Cena €13.82 €23.03

Pilns apraksts

Apraksts

Kameras statīva bumbu vadītājs pieņem augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma un nerūsējošā tērauda, izturīga, nodilumizturīga.

Šarnīrsavienojuma bumbu stabilizators ir viegli uzstādīt un noņemt, ne ņemot daudz pūļu.

Statīva bumbu adapteris nāk ar 1/4 vītni skrūves, ir viegli, lai atbilstu ar dažādu veidu kamerām.

Kameras bumbu stabilizators ir viegls un kompakts, vienkārši uzglabājams, kad netiek lietots.

Statīva bumbu mount ir viegli pielāgot jebkurā virzienā, sapulču dažādas prasības.

Specifikācija

Materiāls: alumīnija sakausējums, nerūsējošā tērauda.

Izmērs: 30x30x56.5mm.

Krāsa: melna.

Piezīme

Tur varētu būt mazliet krāsu traucējumus, sakarā ar citu datoru rezolūcijas.

Tur varētu būt neliela kļūda, jo dažādi rokas mērījumu.

Paketē iekļauts:

1 * Kameras statīva galvu bumbu.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: Worallymy
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Alumīnija
  • slodze: 3kg
  • Modeļa Numurs: K-19A
  • Iepakojums:

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Jaunās 1 Komplekts No 4 Gabaliem Grip Gumijas Vāciņu Vienību Nikon D300S Digitālā Fotokamera Ķermeņa Gumijas Apvalks + Tape
€23.79 €14.04

(kameras remonts detaļu nomaiņa vienības ar lentu kopā 100% pārbaudītas ar mūsu qc departamenta pirms nosūtīšanas, viss ir normāli. par nikon d300s krāsa:melna materiāls:gumijas iepakojuma saturs: 1 komplekts 4 rezerves daļas, dekoratīvie ādas tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas atstarošana un dažādi)

Izskatās arī
Motociklu Mobilo Tālruni, GPS Turētājs Stiprinājumi Fiksētu Bumbu Bāzes Izolēt Dampens ar 10mm un 1" Bumbu Caurums Motocicleta Piederumi
€9.10 €5.46

(motociklu mobilo tālruni, gps turētājs stiprinājumi fiksētu bumbu bāzes izolēt dampens ar 10mm un 1 bumbu caurums motocicleta piederumi ievads ir leņķveida 1 collu bumbu ar 10mm atveri ir 3rd party mount, augstas kvalitātes alumīnija maded, nopirkt uzticību savietojams ram stiprinājumiem, lai izmantotu ar gorpo rīcības kamerām, viedtālruņiem un garmin gps utt. motociklu mini mount bāzes)

Izskatās arī
Safari Baby Dušas Fons Pasūtījuma Džungļu Dzīvniekiem, Dzimšanas Dienas Tēmu Puse Dekoriem Meža Dzīvnieku Rotājumi, Foto Fona Banneris
€9.96 €5.98

(specifikācija: materiāls: vinila audums iepakojumā: locīšana izmērs: 3*2ft (90*60 cm) 5*3ft(150*100cm) 6*4ft(180*120cm) 7*5ft(220*150cm) 8*platības ziņā ir atšķirīgas 6ft(250*180cm) 10*6.5 pēdas(300*200cm) funkcijas: - pavisam jaunu un augstas kvalitātes; - viens gabals fona; - datoru-izdots; -)

Izskatās arī
Filtrs Savietojams Dji Kabatas, 2 Gimbal Kameras Filtru Sērijas Nd / Uv / Cpl Kameras Objektīvu Piederumi
€8.27 €5.79

(apraksts: nosaukums: gimbal kameras filtru sērija piemērojamie modeļi: saderīgs pocket 2 galvenais materiāls: alumīnija sakausējuma (kadru) + optiskā stikla krāsa: melna iepakojuma saraksts: filtra x 1 (pēc izvēles iestatīt) piezīme: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas.pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms solīšanas. 2.)

