Cena €28.81 €41.75

Pilns apraksts

[Dažādu Izmēru]Tērauda uzgriežņu atslēgu komplekts regulējams coilover satricinājumiem.Mazo atslēgu, kas der mazajiem fiksācijas apkakles uz spoles efektu, vidēja uzgriežņu atslēgas der īpašu spole metienu sēriju par dažiem Apexi, KW, H&R. Lielu uzgriežņu atslēgu der Teīns, Truhart, Daži skunkss.Pietiekami, daudzums un izmēri atbilst jūsu atšķirīgām izmantošanas prasībām.

[Augstas Kvalitātes Materiāliem]Izgatavots no kvalitātes tērauda materiāla, coilover griežamo ir augsta cietība un augsta izturība.Nav jāuztraucas par corroding, rūsēšanu, deformēties un sadalīšana.Augstas kvalitātes C-Formas uzgriežņu Atslēgu var kalpot jums uz ilgu laiku.Liels darbgaldu, automobiļu, mehāniskās iekārtas.

[Humanizēts Dizaina], ko Pieņēma ar gumijas rokturis, rokturi, cresent regulējamu uzgriežņu atslēgu var novērst buksēt palielinot berzi.Ergonomisks dizains pasargātu jūsu rokas un izvairītos no traumām, lietošanas laikā, ļauj jums justies ērti darbā.

[Praktiskā Dzīvē]tērauda uzgriežņu atslēgas ir paredzēti ar priekšējo āķi, kas ir paredzēta, lai nodarbotos ar sānu atverēm vai slots, tāpēc tie nav paslīdēt vai nolietojas, un tās var būt praktiskas dāvanas saviem ģimenes locekļiem vai draugiem, kuriem tās ir vajadzīgas.Skaista krāsu spēles padara jūs atrast ir viegli, kad jums tas ir nepieciešams.

[Wide Pieteikumiem]Šā coilover uzgriežņu atslēgu var izmantot, lai pielāgotu sainī satricinājumiem, un tas ir piemērots ikdienas lietošanai un āra aktivitātēm, dot vairāk ērtības, lai jūsu dzīvi.

Materiāls:tērauds

krāsa:Sarkans+melns

Iepakojuma Saturs:

8 x Uzgriežņu atslēgas

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: ACAMPTAR
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

SK5 Tērauda Elastīgas Roku Kokapstrādes Griešanas Vienu Griezīgs Japāņu
€8.50 €6.38

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šī vienpusējs griezējs ir jābūt par jebkuru diy entuziasti vai galdnieks. ar savu sk5 tērauda griešanai un trīs sided slīpēšanas zobi, tas kuteris ir izturīgs un viegli izmantot. ērti un bez slīdēšanas gumijas rokturi ir ideāli piemērots sievietēm, kuras vēlas strādāt pie saviem projektiem ar vieglumu. piemērots)

Izskatās arī
Skrūvgriežu Komplekts Durvju Skrūves Nomaiņa Ar Rūtiņu Gredzenu Doorbells Magnētisko Padoms Plastmasas Skrūvgriežu Rokturi
€2.79 €1.81

(funkcijas: *【bez piepūles gredzenu durvju apkopes] aicina mūsu skrūvgriežu komplekts ir īpaši izstrādāta, lai gredzenu doorbells, padarot to viegli nomainīt un mainīt baterijas, nesabojājot ierīces. *【materiāliem] aicina izgatavoti no augstas kvalitātes hroma vanādija sakausējuma tērauda, mūsu skrūvgriežu komplekts ir izturīgs, un kas būvēts, lai pēdējā. *【universāls, un)

Izskatās arī
K50 1/2" F Stienis Uzgriežņu Atslēgas Ligzda 10" 15" 18" Dinamometrisko Atslēgu, Gara Spēku, Bārs Darbības Galvas Spēcīgu Sviru Stūres Rokturi Labošanas Rīks
€23.73 €11.87

