Cena €16.20 €35.99

Pilns apraksts

13.3 collu Ultra Smago Plānas Papildus Atslēga Bārs dinamometrisko Atslēgu Griezes moments Pagarināšanu Ilgi, Pārāk Extender Rīku Adaptera Nodokļa Pastiprinātājs Portatīvo

Universāls ļoti Gara Griezes momenta Pārveidotāju Pilnībā Pārklājumu, Lai Novērstu Koroziju, Atslēgu Extender 13.3 collu lieljaudas par Garāžas Mehānika

Funkcijas:

1. Uzlabota Rīku Garums: Izmantojot šo augstas kvalitātes universālo papildus ilgi griezes momenta pārveidotāju, jūs varat pagarināt savu standarta uzgriežņu atslēgu, lai sasniegtu grūti jomas un uzlabotu griezes momentu.

2. Papildu Sviras: Šo atslēgu extender ir paredzēti, lai paplašinātu garums visas standarta uzgriežņu atslēgu vai uzgriežņu atslēgas.Vienkārši pievienojiet griezes moments pastiprinātājs uzgriežņu atslēgu uz roktura savu atslēgu, lai palielinātu tā ilgumu un piemēroto griezes momentu.

3. Plašu Pieteikumi: Šī uzgriežņu atslēgas extender rīku joslā ir saderīga ar dažādām griežamo, un dod papildus griezes momentu, lai atslābtu rusted skrūves, saspringts vai iestrēdzis, aizliegta, un vairāk-pievilkt uzgriežņus, pat grūti sasniedzamās vietās.

4. Nerūsējoša Tērauda Precīzijas-izstrādāti un izgatavoti no izturīga tērauda konstrukcija, šo universālo atslēgu extender rīku josla ir piemērota izmantošanai ārpus telpām vai jebkuru korozīvā vidē, un to var izmantot atkārtoti vairākas reizes jebkuros apstākļos.

5. Svarīgs Instruments: Tas vienkārši vēl portatīvie griezes moments pastiprinātājs rīks būs liela vērtība, jo jebkuru instrumentu, padarot to vieglāk, lai jūs varētu risināt grūtos uzdevumus un tiktu galā ar izaicinājumu remonts.Tas ir universāls, izturīgs un uzticams, padarot to būtisks instruments jebkuras DIY entuziasts, vai profesionāls mehāniķis.

Specifikācija:

Izcelsmes Valsts: Ķīna

Modeļa Numurs: Uzgriežņu Atslēgas Extender Rīks

Īpašības: Daudzfunkcionālas

Materiāls: Sakausējuma Grūti, Zelta Tērauda

Krāsa: kā parādīts attēlā

Produkta izmērs: 340*50*5mm/13.39*1.97*0.20 jo

Svars: 780g

Plašs pielietojums:Šo atslēgu pagarinājuma rīks ir piemērots rūpnieciskai pieteikumi, auto remonts utt.kā to var aprīkot ar dažāda veida uzgriežņu atslēgas, piemēram, sešstūra uzgriežņu atslēgas, atvērta gala uzgriežņu atslēgas un socket uzgriežņu atslēgas.

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 x Uzgriežņu atslēgas Extender Rīku Joslā

Specifikācijas

  • Materiāls: Sakausējuma
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: XMSJ
  • Modeļa Numurs: Uzgriežņu Atslēgas Extender Rīks
  • Funkcijas: Daudzfunkcionāla

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

BST-8800C 10in1 Dažādu Specifikāciju Precizitāti Skrūvgriezi ar Datoru, Mobilo Telekomunikāciju tehniskās Apkopes Rokas Instrumenti
€15.44 €11.58

(bst-8800c 10in1 dažādu specifikāciju precizitāti skrūvgriezi ar datoru, mobilo telekomunikāciju tehniskās apkopes rokas instrumenti apraksts: rokturis ar tīru abs materiāla, ar augstu cietību, labu stabilitāti, izturību pret vides pārmaiņām cirsts svītras, viegli novilkt līniju, un ir, kas nav-slīdēšanas efektu. astes veikt elastīgu griešana, efektīvi uzlabot darba efektivitāti. skrūvgriezis)

