Cena €10.98 €18.92

Pilns apraksts

Par šo preci:

Materiāls: Vinila Materiāla , Viegli pārvadāt,krāsa ir labāka,Nav ūdensizturīgs,tas ir mazāk burzīties,jūs varat dzelzs tā, lai novērstu krokas,Laukumā var uzlabot.

Izmērs: Visi izmēri

Krāsa: spilgts krāsu, modeļu, kas drukātas izmantojot digitālās drukas technologyl

Sakarā: Piemērots bērniem, puse dekori, baby dušas piederumi, dzimšanas dienas svinības banner, iekštelpu vai āra fotografēšanas, video, parāda,jebkuru notikumu vai mājas fotogrāfija, bērnu portreti photo booth aksesuārus, ideāls arī televīzijas, video ražošanas un digitālā fotogrāfija.

Features: Vairāk vieglāks svars,viegli pakārt aiz kūka galda, vairāk izturīgas un varētu kārtīgi vieta, lai saglabātu telpā pēc tam, izmantojot.

Noņemt Laukumā

Silts padomi: jo noteikumu post office, prece tiks nosūtīta pēc salocīts, ja ir kādas krokas, ceru, ka jūs varat to saprast.

Apstrādes metode: Roll to (Stingri)par cauruli uz vienu nakti, vai ilgāk, lai uzlabotu laukumā.Ja nepieciešams, lūdzu, dzelzs otrā pusē (ne attēla pusē) ar zemu tempertrue viegli noņemt laukumā, Lai izvairītos no iespējas tvaika kaitējumu,vieta slāni sausa auduma starp fonu un dzelzs.

Par Krāsu

Lūdzu, ņemiet vērā, ka ir daudz dažādu displeja izšķirtspēja starp katru datoriem, tāpēc krāsu parādīts ekrānā, iespējams, nav hromatiskās aberācijas.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai izvairītos no šādas situācijas, paldies par jūsu sapratni.

Displeja Izmērs

1 , Fona izmēri ir: Platums x Augstums.

2 , Ja vēlaties pielāgot citu izmēru, lūdzu sazinieties ar

Par Filmēšanas

Izpildiet instrukcijas, kas attēlā, un izmantot

pareizu stāju.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q: Kā es varu pielāgot fona uz pārdošanu?

A: Jūs varat izvēlēties izmēru tiešās pirkšanas, tikai nepieciešams atzīmēt jūsu lūgumu pēc samaksas laiku, es gribu mainīt attēlu

pēc jūsu pieprasījuma, un apstipriniet ar jums pirms piegādes.

Q: Kā es varu pielāgot fona nav pārdošanā?

A: Jūs varat sūtīt bildes vai idejas un izmēru vēlaties, lai mūsu klientu apkalpošanas servisu,mūsu projektētāji būs atveidošanas jums, tad es sūtīšu jūs renderēšanas, lai apstiprinātu.

Q: man ir failu var izdrukāt tieši, cik sūtīt pie jums?

A: Jūs Varētu sniegt mums jebkuru foto,mēs varētu mēģināt to darīt..parasti 80% photoes ir ok..vai, ja jums sniedz mums fails vairāk par 2MB(2X1024KB),tas ir 100% varētu izmantot..mums ir profesionāli dizaineri..un mums nav Maksas pārējām maksām par to,bez dizaina..

Q:Cik ilgi tas maksās, lai nosūtītu fona ar mani?

A: Mums ir 1-2 dienas, lai noformētu pasūtījumu, un tur būs ziņas atgādinājums, kad pasūtījums ir piegādāts.Ja jums ir vēlas, lai Saņemtu

iepakojums, lūdzu, sazinieties ar mums izvēlēties ātra piegāde.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: SHUOZHIKE
  • Modeļa Numurs: 210505 LCDJ-3512
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Stils: Slīpums Grunge Vintage
  • Veids: Spray Krāsoti
  • Materiāls: Vinila
  • Iepakojums:
  • CN: Dzjansu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Sweet Candy Krāsains Virpuļot Uz Kociņa Pupiņas Fona Foto Apdare Bērnu Duša Puse Custom Dzimšanas Dienas Fons Banner Studio
€32.04

