Cena €8.39 €12.72

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Paaugstina savu modes spēle ar Mazu Rokassomu!Izgatavots no kvalitātes PU , šo izsmalcināto somu vitrīnas vintage šarmu, ko izstaro personību un modes garšu.

Designed ar punctilious meistarība, tas crossbody somā ir ne tikai izturīgs, bet arī ērti pārvadāt.Tās vienkārši vēl elegants dizainu piedāvā arī organizētas interjera, nodrošinot pietiekami daudz vietas, lai jūsu ikdienas priekšmetus.

Ideāli piemērots sievietēm, kas sevī individualitāti un unikālas modes rokassomu ir jābūt, lai moderns entuziasti, kuri dod priekšroku, kas pārvadā mazus priekšmetus.

Vai jūs mācāties biznesa tikšanās, iet uz randiņu, vai vienkārši iet par savu dienu, šo daudzpusīgo soma ir piemērota dažādiem gadījumiem.Tas bez piepūles pievienot touch of izsmalcinātību anyensemble.

Paužot savu un uzrunu ar Mazo Rokassomu.Tās ir mūžīgas dizainu un kvalitāti, veikt to standout aksesuārs, kas papildina jebkuru apģērbs, atstājot ilgstošu, kur jums iet.

Specifikācijas:

Materiāls: PU

Izmērs: aptuveni 15x21.5x27x8x56cm/6x8.5x10.6x3x22inch

Komplektā Ietilpst:

1xHandbag

Piezīme:

Lūdzu atļaut 1. līdz 3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana, lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cena,

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Galvenais Materiāls: Poliestera
  • CN: Ķīna
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Melnā Zelta " A-Z Alfabētu Aukliņu Soma Unisex Sporta Zāle Mugursoma Gaismas Sabiedrība Minimālisms Ziedu Vairumtirdzniecības Pielāgot Poliesteris
€21.34 €9.17

(lūdzu, izvēlieties alfabētu, pirms veicat pasūtījumu, citādi mēs nosūtīsim izlases alfabēta mugursoma; sazinieties ar mums, ja jums ir nepieciešams, vairumtirdzniecības vai pielāgošana)

Izskatās arī
Dubultā Slāņa Neilona Kosmētikas Aplauzums Soma Modes Slapjš Sauss Atdalīšanas Svītru Korejiešu Stilā Ūdensizturīgs Āra
€16.61 €7.80

(materiāls: neilons dzimums: sieviete stils: fashion style krāsa: melns, sarkans, tumši zils, pelēks izmērs: 25*14*10cm(9.84*5.51*3.94 gadā) paketē iekļauts: tikai maisiņā 1gab. piezīme: 1. sakarā ar dažādām displeja uzstādījumi, reālu produktu, var būt nedaudz krāsu kļūda, 2. izmērs ir mērot manuāli, tur ir neliela kļūda, lūdzu, saprast,)

Izskatās arī
DHL50pcs Audekls Divu Krāsu Salikuma Stabilu Lielas Ietilpības Ūdensizturīgs Noderīgu Kosmētikas Somas
€262.29

(preces nr.:bxb6009 produkts:divu krāsu salikuma audekls cietā kosmētikas soma materiāls:audekls krāsa:mix krāsa izmērs=22*10*14cm)

Izskatās arī
Pusdienas Somiņa Izolētas Siltuma Pārnēsājamās Somas Sievietēm, Bērniem, Skolas Ekskursijā Pusdienas Piknika Vakariņas Vēsāks Pārtikas Audekla Somas
€1.21 €0.67

(funkcijas: 1) 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes, videi draudzīgs materiāls, veselīga un droša. 2) saglabātu silts,iebūvēta alumīnija folijas izolācijas slāni, kas var efektīvi saglabātu pārtikas temperatūras un ļauj jums baudīt oriģinālo garšu pārtiku. 3) vienkārša dizaina stilu, ir daudz dažādu stilu, no kuriem izvēlēties, izvēlēties stilu, kas jums patīk, paņem to)

Izskatās arī
Ziemeļvalstu Karikatūra Ziedu Putnu Sieviešu Auduma Iepirkumu Soma Augu Ziedu Pircējs Somas Dubultās Drukas Lielveikals Tote Somas
€5.46 €4.37

(ziemeļvalstu karikatūra ziedu putnu sieviešu audekls lielveikala iepirkumu maisiņu augu ziedu pircējs somas dubultās drukas lielveikals tote somas materiāls: audekls krāsa: balta izmērs:33*37cm augstu diametrs plecu siksnas:21cm/8.28 collu (visas lietas, ko mēs pārdodam, ir filmēta reālā natūrā, bet gaismas un displejā ir atšķirīgas, lūdzu, ļaujiet mazliet krāsu kļūdas.) (visi mūsu produkti ir)

Izskatās arī
Pusdienas Tote Soma Bento Maisiņš Portatīvo Bento Uzglabāšanas Soma Izolācijas Starplika Pārtikas Maisu Audekls Pusdienas Maisā Bento Soma Biroja Skola
€3.83 €2.15

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls:oxford audums+alumīnija pārklājumu izmēri:garums*platums*augstums : 22*12*19cm kļūda aptuveni: 1cm konversija: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas silts padoms : atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu toņi mājas lapā foto un)

Izskatās arī
18L Siltuma Mugursoma Ūdensizturīgs Sabiezējumu Dzesētāja Soma Liela Izolēta, Soma, Piknika Vēsāks Mugursoma Soma Ledusskapis
€27.64 €15.20

(īpašības materiāls: oxford audums, peva filmu, alumīnija folija jauda 18000ml / 18l krāsa: melna, pelēka, tumši zila specifikācija: garums * platums * augstums: 29 * 19 * 42cm iepakojums:1pc stils: dubultā plecu funkcija: portable, salokāma, siltuma saglabāšana priekšrocības: 1. oxford audums, ūdensizturīgs lietus dienas. 2.18 l liela)

Izskatās arī
Koalas Miega Dzīvnieku Kosmētikas Soma Sieviešu Grims Somas Lācis Kawaii Ceļojuma Ūdens Izturīgs Tualetes piederumu Soma Organizators Uzglabāšanas Maiss
€10.67 €4.80

(gatavojoties ceļot, labi rokas soma ir būtiska. tas nepieciešams, lai būtu pietiekami daudz vietas, lai noturētu visus jūsu essentials, bet arī tiek viegls un ērti pārvadāt. kopumā ieguldot labas rokas soma ir labi tā vērts. tas ne tikai aizsargā jūsu mantas, bet arī padara ceļošanu vieglāku un ērtāku. tātad, ja jūs plānojat ceļot drīz, apsvērt iespēju iegādāties augstas)

Izskatās arī