Izskatās arī
Objektīvs Sūcējs un uzgriežņu Atslēgu Komplekts, IC Pick-Up Vakuuma Uzsūkšanas Pildspalva ar 7 Maināmie piesūcekņus un Izliekti Padomi
€30.90 €19.16

(šis objektīvs piesūcekni, komplekts nāk ar sūkšanas pildspalvu un 7 maināmie piesūcekņus (12mm, 15mm, 20mm, 25mm, 30mm, 35 mm, 40mm), ideāls remonts un tīrīšana lēcas un pulksteņi, montāžas ic sastāvdaļām un gatavoja citas sīkas detaļas.piesūcekni ir izgatavota no mīksta anti-static esd vadītāj silikona, kas nav ieskrāpēt savu objektīvu vai sabojāt smalku daļas, un saglabāt to tīru no pirkstu nospiedumiem)

Izskatās arī
1GB Scribing Pildspalvu Volframa Karbīda Gals Karbīda Gravēšanas Pildspalva Volframa Karbīda Nib Stylus Pen Stikla Keramikas Metāla
€9.11 €4.92

(1gb scribing pildspalvu volframa karbīda gals karbīda gravēšanas pildspalva volframa karbīda nib stylus pen stikla keramikas metāla apraksts: produkta nosaukums: keramikas flīžu nesaskrāpē adatu stils: vienkārši produkta izmērs: 130mm produkta materiāls: alumīnija + adatu padoms sakausējuma gadījumā cilvēki pieaugušajiem: funkcijas: 1. stikls/flīžu)

Izskatās arī
10Pieces Mini Sešstūra Allenfor Atslēgu komplektu Uzgriežņu atslēgu, Skrūvgriezi Rokā Instruments
€7.10 €3.55

(funkcijas: ootdty izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējoša tērauda materiāla, izturīgs, stingrs un stabils, lai mēs izmantotu, un tam ir ilgs kalpošanas laiks.tas ir viegli un ērti uzstādīt un montēt. sešu kontaktu virsmas ir piemērotas, lai kopīgi un fiksēto skrūvi. ar nickelplating virsmas apstrādes tehnoloģija, tā ir laba oksidēšanās izturība, augsta izturība, augsta)

Izskatās arī
2gab Infrasarkano staru Sildītājs Kājas Stāv Universālā Infrasarkano staru Sildītājs Kājām Iekavās Kustamo Mājas Apkures Sistēmas Piederumi
€29.26 €26.34

(1. uzlabota infrasarkano staru sildītājs kājām: salīdzinājumā ar citām atbalsta tirgū, mēs esam uzlabojuši platums un biezums atbalstu, padarot sildītājs atbalsta izturīgāks.šīs pēdas infrasarkano staru sildītāji ir universāli un piemēroti infrasarkanie sildītāji ar rāmjiem dažādi un modeļi.biezums elektriskais sildītājs var sasniegt 3cm, tāpēc tas ir piemērots kājām. 2. pastāvīgā ierīce:)

Izskatās arī
Augstas Hardeness M390 Militāro Medību Nazis Izdzīvošanas Taktikas Naži Āra Kempings EDC Rīku Kolekcija Chirstmas Dāvana Vīriešiem
€212.66 €42.53

(kopējais garums:260mm asmens garums:9.8 cm roktura garums:13cm asmens biezums:4mm asmens platums:3,5 cm roktura materical:sarkanās krāsas koka)

Izskatās arī
Sadzīves Nerūsējošā Tērauda Rokturi Augļu Picking Rīki Ar Augstu Oglekļa Tērauda Asmens Dārza Apiet Atzarošanas Šķēres Šķēres Drošības Fiksatoru
€6.56 €5.38

(produkta nosaukums: atzarošanas šķēres cutting edge materiāls: augsta oglekļa tērauda roktura materiāls: nerūsējošā tērauda kopējais garums: 215mm asmens garums: 60mm roktura platums: 50mm bīdes diametrs: 0-15mm malu biezums: 3,5 mm cietība: 58-60hrc svars: 180g izmanto: atzarošanas šķēres, augļu plūkšanu u.c.)