Izskatās arī
SLR Kameru Karstā Boot Aizsardzību, kas Aptver X Atzīme par T3 T30 Xpro3 X100v Dropship
€6.05 €2.96

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes liešana ar matte cepšanas laku dzimtā kameras krāsa iebūvēts x kārtojumu skaistums tas tiek izmantots, lai aizsargātu karstā boot no kameras, lai novērstu oksidāciju uz ilgu laiku, un provent no putekļu ietekmē izmantošanu, jo vēlāk retro un modes, pilna ar mākslas garšu. par t3 t30 xpro3 x100v kameras)

Izskatās arī
Velosipēdu, Motociklu Stūres Kamera Mount Turētājs Skava Gopro Rīcības Kameras Velosipēdu Kameras Stūres Kronšteins
€8.37 €4.60

(velosipēdu, motociklu, velosipēdu stūres rokturi spīles bar mount kameras stiprinājums statīva adapteri, par gopro hero 1 2 3 3+ 4 apraksts: mount jebkuru kameru par savu motociklu un velosipēdu un velosipēdu. motociklu, velosipēdu kameras stūres kronšteins 360 grozāmos 1/4 kamera mount tāpat var piestiprināt uz jebkuru priekšmetu līdz apm 38mm, vai tik maza kā 20mm , liels)

Izskatās arī
Foto Atstarotājs 2 In 1 Saliekams Portatīvie Mini Piederumi 30cm Saulrietus Piegādes Rīku, Zelts, Sudrabs Photostudio Fotogrāfija
€6.66 €5.00

(apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes! atstarotājs ir galvenokārt izmanto, lai aizpildītu šo tēmu, un portreta fotogrāfijas pieprasa mīkstu un spilgtas gaismas sejas. saskaņā ar dabisko gaismu ārā, cik svarīgi ir atstarotāji portretu fotogrāfija ir jo īpaši svarīga. pēc tam, izmantojot aizmugurējais atstarotājs, lai aizpildītu gaisma, ēna no cilvēka sejas var novērst. veikt)

Izskatās arī
Super Slim Objektīva Adaptera Gredzens M42 Objektīvs un Sony NEX E Mount NEX-3 UN NEX-5 UN NEX-5C NEX-5R NEX6 NEX-7 NEX-VG10
€2.66 €1.59

(super slim, ultra plānas, tikai 1-1.5 mm biezas, ļoti viegli izmantot.padarīt m42 mount objektīvu, lai varētu izmantot par nex e mount sistēmas kamerām.ir iespējams izmantot makro gredzeni un citi aksesuāri.izgatavots no anodēta alumīnija sakausējuma, ļoti spēcīgs un izturīgs šī objektīva adapteri m42 gredzenu-nex par m42 objektīvs sony nex e mount ķermeņa nex-3 un nex-5 un nex-5c nex-5r nex6 nex-7 nex-vg10,)

Izskatās arī
AT41 2X Vienobjektīva spoguļkamera Roktura Rokas Plecu Siksna Auduma Videokameras Dv Rokas Joslā Jostas Canon Eos Olympus
€4.76

(produkta apraksts 1. ideāls dslr kameras piederumu. 2. viens izmērs der visiem, regulējamu siksnu. 3. liels, polsterēts kameras rokturis ir neslīdoša virsma. 4. droša montāžas dizaina stingri stiprinājumi uz jūsu kameras bāzes. 5. der ap savu roku un stabilizē savu kamera / videokamera, savukārt fotografēšana / filmēšana. 6. roku satvēriens sniedz papildu drošību,)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Adapteris Parastā Karstā Kurpe Mount Adapteris ar Statīvu FIMI PALM Rokas Kameru Izplešanās Adapteri Aksesuāri
€18.78 €15.97

(daudzfunkcionāls adapteris parastā karstā kurpe mount adapteris 1/4 skrūve ar statīvu fimi palm rokas kameru piederumi funkcijas: produkts ir pavisam jauna, un tam ir premium kvalitātes šis adapteris ar 1/4 skrūvi izmanto, lai savienotu ārējās ierīces, piemēram, paplašināšanu pole, statīvs, selfie stick, aizpildīt gaismas, utt.adapteri var lietot arī kā desktop noteiktā bāzes uzlādes)

Izskatās arī
5X DR-E8 Lelli lādēšana Ar LĪDZSTRĀVAS Barošanas Banka USB Adaptera Kabeli Nomaiņa LP-E8 Canon EOS 550D 600D spoguļkameras
€40.41 €27.88

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! usb ports, plug and play, ļoti ērti. nepieciešams 5v 2a jauda banka, mobilo varas vai lādēšanas spraudni (nav iekļauts))

Izskatās arī
Skolas Sezonā Multi-Funkcionālo Klasē Mini Projektoru LED Mini Bezvadu 1080P HD Projektoru
€43.77 €26.69

(skolas sezonā multi-funkcionālo klasē mini projektoru led mini bezvadu 1080p hd projektoru bērnu dāvanu: mini projektors ir must ir par bērniem skatīties multiplikācijas filmas un videoklipus, kas ir ļoti populāri starp bērniem.projektu 24-60 collas, skatoties no attāluma projektoru.turot bērnus prom no telefonu un ipads var pasargāt bērnu acīm. mazs un pārnēsājams: mini video projektors ir maza un pārnēsājamo,)

