: aptuveni 47.5x21.5x4mm, caurumu: 1.8 mm, 2 krāsu, 4gab/krāsu, 8pcs; zārku ar krusta šarmu: par 26x11x3mm, caurumu: 1.2 mm, 2 krāsu, 4gab/krāsu, 8pcs; plastmasas glabāšanas kaste:)

Izskatās arī
1PC Vaska Zīmogs Zīmogs Pāvs Vintage Brass Laukumā Vadītājs Koka Rokturi Noņemams Blīvējuma Vaska Zīmogu 25mm par Aploksnes Kāzu
€14.03 €9.82

(vaska zīmogs zīmogs izmērs: par 90mm ilgi, 45mm plata, 23m biezs, galvas: 45x23mm.paketē iekļauts: 1pc vaska zīmogs zīmogs koka rokturi + 1pc noņemams blīvējums misiņš zīmogs galvu. noņemams misiņa blīvējums vadītājs: blīvējumu zīmogs galvas ir viegli mainīt, un uzstādīt, piemērots visu veidu 7mm vītnes iekšējais diametrs rokturi, saskaņot ar visām zīmogs zīmogs galvas nomaiņa mūsu veikalā.vaska)

Izskatās arī
Sveķu Lējuma Kratītāju Pelējuma,Epoksīda Silikona Veidnes,Sveķu Kratītāju Veidnes
€2.07 €1.41

(1330 funkcijas: ootdty silikona veidnes,uv sveķu kratītāju veidnes, jūs varat izvēlēties pelējuma atbilstoši jūsu vēlmēm remontdarbos radīšanu. sveķu kratītāju veidņu materiāli,kas izgatavoti no silikona sveķu, elastīgi un spīdīgi apdare, ecofriendly un viegli tīrāma.šie silikona veidnes ir par sveci, un citas liešanas materiāli. viegli de-pelējums un veikalā, mūsu keychain)

Izskatās arī
Jauno 37×55mm S925 Sudraba Dejas Meitene Broša Iestatījumu 5.A CZ Dārgakmens Rotaslietas Sievietes Puses Dāvanu
€275.44 €112.93

(par cenu par vairumtirdzniecības cenu, lūdzu sazinieties ar mums sarunu,paldies. rotaslietas pasūtījuma dizains ir arī pieņemts.zināms vairāk, lūdzu, sazinieties ar mums.)

Izskatās arī
Jaunākās Dabas Jadeite Augsta Ledus Gaismas Signālu Peldošās Zaļo Aproci, Elegantas Aproces, Aproces Handring Perfektu Rotaslietas
€198.23 €99.11

(-materiāls:100% dabas -dabas un gluda. -roku cirsts pulēšana nosūtīt sertifikāts izmērs: 54-62mm 11*7mm produktiem šajā veikalā ir visas tradicionālās ķīniešu roku darbs, un katram produktam ir sava unikalitāte! paldies, lai katrs klients! laipni lūgti mūsu veikalā! par produktu: mūsu galvenie produkti ir augstas kvalitātes agate,)

Izskatās arī
Moderns 18K Zelta Pārklājumu Vara Stīpu Geomet Rozā, Pelēka Auskari Akmens Eardrop Sieviešu Modes Aksesuāri, Kāzu svinības, Dzimšanas dienas Dāvana
€6.09 €4.27

(moderns 18k zelta pārklājumu hops apaļi auskari vienkārši apļveida faktūra sieviešu modes aksesuāri, kāzu dāvanas stils :moderns , moderns , klasisks auskari tips :stīpas auskari metrial :vara 18k izcelsmes valsts:ķīna gadījumos dāvanas :kāzu, dzimšanas dienu, ceļojumu piemiņas, svētku iepakojums:atsevišķā iesaiņojumā)

