Cena €10.30 €15.62

Pilns apraksts

【Specifikācija] aicina

Materiāls: Kokvilna

Krāsa: Melna/Pelēka/Sarkana/Zaļa/Rozā

Dzimums: Vīrietis/Sieviete/Unisex

Īpašības: Elpojošs/Ērti/Anti-slip/nodilumizturīga

Iepakojuma saraksts: 1 pair

【Funkcijas] aicina

1. Izgatavoti no augstas kvalitātes kokvilnas materiāla, tai piemīt mitruma wicking, sausumu, un gaisa caurlaidība.

3. Elpojošs dizains, ventilācija un siltuma izkliedi, ne svīšana, ērtāk nēsāt.

4. Tā ir anti-slip dizainu, kas var samazināt vibrāciju un ir nodilumizturīga.

5. Piemērots svaru celšanas, mācību, sporta, fitnesa un citu smago fitnesa aktivitātes.

【Padomus] aicina

1. Tur ir kļūda, no 1-3cm, jo manuāla mērīšana, paldies par jūsu sapratni.

2. Sakarā ar gaismu problēmas, tur ir nelielas krāsu atšķirības, kas ir normāli.

3. Mēs pieņemam piliens kuģniecības un vairumtirdzniecība.

Specifikācijas

  • Gadījumā Cilvēki: Pieaugušie
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: MAX-AIRMS
  • Materiāls: Kokvilnas Poliesters
  • Vecums: Iepriekš 13

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Kreka Krāsotas Kendama Rotaļlietas Āra Fitnesa Bumbas Vilcienu Acu-roku Koordināciju, Bērniem, Pieaugušajiem, Āra Fun Žonglē Bumbu Sporta
€17.22 €8.78

(funkcijas: izgatavoti no labas kvalitātes koka, rokturis ir izturīgs un anti-slip turēt. var trenēt veiklību, acu-roku koordināciju un reakcijas spēju. elastīga krāsa ar diezgan un spilgtas krāsas, uzkrītošā un colorfast. palīdzētu atbrīvot spiedienu, laba izklaide, rotaļlietas. piemērots iesācējiem, jauka dāvana bērniem un ģimeni. specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
3x Tupēt Ķīlis Bloķēt Muskuļu Ēkas Pamatnes Slīpums Valdes Sievietēm, Vīriešiem, Teļu Stiepjas Saspringts Teļiem, Potītes, Pēdas Balansēšanas Prakse
€9.61 €6.05

(apraksts: 【pastiprinātu treniņu efektivitāti] aicina: tupēt ķīlis komplekts (3pcs) ir izstrādāts, lai maksimizētu jūsu treniņu efektivitāti, veicinot pareizu formu un saskaņošanas laikā, squats, deadlifts, un līdzīgi vingrinājumi.tas palīdz samazināt spriedzi jūsu locītavām, kas ļauj jums veikt šo uzdevumu vairāk, droši un efektīvi. 【augstākās kvalitātes materiāls] aicina: izgatavots)

Izskatās arī
Kāju Nestuvēm Stiepjas Fitnesa vingrinājumi Sadalīt Mašīna, Joga, Dejas, Vingrošana
€64.10 €35.25

(apraksts: kāju nestuvēm: efektīva stiepjas dejas, vingrošana, cīņas mākslas, vai jebkuru citu sporta veidu, kas piemērots vīriešiem, sievietēm un bērniem, stiepšanās vingrinājumi mašīna var veikt cilvēks bez citu palīdzības. 0-210 grādu izvēlēties: kāju sadalīt nestuvēm pārvieto kāju spiežot, gan velkot slēdzi, un, izmantojot iekšējā pārnesumu struktūru, var sasniegt jebkuru svārstīsies)

Izskatās arī
Fitnesa Vēdera Apturēšanu jostas Muskuļu Apmācību Atbalstu Karājas, Vīriešiem Paaugstina uzvilkt, Kāju Mājās Kultūrisms
€21.77

(apraksts 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls:neilons krāsa:kā parādīts attēlā ab karājas siksnas palīdzību jūs tonusu, stiprinātu, un sapulcināt savu galveno vēdera muskuļus, lai izveidotu vienkāršāku, spēcīgāku, sexier jūs ar paceļamu kāju liek, kāju pacēlāji, vertikālie crunches, un vairāk. izveidot intensīva treniņa gandrīz visur ar ab roku)

Izskatās arī
Kāju Mācību expander Fitnesa Spēku Kinētisko Ātrumu, Veiklību Exerciser Spēka Treniņa Caurule gumijas espanderi
€3.70 €2.59

(funkcijas: 1.daudzpusība :šis produkts var apmācīt šo roku, kultūrisms praksē tas vēders, praksē tas krūtīm, un praksē šo kāju.tas ir svarīgs līdzeklis, lai vīriešiem un sievietēm. 2.praktiskums:šī pull virve iezīmes šī dabīgā lateksa lentu un tā funkcijas, tas neslīdoša nbr pedāļi aizsargā rokas no traumām un šī paslīdēšanas risks slodzes laikā droši izmantot. 3.viegls)

