Cena €98.18 €140.25

Pilns apraksts

Laipni lūdzam AVIT Digitālo Veikalu, Izpildiet manu veikalu, lai iegūtu vairāk atlaides!

Ar hi8 suite tiks papildināts mazos daudzumos 20:00 uz gada 29..Uz papildināts

versija attiecas uz faktisko versiju uz plaukta.

*Elektroforēzes versiju, cancel pogu LOGO, atcelt pūķis modelis uz muguras plate,

un nav L0G0 plāksnītē uz muguras.Ja jums prātā, lūdzu, esiet uzmanīgi!!!

*Oriģināls anoda versija/smidzināšanas krāsots versiju daļēji atceļ rokturi L0GO un nav

ir L0G0 uzraksts uz muguras.Kartes izpildījums ir izlases, nav apzīmējuma ir pieņemts, lūdzu,

esiet uzmanīgi, ja jums prātā!!!

Dažas versijas ir ierobežot kolonnas pievienoti, un ir izlases versiju ar neierobežotu kolonnas.

Nē apzīmējums ir pieņemts!Prātā jums.Esiet uzmanīgi, fotografējot!!!

Tā kā augšējo un apakšējo ietilpst komplekta nepieciešams apstrādāt atsevišķi, tur būs neliels

krāsu atšķirība starp augšējo un apakšējo vāku.Tiem, kurus interesē vajadzētu būt uzmanīgiem!!!

Turklāt aizmugures paneļa dekoratīvā bloki visu komplektu versijas, kas attiecas uz faktisko priekšmeti

saņēmis, lūdzu, esiet uzmanīgi, pērkot!!

Piegāde detaļas

1.Piegāde ar izsekošanas Nē. jūs varat pārbaudīt to, lai detalizēti.

2.Ļoti labi iepakotas, nav jāuztraucas, bojāts.Ja jūs to saņem sadalīti, mēs atmaksāsim.

3.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi.Ja jums ir nepieciešams mainīt adresi, lūdzu, nomainiet pasūtījumu.

4.Ja jums nav saņemt, lai aizsargātu laiku, mēs atmaksāsim jums.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

1.Vai ir kāds izsekošanas numuru par manu rīkojumu?

A: Jā, mēs kuģis šo rīkojumu, ar sekošanas numuru, un jūs varat skatīt sūtījuma statusu uz ordre detaļas.

2.Tas bojāts transportēšanas laikā?Vai es varu saņemt kompensāciju, ja tas bojāts?

A:Nē, mēs aizsargātu, tas ir labi, un tas nonāks labā stāvoklī.Ja tas ir bojāts, lūdzu, foto, mēs jums atmaksāsim.

Atsauksmes:Jūsu apmierinātība ir mūsu vislielākā motivācija!

1.ja jums ir apmierināti ar priekšmetiem un mūsu pakalpojumiem,lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāj pozitīvu ar 5 zvaigznēm.

2.lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu, pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu feedback.mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: DIXSG
  • Iepakojums:
  • Stils: STANDARTA, Ergonomika, Multivides, Spēļu, Daudzfunkcionāla Klaviatūra
  • Valodas: Angļu
  • Operācija Stils: Mehānisko
  • Slēdži Hot swap:
  • Apgaismojums Tips: Daudzkrāsains
  • Pieteikums: Rakstāmgalda, Klēpjdators, planšetdatoru
  • Interfeisa Tips: USB, Bluetooth, Bluetooth/USB
  • Tastatūra Standarta: 82 Atslēga
  • Veids: Bezvadu
  • Rokas Atbalsts: No
  • Pilna Lieluma tastatūra:
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Līmi Drošības Plāksne Ar Spraugas Kabeļiem, Lai Bloķētu Uz Leju, Portatīvie Datori, Planšetdatori, Monitori Un Citas Ierīces (Sudraba 20 Gab.)
€39.44 €29.97

