Cena €5.27 €7.98

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Šīs apkakles ir radošo modernizētas uz koka statīva, darbojas kā "chokers kaklarotas" vai segtu apakšā savu koku.

Līdzeklis ar Ziemassvētku modelis ir ideāli piemērots Ziemassvētku rotājumi.

Vienkārši vieta svārki ap bāzi Ziemassvētku eglītes, izmantot tā gadu pēc gada.

Izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, ar smalku, viegls un izturīgs.

Brīnišķīgs rotājums jūsu Ziemassvētku eglītes mājās, skolā, birojā, lielveikalu, utt.

Specifikācijas:

Materiāls: Vizuļi un Neausta Auduma

Izmērs: apm.56x20cm/22x7.8kas

9 Stila un Krāsu Izvēles: Kā izvēlēties.

Daudzums: 1 Gab.

Komplektā Ietilpst:

1 x Pc Koku Svārki

Piezīme:

Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Jo atšķirība starp dažādu monitoru, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: neausti audumi
  • Modeļa Numurs: C7AC7HH602896
  • CN: Zhejiang

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Celtniecības Bloki Ziemassvētku Eglītes Veidošanas Bloka Rotējošo DIY Music Box Ķieģeļi Uzstādīt Rotaļlietas Bērniem (Zēni Un Meitenes Ziemassvētku Dāvanu
€50.97 €25.48

(celtniecības bloki ziemassvētku eglītes veidošanas bloka rotējošo diy music box ķieģeļi uzstādīt rotaļlietas bērniem (zēni un meitenes ziemassvētku dāvanu)

Izskatās arī
2023 Ķīnas Salokāms Sarkanā Aploksnē Truša Gads HongBao Jauno Gadu Pavasara Festivāls Laimīgs Naudas Maiss 2/6/8/10 Kartes Slots
€5.29 €2.65

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes smalkas kvalitātes papīra materiāla, viegls un viegli lietojams. locīšanas stilā, ar skaidru modeļu un viegli izmantot, vairāk jaunu un unikālu. sarkanā aploksnē pasākumi 17.2x24cm/6.77x9.45in, spēcīgu ķīniešu tradicionālo garšu, būs patīkams pārsteigums saņēmējam. sarkanā aploksnē ir pozitīva un laba)

Izskatās arī
Smilšu Komplekts Smilšu Inžektora Sprauslas Piederumi K Sērijas Šļūteni, Augstspiediena Mazgāšanas Iekārtu Nomaiņa Smilšu Strūklu Rezerves Daļas
€20.60 €14.42

(funkcijas: * jūs iegūt pavisam jaunu un augstas kvalitātes spridzināšanas mazgātājs jauda rīks! * izgatavotas no augstas kvalitātes materiāli, augstas kvalitātes un ražošanas procesa, spēcīgs un izturīgs, lieliski kalpošanas laiku. * piemērots noņemot eļļas, rūsas un grūti netīrās,viegli tīrīt noturīgiem traipiem *var izmantot uz spiediena mazgātāju. specifikācijas)

Izskatās arī
10Pcs Ziemassvētku Santa Claus Konfekšu, Cepumu Ārstēt Dāvanu Kraft Papīra Maisi, Drukas Santa Claus par Labu Balta Papīra Maisiņi
€1.85 €1.30

(produkta nosaukums: par labu papīra maisiņi materiāls: augstas kvalitātes gumijots vai pašlīmējošs papīrs krāsas: kraftpapīrs sākotnējo krāsu, balts izmērs: 13x16cm+2cm daudzums: 10 gabali iepakojumā iepakojums: atsevišķi iepakotas opp maisiņu lietošana: piemērots saimniecībā, konfektes, kafijas pupiņas, sīkdatnes, loterijas biļetes, un citas mazas dāvanas piemērots)

Izskatās arī
Spirālveida Vēja, 2gab Lūkojās Bumbu Spirālveida Asti Vēja Stabilizators Nerūsējošā Tērauda Spirāli Vējš Ārpus
€10.84 €8.02

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! [stresu jūsu palīdzības] rotējošu bumbu un var palīdzēt nomierināties un atpūsties prātu, mazina nemieru, un ļauj, lai labāk savu garīgo uzmanību. [nerūsējošā tērauda materiāls] spirāli asti ir izgatavots no nerūsējošā tērauda, un lode ir izgatavota no augstas kvalitātes materiāliem, kas ir gaišs un caurspīdīgs,)

