Cena €12.56 €35.00

Pilns apraksts

Paziņojums

1. Lūdzu, saprast, vai izmērs ir tādu vienību, kuras ir piemērotas, lai jūs par pirkumu, lai neradītu nevajadzīgus pārpratumus, pēc tam, kad saņemts preču. 2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā Parādīts attēlā, bet ne vienu un to pašu darbību uz dažādām iestādēm, kā par modeli.Paldies! 3. Salīdzināt sīki izmēri ar jums,lūdzu, ļauj 1-2cm atšķiras, jo manuāla mērīšana, paldies (Visu mērījumu n cm, un, lūdzu, ņemiet vērā, 1cm=0.39 collas)

Specifikācijas

  • Fit: Der taisnība izmēra, veikt jūsu parastā izmēra
  • Sporta Veids: peldēties
  • Modeļa Numurs: Sērfošanu Krekls
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Nodaļas Nosaukums: Vīrieši
  • Modelis Tips: Drukāt
  • CN: Ķīna
  • Vienuma Tips: Izsitumi Sargi
  • Dzimums: Vīrieši
  • Materiāls: LIKRA

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Liels Peldēšanas Šorti Peldkostīmi Riepas Biksītes Slim Fit Peldbiksēm Viegls
€1.71 €0.99

(svarīga informācija materiāls:poliesters iepakojuma lielums: izmērs: l, viduklis: 66cm-87cm/26 -34.3 (apm.) izmērs: xl, viduklis: 87cm-96cm/34.3 -37.8 (apm.) izmērs: 2xl, viduklis: 96cm-100cm/37.8 -39.4 (apm.) apskats: riepas ir tik gluda un mīksta, ka jūs varat baudīt savu gludumu un maigumu visu dienu, ja jūs valkā to. jūs atradīsiet šo stumbru sausas,)

Izskatās arī
Sean Tsing® Sportisks Silts Vilnas Mēteļi Sievietēm Ar Garām Piedurknēm Stāv Apkakles Rāvējslēdzēju Līdz Žaketes Stiept Sporta Apmācības, Joga, Pilates Topi
€59.77 €23.91

(laipni lūdzam sean tsing oficiālajā veikalā, mēs atbalstām oem, dropshipping, laipni aicināti sazināties ar mums~ fani var baudīt 3% atlaidi, par 2 preces, pēc mums tagad~, ar jūsu apstiprinājumu ir mūsu motivācija!)

Izskatās arī
PGM 1 Pāris Sieviešu Sporta Golfa Cimdi Elpojošs Fingerless Golfa Cimdi Lady Sauļošanās skārienekrāna Cimdi Kreiso un Labo Roku
€12.58 €7.99

(pgm 1 pāris sieviešu sporta golfa cimdi elpojošs fingerless golfa cimdi lady sauļošanās cimdi, elastīga mitten kreiso un labo roku objektu specifikācija: produkts:sieviešu golfa fingerless cimdi izmērs:17,18,19,20,21 krāsa:rozā, pelēka, zila materiāls:microfiber audums motīvs: elpojošs, augstas elastības, fingerless, neslīdoša, āķi un cilpas, raibs, nodilumizturīga,)

Izskatās arī
Lulu Pavisam Alternatīvu Sporta Krūšturis Priekšējā Zip Push Up Mīksta Augsta Ietekme Muguras Atbalstu Muguras Atbalstu Sporta Krūšturis Pārgājienu Veste
€31.71 €26.95

(nulu audums, kas ir mīksts uz tausti un ir četras-way stretch pievienot likra spandex, elastīgs un ērts, nav viegli deformēties pieņemamu cenu saskaņot krūšturis - lieliska alternatīva augstas klases zīmoliem pielāgojama logo)

Izskatās arī
Vīriešu Apakškrekls Ķermeņa Kontroles Novājēšanu Āra apģērbs Darbojas Sporta Body Shaper Kompresijas Korektīvo Modelēšana Vīriešu Veste
€14.22 €12.09