Izskatās arī
Toe Īkšķi Valgus Ortoze Kāju Arkas Treneris Izdilis Teļu Augšstilbu Gūžas Pirkstu Atdalītājs Bunion Diski
€24.61 €23.38

(produkta apraksts produkta nosaukums kāju arkas treneris moq 500 gab., materiāls abs+silikona stila ķermeņa buliding,izmantot masāža veida tiešsaistes tehniskā atbalsta funkcija body building un fitnesa aprīkojums izmērs 30cm svars 200g krāsa zila rozā parauga 3-5days iepakošanas opp maisiņu vai customzied pakete oem pieņemt oem pielāgoti servisapkalpošanas produkta iepakojuma uzņēmuma profilu wuhan fdm eco fitnesa)

Izskatās arī
1gb Teļu Kompresijas Piedurknes Vīriešiem, Sievietēm - Kāju & Shin Šinas Kompresijas Uzmavas Stīgas, Apakšstilbu Skaliņi un Asins Cirkulāciju
€6.96

(apraksts: komplektā ietilpst: 1gb * teļu kompresijas piedurknes vienība: 1gb piezīme: vienība šajā postenī ir tikai 1gb, ne pa kreisi un labo kāju atšķirības, ja jums prātā to, lūdzu, esiet piesardzīgs, lai iegādātos. pls palīdzēt izmērīt savu teļu kāju augšdaļas apkārtmērs ar mīkstu valdnieks pirms pirkšanas. par produktu: 1. ērts un elpojošs)

Izskatās arī
Sporta Bracer Regulējams Elpojošs Rokas Lencēm Elastīgs Šinas Lūzumi Karpālā Tuneļa Aproce Sporta Zāle
€1.71 €0.70

(sporta bracer regulējams, elastīgs, elpojošs šinas lūzumi karpālā tuneļa aproce sporta zāle apraksts: tas ir ērti valkāt rokas lencēm, jo tā ir elpojošs, elastīgs un pielāgojams. jūsu rokas var būt arī aizsargā no traumas ar šo pētījumu rokas lencēm, kad jūs nodarbojas ar sportu. izgatavoti no neilona, šī rokas lencēm ir videi draudzīgas un izturīgas, lai izmantotu. garums)

Izskatās arī
Landmine Roktura Stiprinājuma Stienis Rokturi Pasargātu Rokas Stienis Grip Rokturi Grīdas Rotācijas Fitnesa Spēku Mācību Birojs
€15.67 €8.31

(apraksts: 【stienis grip] aicina uzstādīta uz beigām stienis, lai pievienotu komfortu jūsu landmine apmācību. 【materiāls] aicina stienis rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, bez slīdēšanas virsma dizaina un ērtas rokā, sajūtu. 【piemērots] aicina landmine bāzes arests ir piemērots tērauda caurulēm ar diametru 2 collas, viegli uzstādīt. 【size])

Izskatās arī
4gab Universālā Trīsi Riteņu Gultņu Fitnesa Riteņu Nomaiņa Sporta Mašīna Kabeļu Riteņiem Daļas
€23.54 €10.12

(apraksts ņemot trīsi ritenis ir sporta un garāžas durvju trīšu sistēma funkcijas ņemot trīsi stūre ir vingrošanas aprīkojums un garāžas durvju trīšu sistēmas|ideāls nomaiņa trīsi ripu savu sporta aprīkojumu.|tā ir universāla riteņu lielākā daļa sporta aprīkojumu. |viegli uzstādīt. | materiāls ir pieņemts.tas ir izturīgs un ļoti izturīga. - krāsa: melna. -)

Izskatās arī
1/2GAB Efektīvu Karstā Gulta Nolīdzināšana Universāls Uzlabotā Drukāšana Ender-3 Sērija Cr-10 Sērijas karstumizturīga Augstas Temperatūras
€9.33 €6.53

(1/2gab efektīvu karstā gulta nolīdzināšana universāls uzlabotā drukāšana ender-3 sērija cr-10 sērijas karstumizturīga augstas temperatūras apraksts: produktu kategorijas: viltus skropstas materiāls: pe putu, neausts specifikācijas: 110 vienību/rullis pe putu, 110 gabalu/rullis neausts audums izmērs: kā parādīts attēlā specifikācijas: var izmantot: skropstu)

Izskatās arī
Ceļa Pad Rīku Siltu Kāju Aukstuma necaurlaidīgs Aizsardzības Adīti Neilona Basketbola Darbojas Izlaižot Jāšanas Sporta Virvi
€12.27 €5.52

(ceļa pad rīku siltu kāju aukstuma necaurlaidīgs aizsardzības ceļa adīti neilona basketbola darbojas pad ceļa izlaižot jāšanas sporta pad virvi)

Izskatās arī
Septiņu caurumu, Velkot Virvi, Multifunkcionāla Muskuļu Spēku Mācību Līdzeklis, Joga Ķermeņa Stiepšanās Elastīga Elastīga
€14.63 €8.78

