Cena €8.90 €17.80

Pilns apraksts

Atjaunot jūsu mājās estētiskās ar mūsu iedvesmojot Gudrs Vannas Paklājiņš Vārdiem runājot, ideāli piemērots iekštelpu, āra, vannas istaba, virtuve, dzīvojamā istaba, guļamistaba, priekšnams.Paredzēti, lai novērstu slīdēšanu, noņem kājām nogurumu un nodrošina ātru ūdens absorbciju.Jaunināt jūsu telpā ar šo elegants, funkcionāls mat.

Specifikācija:

Nosaukums: grīdas paklājs

Materiāls: imitācija kašmira

Izmērs: 50*60cm/19.69*23.62 cm

Svars: 370g

Stils: Nervozēt Labu Laiku, Tu esi Liels Melns

Pakotņu Sarakstu:

Vannas paklājiņš ar vārdiem*1

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Uzlabojot Garastāvokli: Uzliet savu ikdienas darbu, ar labu vibrācijām, izmantojot mūsu Vannas Paklājiņš ar vārdiem.Tās atbilst jūsu vajadzībām ar iedvesmojoši citāti un palielina jūsu pozitīvo vērtību.Tās elegants dizains pievieno īpašu izskatu, lai jūsu vannas istabas dekori un nozvejas jūsu uzmanību katru reizi, kad jūs soli uz to.

2.Mīksts Materiāls: Izlietnes kājas uz greznu komfortu ar mūsu vannas paklājiņš izgatavots no augstas kvalitātes mākslīgās kašmira.Ultra-mīksts materiāls ļauj jums atpūsties un atbrīvot kāju nogurumu pēc katras dušas.Iziet stils un komforts ar mūsu mīksta un cushiony vannas paklājiņš.

3.Neslīdoša un Izturīga: Nē jāuztraucas par to slīdēšanu vai slīd uz grīdas.Tā arī ir izgatavota no izturīga materiāla, kas var izturēt biežu lietošanu un mazgāšana.Jūs varat paļauties uz šo mat turēt to vietā un izvairītos no slīdēšanas, vai jūs ielika to vannas istabas, virtuves, vai atpakaļ no durvīm.

4.Saglabāt Jūsu Grīdas Sausas: Pieredze superior ūdens absorbējošu varu mūsu vannas paklājiņš ar vārdiem!Tās uzlabotas absorbēšanas materiāls nodrošina ātru ūdens absorbcija, kas ļauj tai būt ideāls risinājums, lai uzturētu jūsu grīda sausa.Plus, drip-free funkcija arī padara to lieliski žāvēšanas zoles jūsu kājām pēc dušas.

5.Daudzpusīga Lietošana: Pārveidot stilu jūsu iekštelpu, āra, vannas istaba, virtuve, dzīvojamā istaba, guļamistaba, vai gaitenis ar mūsu vannas paklājiņš ar vārdiem.Šī universāls paklājs ir ideāls, lai koordinētu savu mājas estētika un radīt mājīgu atmosfēru.Dodiet jūsu mājās jaunu izskatu!

Specifikācijas

  • Materiāls: Jūraszāļu
  • Pieteikums: Dzīvojamā Istaba, Mājas
  • Modelis Tips: Cietie
  • Raksts: Pinkains
  • Dizains: PERSIEŠU
  • Paklāju Pārdošanas: Gatavo Paklājs (gabals)
  • Vecuma Grupa: Pieaugušie
  • Iezīme: Anti-Slip
  • Stils: Mūsdienu Stils
  • Izmantošana: vannas
  • Technics: Mašīna
  • Specifikācija: 1pcs
  • Modeļa Numurs: grīdas paklājs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ziemeļvalstu Dzīvojamā Istaba Abstraktu Ziedu Mājas Dekoru Dīvāna Spilvena Spilvenu Vāku
€3.18 €1.91