(funkcijas: *augstas kvalitātes vanādija tērauda kalumi, super griezes momentu. *180 grādu maināma leņķa dizains, viegli darboties. *eļļa krāsns rūdīšana piedurknēm sēdeklis, nostiprināt attieksmi. *aprīkots ar anti off pavasarī, aizsargāt drošību. specifikācijas: produkta nosaukums: f stienis uzgriežņu atslēgas materiāls: hroma-vanādija tērauda krāsa:)

Izskatās arī
Cable Stripper Kuteris Vadu Attvaicētājs Decrustation Knaibles Multi instruments, ire Attvaicētājs Daudzfunkcionāls Vadu Remonta Rīku Knaibles
€5.93 €3.26

(multi funkcionāls, stieple, destilācija/7 collu diagonāli, asknaibles/stieples griešanas un stieples destilācija/elektriķa cable stripper funkcijas: 1. precīzu vadu liekās caurumu dizains.kad liekās, ka gabals no stieples ādas ir veikls, un galvenais, nedrīkst būt viegli bojāts. 2. tā ir izgatavota no augstas kvalitātes leģēta tērauda, ar kopējo siltuma ārstēšanu, augstas cietības,)

Izskatās arī
BST-8800C 10in1 Dažādu Specifikāciju Precizitāti Skrūvgriezi ar Datoru, Mobilo Telekomunikāciju tehniskās Apkopes Rokas Instrumenti
€15.44 €11.58

(bst-8800c 10in1 dažādu specifikāciju precizitāti skrūvgriezi ar datoru, mobilo telekomunikāciju tehniskās apkopes rokas instrumenti apraksts: rokturis ar tīru abs materiāla, ar augstu cietību, labu stabilitāti, izturību pret vides pārmaiņām cirsts svītras, viegli novilkt līniju, un ir, kas nav-slīdēšanas efektu. astes veikt elastīgu griešana, efektīvi uzlabot darba efektivitāti. skrūvgriezis)

Izskatās arī
Sēņu Nazi, Sēņu Nazi Locīšanas Kempings Medību Trifeļu Ražas Asas Naži Dabīgā Koka Rokturis ar Saru Suku Asmens SS
€3.03 €2.03

(funkcijas: 1.sēņu nazis ar otu ir speciāli izstrādāta, lai lasot sēnes dabā, barības nazis, kas paredzētas sēņu cienītājiem un veģetārieši, tas ir ideāls sēņu barošanās instrumenti pacelt morels porcini sēnes gailenes un trifeļu. 2.rokturis sēņu nazis ir izgatavots no augstas kvalitātes koksnes un ir speciāli pulētas, lai palielinātu izturību un izturību, šķiedras otu beigās rokturi ir ideāli)

Izskatās arī
Stieples Attvaicētājs Nazis Crimper Gofrētu Knaibles Instrumentu Kabelis, Attvaicējot Nazis Kabeļu Noņemšana Vadu Griezējs Daudzfunkcionāls Rokas Instrumentu
€23.08 €10.62

(crimper vaska noņemšanas knaibles liektais rokturis kabeļa apvalka noņemšanas vadu griezējs portatīvie mini ergonomisks daudzfunkcionāls rokas instrumentu motīvs: 1. kompakts un viegls: mini wire apvalka noņemšanas knaibles ir paredzētas mazo un pārnēsājamo, padarot tos viegli pārvadāt un izmantot šaurās telpās. 2. izturīgs abs plastmasas konstrukcija: izgatavota no augstas kvalitātes)

Izskatās arī
Cross-Galvas Skrūvgriezi, Remonts, Instrumenti, Skrūves Vadītāja Stubby Plakanu Galvu, Ar Augstu Griezes Momentu Un Remonts, Šujmašīnas
€4.67 €2.80

(produkti displeja --> funkcijas: *2 stili: iepakojumā 2 gabali plakano skrūvgriezi un 2 gabali pāri-galvas skrūvgrieži, 4 gabalus kopā, pietiekami, lai apmierinātu savu remonts ir nepieciešams. *anti-slip roktura konstrukcija, ērti, ar augstu griezes momentu. *izgatavots no augstas cietības hroma vanādija tērauds, izturīgs. *plaša paražas: īso rokturi, skrūvgrieži strādāt)