Izskatās arī
Kredītkaršu Kabatas Instrumentu, Izdzīvošanas Instruments Vadu Daudzfunkciju Instruments Dāvanas
€1.49 €1.00

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda materiāli, praktiska un izturīga. kredītkartes izmēra, apm 6.3x5.8cm/2.48x2.28 collas, viegli iekļaujas iekšā savu maku, kabatas utt. multi funkciju uzgriežņu atslēgu ir daudz universāls universāls sīkrīku funkcijas, piemēram, skrūvgriezi, varat nazis, nazis, uzgriežņu)

Izskatās arī
O50 Daudzfunkciju Šķērveida Rūpniecības Stainles Steel Profesionālo Virtuves Šķēres Šūšanas Pielāgot Šķērveida Pārtikas Auduma Griešanas Instruments
€10.04 €5.02

(spēcīgs rūpnieciskās šķēres-tas ir ērti un parādīt savas prasmes kuteris galva ir pulēta, rokturi, ir ērti, kniedes, ir pastiprināta, materiālu izvēle, griešanas ir , un darbība ir racionāls rūpnieciskās šķēres apmierinātu pieprasījumu, un tiek plaši izmantoti.tās var viegli griezt, ādas, auduma, plastmasas mīkstu līmi, makšķerēšana , papīra izstrādājumi un citi griešanas darbu pastiprināta)

Izskatās arī
Saprātīga Testeri Pildspalvu bezkontakta Indukcijas Testa Zīmuli Voltmetrs Ieslēgšanas Detektoru Elektrisko Skrūvgriezi 94PD
€1.33 €1.09

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes multi-function jaudas mērīšanas pildspalvu, kompakts izmērs, daudzfunkcionāls, viegli pārvadāt. līnijas cauri, led čipu, ar magnētisko partijas vadītājs, sazinieties ar izrādes ir stabilāka. dizains ar vai bez pašreizējā mirklī. var atklāt un identificēt 0 uguns līnijas var arī būt gataviem remonts sadzīves)

Izskatās arī
Rievotie un Cross-galvas Skrūvgriezi Cross-galvas Skrūvgriezi & Flat Blade Skrūvgriezi 45#Tērauda Mobilais Klēpjdators Remonts
€8.63 €4.23

(funkcijas: ootdty 6mm dubultā beigām biti skrūvgriezi darbojas dažādas mazas skrūves. atveriet iekārtu drošībai, bez skrāpējumiem. saglabājot vai veicot skrūvgriezi var ātri un vienkārši atrisināt problēmas savu spēli konsole un mobilephone, remonts lcd ekrāns un kursorsviru. pareiza izmēra un rokturi var nodrošināt labu saķeri un precīzu stūres par savu darbu. rievotie)

Izskatās arī
1Set Elektrisko Skrūvgriezi Uzlabot Griezes momenta sadzīves tehnikas Remonta Instrumentu, Uzlādējams Sadzīves
€44.45 €32.01

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! pieņem divas led lampas, krelles, lai izveidotu shadowless apgaismojuma efektu, ignorējot tumsu un viegli izjaucot. tipa-c uzlādes interfeisu var koplietot datu līnijām ar elektronisko produktiem, un abi datori, uzlādes dārgumiem un rozetes var uzlādēt, elektriskie skrūvgrieži, ar spēcīgu pielāgošanās spēju un ērtu)

Izskatās arī
FIXFANS 3,0 mm Flathead Iešķeltu & PH0 Krusta Vadītājs Skrūvgriezis ar neslīdošu Rokturi Sadzīves DIY Remonts, Rokas Instrumenti,
€3.40 €2.72

(3,0 mm flathead iešķeltu & ph0 krusta vadītājs skrūvgriezis ar neslīdošu rokturi sadzīves diy remonts, rokas instrumenti, iezīmes materiāls: cr-v, tērauda, plastmasas pilns garums: 130mm, vārpstas garums: 78mm cieta un izturīga materiāla, lai ilgi lietot.viegls svars un kompakts izmērs, ērti lietot un nēsāt. kas ir iepakojumā 1 x precizitātes skrūvgriezi)