(līmi drošības plāksne ar spraugas kabeļiem, lai bloķētu uz leju, portatīvie datori, planšetdatori, monitori un citas ierīces (sudraba 20 gab.) anti-theft: super sticky rūpniecības līmi var nodrošināt augstu drošības ierīces.šis līmlentes ir viegli tīrāma un nav nekādu atlikumu, tādējādi ietaupot jūsu vērtīgo laiku. izturīgs: šo pamatu plāksne ir izgatavota no augstas izturības cinka)

Izskatās arī
61Keys OEM PBT Keycap Uzstādīt Bieza PBT Mehāniskā Tastatūra Retro Keycaps Cherry MX Gateron/Kailh Piederumu
€18.32 €12.27

(šī saikne ir tikai keycaps,ne klaviatūra.ar keycap kravas kuģa ir tikai, lai uzņemtu fotoattēlu,kas nav iekļauti pārdod paketi. ootdty šī keycap komplekts ir oem, nekā ķiršu ar keycap ir izgatavots no izturīga pbt materiāla biezums ir apmēram 1,5 mm. compatiability to var izmantot, lai lielākā daļa cherry mx gateron mx kailh mx un visi pārējie mx slēdži tastatūru. incompatiability ja)

Izskatās arī
Telpas taupīšanas Ventilatora Turētāja 12cm 24cm 36 cm Faniem Palielinātu Gaisa Cirkulācija Darbvirsmas Gadījumos, Radiatora Kronšteins
€7.41 €4.82

(funkcijas: ootdty uzlabo datora dzesēšanas sistēmas:šo universālo fanu konsole ir paredzēta, lai atbalstītu 12cm/24cm/36 cm faniem, kas ļauj jums, lai optimizētu jūsu datora dzesēšanas izrādes un novērstu pārkaršanu. izturīga cinkota tērauda konstrukcija: izgatavota no kvalitātes cinkota tērauda, šo ventilatoru turētājs nodrošina ilgstošu izturību un lielisku siltuma izkliedi,)

Izskatās arī
Jaunu GEA C7-613 Membrānas Tastatūra 6ES7613-1SB02-0AC0 Membrānu Tastatūras Poga
€58.01 €38.29

(sūtījumu lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu piegādes informācija ir pareiza, pirms maksājumu. visiem produktiem, kas tiks pārbaudīta, pirms nosūtīšanas,lūdzu, neuztraucieties. mēs parasti kuģis 3 darba dienu laikā no saņemšanas noskaidroti maksājumu. atsauksmes ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem vai ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā)

Izskatās arī
Līdz 3.5 Collu Cietie Cietā Diska Statīvs Plastmasas Sarkanu Skrūvējamu-mazāk Adapteri, Turētājs, ssd hdd SSD&HDD Montāžas Stiprinājuma Adapteris
€3.80 €2.28

(līdz 3.5 collu cietie cietā diska statīvs plastmasas sarkanu skrūvējamu-mazāk adapteri, turētājs, ssd hdd ssd&hdd montāžas stiprinājuma adapteris apraksts: 100% joslu jaunu un augstas kvalitātes 2.5 uz 3.5 montāžas stiprinājuma adapteris viegls un izturīgs ērti lietot viegli uzstādīt atbalsts 2.5 collu cieto disku, ietver cietvielu disku (ssd) un cietie)

Izskatās arī
PCIE x16 Vispārējā Vertikālā GPU Turētājs Stāvvadu ATX, Matx Gadījumā VGA Grafisko Karti Stūres Stiprinājuma Atbalsts Dropship
€52.98 €25.96

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes tas viss ir saderīga videokarte leņķis baltā krāsa ir ideāls risinājums vertikālai uzstādīšanai, nodrošinot izcilu stabilitāti un dzesēšanas veiktspēju. izgatavots no augstas kvalitātes metāla materiāla, tas stiprinājums ir izturīgs un izturīgs, nodrošinot uzticamu atbalstu jūsu grafikas karte.tā ir lielākā daļa grafisko)