Izskatās arī
Caurules socket uzgriežņu atslēgu 6-19mm, L-formas metāla Caurules Hex Socket Uzgriežņu atslēgu, Automobiļu Remonta Instrumentu Komplekts Rokas Instrumentu Komplekts Wrenchs Auto Instrumentu Komplekts Socket Uzgriežņu atslēgu
€6.43 €4.04

(caurules socket uzgriežņu atslēgu 6-19mm, l-formas metāla caurules hex socket uzgriežņu atslēgu, automobiļu remonta instrumentu komplekts rokas instrumentu komplekts wrenchs auto instrumentu komplekts socket uzgriežņu atslēgu izcils sniegums - l formas uzgriežņu atslēgas rozetes, dubultās-devās skrūvēm dizainu, lielāku praktiskumu, 90 grādu līkumu leņķi dizains ir vairāk piemērotas darbam salīdzinoši)

Izskatās arī
Uzgriežņu Atslēgas L Formas Laukumā Uzgriežņu Atslēgu, Pievelciet Uzgriežņu Atslēgu, Skrūvgriezi Set 4 Punktu Hroma Vanādija Tērauda Silver Square Atslēga
€1.17 €0.52

(motīvs: *par stingrāku laukumā skrūves. *lūdzu, nav spēkā stieņa vai spēkā spēkā vairāk nekā sešstūra stieni, citādi produkts izslīdēt no skrūves, skrūves būs sadalīti vai sešstūra stieņa tiks sadalīti, un lietotājs var sāp! ! ! specifikācijas: produkta nosaukums: l formas kvadrātveida galvu uzgriežņu atslēgas materiāls: hroma vanādija tērauda krāsa:)

Izskatās arī
Fixed Blade Nazis āra glābšanas augstas cietības Ķēdes kempings medību taktiku, self defense Mini sadzīves augļu nazi
€17.39 €10.78

(fixed blade nazis āra glābšanas augstas cietības ķēdes kempings medību taktiku, self defense mini sadzīves augļu nazi produkta parametri pilns garums: 8.6 cm asmens garums:4.5 cm roktura garums: 4.3 cm asmens platums: 2.6 cm asmens biezums: 2.7 mm asmens materiāls: 5cr13mov svars: 89 g (ieskaitot iepakošanas materiāli) grūti grāds: 58hrc roktura materiāls: tērauds dēļ krievijas post inovācijas visiem)

Izskatās arī
VOKET HSSE-M35 JIS Standarta Ielikt Spirāli, Rievotais Pieskarieties ST UNC UNF 2-56 4-40 6-32 8-32 10-24 10-32 1/4 5/16 3/8 Mašīna Vītne ūdens Krāni
€17.94 €14.36

(voket hsse-m35 jis standarta ielikt spirāli, rievotais pieskarieties st unc unf 2-56 4-40 6-32 8-32 10-24 10-32 1/4 5/16 3/8 mašīna vītne ūdens krāni detalles del producto > > > piezīme : ārējais diametrs: tap, kas ir par 0.3 d lielāks nekā parastu krāna.lūdzu, pievērsiet uzmanību, kad pieskaroties ar zobu un instalējot klp примечание: внешний диаметр коронки, чем обычный)

Izskatās arī
12pcs/komplekts 8-19mm Gredzenu Atvērtu Galu, kas Kopā Uzgriežņu atslēgu Komplekts Universal Ātri Metāla CR-V Uzgriežņu Atslēgu Auto Remonta Instrumentu Komplekts
€18.04 €13.71

(yofe 12pcs/komplekts 8-19mm, metāla gredzenu atvērtu galu uzgriežņu atslēgas kombinācija augstas kvalitātes universālo ātro uzgriežņu atslēgu komplekts auto remonts, instrumenti, izmērs:8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19 mm apraksts: ieliektiem krūšu kombinācija uzgriežņu atslēgas; jaunu un augstas kvalitātes; ne vairāk kodēšanas pareizu rīku, lai savu remonts; ģeniāls)