(mūsu fons apdare veikals par pielāgot 1:lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma, ja jums ir nepieciešams, personalizācija. 2:lūdzu, atbildiet uz ziņu laiku, mums ir nepieciešams, lai pārbaudītu dažas papildu informācija par lielums mūsu izmēri ir platums x augstums, vienība ir cm.piemēram, 300x200cm ir 300cm plašu un 200cm augstas. mūsu dizaineri var izveidot)

Izskatās arī
1/2GAB Statīva Monopods PU-40 Quick Release Plate Turētājs PU50 60 70 100 Kameras Piekļuvi Kameras Universālais Vadītājs Ātrās Atbrīvošanas Plate
€12.89 €7.60

(1/2gab statīva monopods pu-40 quick release plate turētājs pu50 60 70 100 kameras piekļuvi kameras universālais vadītājs ātrās atbrīvošanas plate apraksts: augstas qualty!!jauns!!! šī pu-100 slide-in quick release plate ir 1/4 -20 diegus un ir rezerves, vai rezerves daļu, b-1, b-2, un b-3 ballheads un citu arca - saderīgu ātri atvērt skavas. funkcijas: ▲drošu skrūvi uzstādītas)

Izskatās arī
PAR DJI MAVIC 3 statīva integrētu locīšanas augstuma palielināšana stiprinājuma bāzes gimbal aizsardzības leņķis
€12.03 €8.42

(par dji mavic 3 statīva integrētu locīšanas augstuma palielināšana stiprinājuma bāzes gimbal aizsardzības leņķis apraksts: nosēšanās kāja ir piemērots dji mavic 3 dūkoņa . augstums priekšā kāju, ir palielinājies 32mm, un augstums no aizmugures, kājas ir palielinājies par 32mm, lai novērstu kaitējumu organismam un gimbal, kad dūkoņa ir pacelšanās vai nosēšanās. izgatavots)

Izskatās arī
Jaunu LCD viru augšu&uz leju segtu remonta daļas Panasonic DC-S5 DC-S5M2 S5 S5II kamera
€13.12

(jums ir apsveicami, lai visity jebkuru manu citi priekšmeti,nopirkt 10 vai vairāk,lūdzu, sazinieties ar mums,mēs sniegsim jums jaunu atlaižu cenu. mēs specializējamies plašu digitālo kameru un videokameru piederumi:lcd ekrāns/displeju,objektīva,lcd/slēdža flex kabelis rīkiem,un citi remonts, rezerves daļas.tur ir vairāk produktiem, kuri nav uzskaitīti,ja jums ir nepieciešams iegādāties citus piederumus,lūdzu,)

Izskatās arī
PULUZ 1/4 Collas Skrūves Caurumu Statīva stiprinājuma CNC Adapteris GoPro HERO9 Black / HERO8 Black / Max / HERO7, DJI OSMO Rīcības, Xiaoyi
€5.33 €4.69

(apraksts puluz 1/4 collas skrūves caurumu statīva stiprinājuma cnc adapteris gopro hero9 black / hero8 black / max / hero7, dji osmo rīcības, xiaoyi un citiem pasākumiem kameras 1. vieglo svaru un mazos izmērus, to ir ērti nēsāt līdzi un lietot. 2. vienkārša konstrukcija, to ir viegli darboties bez jebkādām grūtībām. 3. 360 grādu rotācijas, pielāgoties jebkura skata leņķi,)

Izskatās arī
K&F Jēdziens QBM-EOS R Rollei QBM mount objektīvs uz Canon EOS RF kamera EOS R3 R5 R6 RP Objektīva Adapteris
€65.62 €39.37

(k&f qbm-eosr k&f koncepcija ir vienas pieturas rafinēta foto risinājumu sniedzējs.k&f jēdziens specializējas dizaina.pētniecības, ražošanas un tirdzniecības foto aksesuāri.k&f apņēmusies izveidot profesionālu un inovatīvu produktu, kas nodrošināti ar draudzīgu, atsaucīgu pakalpojumu iepriecināt atšķirt mūsu klientiem visā pasaulē. funkcijas: augstas kvalitātes un kompaktas. izgatavoti)