Izskatās arī
50 100gab 12inch Skaidrs, Lateksa Baloniem, Konfeti Pārredzamu Balons, Dzimšanas dienu, Bērnu Dušas Kāzu Dekorācijas, Bērnu Globos
€13.14 €8.54

(50 100gab 12inch skaidrs, lateksa baloniem, konfeti pārredzamu balons, dzimšanas dienu, bērnu dušas kāzu dekorācijas, bērnu globos)

Izskatās arī
100Pcs/daudz 350Gsm Kraft Papīra Kastē Jauki Kraft Kaste Balta/Melna/Kraft Iepakojuma Kaste Samll Izmēra
€30.40 €28.88

(piezīme: ja jūs pērkat 3 daudz vai vairāk par vienu izmēru, jūs varat baudīt 10% atlaidi atlaidi automātiski! paketē iekļauts:10 0 gab. tikai kasti, bez apdares . 1inch=2.54 cm=25.4 mm par izmēriem, ar 1-5mm atšķirību, jo no mērīšanas ar roku. krāsa var būt nedaudz atšķirīgs, jo monitora, paldies par jūsu sapratni!)

Izskatās arī
Tamborēt Bērniem Lelles, Adītas Rotaļlietas Lelle Trikotāžas Tamborēšanas Plīša Apdare Plīša Pildījumu Trikotāžas Lelle Dāvana Meitenēm Zēniem Toddler
€9.00 €4.50

(mūsu trikotāžas tamborētas rotaļlietas ir ideāls variants, ja jūs meklējat, lai dotu savu mīļoto cilvēku, kaut ko īpašu un endearing.šīs dāvanas ir ne tikai burvīga piemiņas ka vēlas saņēmējiem veiksmi un laimi, bet tie ir arī prātīgi.turklāt, jūs varat tos izmantot, lai izdaiļot jūsu mājas ar smalku amatnieku.par svētku dienām un citām svinībām, tie ir ideāli. specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
Mākslīgie Augi Zaļo Bonsai Mazās Eglītes podiņos Augus Viltus Puķu Podos Rotājumi Mājas Dārzā Puse Kuģiem, Augu Dekori
€5.60 €2.79

(mākslīgie augi zaļo bonsai mazās eglītes podiņos augus viltus puķu podos rotājumi mājas dārzā puse kuģiem, augu dekori apraksts: nosaukums: simulācijas augu iekštelpu zaļo augu mazo bonsai krāsa:zaļa izmērs: 14*14*14cm 【izvietošanu] aicina piemērots palodzes / galds / plaukts / logs / mazs kafijas galdiņš, retro pastorālo stils, piemērots gan iekštelpu un āra)

Izskatās arī
Dārza Laistīšanas Krāna 1/4" Šļūtene Cauruļu Montāžas Adapteris 1/2" 1" 3/4" Vīriešu Vītne Universālais Knupis Kopīgu Apūdeņošanas Rīks
€17.85

(motīvs: ✿ par šo komplektu, mēs uzskaitīti daudzi veidi, komplekti jūsu izvēles. ✿ dārza šļūtenes konektori ir izgatavotas no augstas kvalitātes abs plastmasas, kas ir izturīga un izturīga; plug var ielikt un izņemt daudzas reizes, piemērots ilgi lietot. ✿ savienotājs ir kustamā kopīgs, ērti izjaukt. ✿ tas var arī palīdzēt jums, lai radītu ūdens apgādes sistēmas,)

Izskatās arī
90CM Mākslīgo Zaļo Augu Karājas Efejas Lapu Aļģu Redīsi Mākslīgo Ziedu Vīnkopības Mājas, Dārza Mūra Sētas Puses Apdare
€7.25 €0.45

(nosaukums: augu sienas karājas apraksts: zaļā mākslīgā plastmasas efejas lapu vainags augu rotangpalmas lapu ziedu mājas apdare 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes mākslīgā karājas leaf ir labi veikts un spilgtas krāsas.tas izskatās spilgti un skaisti lapas ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem un viegli tīrāma ideāls dekorēšana, kāzu personām,)

Izskatās arī
Pat Apsveikuma kartiņu Aploksnē ar Noslēpumainu Svētību Puses Rakstveidā Kartes Bērniem Klāt Svētība
€5.06