Izskatās arī
2gab Hammerless Perforators Pavasara Līdzeklis Nagu Komplekts Centrs Caurumu Perforators Metāla Piekrauts Marķēšanas Instrumenti, 12.2/13,5 cm Renovācijas Būvniecības
€12.79 €9.97

(funkcijas: izgatavoti no augsta oglekļa tērauda, ir stabils, stingrs un izturīgs. labu veiktspēju, piemērots mājas un profesionālai lietošanai. portatīvo un maza izmēra, nest ērtības. double, kas noslēdzās - izdurt perforators izmanto mazo cilindru kontrolē nelielu atkāpi par vietas zīme: centrs perforators izmanto lielu cilindru max ietekmi, kas rada dziļu iedobi urbšanas. specifikācija)

Izskatās arī
F50 12/20/40Pcs Metriskās Roku Pieskarieties un Mirst Komplekts M3-M12 Skrūves Vītne Sveces Taisni Konusu Reamer Instrumenti Uzgriežņu Vītņu Rokas Instrumenti
€11.96 €5.98

(12/20/40pcs metriskās roku pieskarieties un mirst komplekts m3-m12 skrūves vītne sveces taisni konusu reamer instrumenti uzgriežņu vītņu rīki standarta: metriskās daudzums: 12 gabali/20 gabali piemērots : roku skrūvgrieži un rokas darbarīkiem metriskās krānu 12pcs komplekts iekļauj: - regulēšana 1 gab. pieskarieties uzgriežņu atslēgas (m3-m12) - 1 gab. regulējams)

Izskatās arī
BM 317-1 Weekender Kabatā Saliekamais Nazis ar Pudeli Nazis Zaļa Audekla Micarta / G10 Roktura Āra Kempings Zvejas EDC Naži
€37.45 €31.83

(specifikācijas: pilns garums :180mm galvenais asmens garums :70mm pudele nazis :17 mm galvenais asmens platums :19mm roktura garums :104mm asmens biezums :2,5 mm mala virsma: akmens mazgāšana asmens materiāls :s30v tērauda rokturi: zila g10 roktura vai zaļu lina rokturi neto svars :105g svars :170g (ieskaitot iesaiņojumu) cietība: vakuuma)

Izskatās arī
4/5/6 Collu Failu Koka Rokturi Failus Metāla, Koka Griešanai Stikla Slīpēšana Kokapstrādes Failu Dārza Instruments, Ar Rokturi
€3.62 €2.71

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes saglabāt savu zaru augšējā stāvoklī ar mūsu 4/5/6 collu atzarošanas failu. izgatavots no augstas kvalitātes gultņu tērauda, mūsu naudas sodu zobu rasp failu sniedz precīzas metālā, veidojot un palielinot tās) rokas instrumentiem. piemērots kokapstrādes entuziastus, profesionāli galdnieki, un diyers meklē, lai uzlabotu)

Izskatās arī
7 in 1 Daudzfunkciju Garš Deguns Plakanknaibles 8" collu Kabeļu Griešanas Nipper Par Spriegošanas Stieples, Attvaicējot Elektrisko Kombinācija Knaibles
€26.25 €19.96

(8 smagas konstrukcijas kabeļu griešanas plier 1. izgatavots no augstas kvalitātes cr-v 60 tērauda,štancēta,pilna siltuma harded 2. pvc lieljaudas rokturi. 3. izmērs: 8 collas 4. var izmantot griešana mīksta vara stieple,alumium stieples.destilācija,multi mērķis.)

Izskatās arī
Magnētiskā Bitu Turētājs 60-300mm Skrūvgriezi, Urbi Īpašnieka Hex Kāta Magnētisko Bitu Paplašinājumu Skrūvi Mazliet
€8.52 €5.97

(magnētiskā bitu turētājs 60-300mm skrūvgriezi, urbi īpašnieka hex kāta magnētisko bitu paplašinājumu skrūvi mazliet apraksts: --100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. --izgatavots no hroma vanādija materiāla, augsta cietība, anti-rūsas, stabilu un ilgstošu izmantošanu. --saskarne ir bloķēšanas ierīci, un iebūvētu spēcīgu magnētismu, kas var novērst skrūvgriezis bitu)

Izskatās arī