(laipni lūgti manā veikalā! sadzīves vairumtirdzniecības un globālā pārdot rūpnīcas cenu un bezmaksas piegādi katru nedēļu jaunas ielidošanas augšupielādēt izbaudiet jūs iepirkšanās laiks. piezīme: šis produkts ir vienpusējs raksts. produkts: 100% pavisam jaunu spilvendrāna (spilvens nav iekļauts) izmērs: 40*40cm(16 collas * 16 collas) 45*45cm(18)

Izskatās arī
HST Paddington Mest Spilvens, Spilvendrāna Spilvena Vāka Mājas Dekoratīvs Dīvāns Spilvena Segums Spilvens Segums 40x40cm 45x45cm
€6.67 €5.28

(nosaukums:spilvens segums / spilvenu vāku izmērs: 40x40cm/45x45cm materiāls: mīksta un izturīga 100% poliestera vāciņu(nav iekļaut uzpildes/ierakstīt)super kvalitāte, super mīksts. funkcijas: 1. augstas kvalitātes poliestera microfiber/persiku ādas materiāla. 2. hgh izšķirtspējas ciparu izdrukāt un siltuma nododot tehnoloģiju. 3. neredzams rāvējslēdzējs,viegli)

Izskatās arī
Kitasan Black Dakimakura Uma Musume Diezgan Derby Sexy Spilvens Gadījumā, Hugging Pilna Ķermeņa Spilvens, Spilvena Vāka Mājas Gultas Piederumi Dekori, Dāvanu
€83.40 €66.72

(produkta informācija stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: persiku ādas / 2 veids /īsās plīša / jaunā 2 veids krāsa: kā bildes rādīt iezīmes: iespiests ar 2 dažādiem modeļiem izmērs: 40*120cm/50*150cm/50*160cm/60*180cm [mēra ar roku, lūdzu, ļauj 1-2cm atšķirība, thx : )] iepakojuma saturs: 1*spilvena segums (tikai bez spilvena)

Izskatās arī
3D Multiplikācijas filmu Krāsains Putns Dzīvnieku paklājos Mīksta Flaneļa Paklājus Dzīvojamā Istaba Guļamistaba Dekori Gultas Dīvāns Paklājs ar neslīdošu Grīdas Paklājs
€111.58 €78.11

(produkta apraksts: 1. materiāls: poliestera šķiedra virsmu, sūklis starpslāņa 2. izmērs: kā parādīts attēlā 3. darbības joma: koridors; ieejas; durvis; dzīvojamā istaba; priekštelpa; virtuve; guļamistaba; produkta funkcijas: 1.mīksts un ērts, videi draudzīgs un elpojošs, un var būt tiešā kontaktā ar ādu. 2.anti-slip,putekļu necaurlaidīgs,ūdens uzsūkšanas,nodilumizturība,kas)

Izskatās arī
Spēcīgs Magnētiskais Durvju Aizkars Anti-moskītu Un kukaiņiem Automātisko Aizvēršanās Neredzams Marli Liela Izmēra Custom Durvju Aizkars
€56.97 €55.83

(sekot šo veikalu, kļūsti ventilatoru veikalā un baudīt zemākā cena vēsturi!jo vairāk jūs pērkat, jo lielāka atlaide!! mēs specializējamies sniedzot klientiem pielāgot, magnētiskais durvju aizkari.ja jums ir nepieciešams, pielāgot izmēru, lūdzu sazinieties ar mani laicīgi un man pateikt, platums un augstums no durvju rāmja.es var pielāgot tā, lai jūs. spēcīgs magnētiskais aizkaru negabarīta)

Izskatās arī
Lācis Vannas Paklājiņš Valkā, Ķirbju Doormat Virtuves Paklāju Ieejas Durvīm Paklājs Mājas Apdare
€8.32 €4.24

(laipni lūdzam ja jums ir kādi jautājumi, vai īpašas prasības, lūdzu, sazinieties ar mums . mēs atbalstām ekskluzīvas pielāgošanu , lai jūs varat nosūtīt mums savu iecienītāko rakstu un jūsu mats individuāla jums! izmērs : 40cm*60cm;15.7 x 23.5 ; materiāla apraksts : 100% poliestera , flaneļa audums, neausts dotted plastmasas grunts, biezums 0.8 cm; produkta īpašības)