Izskatās arī
2 Gab 52Mm-62Mm 52Mm, Lai 62Mm Black Solis uz Augšu Gredzenu Adapteris Uz Kameras
€2.82 €1.77

(produkta nosaukums : solis augšup adaptera gredzens;materiāls : metāls vīriešu vītne : 52mm/2 collu ;vītne : 62mm/2.4 collas izmērs(aptuveni) : 65 x 6mm/2.56 collu x 0.24 collas (maks.d*h);krāsa : melna svars : 7.g adaptera gredzens ir piemērots filtri, close-up lēcas un citiem pielikumiem, lai objektīvi ar dažādiem filtra vītnes izmēru. the bower 52-62mm step up adaptera)

Izskatās arī
Bērni Bērnu Kameras Ekrānu Mini Digital Video Ieraksta Kamera Izglītības Bērnu Dzimšanas Dienu Kamera
€40.86 €26.56

(funkcijas: 1. vienu taustiņu darbību, saprātīga fokuss 2.3 collu smart ekrāns ar flash 3. iebūvēts radošus elementus, lai veicināt bērnu radošumu un iztēli 4. radošo filtru, ar vienu klikšķi, lai radītu radošo filtru, un nodrošina dažādus filtrus, lai izvēlētos no 5. radošā roktura forma, ergonomisks roktura dizains apraksts: 1. efektīvo pikseļu skaits: 24)

Izskatās arī
Neredzams Nirt Gadījumā Nirt Aizsardzības Gadījumā, 50m Ūdensizturīgs Sporta Kameras Nirt Gadījumā Piederumi Anti-scratch par Insta 360 X 3
€89.16 €49.79

(neredzams nirt gadījumā nirt mājokļu lietu vāku 50m ūdensizturīgs sporta kameras nirt gadījumā piederumi anti-scratch par insta360 x3 kamera motīvs: 1. izcilu optisko veiktspēju: objektīvs ir izgatavots no pmma materiāla, ar gaismas caurlaidība 95%.ar papildus ar anti-atstarojošu pārklājumu, gaismas caurlaidība var sasniegt 98%.tā arī iezīmes, kā ūdensizturīgs, un pirkstu nospiedumu izturīgs)

Izskatās arī
ZHISUXI Vinila Vintage Roku Apgleznotas Fotogrāfijas Backdrops Aksesuārus Tekstūra Grunge Portreta Foto Studijas Fona 201205LCJDX-86
€98.18 €55.96

(vinila materiāls, viegli pārvadāt,krāsa ir labāka,nav ūdensizturīgs,tas ir mazāk burzīties,jūs varat dzelzs tā, lai novērstu krokas,laukumā var uzlabot. noņemt laukumā roll to (stingri)par cauruli uz vienu nakti, vai ilgāk, lai uzlabotu laukumā.ja nepieciešams, lūdzu, dzelzs otrā pusē (ne attēla pusē) ar zemu tempertrue viegli noņemt laukumā, lai izvairītos no iespējas tvaika kaitējumu, vieta)

Izskatās arī
Universāls Anti-slip Gumijas Kāju Spilventiņu Kājām Smaile Statīvs Monopod 3/8\" 1/4\" M8
€1.11 €0.79

(apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes motīvs: izgatavotas no augstas kvalitātes gumijas un metāla materiāla, izturīgs, lai izmantotu. praktisks statīvs/monopod aksesuārs stabilu iekštelpu un āra šaušana. der standarta 1/4inch vai 3/8 collu statīva kāju un monopod kājām vai m8 skrūves caurumu. ar lielisku anti-skid sniegumu, ērti uzstādīt un lietot. divi)

Izskatās arī
Neona skrituļslida Tēma Fons Rozā Slidošana Puse, Fotogrāfijā Fona Vinila Let ' s Roll Mirdzumu Skate Puse Aksesuārus 984
€68.37 €41.03

(par krāsu lūdzu, ņemiet vērā, ka ir daudz dažādu displeja izšķirtspēja starp katru datoriem, tāpēc krāsu parādīts ekrānā, iespējams, nav hromatiskās aberācijas.mēs centīsimies mūsu labāko, lai izvairītos no šādas situācijas, paldies par jūsu sapratni..par pasūtījuma q:kā es varu pielāgot fona uz pārdošanu?a:jūs varat nosūtīt pielāgotus informācijas un izmēru, lai ar mūsu klientu)