Izskatās arī
Labākais Lielisku Nounou Zvaigznēm, ap Izdrukāt Pasūtījuma Broches Krekls Atloks, Tote Soma, Mugursomas Žetons Dāvanu Piespraudes Piespraudes Sievietēm
€4.37 €2.18

(maksājums: pirms izvietojot savu pasūtījumu,lūdzu, apstipriniet, detaļas ar mums, ja jums ir pieprasījuma par precēm. sūtījumu: 1.sagatavošanas laiks:mums need3-5 darba daysto sagatavot savu pasūtījumu saskaņā ar mūsu numberous pasūtījumus katru dienu. 2.lūdzu, doublecheck jūsu addresswhen jūs rakstīt pack24.lv,ja jūs vēlaties mainīt pirms mēs kuģis tos, lūdzu,)

Izskatās arī
Dabīgā Akmens Laukums, Ziedu Krusta Galvaskausa Formas Zaļā Turquoises Krelles Rotaslietas DIY Padarīt Aproces Auskari Aksesuāri 15"
€6.98 €3.48

(akmens nosaukums: turquoises ņemiet vērā,: procesā dabiskā akmens veidošanos, kopā ar kustības, saspiest, un ietekmi uz zemes garozu, ledus plaisas, bedres, ieslēgumi, utt.notiks.tas ir unikāls identifikācijas sniegta pēc būtības, un tas ir arī apliecinājums, dabiskā akmens, kas ietver nebeidzamu šarmu un enerģiju.)

Izskatās arī
10pcs/lot 7*8mm Tiny Sirds Biezumu Šarmu Spogulis Pulēta Nerūsējošā Tērauda Sirds Piekariņi Par DIY Kaklarota Aproces, Rotaslietu izgatavošana
€6.24 €4.37

(laipni lūdzam rereyua juvelierizstrādājumu veikals vairāk charms: tiešā noklikšķiniet ↑ mūsu priekšrocības 1. mūsu produkti ir izgatavoti no augstas klases nerūsējošā tērauda 2.,mūsu produkti ir spogulis pulēta, kas uztur shinny 3.mums ir preces, pieredze apšuvuma tehnoloģiju un krāsu netiks izbalināt 4. jūs varat sajaukt dažādus piekariņi augšu 5.)

Izskatās arī
LUOTEEMI Ūdens Piliens Kristāla Ilgi Kulons Liels Vilināt Sudraba Krāsas Auskari Sievietēm Elegantu Līgavas Kāzu Rotaslietas Jaunas Ielidošanas
€13.49 €8.77

(luoteemi ūdens piliens kristāla ilgi kulons liels vilināt sudraba krāsas auskari sievietēm elegantu līgavas kāzu rotaslietas jaunas ielidošanas)

Izskatās arī
Modes tīra zelta krāsa Bezmaksas izmērs aproce & rokassprādze sievietēm,Vairumtirdzniecības Sākotnējā Zelta Pārklājumu Bamboo Formas Aproce Sieviešu Rotaslietas
€5.38 €3.76

(iepakojums pavisam jaunu objektu attēlu, jauka soma piegāde >200$, bezmaksas piegāde ar dhl, vai ems gaisa pastu preces tiks izsūtītas pēc tam, kad mājas lapā vertify maksājuma 24 stundas.gaisa pastu . kuģniecības un pārkraušanas izmaksas ir bezmaksas vienāda visā pasaulē(ieskaitot honkongu).mēs kuģis objektu (- s) 2 dienu laikā ar vienotas likmes vai ierakstītā)

Izskatās arī
Jaunas Ģeometriskās Sēņu Gredzeni, par Sievietes Radošo Metāla un Apcepiet Eļļas Gredzenu Modes Gudrs, Sēni, Gredzenu, Rotaslietas
€1.83 €1.09

(jaunas ģeometriskās sēņu gredzeni, par sievietes radošo metāla un apcepiet eļļas gredzenu modes gudrs, sēni, gredzenu, rotaslietas)

Izskatās arī