Izskatās arī
3Pcs 50CM SATA 3.0 III SATA3 7Pin Datu Kabeli taisnā Leņķī 6Gb/S SSD Kabeļi HDD, Cietā Diska Datu Vads (Melns)
€6.74 €4.65

(3pcs 50cm sata 3.0 iii sata3 7pin datu kabeli taisnā leņķī 6gb/s ssd kabeļi hdd, cietā diska datu vads (melns) atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. ult-labākais 50cm sata 3.0 iii sata3 7pin datu kabeli taisnā leņķī 6gb/s ssd kabeļi hdd, cietā diska datu kabeli ar neilona piedurknēm premium versija šī)

Izskatās arī
1/2GAB In 1 Atmiņas Karšu Lasītāji Micro USB C Tipa Adapteris USB-C Atmiņas Kartes Adapteri, Multi-Karšu Lasītājs ar Datoru, PC, Smart Phone
€8.96 €4.48

(1/2gab in 1 atmiņas karšu lasītāji usb c tipa adapteris usb-c atmiņas kartes adapteri, multi-karšu lasītājs datoru, pc, smart phone apraksts: [atbalsta atmiņas karte] , tf [produkta interfeiss] tipa-c, usb [produkta] abs vides aizsardzības materiālu [produkta krāsa]balts [produkta tukša metāla masas] 20g [produkta izmērs]16cm*5cm*1.3 cm [apkalpošanai])

Izskatās arī
8 Veidā Jaudas Sadalītāja Kabeli Drošības Sistēmas Fotokameru DC 1 Sieviešu, 8 Vīriešu Jack Drošības CCTV Kameras
€16.82 €8.41

(8 veidā jaudas sadalītāja kabeli drošības sistēmas fotokameru dc 1 sieviešu, 8 vīriešu jack drošības cctv kameras apraksts: ideāls cctv drošības kameras pieteikumu mājās vai birojā pārvaldīt savu jaudu, efektīvāk vienkārši pievienojiet sieviešu jack uz dc strāvas adapteri strāvas elektroniskās ierīces ērtu un izmaksu ziņā efektīvs veids, lai jauda līdz 8 kamerām)

Izskatās arī
12-Pack PCI-E 8Pin 2X 8 Pin (6+2) Jaudas Sadalītāja Kabeli PCIE PCI Express Attēlu Kartes Y - Sadalītājs pagarinātāja Vads
€20.11 €14.08

(12-pack pci-e 8pin 2x 8 pin (6+2) jaudas sadalītāja kabeli pcie pci express attēlu kartes y - sadalītājs pagarinātāja vads atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. 8 pin, lai 6 kontaktu adapteri: savienota 8 pin barošanas bloku uz 8 pin & 6 pin attēla karte.6+2-pin male savienotāji piedāvāt maksimālu daudzpusību. 8)

Izskatās arī
IO, I/O Shield Atpakaļ Plāksnes BackPlate BackPlates Blende Leņķis Supermicro X10DRI X9DRE-TF X9DR3-F
€5.29

(io, i/o shield atpakaļ plāksnes backplate backplates blende turētājs supermicro x10dri x9dre-tf x9dr3-f)

Izskatās arī
1 Komplekts USB Rokturi Pasūtījuma Tastatūras MINI Makro Tastatūras Skaļuma Regulators (Maza Balta Poga)
€17.61 €8.98

(1 komplekts usb rokturi pasūtījuma tastatūras mini makro tastatūras skaļuma regulators (maza balta poga) konfigurāciju var konfigurēt tikai zem windows.tastatūras struktūra ietver eņģes, keycaps, neslīdoši paliktņi, utt. usb interfeisu, slēpa standarta tastatūru, plug and play, nav vadītāja.tastatūras atbalsta vairākas funkcijas veidiem. ir daudz kombināciju apgaismojuma režīmiem,)

Izskatās arī
3.0 19 Pin 20pin Sieviešu un Vīriešu Paplašinājuma Adapteris uz Augšu, uz Leju, Leņķveida 90 Grādu par Pamatplate (Mainboard)
€1.49