Izskatās arī
Laimīgs 50. Dzimšanas Banner Fona Dekorācijas Melnā Zelta Fotogrāfijas Fona Melnā Zelta Puses Piederumi Photo Booth Aksesuāri
€11.59

(laipni lūdzam guoli fons veikalā! mēs piedāvājam mazo vairumtirdzniecības un pielāgotus pakalpojumus, un jebkuru attēlu jūs sniedzat var izdrukāt (filmu plakāti, multiplikācijas filmu personāžus, utt.). ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mani, un es būšu priecīgs atbildēt uz tiem 24 stundu laikā.)

Izskatās arī
EOS R3 R6 R7 R8 acu aizsargs Okulāru Mīksta Silikona Pagarināts Kameras Eye Cup Skatu meklētājs Īpašu Izstrādāta Canon EOS Sēriju Mirrorless
€23.54 €15.31

(>>>apskats kiwifotos ke sēriju ilgi kamera acu aizsargs ir speciāli izstrādāta, lai izvēlētos kameras.tā piebilst, komfortu acis un samazina kontaktu no deguna, lai uzraudzītu.izgatavots no premiumabs plastmasas un silikona materiāla, tas ir mīksts un izturīgs, allowingmore ērtu skatīšanās, kad kamera tiek turēta uz aci.vienkārši slaida, uzstādīt, acu aizsargs stiprinājumiem, lai kameru skatu droši)

Izskatās arī
Antīko Steampunk Fotogrāfijas Fons Veco Metal Gear Rūpniecības Fona Sarūsējis Tvaika Mašīna Nostalģija Puse Dekori Banner
€36.02

(1:šo veikalu atbalsta pircējiem, lai pievienotu nepieciešamo teksts uz attēla.pircējiem ir nepieciešams tikai atzīmēt precīzu tekstu, kas ir jāpievieno, ja pasūtījuma.veikalā būs pielāgot to saskaņā ar jūsu prasībām 2:par hromatiskās aberācijas: tā kā reklāmas statusu, katrs monitors ir dažādu krāsu jūs redzat var nedaudz atšķirties no faktiskās fona krāsu, kas neietekmē efekta.lūdzu,)

Izskatās arī
25mm Atdzist Klaigas Skavu Stiprinājums ar 1 4inch Vītne DSLR Kameru Insta360
€3.78 €2.27

(apraksts: augstas kvalitātes: veikt metāla alumīnija sakausējuma un plastmasas,cietas un ilgs mūžs. daudzpusīgs pielietojums: jūs varētu noteikt savu elektronisko produktu ar šo super skava uz jebkuru vietu jūs varētu attēlu, piemēram, makšķerēšana,velo,archery,ārpus sporta. quick release: tas varētu piestiprināt un noņemt no monitora ātri un stāvokli displejs ir regulējams atbilstoši)

Izskatās arī
Mūzikas Neona Fona Rock Roll Foto Stilā Dzimšanas Dienu Apdare Puse Fotogrāfija Backdrops Puses Spīd Pielāgotu Fona Spēle
€37.97

(pielāgot, kā jūsu pieprasījumu.lietošana: šis ir digitāli radīts fons ir lielisks portretu fonā visu vecumu cilvēkiem.tas ir arī lieliski piemērots, lai demonstrētu veikals displejiem un interjera dizains, kā arī fotografēt vēl dzīvi, pasākumiem un produktiem.tas fons ir ideāli piemērots dažādiem notikumiem, piemēram, bērnu dušas, kāzām, skolu proms, personām, līgavas dušas un svētku galda.tas arī)

Izskatās arī
Zilas Debesis Rozā Mākoņi, Foto Aksesuārus, Studio Stends Fona Dabas Ainavu Saulrieta Dzimšanas Dienas Foto Backdrops Foto Studija
€98.44 €59.06

(atbalsts ilgtermiņa vairumtirdzniecība, dropshipping lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties pircējam)

Izskatās arī