(piezīme: 1:kā dažādiem datoriem, displeja krāsas atšķirīgi, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no iepriekš attēlus. 2:uzmanību: lūdzu ignorēt šo frāzi izmēra nāk ar drānu.tags lielums dažkārt var būt lielāks nekā mūsu apraksts lielums, jo tiem ir ķīnas.mums ir 1 vai 2 izmēri ir mazāki nekā eiropas un amerikas cilvēki. 3:lūdzu, ļauj 1-3cm atšķiras, jo manuāla)

Izskatās arī
1GB Jaunu un Seksīgu Cietā Salātu Viens Gabals Peldkostīms Sieviešu Peldkostīmi Sieviešu Vienu Plecu peldkostīms Vasaras Pludmali, Valkāt Monokini Peldētāju
€23.65 €11.82

(1gb jaunu un seksīgu cietā salātu gabals peldkostīms sieviešu peldkostīmi sieviešu plecu peldkostīms vasaras pludmali, valkāt monokini peldētāju apraksts: specifikācijas: produkts: viengabala peldkostīms materiāls: spandex+neilona svars: 195g piemērojamie dzimums: sieviete izmēri: s,m,l gadījumā ainas: peldēšana, pludmales, izklaides, vai)

Izskatās arī
Seksīga Sieviešu Plus Liela Izmēra viengabala Peldkostīmi Slēgts Peldkostīmi, Sporta Push Up Sieviešu Peldēt Ķermeņa peldkostīms Beach Baseins Bather
€23.25 €11.62

(vasaras dot viens gabals liels, peldmēteļi, slēgta plus lieluma peldkostīmi sievietes ķermeņa peldkostīms pool beach sievietēm peldēties uzvalku 2022)

Izskatās arī
Sporta Zeķes Unisex Elpojoši Komforta Izšuvumi Japāņu Vintage Zeķes Universāls
€0.90 €0.47

(apraksts: neslīdoša sviedru absorbējošu, piemērotas hermētiskumu, ērtu un mīkstu. dubulta elastīga, der potītes, saspringts, bet nav saspringts. specifikācija kategorija: zeķes materiāls: spandex + poliesteris raksts: solid krāsa stils: universāls, vienkāršs un moderns izmērs: bāzes garums aptuveni 17cm lietošana: katru dienu ceļojumu,)

Izskatās arī
Vīriešu Treniņu Kompresijas Bikses ar Īsām Piedurknēm Krekli Set Fitnesa Darbojas Skriešanas Kostīmi Top & Bottom Kostīmi (221503-22207)
€30.77

(reāliem pircējiem parādīt pēc pirkuma skatīt lielāku izmēru produkta apraksta.izmērs krekls ir āzijas izmēra, lūdzu, atlasiet lielums, kas ir lielāks nekā parasti. mens kompresijas krekli ar naudas sodu digitālās drukas tehnoloģiju, maskēties sēriju, profesionālo elastically elastīgu auduma , ar pilnīgu elastību. elastīgs un izturīgs materiāls, grabs jūsu muskuļiem cieši un uzlabo)

Izskatās arī
Sievietes 2-gabals Drukas Svārki Bikini Komplekts Sexy Mežģīņu peldkostīms Sadalīt Beachwear O-veida kakla Platas Siksnas, Backless Peldkostīmi
€22.25 €16.46

(sievietes 2-gabals drukas svārki bikini komplekts sexy mežģīņu peldkostīms sadalīt beachwear o-veida kakla platas siksnas, backless peldkostīmi ootdty iezīmes: kvalitāte audums: nelielu divu gabals peldkostīms ir labi veikts un par kvalitāti ar modes augsta starām. dizainus..mēs iesakām, ka, ja jums patīk zaudēt, jūs varat izvēlēties vienu izmēru-up.. modeļi: divdaļīga elegants peldkostīms)

Izskatās arī