Izskatās arī
21 Savage 3D Drukas Plīša Sedziņa Mest Uz Dīvāna, Mājas Dekoru Mīkstu Siltumu Mazgājams Nap Segu Dropshipping
€35.53 €28.42

(posteņa nosaukums: flaneļa segu iepakojumu sarakstu: 1* sega audums: vilnas flaneļa audums izmērs: 51 x59 (130cmx150cm) , 59 x78.7 (150cmx200cm) viegla kopšana: mašīna mazgāšana aukstā, veļas sausā par zemu siltuma, izvairīties no tiešas siltuma, nelietojiet balinātāju gadalaiki: pavasaris, vasara, rudens, ziema)

Izskatās arī
Vintage Eiropas Gaisa Spilvena Vāka Jūgendstila Mucha Galerija Spilvena Gadījumā Mājās Dekoratīvās Skaista Meitene Modelis Lina Spilvendrāna
€6.32 €3.16

(produkta apraksts: pavisam jaunu 1 gab laukumā spilvendrānas/čaumalas 18 x 18 (45 x 45cm), ne ievietot vai pildvielas.izgatavots no izturīga un videi draudzīga kokvilnas veļa materiālus.saglabāt savu laukumā mest spilvenu tīru un pret skrāpējumiem, pirkstu zīmēm.vienpusēja dizains ar neredzamu rāvējslēdzēju aizdari.specializējas mājas apdare.mūsu spilvendrānas ir mākslas darbs, nevis vienkārša mājas)

Izskatās arī
Jaunu 5gab Vienreizējas lietošanas palagu Segtu neaustu Masāža SPA Salons Gulta Spilventiņi Segtu 90X220cm
€17.10 €11.97

(jaunu 5gab vienreizējas lietošanas palagu segtu neaustu masāža spa salons gulta spilventiņi segtu 90x220cm lai atgādinājums: 1. lūdzu atstāt mums ziņu, ja pasūtīšanas un atgādināt mums, kāda veida sprieguma un pievienojiet aprīkojumu, kas jums nepieciešams.kā jūs zināt, dažādās valstīs izmanto dažādas standarta spraudņiem un dažādu spriegumu . 2. sakarā ar izmantošanu dažādu)

Izskatās arī
Mājas apdare plīša Dīvāna segu Mūsdienu Ziemeļvalstu dzīvnieku stila gultas Pārklājs gultas pūkains, mīksts segas bieza sega winte
€3.96 €1.98

(pasūtījuma flaneļa mest segu personalizētu vilnas segas dīvāns dāvanu pielāgota diy dropshipping drukāt pēc pieprasījuma materiāls microfiber poliestera audums, ūdensizturīgs izmantošana mest segu , dīvāns vāciņu , mest uz dīvāna un krēslu funkcijas pielāgoto dizainu , super soft & warm , gluda , portatīvo , anti pilling , bez krāsas izbalināt , mašīna)

Izskatās arī
2/3pcs Gultas piederumi 200x200 cm Pāru Mīlestība, 3 Gabals Melnā un Baltā Gultas Komplekts ar Rāvējslēdzēju-Mīlestību, Sedziņas pārvalks un Spilvendrāna 50x75 cm
€65.51 €29.48

(par šo rakstu ★ 100% poliestera microfiber.elpojošs apdrukas un krāsošanas, super mīksts un ērts, dabas, aktīvā un videi draudzīgi, viegli tīrāma. ★ ne grumbas, mašīna mazgājami, hipoalerģiska, anti-ērce, ultra-fine fiber materiāls, nav krelles, izturīgāks.mūsu sega sedz, ir mašīna mazgājami!mazgāt aukstā ūdenī, sausā un dzelzs, ja nepieciešams. ★ piemērots pāris istabas,)