(septiņu caurumu, velkot virvi, multifunkcionāla muskuļu spēku mācību līdzeklis, joga ķermeņa stiepšanās elastīga elastīga apraksts: 1. produkta nosaukums: septiņi-caurumu, velkot virvi 2. materiāls: sebs 3. gadījumā scenāriji: home fitness, āra kultūrisms 4. svars: 245.3 g specifikācijas: sejas vērtību un spēku pastāvēt, portatīvo un praktiski non-slip)

Izskatās arī
Roktura - Biceps Power Dabas Skvoša Rīki Fitnesa Aprīkojums Mājas Sporta zāle
€71.39 €64.25

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#ff0d00;font-family:roboto;font-size:32px;color:#ff0d00;background-color:#fff;font-style:normal;font-weight:bold;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-2{padding:0;margin:0;color:#333;font-size:14px;white-space:pre-wrap}#detail_decorate_root .magic-3{padding:0;line-height:20)

Izskatās arī
Ceļsargus UV Aizsardzību Dzesēšanas Roku Piedurknēm Kompresijas Roku Piedurknēm Vīriešiem/Sievietēm Elkoņa Lencēm Riteņbraukšana Beisbols 1 Pāris
€4.72 €2.97

(ceļsargus uv aizsardzību dzesēšanas roku piedurknēm kompresijas roku piedurknēm vīriešiem/sievietēm elkoņa lencēm riteņbraukšana beisbols 1 pāris specifikācija: funkcija: funkcijas: palīdz palielināt kaloriju dedzināšanu.ieroču izskatās slaids un vesels, un augšdelma vairs nav mīkstais. pielietojums: piemērots cilvēkiem ar tauku uzkrāšanos uz augšdelma.ideāls, lai palīdzētu)

Izskatās arī
Rehabilitācijas Apmācības Stretchy Pirkstu Gripper Spēku Treneris Mūziķi Piederumi
€2.23 €1.14

(rehabilitācijas apmācības stretchy pirkstu gripper spēku treneris mūziķi piederumi specifikācijas: jūs atradīsiet, ka tas pirksts exerciser ir ērts rokturis sakarā ar ergonomisku dizainu.un tas ir augsti elastīgs, anti-deformētas, un break-izturīgi. ar palīdzību roku pagarinājums exerciser, jūs varat ne tikai palielināt izturību pirkstiem, apakšdelmi un plaukstas, bet arī apmācīt)

Izskatās arī
T Bārs Rindā Stienis Landmine Pielikumus Atpakaļ Preses Stienis Landmine Turētājs
€27.56 €15.16

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: landmine stiprinājums stienis ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, izturīgs, veselīgs un ilgs lietošanas laiks. 【anti slip dizaina] aicina ne slidena konsistence, var efektīvi novērst no slidenas grīdas, un sniedz jums labāku saķeri, kad jums ir mācības. 【liels stiprums apmācību] aicina silikona landmine stiprinājums stienis,)

Izskatās arī
TPE Multi-Funkcionālo Izlaist Trosi Mat Spilveniem Sporta Mat Ģimenes neslīdoša Fitnesa Paklājiņš Sabiezējumu skaņu necaurlaidīgi Sporta Jogas Paklājiņš
€14.85 €6.38

(apraksts vai jums ir nepieciešams paklājs, kas būs spilvenu un sniedz atbalstu locītavām, ceļgaliem, elkoņiem, rokām un kājām, bet mēģināt turēt ilgi un grūti lecamaukla?pēc tam, mūsu komfortablu lecamaukla mat ir speciāli izstrādāta, lai jums.gudra izvēle jūsu ikdienas uzdevums. funkcijas -materiāls: tpe -labi, un kā prēmiju, tpe materiāla, kas izgatavots, droši un bez)

Izskatās arī
Batuts Būra Polu Cepures Būra Drošības Vāciņi Batuts Neto 1inch Batuts Pole Attiecas Piepeši Nomaiņa
€8.34 €4.16

(motīvs: 1. aizsargātu batuts stabi, sniedzot aizsardzību pret nodilumu uz augšu jūsu batuta drošības tīklu, batuts aizsargvāciņi stabi nodrošina jūs ar drošu lekt pieredze 2. piemērotu izmēru, izmantojot: batuts aizsargvāciņi ir paredzēti 1 collu batuts būra stabi, viegli, lai atbilstu ar savu batuts būra stabi 3. viegli uzstādīt: batuts būra polu cepures ir vienkārši, lai jūs varētu)

Izskatās arī
Mūzikas Boksa Apmācību Mašīna Relaksējošu Boksa Mērķa Smart Reakcijas Mērķa Caurumošanas Spilventiņu Sanda Taekwondo, Karatē Cīņas Mākslas
€41.38 €24.42

(apraksts: 【boksa pad] aicina: boksa treneris iekārtas ir viegli izmantot.izmērs: boksa mērķa 40cmx40cmx6.5cm/15.75inchx15.75inchx2.56inch.ar gaismu, un spēlēt savu mīļāko mūziku. 【izturīgs materiāls] aicina: boksa treneris ir izgatavotas no augstas kvalitātes pp materiāla, nodiluma izturīgs, izturīgs, viegls un ērti boksa un hitting. 【reakcijas mērķa] aicina: mūsu portatīvo mūzikas)

Izskatās arī