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes delikāts dizains: dzimšanas karti, iezīmes skaisti unikālais dizains, kas atgādina . lieliska dāvana: tā ir lieliska dāvana draugam. materiāls: šī karte no cardstock. piemērots gadījumos: ideāli piemērota jebkuram gadījumam, piemēram, mātes diena, viena dzimšanas diena, jubileja, kāzas. pārsteigums)

Izskatās arī
Kungs, Kundze, Kāzu Spilvens Specials Vārdu Dizaina Spilvena, lai Ceremonijas Puse Līgava un Līgavainis
€10.30 €5.67

(jy pārdošanas priekšsēdētāja kundze kāzu spilvens lentes apdare, dizains vārdu apdare kāzu gadadiena līgava un līgavainis jy pārdošana objektu specifikācija: funkcijas: elegants dizains: priekšsēdētāja v. kāzu spilvena funkcijas skaisti izstrādāts dizains, ideāls pievienojot pieskārienu izsmalcinātība, lai jūsu kāzu ceremonija. zemniecisks šarmu: made ar džutas un aiz)

Izskatās arī
1pc/daudz Sveču Dekorēšana 4 Collu Iekšējais Diametrs Apelsīnu Ogu Svece Gredzeni Ražotājs Bezmaksas Piegāde
€12.25 €11.03

(1pc/daudz sveču dekorēšana 4 collu iekšējais diametrs apelsīnu ogu svece gredzeni ražotājs bezmaksas piegāde materiāls:plastmasas,putuplasta, dabas zariņš iekšējais diametrs:apm.10 cm( 4 collas) ārējais diametrs: apm.29cm( 11,4 collas) 1) mēs pieņemam alipay, west union, tt.visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors darījuma. 2) maksājums)

Izskatās arī
Izskatās arī
Pastāvīgā Stādāmās Sveķu Puķu Pods Ar Smaidu Dizaina Potted Augu Konteineru Iekštelpu Mazo Stādāmās Koridora Ieejas Halle
€11.54 €7.50

(izgatavots ar izturīgu materiālu, ilgs kalpošanas laiks, tas ir ideāls novietošanai jūsu ieejas zālē vai izmantojot kā cute augu pot jūsu sukulenti.izmantot to arī kā dārza rotājumu un pievienot touch apstādījumu, lai jūsu mājas dekoru. specifikācijas: materiāls: sveķi produkta izmērs: (apm.)12*10*12cm/4.72*3.94*4.72 collas iepakojuma saraksts: 1gab.*augu pot skatīt)

Izskatās arī
AIBIIN Izlaiduma Fotogrāfijā Fona Klases 2024. gadam Balli Grad Mirdzēt Fons Partijas Apdare Absolventi Portrets Photozone
€48.95 €29.37

(izlaiduma fotogrāfijā fona klases 2024. gadam balli grad mirdzēt fons partijas apdare absolventi portrets photozone)

Izskatās arī
zelta Pasaku pils princese dzimšanas dienas Kūku Toppers līgavas Dušas kāzu Bachelorette puse ārstēt pārtikas cērtes apdare
€22.84 €19.41

(ar cērtes par 3.5-4inches garš lūdzu, ļaujiet man zināt skaitļus, kurus vēlētos šajā piezīme pārdevējs opciju laikā izrakstīšanās. ja jums nepieciešama cita summa cupcake toppers vai cita krāsa, lūdzu, sūtiet īsziņu ar summu un krāsas, ko jūs vēlētos, un es esmu laimīgs, lai izveidotu pielāgotu sarakstu, lai jums! dārgais draugs,jūs varat izvēlēties krāsas kā jūs vēlaties.jūs)

Izskatās arī
Saules Peldošs Baseins Gaismas 34cm/13inch RGB Krāsu Maiņa Pasaulē Baseins Vieglās Piepūšamās Saules Gaismas Ainavu Ar Tālvadības pulti
€30.42 €15.20

(šo peldošo bumbu baseins gaisma ir lielisks veids, lai izveidotu pārsteidzošu atmosfēru jūsu baseins, spa, dīķis, vai dārzā.tas ir viegli uzpūst un var peldēt uz ūdens.tam ir tālvadības pults, kas ļauj jums mainīt krāsas un režīmus.tas ir arī ūdens izturīgs un izturīgs, tāpēc tas ir piemērots vairākas ainas, un gadījumos.pievienot dažas jautri un skaistumu jūsu āra telpā ar šo peldošo bumbu baseins)

Izskatās arī