Izskatās arī
Priecīgus Ziemassvētkus Spilvendrānas Kravas Automašīnu Spilvenu Pārvalki Mājas Dzīvojamā Istaba Guļamistaba, Dīvāns Spilvendrānas Navidad Jaunais Gads Partijas Apdare
€4.15 €1.66

(labdien!laipni lūgti mūsu veikalā!kvalitātes pirmkārt, labāko servisu.klienti ir mūsu draugi. mēs varam sniegt dropshipping un vairumtirdzniecības, atrast lielu attēlu no produkta! laipni draugus no visas dzīves, lai sadarbotos ar mums. sakarā: ļoti piemērots dzīvojamā istaba, guļamistaba, ēdamistaba, bērnu rotaļu istaba, bērnu istabu, mājas, biroja, krēslu, spilvenu, dīvāna spilvenu materiāls:)

Izskatās arī
Elegants Ritiniet Balta, Melna Sega, Mīksta Mest Sedziņa Plīša Mājīgu Viegls, Silts, Izplūdušo Flaneļa Ceļojumu Piknika Segas Outdoo
€16.66 €7.83

(produkta apraksts: 1.izmērs:100x120cm,120x150cm,150x200cm,150x220cm 2. visas segas ir baltas krāsas ar melnu satīna apdari 3. foto kolāžas, pilna krāsu druka 4.mašīna mazgājami un ātri žūst 5. augstas kvalitātes sega, super mīksts, mazgājams, anti pilling ieteikt: 1. dod siltumu draugiem un ģimenes locekļiem, ar personalizētu touch forma, aitas vilnas segas. 2.ar)

Izskatās arī
Universālo Auduma Dīvāna Spilvens Ar Neslīdošu Sabiezējumu Noberziet Dīvāns Dvieli Spilvena Mūsdienu Vienkāršs Stepēts Atzveltnes Spilvenu Vāciņu
€58.45 €40.33

(modname=ckeditor dīvāna spilvenu plīša ziemas bieza, neslīdoša dīvāna spilvenu, dīvāna, flaneļa dvieli spilvena universālā dīvāns apdare vāciņu piezīme: visi dīvānu pārvalki ir pārdoti gabalu pa gabalu.šī cena ir par 1 gab sofa cover (ne visas).izmērs iespēju, jūs varētu izvēlēties jūsu piemērota lieluma, parasti viens komplekts dīvāns ir nepieciešams vairāku lielumu kombināciju)

Izskatās arī
Rudens Pūce Putnu Fox Atstāj Voile Aizkari Guļamistabai Tilla Logu Aizkaru Dzīvojamā Istaba Milzīgais Aizkari Žalūzijas Aizkari
€72.12 €50.48

(mēs atbalstām pielāgotā dizaina.ja jums ir nepieciešama, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani.ja vēlaties pielāgot,mūsu attēla pikseļu nepieciešams vismaz 3000. 1.šis aizkars palīdzēs veidot relaksējošu atmosfēru jebkurā vidē 2.skaisto aizkaru var izmantot kā durvju aizkari,logu aizkaru, starpsienu vai sienu apdarei 3.to var izmantot kā fona veikalam logu displejs 4.piemērojamo)

Izskatās arī
Taisnstūra Galda Satīna Auduma Galdauts Pārklājumu Kāzu Ziemassvētkiem, Bērnu Dušas, Dzimšanas Dienas, Banketu Dekori Mājas Pusdienu Galda Segumu
€15.41 €3.11

(motīvs: 1.uz zīda galdauts ir izturīgs un nav izbalināt viegli, aizsardzība jūsu galda, un to var izmantot uz ilgu laiku 2.ideālais desktop apdare: gluda auduma galdauts ir izsmalcinātu apdares jūsu pusdienu galda, bet satīna galdauts var izmantot atsevišķi, lai izdaiļot jūsu galda, vai kopā ar spilveniem un salvetes uz virsmas galdi vai citas mēbeles, piebilstot, šarmu un skaistumu jūsu mājās 3.)

Izskatās arī