Izskatās arī
5gab 6 mm Z-Veida Skrūvgriezis Krusta Dubultā Galvu Dzīvoklis Krusta Mazo Vadītāja Magnētisko Mazliet Par Mājas Uzlabošana Remonts, Rokas Instrumenti,
€10.41 €6.24

(funkcijas: *brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *anti-slip roktura konstrukcija, ērti, ar augstu griezes momentu. *ergonomisks rokturis, ērti pieskarties, lieliski iekļaujas jūsu rokas. *augstu magnētisko dizains, viegli absorbēt skrūvi daļas, uzlabot darba efektivitāti. specifikācijas: *produkta nosaukums:)

Izskatās arī
Koka Roku Planer Kokapstrādes Rokas Apgriešana Planer Galdnieks Koksnes Griešanas Instrumentu, Apgriežot Malas Slīpā Planer
€53.19 €26.59

(cietu koksni, ir skaidrs, tekstūru, smalku struktūru, spēcīga izturība pret skrāpējumiem un nodiluma izturība, skaidrs, graudu un laba krāsa. asmens ir palielinājusi, gatavs lietošanai.piezīmes : 1. manuālā mērīšana, lūdzu, ļaujiet 0.5-1mm kļūda,paldies. 2. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.mēs garantējam,)

Izskatās arī
2gab Hammerless Perforators Pavasara Līdzeklis Nagu Komplekts Centrs Caurumu Perforators Metāla Piekrauts Marķēšanas Instrumenti, 12.2/13,5 cm Renovācijas Būvniecības
€12.79 €9.97

(funkcijas: izgatavoti no augsta oglekļa tērauda, ir stabils, stingrs un izturīgs. labu veiktspēju, piemērots mājas un profesionālai lietošanai. portatīvo un maza izmēra, nest ērtības. double, kas noslēdzās - izdurt perforators izmanto mazo cilindru kontrolē nelielu atkāpi par vietas zīme: centrs perforators izmanto lielu cilindru max ietekmi, kas rada dziļu iedobi urbšanas. specifikācija)

Izskatās arī
11pcs 4-14mm Dziļi Ligzdas Adapteris 1/4inch Hex Socket Uzgriežņu atslēgu Galvām Piedurknēm Sprūdrata uzgriežņu Atslēgu Kārba Riekstu Noņemšanas, Rokas Instrumenti,
€21.66 €11.05

(funkcijas: augstas kvalitātes hroma vanādija tērauda kārba, izturību un ilgāku kalpošanas laiku hromēta virsma pretkorozijas augstas cietības un griezes moments, kas pilnībā atbilst standarta ideāli, izmantojot pārvadītāji un socket uzgriežņu atslēgas specifikācija: nosaukums:1/4 hex ligzda materiāls: hroma-vanādija tērauda dziļi ligzdas: 4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14mm krāsa:sudraba garums:50mm daudzums:11pcs iepakojuma)

Izskatās arī
WERA 1578/1550 Skrūvgriezis Augstas Kvalitātes Materiāliem Un Meistarība, Precizitāte Pagarināt kalpošanas Vienkārša Darbība
€19.46 €15.57

(▲esd-drošs mikro skrūvgriezi. ▲droša aizsardzība pret elektrostatisko enerģiju un saistīto kaitējumu. ▲ātru griešanu rezultātus nosaka roku uz galvas un izmantojot ātrā pagrieziena zonā, tieši zem. ▲tas padara laikietilpīgs grip korekcijas nevajadzīgu. ▲barošanas zonas ar iebūvētu mīksto sekcijas nodrošinātu nodošana, augstas atslābtu un pievilkšanas griezes moments;)

Izskatās arī
Swayboo 3cr13 Tērauda Fiksētu Asmeni Taktiskais Nazis Krāsas Koka Roktura Kempings Āra Izdzīvošanas Nazis
€14.74 €12.98

(pilns garums: 22 cm asmens garums: 9.9 cm asmens platums: 2,5 cm asmens biezums: 3mm asmens: 3cr13 rokturi: krāsa koka cietība: 57hrc virsmas apstrāde: spogulis gaismas nazi segtu: neilona naža vāciņu svars: 120g)

Izskatās arī