Izskatās arī
Pasaku Ledus Pils Fona Sniega Kalnu Sapnis Zils Bērnu Bērniem Dzimšanas Dienas Svinības Fotogrāfijas Fona, Foto Aksesuārus, Studio Stends
€240.65 €144.39

(biežāk uzdotie jautājumi : - q: kā pielāgot fona? a: (1)ja neesat veikuši pasūtījumu, lūdzu, atsūtiet mums jūsu pasūtījuma informāciju, kas ietver attēlu, izmēru, krāsu un vārdiem.mūsu dizaineri izstrādās tieši jums. q: kā es varu atcelt pasūtījumu? a: lūdzu, e-pastu mums, un mēs var palīdzēt jums anulēt jūsu pasūtījumu 12 stundu laikā.pasūtījuma vairāk nekā)

Izskatās arī
Mocsicka Ziemas Meža Ledus Sniega Apdare, Fotogrāfijā Fona Kokiem Spīd Dzeltenas Neona Gaismas Fotogrāfijas Backdrops Studijas Aksesuārus
€18.59 €11.15

(produkta apraksts fotogrāfijas fona (sabruka pēc noklusējuma). fona stāvēt un klipus nav iekļauti. ja jums ir nepieciešama papildu caurumi, pievienot kabatām, satīt un nosūtiet, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. (vai noklikšķiniet uz attēla zemāk, lai iegādātos) par materiāla mēs esam profesionāla fona ražotājs.mums ir divi materiāli, kokvilnas un poliestera. kokvilnas)

Izskatās arī
H8WA somiņa Mini somiņa Anti Šoka Bloķēšanas Uzglabāšanas Soma ar Pleca Siksnu Kārbas Portatīvie
€46.75 €23.38

(1282 apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. motīvs: izgatavoti no augstas kvalitātes neilona/pu ādas materiāla, izturīgi, stingri un stabili, lai izmantotu. tā aizsargā, lai mavic mini no ūdens, triecieniem, skrāpējumiem un netīrumiem. kompakta konstrukcija, maza apjoma, viegli pārvadāt. ūdensizturīgs, triecienizturīgs un nodiluma izturīgs,)

Izskatās arī
Ycc365 Plus Wifi Kamera, Videonovērošanas HD 1080P Mākonis Bezvadu Automātisku Izsekošanas Centrālās Uzraudzības Ar Wifi Ip Kameras
€59.77 €19.73

(auto izsekošana fotokamera automātiski izseko ķermeni, kad kāds pārvietotos .(varat atvērt vai aizvērt šo funkciju app) gluda pan un tilt uzraudzība kameras galva ir grozāms ar 350°pan un 110°slīpumu.jūs varat kontrolēt to, izmantojot app un saņemt slaucīšana viedokli par katru collu no visu jūsu māju.detalizēta informācija būs kādreiz padarīt tās iet pat tad, ja viņi centās. 1080p)

Izskatās arī
Par Godox TT685-O TT685O Flash zibspuldzes Pieslēgvietas Bāzes Aizstāt Daļu Komplekts, Sony, Nikon, Canon Fuji Olympus
€13.14 €7.49

(par godox tt685-o tt685o flash zibspuldzes pieslēgvietas bāzes aizstāt daļu komplekts, sony, nikon, canon fuji olympus izturīgs un viegli uzstādīt. naudas sodu meistarība un nevainojama stila. vienuma tips: standarta jo cabl savietojams: tt685-o tt685o stāvoklis: 100% new par godox tt685-o tt685o modeļa numurs: tt685c/tt685n/tt685s/tt685f/tt685o materiāls:)

Izskatās arī
AVMATRIX PVS0403U Multi-Formāta Video Iive Straumēšanas Komutatoru 2xSDI 2xHDMI Ieejas 10.1 collu Ekrāns Reālā Ražošanas Laiks
€878.40

(avmatrix hvs0402u pārskats 【10.1 collu ips fhd displejs] aicina uz pvs0403u ir aprīkots ar 10,1 collu monitoringu reālā laika, ekrāns.lietotāji var pārraudzīt 4 ieejas kanāli, pvw un pgm tajā pašā laikā bez nepieciešamības ārējo monitoru, kas ir ļoti ērti. 【savienot vairākas ierīces] aicina šo video komutatoru funkcijas 2 kanālus sdi ieejas un 2 kanāli hdmi ievadi.tā atbalsta, kas savieno)

Izskatās arī