(3.0 19 pin 20pin sieviešu un vīriešu paplašinājuma adapteris uz augšu, uz leju, leņķveida 90 grādu par pamatplate (mainboard) apraksts: izmantojot daudzslāņu plates, lai izveidotu savienojumu usb3.0 ātrgaitas signālu pārvades lossless atrisināt problēmu, ka 19p kabeli tieši ievietot pamatplatē nav pietiekami mazs, lai izjauktu mātesplati pin iecirtums no mātesplates 19p)

Izskatās arī
1Set Peli Kājām Peli, Skrituļslidas, Uzlīmes Pad Noapaļotiem Slīd Izliektām Malām Kājām Nomaiņa G304 G305 Peles
€3.21 €2.31

(compatiability: ootdty piemērots g304 g305 peles produkta iespējas: 1.īpašas augstu polimēru kompozīti. 2. kam raksturīga tic nav lipīgs, augstu gludumu un augsta nolietošanās izturība. 3. samazina berzi starp peles un peles paliktnis, ko izraisa kustību, reach ietekmi apkopes. 4. tas ievērojami palielinās gludumu starp peles un peles paliktnis pēc tam, izmantojot,)

Izskatās arī
IDE Taisni Galvu Pārveidotājs Kabelis ar 6-Pin Barošanas Vadu DATORU Barošanas 70CM Dropship
€4.07 €1.99

(funkcijas: ootdty tas 6pin 3 ide taisni galvu adaptera kabeli tiek plaši izmantota, lai seasonicxseries un koncentrēties+elektroenerģijas padeve, kas ļauj jums viegli jūsu perifērijas ierīcēm. izgatavots no izturīga pvc materiāla, šis kabelis ir izstrādāts, lai izturētu intensīvu izmantošanu un nodrošina uzticamu. datoru entuziastiem un spēlētājiem, kas pieprasa augstas kvalitātes)

Izskatās arī
Batknight BK99 Mehāniskā Tastatūra Ar Flip Rīkoties 99keys 3 Režīmu 2.4 g/Bluetooth Bezvadu Tastatūru, Hot-Swap) RGB Spēļu Klaviatūras
€249.23 €124.62

(laipni lūdzam youyougu digital veikals, sekojiet mums baudīt fanu atlaidi~ [pavisam] : batknight [modelis] : bk99 [piezīme]: 1. visiem produktiem mūsu veikalā ir garantēt, ir 100% autentisks, lūdzu, jūtieties brīvi iegādāties ar pārliecību 2. lūdzu, uzmanīgi pārbaudiet, vai iepakojums ir labā stāvoklī, pēc tā saņemšanas.ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
Digitālās Grafikas Zīmēšanas Tablete Filmu Grafīta Ekrāna Aizsargs, Filmas Gaomon H7EC
€10.87 €7.82

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes pieredze nevainojamu un precīzu ciparu zīmēšanas procesu ar šo aizsargplēvi.savu augsto jutīgumu un precīza pozicionēšana nodrošinātu vrg radošo pieredzi. baudīt komfortablu touch un zemas berzes darbību ar šo matēts tipa filmu.tās anti iezīme novērš fona, bet tās izturība pret putekļiem un eļļas bāzes atzīmēm saglabā)

Izskatās arī
Ātrgaitas Caurspīdīga Zila USB 2.0 Printera Kabeļa Tips Vīriešu B Tipa Vīriešu Dua
€0.81 €0.52

(funkcijas: ootdty 1,krāsa:zila 2,garums: gadam aptuveni 0.3m ,1m,1,5 m ,3m(par) 3,compatile ar: usb 1.0, 1.1, 2.0 un 4,usb 2.0 vīrietis, lai b vīriešu ātrgaitas pārraides printera kabelis 5,viegli printeri, skeneri, ierīces un citu ar usb b portu perifērijas ierīču un ārējo cieto deives 6,folijas un pīt aizsargs(iekšpusē) samazina rfi un vītā pāra būvniecības)

Izskatās arī